Magyarok! Megbíztok?

0% politika.

100% nemzet védelem.

Magas igazság tartalom.

Ne álljunk senki fölé, vagy alá, de álljunk minden közösségi jellem mellé, aki tiszta tudott maradni, aki nem manipulál!

Ahhoz a 6-8 milliónyi ép magyarhoz szólok, akiket semmilyen eszközzel nem tudtak bűnrészessé tenni a jelenleg Népünk ellen folyó pusztításban. Kiállták a zsarolást, fenyegetést, média manipulációt, lekenyerezést… mégsem adták voksukat a honunkban 28 éve dúló jelenlegi “miniszterelnök” társaságára. Aki szavazatával, vagy más módon belemászott ebbe a bűntettbe, felelős és minden jogát eldobta, a lopott népvagyont vissza kell adnia, megszólalni nincsen joga. Jogosulatlanul olvassa jelen közleményemet is.

Vitathatatlan, hogy legalább 3 évtizede nem volt nálunk manipulálatlan-, jogszerűnek tekinthető választás. Szerintem az csak kivételesen fordulhatott elő valahol a történelemben. Akik megszállva tartják Népünk kincstárát, minden nap szolgáltatnak annyi bizonyítékot Nép ellenes tevékenységükről, amiért egységesen kellene őket hatástalanítani ügyészségünknek. Ők nem tesznek eleget intézkedési kötelezettségüknek sok évtizede. Ennek megfelelően nem csak alkotmányunkat piszkálták meg jogosulatlanul semmilyen felhatalmazással nem rendelkező személyek, hanem az összes magyar Nép ellenes “törvény” hatálytalan, csupán hiedelemből tartatják be.

Népünk pénzével kapcsolatban álló fogalmak már régen oly mértékben vannak deformálva, kiforgatva, hogy szükséges helyretenni, frissíteni valódi értelmüket. Az eredeti értelmezéseket újra hatályba kell helyezni a köztudatban. Mikor elegendően tudnak kilábalni a kómásításból és helyesen érteni/alkalmazni a fogalmakat, akkor lesz lehetőség kihasználni a mai lehetőségeket: véget vetni örökre az ép alkotó Nép rabosításának, helyreállítani a természetes értékrendet. Erre lehetőséget ad már a teljes nyilvánosság, melyet az információs, kommunikációs lehetőségek garantálnak. Valódi magyar közösségi webhely, az élő videó közvetítés teljes szabadsága az átláthatóság kiterjedése ki tudja zárni a korrupciót. Már van lehetőségünk valódi minisztereket hivatalban tartani addig a napig, amíg arra érdemtelenné nem válnak. Cselekvőképtelen-, ápolásra szoruló személyek több éves futtatása “törvényalkotóként” már csak a rémálmokban létezik és Budapesten.

 1. Az első számú közösségünk a Család. Jelenleg maximálisan támadva, pusztítva van. Legszentebb közösségünket minden erővel fejlesztenünk kell. Elsősorban a már kialakult, de erodált klasszikus erkölcsi értékrend helyreállításával, a Magok magasan fejlett közösségi magatartásának általánossá tételével.
 2. Nemzetünk létjogosultságát senkinek sincsen felhatalmazása megkérdőjelezni. A Mag népei közé tartozónak valljuk magunkat és sok jel igazolja is ezt.
 3. Épek nem támadnák a Családot és Nemzetet, de a legveszélyesebb elmeállapotúak tartják fogságban az Emberiséget. Ők élvezettel pusztítanak népet, országot, fejlett közösségi magatartást, kimagasló emberi kultúrát…
 4. Közösségeinket gyengítő-, megosztani akaró erőknek semmilyen létjogosultsága nincsen: pártoknak, vallásoknak, idegen diverzánsoknak, fedetten trükköző pusztítóknak.
 5. Miután minden hatalom az alkotó és tiszta kezű Népé, ki kell gyógyulni abból a hiedelemből, hogy államnak hatalma lehet, hogy uralhatja a Népet. Aki a népvagyonból merítkezik, az szolgája, munkatársa a Népnek, nem pedig helytartó, parancsoló, manipuláló, agresszor.
 6. Nép ellenes bűntett: a mozgás korlátozása, az információ áramlás korlátozása és manipulálása, a köztudatot manipulálni, a Népnek hazudni, a Nép pénzére kalkulálni, a dolgozók keresetének 10%-át meghaladó adónak hazudott rablás elkövetése, intézményeink megszállása, minden verziójú magyar ellenes tevékenység, a nyilvánosság legcsekélyebb korlátozása is, titkosítás, fegyveres erőszakkal fenyegetni a Népet.
 7.  Demokráciát, jogállamot  hazudni főbenjáró bűn hazánkban, a legkorruptabb “országban”. Hazánkban a bűntettek legalább 90%-át talárban, hivataljainkban, egyenruháinkban, Parlamentünkben követik el.
 8. Népbetegség lett nálunk a tényektől, jogosságtól elrugaszkodott kifejezések alkalmazása: szolgáltatónak nevezik  a kereskedőt/kifosztót, igazságszolgáltatásnak az ítélet kereskedést, bűnüldözőnek a bűn kikényszerítőjét. Törvényi előírást hazudnak, amikor köbméternyi fércműben mindennek az ellenkezője is megtalálható (köszönhetően a Parlamentünkbe aludni járó, zsibbadt gombnyomogatóknak!).
 9. A köztudat elfogadja szükséges rossznak  a jelenlegi megfordult értékrendet, az állandó bajokat, hogy mindenki a zsebünkben kotorászik, hogy minden jogunktól meg vagyunk már fosztva, hogy eleink által létrehozott értékeket hitvány senkik pocsékolják szét, vagy árusítják ki saját zsebre. Nem muszáj ennek így lennie, mikor minden eszközünk megvan a rombolás elkerülésére, alkalmas valódi miniszterek hivatalba helyezésére.
 10. Honunkban minden fegyver a Nép tulajdona. Egyetlen fegyveres erő lehet legitim: a Nép hadserege, akit senki más nem befolyásolhat és nem limitálhatja fegyverzetét, nem korlátozhatja működési területét. Halálos lövést kizárólag védelemből adhat le, nem élvezetből, mint most!
 11. Mostanában elfogadott dolog, hogy önjelölt, semmit felmutatni nem tudó embert vezetőnek elfogadnak, ha a fő manipulátor hamis média futtatni kezdi. A valódi miniszterek meg illegalitásban kénytelenek saját zsebből közösségi küldetésüket folytatni. Vezető az, akit tettei és munkája eredménye azzá tesz. Közösség vezetőjének legfőbb dolga saját utódainak kiművelése, felkutatása, bevezetése a feladatba. Ezek után a teljes nyilvánossággal kizárni a korrupciónak még a gyanúját is. Aki ezeknek nem tesz eleget, az nem vezető, hanem agresszor.
 12. Miféle agyrém sugallja, hogy csak választásnak hazudott cirkusszal szabad eltávolítani a kincstárunkból a bűncselekménnyel oda behatolókat??!! Az, hogy nincsenek még börtönben, az nem azt jelenti, hogy ártatlanok, hanem azt, hogy akit bűnüldözésért fizetünk nem tesz eleget megbízatásának. Tetteik alapján egyazon szervezetbe tartoznak.
 13. Keverik a politika fogalmát. Nem politika az, amit egy bűnszervezet folytat a kincstár elfoglalásáért. Az bűntett. Az sem politika, amit valódi közösségi ember (miniszter) – eleget téve honvédelmi kötelezettségének – tesz a kincstár kitakarításáért. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy politikust, papot, ügyvédet, más hasonlókat közel engedjünk fontos dolgainkhoz. Tiszta kezű, tisztességben megőszült valódi miniszterek készen állunk, hogy ezután hivatalosan is folytassuk munkánkat: koordináljuk nemzetünk talpra állását és ezt egyre jobb kezekbe tegyük.
 14. Honunkban működő erőszak szervezetek álljanak most már át a mesevilág hatálytalan szabályainak betartatásáról a valóságba! Megbízójuk, tulajdonosuk a magyar Nép, aki van már annyira ébredt, tájékozott, hogy el fogja kezdeni érvényesíteni alapjogait. A világ nyilvánosságát felhasználjuk higgadtan koordinált honvédelmi műveleteinkhez. Valódi vezetők kezébe tudjuk helyezni a főbb közösségi feladatokat, ahol bérelt hely nincsen és korrekt ellenszolgáltatásért végzik küldetésüket, nem irreális zsákmányért. Álljon ez ügy mellé a tisztán maradt 6-8 millió honfitársunk és nem kérdés a 15 millió magyar sikere!
 15. Mi nem vagyunk: szavazók, ellenzék, adózók, felhasználók, állampolgárok, célszemélyek, prédák, vásárlók, rabszolgák, közönség! Mi tulajdonosok vagyunk itthon. Tulajdonosi bejárást bármikor, bárhová tehetünk közös tulajdonainkba. Nyilvánosságot szolgáló lépéseink jogszerűen nem korlátozhatóak.
 16. A zsákmány mérete meghatározza a parazita ragaszkodását hozzá. Ennyivel több fog maradni a tulajdonos érték előállító Népnél, ennyivel kevesebb lesz elpocsékolva, szétlopva. Jelenleg a valódi “adózás” 90% körüli nálunk. Normálisan mi megtehetjük, hogy 10%-nál több nem vonható el semmilyen trükkel az érték előállítóktól. Azonnal értelme lesz vállalkozni, helyreállnak ingatlan áraink és katalizátora lehetünk a világ normalizálódásának, lakhatási gondjaink megoldódnak. A 6-8 millió tisztakezű Ember ébredtségén múlik e lehetőség. E hónapban, vagy majd csak később? A felismerésen múlik, de sokkal nehezebb lesz, ha április 8-án újabb pecsétet szereznek gaztetteikre a jelenlegi elkövetők.
 17. Végül felhívom tisztán maradt honfitársaimat, hogy józan megfontolt mérlegeléssel vesse össze itt ismertetett álláspontomat és személyemet a most vezetésre pályázókéval! Képes vagyok és kész vagyok ezt a koordinációt elvégezni mindannyiunk érdekében és teljes betekintésével, a legkevesebb zökkenővel. Sok éve dolgozom ezen. Kapok rá megbízást, vagy nem ? Mindenképpen folytatom közösségi munkámat globális webhelyeimmel. Szerintem jó viszonyban állok a már működő honvédelmi csoportosulásokkal, valódi miniszterekkel. Nem veszne el eddigi közösségi munkája senkinek egy tiszta szándékú, érett koordinátor mellett. A valódi magyar közösségi webhelyet hamarosan beindíthatnánk mely kizárná a korrupciót, a feltételezéseket, a mószerolásokat, a salak csörtetését… Nagy iskolák után vagyok talpon 64 évesen és web fejlesztéssel foglalkozom közösségünk fejlesztéséért, az igaz térnyeréséért, 10 utódomért, az ép angyaliakért. Évezredes folyamatot korrigálhatunk most. Ez szokásos úton lehetetlen, de ilyen vezetési stratégia a nyilvánossággal garantálja a sikert. Ennél alább adni életveszélyes!  

Tehát felhatalmazást kérek  a tiszta kezű tulajdonosoktól a magyar közállapot normalizálására!

Toma Imre Zalaegerszeg  2018. március 6. 

Magyar Ébredés

Hits: 873

Ajánlja ismerőseinek!
 • 107
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
  108
  Shares

Vélemény, hozzászólás?