Buktatúra

Soha többet államosdit! Soha többet hiedelmesdit és manipulálást!

Tisztán kell látni, hogy ma a 10% feletti adóztatás a rendszer szinten elkövetett fegyveres rablás kategóriájába tartozik. Ez azonnal mindent megmagyaráz és helyretesz: a magyar minőséget, egzisztenciát, vállalkozást, népvagyon szétlopást, konkrét népirtást, családok gyengítését.

A tulajdonosi kör végre életjelet ad: egyre többen viselkednek résztulajdonosként a kizárólagos erőszakszervezeti tulajdonnak hazudott objektumainkban. Terjed a valóság: csak népvagyon van és ebbe beletartozik a hivatal, talár, az egyenruha, a lőszer, a fegyver, a kommunikációs eszköz, az alkalmazottaink jogtalanul felvett fizetése, vagyona.
Magyar Ébredés

Először a történelemben történik valami komoly dolog a tulajdonosi kör érdekeinek megfelelően: egyetlen lehetőséggé vált, hogy a tisztán maradott-, alkotó Nép a hatalmát innen már közvetlenül gyakorolja. A nyilvánosság garanciája tisztán tarthatja a közéletet, bármikor ingyen szavazhatunk, ha már végképp nem tartható vissza. Nem a közvélemény illetékes iránymutatásra, hanem az erre hivatott-, nyilvánosságálló valódi miniszterek. Az ő felismerésük és helyzetbehozásuk a valódi média dolga, amely teszi is ezt jelenleg is.

A 4 leggyakoribb nagy hiba, melyet tapasztalok ebben a megfordult értékrendben:

  1. Hibás elnevezések használata: evidenciák figyelmen kívül hagyása, világos logika felcserélése hiedelemre, maszatolásra, szubjektív reakciókra. Nem nevezhető államnak a bűnszervezet, vagy hatályos jogszabálynak a jogalap nélküli agyalmány. Egy valóban legitím hivatalos személy is csak addig hivatalos, amíg el nem dobja jogait bűntett elkövetésével. Hivataljaink megszállóit nem nevezzük hivatalos személynek. Becsületesnek lenni nem kicsiben kell. A tulajdonosi kör valódi minisztereit nem lázongóknak nevezzük, nem szabadna hitelteleníteni őket. A mozi összekeverése a való élettel. A botorság összekeverése a bátorsággal. A legveszélyesebb elmeállapotút fel kell ismerni, megkülönböztetni a médiumától, áldozataitól! Vele szemben a közösség kötelező védelmét alkalmazni kell.
  2. Önértékelési zavar: Ráérez végre küldetése útjára, látja abban eredményeit és magát túlértékeli, elkapja a hév. Máskor elhiszi a kómásítást, hogy nem tehet a jobb világért és alul értékeli magát. Mindegyik drága. A fegyverosztás már megtörtént néhány éve. Van már mindenki kezében olyan szerszám, mellyel sokat tehet a salakuralom befejezéséért. Élő dokumentum publikálásával segítheti az ébredést. Tegyen eleget védelmi/honvédelmi kötelességének MINDENKI!
  3. Értelem beleerőszakolása pszichopata globális hálózati gazemberkedésekbe, történelmi esetekbe, napi aktualitásokba. Sokkal kezdetlegesebb-, gyarlóbb az elitnek hitt média kedvenc, mint a valódi elithez tartozó alkotó tulajdonos, paraszt, dolgozó…
  4. Gyenge ragaszkodás az igazhoz, tényekhez, a hazugság és lopás legalizálása, következmény nélkül hagyása. Természetellenes-, beteges magatartás az életvitelszerű lopás hazudozás.

Koptassuk hibáinkat! Senki nem az már, aki tegnap volt. A tettek beszélnek és elválik a salak az értéktől manapság. A valódi eliten a fejlődés látható, a szövetségre hajlandóság, az építkezés térítés nélkül. Az eddigi szennyes pocsolya agresszív haszonélvezőin meg a pánikolás és végkaszálás látható. Összeáll a kép: küszöbön a globális összefüggésű felszabadulás. Együtt tudunk megmaradni, mindenkiért dolgozunk. 
Globalparasitology

PlanetAudit.eu-2020jan

2019-12-09

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük