Választás 2018

Választási csalás 2018

Nem vagyunk:

 1. ellenzék,
 2. fidesz ellenes,
 3. kormányellenes,
 4. állampolgár,
 5. szavazó,
 6. ügyfél,
 7. pártosak,
 8. politikus,
 9. vallásoskodó,

Mi vagyunk:

 1. a mag népeinek nagy belső erejű és tiszta kezű népszolgái és honvédei,
 2. természetes jósággal rendelkező miniszterek,
 3. az ép Emberiség magasan fejlett közösségi kultúrájú szolgái,
 4. tisztességben megérett gyógyítók, tanítók, építők.
 5. Általános honvédelmi kötelezettségünknek eleget tevő-, szuverén-, cselekvőképes-, tisztán látó emberek.

Tetteink nem politika, hanem honvédelem. Mindig maradjunk ennek keretein belül! Verébre nem lövöldözünk, nem csaholunk, nem pusztítunk. Fegyver és pénz nélkül, vér nélkül állítjuk helyre az értékrendet, a néphatalmat, népszuverenitást. Ma már van erre lehetőség. Figyeljetek rám! Teljes nyíltságban állok sok éve előttetek én is, mint más honvédő miniszter társaim. Tetteink alapján mondhatom ezt. Nem az a miniszter, akit felbérel a hatalombitorló, hanem az aki aszerint cselekszik. Gyakran nem is tud miniszterségéről, nem kér érte semmit.

Merjük meglátni a nép ellenes bűntetteket és arra egészségesen reagálni mindig a körülményeknek megfelelően! Maradjunk utunkon, az ép értelem, természetes jóság és szeretet útján! Ne engedjük, hogy a nép fele elpusztuljon! Ne a java hulljon!

Nem kérdés, hogy egységes folyamat zajlik népünk, és hazánk sérelmére sokkal több mint negyed évszázada. Ebben a 2018. április 8-i népellenes bűntettek várhatóak voltak. Megerősítették szavaimat, hogy a nyilvánosság fogja visszahelyezni jogaiba az épeket a sérültek fogságából. Most a jéghegy csúcsánál több villant ki a körülmények miatt. Ez a felszínre került mocsok kiváltotta az épek ép reakcióját, védekezését. Nem szabad hibáznunk! Stratégiánk legyen: honvédelem, rend, tisztaság, igaz, nyilvánosság, természetes és klasszikus értékrend! Ne süllyedjünk támadóink szintjére! Valóságnak hiszik hiedelmeiket és ölni tudnak tévedéseikért. Ők korlátlan fegyverrel és pénzzel rendelkeznek, amiből nekünk nincsen mert ők elvették. Jogtalanság nem szül jogot. Sok éve vegetálunk jogfosztottságban, állami bántalmazásban, mindent elborító korrupcióban, vallási és pártos vegzálásban. Mind bűnrészes rabszolgásításunkban, de mi nem kezdtük megszólítani őket a saját nyelvükön, mert épek vagyunk, tovább látunk.

A mai kommunikációs szint néhány éve esélyt ad az épeknek védelmi reakciókra. Erre kellett várnunk sok évet, de ma már ilyen szinten tudjuk leleplezni a legrafináltabb bűntetteket is mint most látható. Az elkövetők közül is sokan megnyilatkoznak, akiknek van lelkiismeretük, mert látják, hogy elévülhetetlen népellenes bűnökbe rángatták bele őket. Hamarosan sokkal többen kezdenek el beszélni. Ne hagyjuk lelohadni a tüzet! A jó legyen erős és éber! Az épek most alakuló szövetsége végleges legyen! Figyeljetek a frontharcosokra, valódi miniszterekre és erősítsétek őket ott ahol vagytok, azzal, amivel tudjátok! Ez a kulcsszó integráljon mindenkit: népszuverenitás!

Érdemes megnézni:) Ezt a műsort több millióan látják/látták 🙂

Így gúnyolják az elromlott szoftver által megválasztott felcsúti diktátort az USA-ban 😀 OSSZÁTOK!!

Közzétette: Együtt erő vagyunk – 2018. április 15., vasárnap

 

Amíg a rendőrség nem száll ki az illegitim szervezet további kiszolgálásából-, illegális állami bűnözésből, addig bármilyen nép ellenes bűntettet kockázat nélkül hajt végre a rezsim. Ahhoz, hogy a rendőrség végre elkezdhesse jogszerű munkáját, a főbűnösök intézkedés alá vonását, kell tulajdonosi, azaz népi háttér nekik. Ezért kell az épeknek ép választ adni az őket ért agresszióra: cselekvőképes, fegyelmezett, tettre kész tömeg erejét, valódi élő médiát.

Ne legyenek kétségei senkinek afelől, hogy ha az újraszámlálás megtörténne annak hasonló eredménye lenne. Esetleg elismernék azt, hogy hiba történt egyes választókörzetekben. És ezáltal 1.000, 10.000, vagy akár 100.000 szavazattal kevesebb jut majd a Fideszre.
Mi fog változni?
Állampolgár!
Gondolkodj és ébredj már fel!

Tehát ledokumentálja ez a 3 asszony, hogy érvénytelen mutatványban vállalnak bűnrészességet. Az ilyesmi nem választás, hanem terror előkészület. Nem évül el. Nép ellenes bűn. Ha ebből egy lenne, akkor is rabosítani kellene az elkövető bűnszervezetet. Iparszerű kincstárrablás ez.

Megoldás?
https://www.facebook.com/unitedanonshungary/photos/a.1203820629636353.1073741828.1203811502970599/1850840194934390/?type=3&theater

A választás értelme:
https://www.facebook.com/unitedanonshungary/photos/a.1203820629636353.1073741828.1203811502970599/1660766760608402/?type=3&theater

Válaszok, tények, bizonyítékok:
https://www.facebook.com/unitedanonshungary/photos/a.1203820629636353.1073741828.1203811502970599/1797307370287673/?type=3&theater

https://olkt.hu/toth-zoltan-valasztasi-szakerto-a-kezebe-veszi-a-dolgokat-es-ha-az-ellenzeki-partok-nem-mozdulnak-kikeri-a-szavazatok-ellenorzeset/

https://444.hu/2018/04/11/a-fideszes-szavazokori-delegaltakat-is-magukkal-vittek-a-szavazobiztosok-amikor-le-kellett-adniuk-a-jegyzokonyveket

https://olkt.hu/rendkivuli-hir-tenyfeltaras-tobb-mint-700-szavazokorben-tablazat/

http://www.otpercpiheno.hu/2018/04/ujabb-szavazo-bizottsagi-tag-allitja.html

https://zarojel.hu/itt-valami-nincs-rendben-eltunt-mind-a-11-ezer-valasztasi-jegyzokonyv-az-nvi-nel-es-csak-szombatra-lesz-meg/

http://www.anephangja.com/2018/04/friss-most-mar-biztos-valasztasi-csalas.html

http://sztarklikk.hu/kozelet/elsopr-erej-leheta-kormanyellenes-tuntetes/336231

http://postaimre.magyarnemzetikormany.com/news.php?readmore=2903

https://olkt.hu/egy-informatikus-telefonalt-a-klubradioba-hogy-valasztasi-csalas-tortenik-hangfelvetel/

“Tüntetést szerveznek az angliai magyarok, méghozzá a brit főváros belvárosában, a Trafalgar Square-en, a mostani hétvégére. Mivel elképesztően sokan vannak, akik csalódottak, megdöbbentek, fel vannak háborodva az április 8-i eredmények miatt, a tüntetés akár ezres, vagy többezres méretűre is dagadhat.”

Tüntetést szerveznek az angliai magyarok, méghozzá a brit főváros belvárosában, a Trafalgar Square-en, a mostani hétvégére. Mivel elképesztően sokan vannak, akik…
HUNGLIAONLINE.COM

A Nemzeti Választási Iroda sajtóközleménye is minket igazol.

Mert ha hazugság, az azt bizonyítja, hogy egy szervezett maffia irányítja az országot, ami 6 éve államellenes puccsot hajtott végre.

Ha viszont igaz, akkor pedig a 2013 óta bizonyított kollaboráns, ál-ellenzék most is tette a feladatát azzal, hogy NEM jelezte a már 24 órája közismert csalásokat.

Ebben az esetben az volt a feladata, hogy ezt a törvénytelen diktatúrát a saját hattyú-halálával MEGSZILÁRDÍTSA.

Tehát akkor most igazunk van, vagy pedig igazunk van?

6 éve érvénytelen az egész államapparátus működése!
A törvényes Magyar Állam ma is a Magyar Köztársaság.
Jogrendjének az alapja pedig továbbra is az 1949. évi XX. 2011. december 31-én hatályos állapota.

A magyar népé minden hatalom.
Békés 100.000 jogtudatos fő helyre tudja állítani a súlyos válságot, ami most vasárnap egy újabb puccsban teljesedett ki.
Az összes magát ellenzéknek hazudó párt és annak képviselői MIND kollaboráns, és ezt már 2013-ban bizonyítottuk is.
Most is csak tették a dolgukat. 

Innentől a magyar nép dolga és felelőssége felmérni a helyzetet és együttműködve a hatósági szervezetekkel helyreállítsa a törvényes rendet, az ÖSSZES (oldaltól független) képviselő ELFOGÁSÁVAL és felelősségre vonásával.
Ugyanis megfosztották volna a magyar népet az önrendelkezési jogától, gyámság alá vették volna önös anyagi érdekből, egymással karöltve jobb-bal oldal…

Az anyagaink közül ezzel kapcsolatosan már 7 évre visszamenőlegesen van számtalan kézzel fogható bizonyíték.

www.alkotmanyos-ellenallas.hu

NÉPSZUVERENITÁS Mozgalom

Indítsuk újra Magyarországot, állítsuk helyre az állami jogfolytonosságot fényképe.

 

 

 

Választási bizottság elnöke Tímea:

1994 óta dolgozom a választásokban és sosem voltak kétségeim.
Tegnap estig.
Azóta őrlôdöm.
Őrlődöm mert bizottsági elnökként társaimmal arra esküdtem fel hogy a szavazás tisztaságára vigyázok. Mi ezt az esküt és ezt a munkát mindig komolyan vesszük . Az előző évekhez hasonlóan most is állítom hogy a szavazókörben nem történt csalás. NEM volt radirozható vagy eltűnő tintás toll, NEM cserélte ki senki az urnàkat, NEM módosította senki a szavazólapokat. Erre – hacsak nincs benne az egész bizottság delegáltastól – egyszerűen nincs lehetőség .
ÁMDE nem hagy nyugodni néhány miért. Mert:

MIÉRT szóltak ki a HVI-től a szavazókörökbe hogy ne siessünk mert először a fővárost rögzítik addig úgysem tudnak mást
MIÉRT mondták hogy 10 óra elôtt ne menjünk be akkor sem ha készen vagyunk
MIÉRT nem tudtak elérni senkit a hivatalban telefonon ebben az időszakban több szavazókörből pl abból az óvodából ahol bezártak egy komplett bizottságot akik nem tudtak kijönni
MIÉRT volt az hogy amikor beértünk a hivatalos dokumentumokkal ( JEGYZŐKÖNYVEK) melyekben levő végeredményt ilyenkor szokták jelenlétükben rögzíteni a rendszerbe akkor kiderült hogy már minden fel van töltve és csak egy erről kinyomtatott papirt láttunk? Magánál a rögzítésnél NEM VOLTUNK JELEN SEM MI SEM A JEGYZŐKÖNYVEK !!

MIÉRT mutatott ebben az időben a TV már 80%-os feldolgozottságot amikor a szavazóköröknek csak 1/3- a volt bent ?
Én kis ember vagyok a gépezetben több társammal együtt . Becsülettel tesszük / tettük a dolgunkat .
MIÉRT és kinek jó az hogy hiteltelenné tegye a MI munkánkat ??
Harsog az internet és én nem tudom hogy hiteles-e az eredmény avagy nem de szeretném javasolni hogyha csalást keresnek azt ne a szavazóköri bizottságokban keressék mert mi a belünket is kidolgoztuk és úgy tudom nem mi kapunk 1 millás prémiumot…
Minden esetre elgondolkodtató az amit tegnap este tapasztaltam . Legalábbis én elgondolkodtam és úgy döntöttem leírom ide. Hátha mást is érdekel .

Megváltozott az időpont és a helyszín is!

Már szombaton utcára vonulnak a választások eredményével elégedetlenkedők.
SZERETLEKMAGYARORSZAG.HU

József Cséfalvay Bizonyított csalás.. valasztas.hu 18:30-kor 5.365.511-en jelent ek meg. 19 órakor meg már csak 5.011.380??? nem hogy bővült a választáson megjelentek száma, hanem csökkent… Na ez hogy is lehetséges… Vajon miért is húzták az időt?

Korábban sem volt érvényesnek tekinthető parlamenti választás, de a mostani mindent alulmúl. Sok éve minden nap történik annyi népellenes bűntett a néphatalom sérelmére, amennyiért ügyészségünknek hatástalanítania kellene kincstárunk és parlamentünk megszállóit. Bő 3000 napja következmény nélküliek az ilyen jellegű, legsúlyosabb agressziók.

Megoldandó: A legnagyobb bajnak azt a hiedelmet érzem, hogy a jelenlegi nemzeti fertő magyarázható valami józan érvvel. Nem szükségszerű, hogy élvezettel pusztító értelmi fogyatékosok és érzelmi fogyatékosok életvitel szerűen tartsák fogságban az épek, alkotók, tiszták tömegét. Ez a felismerés elegendő lesz a magyarok felszabadulásához, ami globális katalizátor lesz.

Nem várható megoldás népszavazástól a jelen helyzetre, mégis van jelentősége az eredménynek, mert minimális esély nyílhat normalizálódásra, amennyiben:

 1. A jelenlegi kincstári parazitákat mihamarabb hatástalanítani tudjuk,
 2. A közösségi magyar jellemek ébredtségi szintje eljut oda, hogy világosan el tudja különíteni a pusztítókat, parazitákat, tolvajokat, hazugokat a tisztességben megérett, ép jellemű valódi közösségiektől, akiknek van felhatalmazása belépni hivataljainkba, parlamentünkbe.
 3. A kampánynak hazudott dezinfó stratégia megakadályozza a tisztánlátást, szövetkezést. Ezért fennáll a veszélye, hogy folytatódik a jelenlegi pusztítás.
 4. A néphatalom támadóit eddig sem érdekelte, hogy nincs legitimációjuk választási bűntetteik miatt. Továbbiakban sem a valódi népakarattól függ, hogy mi történik hivataljainkban, honunkban. Ott még akkor sem tartunk, ha most sikerül is megfékezni a rezsimet.

A jelen helyzetben is a leghatékonyabban kell az általános honvédelmi kötelezettségünknek eleget tennünk, még ebben a választási cirkuszban is! Legalább ne támogassuk a népellenes rezsimet! Mutassunk ép, természetes  reakciókat a családunkat, utódainkat és nemzetünket ért támadásokra!

 

Csak ilyen extrém, népellenes agyalmányban érvényes tanácsom, hogy szavazatunk a legesélyesebb fidesz-mentest támogassa! Pártot és vallásoskodókat nem szabad közel engedni fontos dolgainkhoz, főleg nem kincstárunkhoz, de a bajt kisebbíthetjük. 2018. április 8-a után mindenképpen új fejezet kezdődik honunkban. A valódi magyar honvédek és miniszterek általában egyéni munkájukkal segítik fennmaradásunkat, a természetes értékrend helyreállítását. Kialakul már a szövetség az épek között, akik tiszták tudtak maradni ebben a pokolban. Mindenki más eldobta összes jogát, szavaik csupán zajszennyezés. Nincs joguk megszólalni sem. A náluk lévő népvagyonnak vissza kell kerülni tulajdonosához, igazságot kell szolgáltatni a sértetteknek!          PlanetAudit Toma Imre

LInkPark:

http://www.orbannakmenniekell.hu/

https://www.miepinfo.hu/

https://www.jobbik.hu/

https://lehetmas.hu/

http://nyugatifeny.hu/2018/04/05/itt-az-utolso-felmeres-a-valasztasok-elott-fidesz-39-ellenzek-61

https://varosikurir.hu/kulfoldi-sajto-valasztas-nem-tisztesseges/

https://civilhetes.net/van-penz-boven-millios-jutalmat-kap-a-nemzeti-valasztasi-iroda-elnoke-a-tegnapi-szavazasi-kaosz-ellenere

https://kolozsvaros.com/rovidek/nincs-tokeletes-bunteny/

 

 

Csak a szokásos választási csalás: https://alfahir.hu/2018/04/05/valasztasi_csalas_kettos_allampolgarsag_fidesz_szavay_istvan_jobbik

 

A következő videóban  a gengszterbanda vezére sajátkezűleg dokumentálja le  a negyedévszázados fideszterrort:

 

Vallási fanatizálással erőlködik 0% igazat és 100% manipulációt tartalmazó kísérletében. Manipulált választás érvénytelen. Pénzen vásárolt szavazat érvénytelen. Egyetlen választási bűntettért is törölni kell pártot. Ezek ezrével követnek el ilyen bűntetteket.

Ezek soha nem voltak és nem lesznek párt, vagy politikusok. Nem volt és nem lesz jogosultságuk belépni a magyar Nép hivataljaiba. Eldobták minden jogukat bűntetteikkel. Mert:

 1. Folyamatosan hazudnak, lopnak, manipulálnak,
 2. Elévülhetetlen Nép ellenes bűnbe mászott bele mindenki, aki ezt a maffiát támogatta bármilyen módon,
 3. Saját maguk által is ledokumentált, elismert Nép ellenes bűntetteik sora hosszú, de néhány: szavazat vásárlás, pénzzel, fenyegetéssel, zsarolással, dezinformációval, médiaterrorral…
 4. A magyar Nép kincstárát kifosztják évtizedek óta, hazánkat kiárusítják saját zsebre.

A Nagy Orbán Viki Interjú Bödőcs Tibor Módra

A Nagy ORBÁN VIKI Interjú BÖDŐCS TIBOR módra!Ne Felejtsd Április 8.-án mindenkire szükség van, hogy le lehessen váltani.Tehát IRÁNY SZAVAZNI!OSZD MEG ezt a VIDEOT, hogy így SEGÍTSD a SZABAD SAJTÓT!

Közzétette: Szeretlek Egerszeg – 2018. március 27., kedd

 

Közzétette: Vigh Kata – 2018. február 23., péntek

A rablóbanda tettlegességgel fenyeget: vérbe akarja borítani az országot. Harcra uszítja kómásított bábjait. Nép ellenes uszítás ez.

Mégsem tartóztatták le még az elkövetőket.

Abban a hiedelemben élnek ezek, hogy egy népszavazáson nem kiérdemelni kell a győzelmet, hanem fegyveres fenyegetéssel, öklökkel elkövetett agresszióval, hivatali prostitúcióval, zsarolással, manipulálással, törvény hamisítással kikényszeríteni. Mostanra saját maguk dokumentálták le minden nép ellenes bűnüket. Nincs szükség további vizsgálatra.

2018. 04. 08. 21 óra 30:

A rezsim által feketelistázott személyeket a választás előtti napokban blokkolták minden ok nélkül. Erős rosszindulatú offenzíva mobiltelefonok ellen is és független webhelyeken is. Összességében: általános kommunikációs blokkolás, pusztítás történt a valódi médiák területén. Eszerint jó úton járunk. Tisztességes ember nem fél tőlünk, de ezek nagyon. A zsákmány mérete óriási. Az elmúlt néhány nap történései egységes dokumentum: beismerő vallomás a népellenes bűnök ügyében. Nem újjászületni kell, hanem eszmélni a kómából! Nem szükséges pokolban élni. Együtt teremthetünk kánaánt mindenkinek. A globális tudat, az info sebesség elérte azt a szintet ami esélyt képes adni az épeknek a pszichopata globálterror ellen. Egyre többen értékelik már a valódi értékeket: igazság, szeretet, család, nemzet, emberiség, magasan kulturált közösségi magatartás, becsület, kitartás… Amennyiben Önnek is értékek ezek, akkor fejezze ki véleményét speciális webhelyemen: www.planetaudit.eu

Lemondott Vona Gábor.
Lemondott az MSZP elnöksége.
Lemondott az Együtt elnöksége.
Lemondott Hadházy Ákos az LMP alelnöki posztjáról.
Csak két szektavezér nem mond le.
Ennek ellenére, hogy a havi 1 millájuk meglegyen szépen, kéz a kézben mennek felesküdni a NER rendszerére. Ahelyett, hogy a picsába mennének kéz a kézben…
Harmadszor intézték el a 2/3-ot a fidesznek.

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A KIS PÁRTOKNAK A FIDESZ GYŐZELMET HA ŐK NINCSENEK NYER AZ ELLENZÉK

http://168ora.hu/itthon/rejtelyes-okokbol-megnyitjak-magyarorszag-hatarait-aprilis-8-an-147901

2018-ban újra csalással győztek tolvaj fidesznyikék!

Aki Orbán ellen van, az velünk van fényképe.
Ez a nép még nem nőtt fel a választásokhoz. Mindaddig, míg néhány üveggyönggyel meg lehet vásárolni a szavazatokat, ez a nép meg sem érdemli, hogy saját maga dönthessen a sorsáról. Mintha a beígért játék reményében gyerekekre lett volna bízva a választás.
https://www.facebook.com/jogfolytonosmagyarallam/videos/1602379003180803/

Gyorshír: Súlyos problémákat és visszaéléseket találtak az EBESZ-megfigyelők a magyar választásokon

Rendkívüli tájékoztatót tartott a nemzetközi EBESZ-delegáció vezetője. Durva és hosszú a visszaélések listája.

Március 5. óta dolgozik Magyarországon az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) választási megfigyelő csoportja annak érdekében, hogy kiértékelje a magyar választás folyamatát és tisztaságát – számolt be Douglas Wake, a delegáció vezetője.

Douglas Wake elmondta: 16 tagállamból érkeztek a megfigyelők, akik pártatlan módon vizsgálták a magyar választási folyamatot.

Douglas Wake

A megfigyelők legfőbb megállapításai ezek voltak:

 • Az állam és a kormánypártok jelentős anyagi túlsúlya határozta meg a kampányt, nem volt egyenlő a pártverseny.
 • Az információhoz való hozzáférés korlátozott, nemcsak a választási szabályok, lehetőségek, hanem a pártverseny, azaz a jelöltek versengését illetően is.
 • A választási szervek vezetőinek és tagjainak megválasztása és a jelöltek pártatlansága megkérdőjelezhető volt.
 • Több ponton sérülhetett a választójog egyenlőségének az elve. Itt a delegációvezető a határon túliak és külföldön élő magyar állampolgárok közötti különbségtételt emelte ki.
 • Bár sokan indultak, sokan nem is fejtettek ki érdemi erőfeszítéseket a szavazók megnyerésére, így fennáll a gyanú, hogy csak a kampánypénzért indultak.
 • A gyűlöletkampány korlátozta a valódi vita és az érdemi információhoz való állampolgári hozzáférés terét és lehetőségeit, ami vélhetően csökkentette az érdeklődést.
 • A kormány és Fidesz kampánya nemcsak anyagi, hanem tartalmi értelemben is összefolyt, ami szemben áll Magyarország EBESZ-vállalásaival.
 • Az egyenlő esélyeket jelentősen rontották a kormánykampányok hatalmas költségei, amelyek a Fidesz-KDNP kampányát gazdagították.
 • A közmédia – ellentétben a nemzetközi sztenderdekkel – roppant elfogult a kormánnyal minden hírműsorában, az ellenzék üzeneteinek pedig csupán a törvényi kötelezettségei minimumán adott teret.

(168 Óra nyomán)

APOKALIPSZIS MÉG NEM MOST, DE NEMSOKÁRA

Orbán Viktor sokat tanult ellenfeleitöl. Mint ahogy Gyurcsány Ferenc 2005-ben 20 millió románnal fenyegetözött, Orbán ugyanígy sokmillió arab és afrikai migránssal. Bejött neki, a nép most is megette a maszlagot.

Megtanulta dicstelen elödeitöl, hogy hogyan manipulálja a választásokat. Ez is bejött neki, nem is akárhogyan, kétharmados parlamenti többséget hozva számára – immár harmadszor.

Na meg persze számíthatott az ellenzék siralmas széttagoltságára is. Sajnos igaza lett: nem kormányváltásra, hanem ellenzékváltásra került sor. A jelenlegi ellenzék épp most számolja fel önmagát. Ha így megy tovább, akkor a kormányt is, de még az ellenzékét is ö fogja adni.
Akkor pedig Magyarországnak „reszeltek“. Létrejön egy maffiaállam olyan „keresztapával“ az élen, aki egyre mélyebbre süllyed a korrupcióban és az elmebajában.

Gondoljátok, hogy az EU hagyni fogja az Orbán-Müvek további garázdálkodását? Nem, mintha sokra tartanám öket, de az tény, hogy a lapokat (na meg a pénzt) ök osztják, nem a „Kiskanász“.

Az emberek elöbb-utóbb rájönnek arra, hogy becsapták öket. Akkor pedig elemi erövel fognak a felszínre törni az indulatok, melyeket a külföld is támogatni fog. Az apokalipszis már most borítékolható. A kérdés csak a mikor.

Az elkövető fideszbirkák között volt valaki, aki így próbálja szentesíteni gaztetteiket:

Még ő mondja, hogy mi vagyunk megvezetve! Légy okos! Nála azt jelenti : manipulálj!

Noam Chomsky világhírű amerikai nyelvész, a Massachusetts Institute of Technology (MIT) máig előadó professzora. 85 éves korához képest elképesztő szellemi frissességről tesz tanúbizonyságot. Izgalmas élete során számtalan dologgal foglalkozott, a nyelvészet mellett filozófiával, médiaszociológiával, tömeglélektannal, de még a számítástechnikába is beleásta magát.

Chomsky 20 évvel ezelőtt a jövőre vonatkozó megállapításait az akkori hatalmi tendenciák és folyamatok figyelembevételével állította össze. Ezt a 10 pontot nevezik Chomsky Tízparancsolatnak, amit érdekes napjainkban olvasni. 20 évvel ezelőtt egy zseni miképp látta a következő időszak, azaz a napjaink vezetőinek ideológiai irányvonalát.

 1. Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.
 2. A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.
 3. A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezek karöltve azon kell munkálkodjanak, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentsék a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.
  1. A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek, akik ezt az érvet („majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk”) évszázadokon keresztül hajlandó benyelni és elfogadni.

   

  1. Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetők egyszerűen kell megfogalmazzák az üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naív lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

   

  1. Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.
  2. Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

   

  1. A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

   

  1. A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

   

  1. Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani. Megfoghatatlan, érzelmi töltetű, nagy és közös célokat kell kitűzni, amelyek alkalmasak arra, hogy lelkesítsék a tömegeket. Ha nyilvánosságra kerülnek, ezeket a törekvéseinket határozottan (ha kell: erőszakosan) tagadni és cáfolni kell.

  forrás: /sciar

 Választási parajelenségek sorát tapasztalták Baranya 4-es számú választókerületében, voksok tűntek el és fel, miközben az összes, nem fideszes szavazó szavazólapja érvénytelenné vált. A jobbikos jelölt szerint a megyei főjegyző arra hivatkozott, hogy már nagyon fáradtak voltak a szavazatszámlálók, de majd „összenézik” utólag.

A körülményekre tekintettel, felhívom honvédő társaimat, hogy a fontosabb fotókat felirattal publikálják! Dátum, időpont, helyszín, a készítő neve és elérhetősége.. Most sok lom között elvesznek lényeges dokumentumok. Egyszerűen lehet feliratozni pl. az XnView progival.

Toma Imre Jobb híján itt hozzászólásként írom a Népszuverenitás részére: készítek erre egy jó szintű webhelyet, ahol meg lehet tenni azt, amit a facén nem. A kettő kiegészíti majd egymást. Onnan elég lesz linkelni ide. Azt a face és társai kevésbé tudja manipulálni. A jelenlegi lapom a referenciám. Ez a kulcsszó jól tudja majd integrálni a magyar tettre kész, tiszta kezű honvédőket. Nem veszíthetünk.

MIÉP KÖZLEMÉNY
A Magyar Igazság és Élet Pártja Elnöksége a 2018-as országgyűlési választások kormányzati országos szintű elcsalása miatt a nemzetközi választási megfigyelőkhöz, az Európai Unióhoz, az ENSZ Biztonsági Tanácsához és az EBESZ-hez fordul. A MIÉP Elnöksége megállapítja: az Orbán-kormány a választások központi elcsalásával elveszítette legitimitását, és azt egyes választási körzetek részeredményeinek korrekciójával már nem lehet orvosolni. A MIÉP a hozzá csatlakozó nemzeti pártok és szervezetek, – Betyársereg, Erő és Elszántság, Magyar Gárda, Nemzeti Motorosok – vezetőivel és tagságával, valamint további 56 országos nemzeti szervezettel közösen kijelenti: új országgyűlési választás kiírására van szükség Magyarországon, immáron nem a kormányoldal, hanem független nemzetközi szakértői gárda közreműködésével.
A központi számítógép-rendszerben több mint három órán keresztül történt beavatkozás az egész országban közfelháborodást keltett, különösen azért, mert hamis volt a választási törvényre való hivatkozás. A néhány szavazókörzetben sorban állókra ugyanis nem lehet törvényesen hivatkozni, ahogy azt az Országos Választási Iroda tette, mert ilyen kitétel nem szerepel a választási törvényben. Hamis volt a Választási Iroda indoklása, és időközben a MIÉP-nek a központi épületben tartózkodó munkatársai arról is tájékoztatták a párt Elnökségét, hogy valótlan a számítógép-rendszer leállásáról, az internetes rendszer összeomlásáról szóló hír. Több forrás megerősítette, hogy a központi számítógép-rendszerbe négy önmagát informatikusnak nevező “szakember” avatkozott be, így a média élő tudósítása a kígyózó sorokról, egy előre megtervezett választási manipuláció és a máig titkolt beavatkozás hamis indoklása volt.
A választási részeredmények nyilvánosságra kerülésének megakadályozás a legsúlyosabb választási csalás, amihez országosan több ezer ismertté vált, és még nagyobb számú kivizsgálásra váró eset csatlakozik. Mindez egy országosan megszervezett afrikai és dél-amerikai típusú csalássá állt össze. A nagyvilágban a választási csalásoknak külön tudománya van, amit Magyarországon rendszer-szinten a Ron Werber-féle előre megtervezett csalással a 2002-es választásokon alkalmaztak először. A Fidesz ezt követően ismerkedett meg a választások törvénytelen befolyásolásának széles nemzetközi eszköztárával. A 2010-es hatalomra kerülés után immáron rendszer szinten történt a 2013. évi XXXVI. törvény megalkotása, immáron minden változtatást a kormánypárt győzelme érdekében tettek, kifejezetten az ellenzék kárára. A szavazókörzetek határainak tendenciózus átrajzolása és a hozzá tartozó módosítások önmagukban megsértették a törvény alapelveit:
a) a választás tisztaságának megóvása,
b) önkéntes részvétel a választási eljárásban,
c) esélyegyenlőség a jelöltek és a jelölő szervezetek között,
d) a fogyatékossággal élő választópolgárok joggyakorlásának elősegítése,
e) jóhiszemű és rendeltetésszerű joggyakorlás,
f) a választási eljárás nyilvánossága.
A Nagy-Britanniában és számos országban működő egyenesen arányos választási törvény helyett addig csűrték-csavarták a magyar választási törvényt, hogy 2018-ban 48 százalék hamis eredményből kétharmadot meghaladó további húsz százalékos torzítás született a kormánypárt javára, az ellenzék és a parlamenten kívüli pártok kárára. Mindehhez a legprimitívebb helyi beavatkozások tömege társult, több szavazókörzetben a listás szavazócédulákat kivétel nélkül a kormányoldal javára írták, számos feltárás mutatja a láncszavazás, a pénzzel, élelmiszerrel történő megvesztegetés, valamint a külföldön élő szavazók rendszer-szintű, a Fidesz szervezésében történt utaztatását.
A Magyar Igazság és Élet Pártja Elnöksége amikor megállapítja, hogy a választások rendszer-szintű elcsalása után nincs esély az önkorrekcióra, akkor a hatalmi patthelyzet beálltával a törvényes rend helyreállításáig rendkívüli intézkedést követel. Tekintettel arra, hogy az ellenzéki pártok legitimitása erősen megkérdőjelezhető, hiszen a pártállami egyeduralkodó terrorpárt, az MSZMP egyenes ági jogutódai, az MSZP és a DK, valamint szatellit Soros-pénzből fenntartott társaik, az LMP és Momentum, továbbá a Simicska Lajos által ellopott állami pénzből kampányoló, ezért az Állami Számvevőszék által 660.000.000 forinttal elmarasztalt Jobbik nem jelent törvényességi ellensúlyt a visszaélő hatalommal szemben. Ebben a helyzetben a közhatalom törvényes gyakorlása Magyarországon lehetetlen. Szükség van nemzetközi megfigyelőkre és rendfenntartókra.
A Magyar Igazság és Élet Pártja tisztában van azzal, hogy a szélsőségesen liberális, szocialista irányítás alatt lévő Európai Unió, és a kényszerített bevándorlás és fajkeveredés legfőbb szószólójaként tevékenykedő Egyesült Nemzetek Szövetsége önmagában nem alkalmas a választások tisztaságának megteremtésére, ezért nemzetközi különbizottság felállítását követeljük, melybe az ENSZ Biztonsági Tanácsának minden tagja arányosan delegáljon tagokat, szakértőket, felügyelőket és ellenőröket az elkerülhetetlen törvényes választás megtartásáig, a rend helyreállításáig.
Ennek megfelelően az ENSZ BT állandó tagjai, az Amerikai Egyesült Államok, az Egyesült Királyság, Franciaország, Kína és Oroszország mellett a 2018 végéig ideiglenes tagként jelenlévő Bolívia, Etiópia, Hollandia, Kazahsztán és Svédország diplomáciai és választási szakértőinek azonnali bevonását követeljük. Az átmeneti időszakban a közrend és az állami szervek működésének zavartalansága érdekében szükséges a parlamenti és parlamenten kívüli legnagyobb tíz párt, így a Magyar Igazság és Élet Pártja bevonásával az átmeneti szakértői kormány felállítása egészen a törvényes rend helyreállításáig.
Tiszaeszlár, 2018. április 12-én.
Nagy Tibor

Hits: 750

Ajánlja ismerőseinek!
 • 56
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
  57
  Shares