Népszuverenitás-honvédelem

Bajtársaim! Anonok és nyilvánosak! Még meg tudjuk előzni a kiskanász háborúsdiját. A jövendölés esélyre utal. Ez a kulcsszó integráljon mindenkit: Népszuverenitás! Ne engedjük, hogy a nép fele elpusztuljon! Ne a java hulljon! Tetteink nem politika, hanem honvédelem. Jogtalanság nem szül jogot. Maradjunk utunkon, az ép értelem, természetes jóság és szeretet útján! Ne hagyjuk lelohadni a tüzet! A jó legyen erős és éber! Az épek most alakuló szövetsége végleges legyen! Ez egy segéd webhely.

A törvényesen megválasztott országgyűlés 2011-ben (az ellenzéki pártokkal közösen) előkészített és 2012 január 1-én végrehajtott egy alkotmány-ellenes puccsot, amiben kísérletet tettek arra, hogy elvegyék a magyar nép önrendelkezési jogát is, a többi között.
Azóta egy érvénytelen Alaptörvénnyel működtetnek egy államnak sem minősülő magánszervezetet, ami alá az akkori rendőrfőkapitány a kötelességét megszegve bevitte a magyar rendőrséget is.
így lett a magyar rendőrség egy illegális diktatúra zsoldos hadserege, ami manapság napi 100 családot (!) is kilakoltat a törvénytelen végrehajtásokban segédkezve.

A puccs mellékhatása, hogy 2014-ben végleg lejárt az összes érvényes mandátum, tehát innentől már csak a magyar nép tudja feloldani ezt a helyzetet, de ahhoz elég az 1% -is, vagyis a 100.000 változást akaró (jog)tudatos hazafi.

Ez a mai állapot a rendőröknek sem jó, de semmit sem tehetnek, ameddig a magyar nép nem áll ki a jogaiért, a törvényes magyar államért, és nem szabadítja fel a szövetségesét és ezzel egy időben saját magát is.

Többé-kevésbé ugyanez igaz az EU-ra is.
Ők sem tudják felszámolni ezt az illegális diktatúrát, viszont tudják fékezni a támogatások elzárásával és a szavazati jogok megvonásával.
De az EU szemszögéből is a magyar nép dolga fellépni az alkotmányos rend helyreállításáért.

Te mikor jössz segíteni másokon és ezzel saját magadon is?

További információ:
www.nepszuverenitas.hu
www.alkotmanyos-ellenallas.hu

 

http://www.amiidonk.hu/elemzes/gepkarabelyos-amerikai-titkosszolgalatos-magyar-rendorjelvennyel-a-parlament-melygarazsanal/

Leleplezés: http://www.amiidonk.hu/elemzes/gepkarabelyos-amerikai-titkosszolgalatos-magyar-rendorjelvennyel-a-parlament-melygarazsanal/ Ki szabadított idegen bérgyilkost a magyar honvédekre??!

A kiskanász is amerikai bérgyilkosokkal akar kialakítani Magyarhonban vérfürdőt, a Kijevben történteknek megfelelően.

Ez nálunk is lehetne már, ha néphatalom lenne.

Tetteink nem politika, hanem honvédelem. Mindig maradjunk ennek keretein belül! Verébre nem lövöldözünk, nem csaholunk, nem pusztítunk.

Fegyver és pénz nélkül, vér nélkül állítjuk helyre az értékrendet, a néphatalmat, népszuverenitást. Ma már van erre lehetőség. Figyeljetek rám! Teljes nyíltságban állok sok éve előttetek én is, mint más honvédő miniszter társaim. Tetteink alapján mondhatom ezt.

Nem az a miniszter, akit felbérel a hatalombitorló, hanem az aki aszerint cselekszik. Gyakran nem is tud miniszterségéről, nem kér érte semmit. Senki nem az már, aki tegnap volt: jelenlegi tettei minősítenek mindenkit. Akit nagyon csaholnak, az valószínű hogy kiemelkedő érték.

Tegnap megjelent a nyilvánosság előtt kb. 100 ezer tulajdonos, akik minimális védelmi reakciót mutattak a népellenes rezsim támadásaival szemben. Szépen alábbhagyott a zajszennyezés a narancspalotákból. Nem volt még ilyen, de a teljes spektrumú, tulajdonosi összefogás első nyilvános lépése megtörtént. https://planetaudit.eu/nepszuverenitas-honvedelem/ Az épek szövetsége most már végleges legyen! Nem kicsiben kell becsületesnek-, honvédőnek lenni! A magyar tulajdonosi szövetségből kizárta magát, aki bármilyen módon bűnrészességet vállalt a népellenes bűnökben, akár szavazatával.

2018. április 14-én este

Tulajdonosok jelentek meg és védelmi reakciót mutattak: Együtt van a tömegerő, amellyel nem tud mit kezdeni a népellenes rezsim. Ez történelmi pillanat. Győzhetnek az épek. Kiléphetnek a fogyatékosok rabságából. Nyilvánosságot erősítek ezen a lapomon sok élő videóval: https://planetaudit.eu/nepszuverenitas-honvedelem/
Legyen végleges ez a közös fellépés!

444: 

 

Az nem média, aki korunk legfontosabb eseményéről nem tájékoztatott hitelesen. Népvagyonból végez népellenes tevékenységet még.

 

A LENTI VIDEÓ LISTA EZZEL KAPCSOLATOS:

Toma: CSak olyant, ami a honvédelem keretén belül van. Nincs az a helyzet, hogy a rendőr legyen felelős ezért a helyzetért. Tartsátok őket tiszteletben mindannyiunk érdekében és a valódi népérdek miatt!

 

Merjük meglátni a nép ellenes bűntetteket és arra egészségesen reagálni mindig a körülményeknek megfelelően! Maradjunk utunkon, az ép értelem, természetes jóság és szeretet útján! Ne engedjük, hogy a nép fele elpusztuljon! Ne a java hulljon!

Nem kérdés, hogy egységes folyamat zajlik népünk, és hazánk sérelmére sokkal több mint negyed évszázada. Ebben a 2018. április 8-i népellenes bűntettek várhatóak voltak. Megerősítették szavaimat, hogy a nyilvánosság fogja visszahelyezni jogaiba az épeket a sérültek fogságából. Most a jéghegy csúcsánál több villant ki a körülmények miatt. Ez a felszínre került mocsok kiváltotta az épek ép reakcióját, védekezését. Nem szabad hibáznunk! Stratégiánk legyen: honvédelem, rend, tisztaság, igaz, nyilvánosság, természetes és klasszikus értékrend! Ne süllyedjünk támadóink szintjére! Valóságnak hiszik hiedelmeiket és ölni tudnak tévedéseikért. Ők korlátlan fegyverrel és pénzzel rendelkeznek, amiből nekünk nincsen mert ők elvették. Jogtalanság nem szül jogot. Sok éve vegetálunk jogfosztottságban, állami bántalmazásban, mindent elborító korrupcióban, vallási és pártos vegzálásban. Mind bűnrészes rabszolgásításunkban, de mi nem kezdtük megszólítani őket a saját nyelvükön, mert épek vagyunk, előbbre látunk, érzékelünk olyant, melyet ők nem képesek érzékelni.

A mai kommunikációs szint néhány éve esélyt ad az épeknek védelmi reakciókra. Erre kellett várnunk sok évet, de ma már ilyen szinten tudjuk leleplezni a legrafináltabb bűntetteket is mint most látható. Az elkövetők közül is sokan megnyilatkoznak, akiknek van lelkiismeretük, mert látják, hogy elévülhetetlen népellenes bűnökbe rángatták bele őket. Hamarosan sokkal többen kezdenek el beszélni. Ne hagyjuk lelohadni a tüzet! A jó legyen erős és éber! Az épek most alakuló szövetsége végleges legyen! Figyeljetek a frontharcosokra, valódi miniszterekre és erősítsétek őket ott ahol vagytok, azzal, amivel tudjátok! Ez a kulcsszó integráljon mindenkit: népszuverenitás!

Nem vagyunk:

 1. ellenzék,
 2. fidesz ellenesek,
 3. kormányellenesek,
 4. állampolgárok,
 5. szavazók,
 6. ügyfelek,
 7. pártoskodók,
 8. politikusok,
 9. vallásoskodók,

Mi vagyunk:

 1. a mag népeinek nagy belső erejű és tiszta kezű népszolgái és honvédei,
 2. természetes jósággal rendelkező miniszterek,
 3. az ép Emberiség magasan fejlett közösségi kultúrájú szolgái,
 4. tisztességben megérett gyógyítók, tanítók, építők.
 5. Általános honvédelmi kötelezettségünknek eleget tevő-, szuverén-, cselekvőképes-, tisztán látó emberek,
 6. Minden emberi érték előállítója és birtokosa,
 7. A jogos hatalom kizárólagos birtokosa.

A fiatal talentumok figyeljenek a tisztességben megérettekre, aki népvagyon felhasználása nélkül végeznek nemzetmentő munkát és alkossanak szövetséget velük! Ez természetesen oda-vissza érvényes. Védjük és tanítsuk egymást. Mindenki erős valamiben. A támadó web helyet, szoftvert ne higgyük közösségi oldalnak, operációs rendszernek! Az ítélet kereskedést ne higgyük igazságszolgáltatásnak! A maskarákon lássunk át bárkit is leplezzen!

Sürgősen ki kell gyógyulni abból a népbetegségből, hogy magunk alá akarunk szervezni másokat! Erre senkinek nincs felhatalmazása. Mellé kell állnunk mindenkinek, aki tiszta tudott maradni ebben a fertőben! Bűntett a manipulálás.

http://patriota.info/amp/izrael-elszant-vedelmezoje-gratulaltak-orbannak-az-europai-zsidok/

https://www.change.org/p/the-european-union-investigate-the-hungarian-election-for-fraud-and-do-re-election-with-eu-supervision

OSZTANDÓ POSZT! – Visszatérve az (1) pontra, megkísérlem rekonstruálni az eseményeket. (Vagy az idővonalamról oszthatod,…

Közzétette: András Kéri – 2018. április 9., hétfő

 

Gabriella Üveges

2018. 04. 28.

Íme a B-TERV az alkotmányos rend helyreállításához, és azzal a valódi rendszerváltáshoz!

Az Alkotmányos Ellenállás sokszor figyelmeztetett arra, hogy a magyar államot megszállva tartja egy magát „Magyarország”-nak hazudó magánszervezet, amely a hatalmát azzal tudja fenntartani, hogy el tudja hitetni, hogy a törvényes magyar állam, törvényes magyar kormány és országgyűlés.

A megszállás már nem hagyományos eszközökkel történik, hanem úgy, hogy a saját érvénytelen szabályaikat az általuk uralt Magyar Közlönyben közzétéve elhitetik az intézmények közalkalmazottjaival, hogy ezek a magyar állam érvényes és hatályos jogszabályai, így ezekkel a szabályokkal irányítják a közhivatalokat és fegyveres testületeket, rajtuk keresztül, az érvénytelen, jogszabálynak látszó szabályokat rákényszerítik a magyar állampolgárokra.

Ennek a látszatnak az erősítésére kiváló eszköz a választásnak hazudott színjáték, melyet egy nem is létező állam nevében ez a magyar állam látszatát keltő magánszervezet rendezi. Légy került a levesbe, ezért kitüremkedett az álca mögül a valóság, hogy a választási színjáték is irányított, az eredményt a szervezet pártnak álcázott vezetői az ellenzéki pártnak álcázott alacsonyabb szintű vezetőkkel karöltve rendezi, amelyben a rivalizálás is csak látszat, porhintés a demokráciát a több párt létezésével azonosító hívők számára.

Most mindenki szembesülhetett vele, hogy egy (megszálló) diktatúrát a saját rendszerén belül felszámolni nem lehet, csak kívülről. Ehhez kínálunk egy B-TERV-et, amely alapján a magyar nép eljuthat a valódi rendszerváltásig úgy, hogy ebben a 89-es rendszerváltás szabotálói és annak utódai már nem vehetnek részt, és ez a biztosítéka annak, hogy a népnek végre saját, őt szolgáló, nem pedig rajta uralkodó állama lehet.

Ennek keretében országos szinten megkezdődött egy törvényjavaslat csomag nép által nyílt szavazással történő elfogadása, amely elősegíti a nép szerveződését és egyben szabályozza az új népi alkotmány elfogadásáig tartó átmeneti időszakot, hogy az alkotmányozás nemzeti egységben, és zökkenőmentesen mehessen végbe.
Mi van a törvénycsomagban (Gyakran Ismétlődő Kérdések – GYIK)?
A törvényjavaslat csomag szövege innen letölthető és elolvasható
Szavazni szeretnék Ha már jelentkezett szavazni és változtatni akar, kattintson ide!
Országos szinten egyre több szavazóbiztos gyűjti a szavazatokat (aláírást). Már 31 járásban, melyek a következők:

Ajkai járás, Balatonalmádi járás, Bicskei járás, Budapest főváros, Debreceni járás, Egri járás, Érdi járás, Füzesabonyi járás, Fonyódi járás, Győri járás, Hajdúszoboszlói járás, Kaposvári járás, Karcagi járás, Kazincbarcikai járás, Kiskunfélegyházi járás, Komáromi járás, Letenyei járás, Makói járás, Martonvásári járás, Miskolci járás, Mezőkövesdi járás, Mosonmagyaróvári járás, Nagyatádi járás, Nagykállói járás, Pannonhalmi járás, Püspökladányi járás, Szigetszentmiklósi járás, Szobi járás, Szolnoki járás, Törökszentmiklósi járás, Veszprémi járás.

Legújabb hírek

Civil összefogás a cenzúra ellen.Törjük át az elhallgatás falát! – új esemény az Közös munka > Események menüpont alatt!

Üdvözöljük A magyar nép önrendelkezéséért tenni akarók közössége szervezeti oldalán! Üdvözöljük A magyar nép önrendelkezéséért tenni akarók közössége szervezeti oldalán!

Kérjük olvassa el a Bevezetőt!

Bevezető

2011.-ben valakik – az országgyűlés felhasználásával – kísérletet tettek a magyar állam megszüntetésére, és helyette egy nem jogfolytonos, nem magyar – megtévesztésül „Magyarország” nevű – magánállam létrehozására. Ehhez 262 képviselő szavazatával megalkottak egy Magyarország Alaptörvénye nevű dokumentumot, amit 2012. január 1.-én akartak hatályba léptetni. Első ránézésre látszik, hogy a megalkotott Alaptörvény érvénytelen, hiszen a hatályos Alkotmány (Magyar Köztársaság Alkotmánya) olyan pontjára (19.§ (3) a) pont) hivatkozva fogadták el, amely pontja kifejezetten megtiltja minden más jogi dokumentum megalkotását és elfogadását azzal, hogy e pont szerint az országgyűlésnek az Alkotmány kizárólag saját magát engedi megalkotni. Mivel az Alkotmány 2011.-ben már meg volt alkotva, így erre a pontra hivatkozva az országgyűlésnek semmilyen jogi dokumentum elfogadásához nem volt joga.

Miért nem találtak megfelelő jogalapot az Alkotmányban? Azért, mert nincs ilyen!

1989-ben az országgyűlés, amely akkor a népszuverenitásból eredő összes jogot gyakorta, megalkotta a Magyar Köztársaság Alkotmányát ideiglenes alkotmányként, amivel minden hatalmat visszaszolgáltatott a magyar népnek, ezzel az alkotmányozás kizárólagos jogát, hogy megalkothassa a saját végleges alkotmányát, amelyet népszavazással kell elfogadni. Ezért nem szerepel az országgyűlés hatásköreinek felsorolásában (19.§ (3) bek.) új alkotmány vagy alaptörvény megalkotása és elfogadása.

Miért „engedte át” az Alkotmánybíróság az Alaptörvényt?

Bragyova András, volt alkotmánybíró: “az Alkotmánybíróság hivatalból nem vizsgálta az Alaptörvény érvényességét, és erre vonatkozó beadvány nem is érkezett”. Hogy érkezett-e vagy sem, azt nem tudhatjuk, hiszen a hivatali gépezet akkor már megszállás alatt volt.

Mik az Alaptörvény érvénytelenségének jogi következményei?

Az Alaptörvény közjogi érvénytelensége miatt joghatás kiváltására nem alkalmas dokumentum, ami azt jelenti, hogy ami benne le van írva, annak joghatása nincs, tehát a „Magyarország” nevű állam nem jött létre! Az érvényes és hatályos alkotmány továbbra is a Magyar Köztársaság Alkotmánya, és a törvényes magyar állam továbbra is a Magyar Köztársaság (a továbbiakban: magyar állam).

Mivel azt hazudva, hogy hatályba léptették az Alaptörvényt, 2012. január 1.-től elkezdtek működtetni egy törvénytelen szervezett magánhatalmat „Magyarország” néven, a magyar állam látszatát keltve, és megszállva a törvényes magyar állam intézményrendszerét. Ezzel államcsínyt követtek el!

Mik az Alaptörvény érvénytelenségének következményei az állam működésére?

2012. január 1.-től alkotmányos válság van. Minden új jogszabály, szerződés, és más jogi aktus érvénytelen, beleértve a korábbi jogszabályok, szerződések, és más jogügyletek módosítását is. Ezek joghatás kiváltására alkalmatlan dokumentumok.

A jelenleg érvényes és hatályos jogrend a Magyar Köztársaság 2011. december 31.-én hatályos jogrendje, beleértve a szerződéseket, és más jogi dokumentumokat is.

2014. április 6.-án a magyar államban minden mandátum lejárt, míg a 2014.-ben megtartott „választások” (és a „választási törvény”, ami alapján tartották) érvénytelenek, joghatás kiváltására nem alkalmasak, ezért azóta a magyar államban nincs törvényesen működő köztársasági elnök, miniszterelnök, kormány, országgyűlés, polgármesterek, önkormányzatok, EP képviselők, és minden hivatal törvénytelenül, a szervezett magánhatalom irányítása szerint működik!

A fentiek értelmében hivatalok minden intézkedése törvénytelen, még az érvényes jogszabályokra való hivatkozással is!

Milyen következményei vannak az alkotmányos válságnak ránk nézve?

A magukat a magyar államban választott vagy kinevezett tisztségviselőknek hazudó személyek, és a magukat a magyar állam hivatalának hazudó intézmények jogalap nélkül, törvénytelenül működnek, ezért a magyar állampolgárok felett a magyar állam területén nincs joghatóságuk. Intézkedéseiket figyelmen kívül hagyhatjuk, és visszautasíthatjuk.

Az érvénytelen „jogszabályokat” senki sem köteles betartani az érvényes jogra hivatkozva.

Ezek az egyéni megoldások csak az egyéni problémák tüneti kezelésére alkalmasak. A valódi megoldás a közös fellépésben van.

Az alkotmányos válság megoldása

A közjogi helyzet a magyar népnek egyben nagy lehetőséget is nyújt egy valódi rendszerváltás megvalósítására, melynek során új alkotmánnyal új jogfolytonos magyar államot hozhatunk létre, amely tiszta lappal indulhat, így eleve olyan lehet, hogy minket szolgáljon, és nem mi őt!

Az Alkotmány 2.§ (3) bekezdése minderre alkotmányos jogot biztosít, de egyben súlyos kötelességévé is teszi minden magyar állampolgárnak az alkotmány elleni puccs elkövetőivel, és a hatalom bitorlóival szemben, az alkotmányos rend helyreállítása érdekében való törvényes fellépést. Ez egyben a békés megoldás lehetőségét is biztosítja.

Az összes videó
21:08
32 E megtekintésáprilis 27.
0:50
891 megtekintésáprilis 21.
2:47
660 megtekintésáprilis 21.
0:37
1,9 E megtekintésáprilis 21.
15:31
5,4 E megtekintésáprilis 16.
2:04
2,9 E megtekintésáprilis 10.
1:29:48
60 E megtekintésáprilis 9.
5:19
11 E megtekintésáprilis 9.
4:57
21 E megtekintésáprilis 9.
6:26
71 E megtekintésáprilis 9.
26:00
2,9 E megtekintésáprilis 3.
20:54
13 E megtekintésáprilis 2.
Élőben most
22 megtekintésmárcius 22.
1:58
523 megtekintésmárcius 22.
10:34
10 E megtekintésmárcius 22.
1:39
140 megtekintésmárcius 22.
1:10
747 megtekintésmárcius 22.
14:49
1,8 E megtekintésmárcius 22.
7:44
2,2 E megtekintésmárcius 22.
11:42
582 megtekintésmárcius 22.
9:12
998 megtekintésmárcius 22.
11:21
478 megtekintésmárcius 22.
3:21
215 megtekintésmárcius 22.
0:23
154 megtekintésmárcius 22.
2:36
1,8 E megtekintésmárcius 14.
2:41
419 megtekintésmárcius 14.
7:54
2,7 E megtekintésmárcius 13.
15:03
2,6 E megtekintésfebruár 5.
28:53
13 E megtekintésfebruár 5.
2:29
3,6 E megtekintésfebruár 5.
19:21
5,3 E megtekintésfebruár 5.
6:42
1,2 E megtekintésfebruár 5.
10:32
1,6 E megtekintésfebruár 5.
10:42
985 megtekintésjanuár 30.
2:49:10
10 E megtekintésjanuár 30.
24:52
2,4 E megtekintésjanuár 27.
45:46
5,7 E megtekintésjanuár 25.
16:21
8,2 E megtekintésjanuár 22.
3:28
2,1 E megtekintésjanuár 19.
2:16
752 megtekintésjanuár 19.
1:01:20
21 E megtekintésjanuár 16.
14:25
2,5 E megtekintésjanuár 9.
2:10
166 megtekintésjanuár 5.
5:14
197 megtekintésjanuár 5.
1:46:42
2,1 E megtekintésjanuár 5.
28:12
887 megtekintésjanuár 5.
1:35
294 megtekintésjanuár 5.
35:20
1,1 E megtekintésjanuár 2.
1:45
1,2 E megtekintésjanuár 2.
26:18
2,7 E megtekintés2017. december 31.
28:40
15 E megtekintés2017. december 31.
Milyen világban szeretnél élni?
 • Add le a szavazatod ...
Fideszre szavaztam-e a 2018. április 8-i választáson?

Szemely_es_letesitmenybiztositasi_intezkedes_2018_majus_8

Amennyiben értéknek tartod ezt a maximálisan blokkolt-, rendhagyó honvédelmi lapot, akkor lehetőségeidet használd fel a hatékonyságának növelésére! Kapcsolódó linkjeidet és üzeneteidet itt hozzászólásban tömören küldheted és beépítem. Szerkesztői-, publikátori jogot is adok a saját névvel, képpel jelentkezőnek. Legyen e lap origója a Magyarok felszabadulásának!  Köszönöm. Toma Imre PlanetAudit Eur-Ázsia. abimed@yandex.com

Facebook Comments

Hits: 2491

Ajánlja ismerőseinek!
 • 186
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •   
 •   
 •   
 •  
 •  
  188
  Shares

Vélemény, hozzászólás?


Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.