Népszuverenitás-honvédelem

Bajtársaim! Anonok és nyilvánosak! Figyeljetek rám! Még meg tudjuk előzni a kiskanász háborúsdiját. A jövendölés esélyre utal. Ez a kulcsszó integráljon mindenkit: népszuverenitás! Ne engedjük, hogy a nép fele elpusztuljon! Ne a java hulljon! Tetteink nem politika, hanem honvédelem. Jogtalanság nem szül jogot. Maradjunk utunkon, az ép értelem, természetes jóság és szeretet útján! Ne hagyjuk lelohadni a tüzet! A jó legyen erős és éber! Az épek most alakuló szövetsége végleges legyen! 

Ez nálunk is lehetne már, ha néphatalom lenne.

Tetteink nem politika, hanem honvédelem. Mindig maradjunk ennek keretein belül! Verébre nem lövöldözünk, nem csaholunk, nem pusztítunk. Fegyver és pénz nélkül, vér nélkül állítjuk helyre az értékrendet, a néphatalmat, népszuverenitást. Ma már van erre lehetőség. Figyeljetek rám! Teljes nyíltságban állok sok éve előttetek én is, mint más honvédő miniszter társaim. Tetteink alapján mondhatom ezt. Nem az a miniszter, akit felbérel a hatalombitorló, hanem az aki aszerint cselekszik. Gyakran nem is tud miniszterségéről, nem kér érte semmit. Senki nem az már, aki tegnap volt: jelenlegi tettei minősítenek mindenkit. Akit nagyon csaholnak, az valószínű hogy kiemelkedő érték.

Tegnap megjelent a nyilvánosság előtt kb. 100 ezer tulajdonos, akik minimális védelmi reakciót mutattak a népellenes rezsim támadásaival szemben. Szépen alábbhagyott a zajszennyezés a narancspalotákból. Nem volt még ilyen, de a teljes spektrumú, tulajdonosi összefogás első nyilvános lépése megtörtént. https://planetaudit.eu/nepszuverenitas-honvedelem/ Az épek szövetsége most már végleges legyen! Nem kicsiben kell becsületesnek-, honvédőnek lenni! A magyar tulajdonosi szövetségből kizárta magát, aki bármilyen módon bűnrészességet vállalt a népellenes bűnökben, akár szavazatával.

2018. április 14-én este

Tulajdonosok jelentek meg és védelmi reakciót mutattak: Együtt van a tömegerő, amellyel nem tud mit kezdeni a népellenes rezsim. Ez történelmi pillanat. Győzhetnek az épek. Kiléphetnek a fogyatékosok rabságából. Nyilvánosságot erősítek ezen a lapomon sok élő videóval: https://planetaudit.eu/nepszuverenitas-honvedelem/
Legyen végleges ez a közös fellépés!

 

444: 

Az nem média, aki korunk legfontosabb eseményéről nem tájékoztatott hitelesen. Népvagyonból végez népellenes tevékenységet még.

 

A LENTI VIDEÓ LISTA EZZEL KAPCSOLATOS:

Toma: CSak olyant, ami a honvédelem keretén belül van. Nincs az a helyzet, hogy a rendőr legyen felelős ezért a helyzetért. Tartsátok őket tiszteletben mindannyiunk érdekében és a valódi népérdek miatt!

Merjük meglátni a nép ellenes bűntetteket és arra egészségesen reagálni mindig a körülményeknek megfelelően! Maradjunk utunkon, az ép értelem, természetes jóság és szeretet útján! Ne engedjük, hogy a nép fele elpusztuljon! Ne a java hulljon!

Nem kérdés, hogy egységes folyamat zajlik népünk, és hazánk sérelmére sokkal több mint negyed évszázada. Ebben a 2018. április 8-i népellenes bűntettek várhatóak voltak. Megerősítették szavaimat, hogy a nyilvánosság fogja visszahelyezni jogaiba az épeket a sérültek fogságából. Most a jéghegy csúcsánál több villant ki a körülmények miatt. Ez a felszínre került mocsok kiváltotta az épek ép reakcióját, védekezését. Nem szabad hibáznunk! Stratégiánk legyen: honvédelem, rend, tisztaság, igaz, nyilvánosság, természetes és klasszikus értékrend! Ne süllyedjünk támadóink szintjére! Valóságnak hiszik hiedelmeiket és ölni tudnak tévedéseikért. Ők korlátlan fegyverrel és pénzzel rendelkeznek, amiből nekünk nincsen mert ők elvették. Jogtalanság nem szül jogot. Sok éve vegetálunk jogfosztottságban, állami bántalmazásban, mindent elborító korrupcióban, vallási és pártos vegzálásban. Mind bűnrészes rabszolgásításunkban, de mi nem kezdtük megszólítani őket a saját nyelvükön, mert épek vagyunk, előbbre látunk, érzékelünk olyant, melyet ők nem képesek érzékelni.

A mai kommunikációs szint néhány éve esélyt ad az épeknek védelmi reakciókra. Erre kellett várnunk sok évet, de ma már ilyen szinten tudjuk leleplezni a legrafináltabb bűntetteket is mint most látható. Az elkövetők közül is sokan megnyilatkoznak, akiknek van lelkiismeretük, mert látják, hogy elévülhetetlen népellenes bűnökbe rángatták bele őket. Hamarosan sokkal többen kezdenek el beszélni. Ne hagyjuk lelohadni a tüzet! A jó legyen erős és éber! Az épek most alakuló szövetsége végleges legyen! Figyeljetek a frontharcosokra, valódi miniszterekre és erősítsétek őket ott ahol vagytok, azzal, amivel tudjátok! Ez a kulcsszó integráljon mindenkit: népszuverenitás!

Nem vagyunk:

 1. ellenzék,
 2. fidesz ellenesek,
 3. kormányellenesek,
 4. állampolgárok,
 5. szavazók,
 6. ügyfelek,
 7. pártoskodók,
 8. politikusok,
 9. vallásoskodók,

Mi vagyunk:

 1. a mag népeinek nagy belső erejű és tiszta kezű népszolgái és honvédei,
 2. természetes jósággal rendelkező miniszterek,
 3. az ép Emberiség magasan fejlett közösségi kultúrájú szolgái,
 4. tisztességben megérett gyógyítók, tanítók, építők.
 5. Általános honvédelmi kötelezettségünknek eleget tevő-, szuverén-, cselekvőképes-, tisztán látó emberek,
 6. Minden emberi érték előállítója és birtokosa,
 7. A jogos hatalom kizárólagos birtokosa.

A fiatal talentumok figyeljenek a tisztességben megérettekre, aki népvagyon felhasználása nélkül végeznek nemzetmentő munkát és alkossanak szövetséget velük! Ez természetesen oda-vissza érvényes. Védjük és tanítsuk egymást. Mindenki erős valamiben. A támadó web helyet, szoftvert ne higgyük közösségi oldalnak, operációs rendszernek! Az ítélet kereskedést ne higgyük igazságszolgáltatásnak! A maskarákon lássunk át bárkit is leplezzen!

Sürgősen ki kell gyógyulni abból a népbetegségből, hogy magunk alá akarunk szervezni másokat! Erre senkinek nincs felhatalmazása. Mellé kell állnunk mindenkinek, aki tiszta tudott maradni ebben a fertőben! Bűntett a manipulálás.

http://patriota.info/amp/izrael-elszant-vedelmezoje-gratulaltak-orbannak-az-europai-zsidok/

https://www.change.org/p/the-european-union-investigate-the-hungarian-election-for-fraud-and-do-re-election-with-eu-supervision

OSZTANDÓ POSZT! – Visszatérve az (1) pontra, megkísérlem rekonstruálni az eseményeket. (Vagy az idővonalamról oszthatod,…

Közzétette: András Kéri – 2018. április 9.

 

Milyen világban szeretnél élni?
 • Add le a szavazatod ...
Fideszre szavaztam-e a 2018. április 8-i választáson?

Amennyiben értéknek tartod ezt a maximálisan blokkolt-, rendhagyó honvédelmi lapot, akkor lehetőségeidet használd fel a hatékonyságának növelésére! Kapcsolódó linkjeidet és üzeneteidet itt hozzászólásban tömören küldheted és beépítem. Szerkesztői-, publikátori jogot is adok a saját névvel, képpel jelentkezőnek. Legyen e lap origója a Magyarok felszabadulásának!  Köszönöm. Toma Imre PlanetAudit Eur-Ázsia. abimed@yandex.com

Hits: 2033

Szeretném megosztani veletek.
 • 135
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •  
 •  
  137
  Shares

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. admin szerint:

  Angéla Mirai
  5 órája ·
  A képen látható médiumok mind a fidesz tulajdonában állnak.
  A bíróság már több, mint 110 esetben mondta ki róluk, hogy szégyenletes módon hazudtak nekünk az ellenzékről és a migránsokról!
  Persze csak a választások után kezdték közzétenni a kötelező helyreigazításokat!
  Ha nem szeretnéd, hogy továbbra is idiótát csináljanak belőled sajtótörvényeket, sajtóetikai alapelveket semmibe véve, ne nézd, ne hallgasd, ne olvasd őket!
  Folyamatosan megszegik a sajtóetikai alapelveket és törvényeket, amikre felesküdtek, elsősorban ezeket:
  -Politikai pártoktól való függetlenség. A médiának a nemzet egészét kell szolgálnia. Nyilvánosságot kell biztosítania minden irányzatnak.
  -A híradásokban tilos előnyt biztosítani bármelyik politikai pártnak. Minden érintettnek meg kell adni a lehetőséget véleménye kifejtésére.
  -Tiszteletben kell tartani az emberi jogokat, az ember személyiségi jogait és méltóságát. (elkezdtek listázni embereket)
  -Nem kelthet gyűlöletet, nem szólíthat fel megkülönböztetésre. Vallása, neme, testi, szellemi állapota, életmódbeli különbözősége miatt senkit nem becsmérelhet.
  -Ne állítson valótlanságot, ne sértse a jó hírnevet. Az újságíró nem hamisíthat meg tényeket, dokumentumokat. Írásban, műsorban szándékosan vagy gondatlanságból valótlanságot nem állíthat
  -Az olvasók és a nyilatkozók is korrektséget, hitelességet várnak el az újságírótól. Az értesüléseknek mindig megbízható, megnevezhető forrásból kell érkeznie, más eredet esetén ellenőrizni kell.
  -Az újságírónak az érintett felek véleményét nyilvánosságra kell hoznia, nem egyoldalúan tájékoztatva.
  -Etikai vétséget követ el, aki fiatalkorúak személyiségi jogait sérti. (óvodai incidensek)
  -Téves tény- vagy adatközlés esetén a szerkesztőségnek erkölcsi kötelessége közzétenni a szükséges helyreigazítást.
  -Helyreigazítási kötelezettség nélkül is meg kell adni a válasz lehetőségét annak, akit a cikk, műsor személy szerint és hátrányosan érintett. A válasz sem sérthet becsületet, személyhez fűződő jogokat.

  Ők a hazaárulók! Szembeköpik a saját népüket, felesküdve a fidesz mellett.

  A független sajtóért, a sajtószabadságért is demonstrálunk szombaton!

  Tulajdonosok:
  Habony Árpád:
  Lokál, Origo, Ripost, 888,
  Vajna András:
  TV2, Supertv2 , Mozi+, Spíler TV, Izaura TV, Zenebutik, Prime, FEM+, Chili TV, Kiwi TV, Humor+
  Mészáros Lőrinc:
  Echo TV, Világgazdaság, Manager Magazin, Nemzeti Sport, Nemzeti Sport Magazin, nol.hu, vg.hu, Új Dunántúli Napló, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Somogyi Hírlap, Új Néplap, Hírmátrix.hu, Tolnai Népújság, Békés Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Grátisz, Vasárnap Reggel, bama.hu, baon.hu, beol.hu, heol.hu, kemma.hu, sonline.hu, szoljon.hu, Képes Sport, Sport and Life, nso.hu, Autó-Motor, Autómotor.hu, Fanny magazin, Lakáskultúra, Tina Konyha, Ínyenc, az Édes élet, Test&Lélek, hot! és hot! extra, mindmegette.hu, Astronet.hu, Lakáskultúra Online, Bravo magazin, mainap.hu, tvműsor.hu, jegyed.hu, lapcentrum.hu,
  Dunaújvárosi Hírlap, Fejér Megyei Hírlap, veszprémi Napló, Vas népe, Zalai Hírlap, Veszprémi 7 nap, Hévi forrás, Mega Infó vidékjáró Magazin, Nagykanizsai Maraton, Szuperinfó lapcsoport, Várpalotai Hírek, feol.hu, duol.hu, veol.hu, zaol.hu, vaol.hu, mcsatorna.hu, likebalaton.hu, randizol.hu, szallasbomba.hu, dunadigital.hu, fejerdigital.hu, naplodigital.hu, vasdigital.hu, zaladigital.hu
  Magyart televízió (párttévéként üzemel közpénzből)
  Széles Gábor
  Magyar Hírlap
  https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/30652731_812544268948419_1212643531663867904_n.jpg?_nc_cat=0&oh=c3975c672b9e139744ddc3af57b0863f&oe=5B73F273

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.