Bántalmazott Személyek Kapcsolati Központja. Európa.

2019-12-02

Súlyos jogsérelem érte? Nincs kihez fordulnia? Posztolja be ide hozzászólás formájában! Ön használhatja a saját nevét, vagy álnevet is használhat. Valós email cím kell! Államinak hazudott szervezett bántalmazások. Taláros korrupció. Szakértői bűnözés. Állami korrupció. Kénytelenek vagyunk a nyilvánosság segítségét kérni.

Kötelező védelmi helyzetben vagyunk. Itt nyújtom az egyetlen lehetőséget bántalmazott társaimnak: a nemzetközi nyilvánossághoz fordulunk, archiválunk. Eleget teszünk védelmi kötelezettségünknek. Ez a webhely a jogos- és kötelező védelem szabályai szerint működik. Országunkban kialakult helyzet kényszeríti ki a védelem ilyen formáját. Tevékenységem szerint népügyész vagyok sok éve.

Tegye meg közérdekű bejelentését itt hozzászólásban, lehetőleg az itt ajánlott formában, tömör mondatokban, az Ön anyanyelvén, hogy a Google Translator képes legyen fordítani! E weblap automatikusan soknyelvű. Használjon sok linket a több információért!

Az elmúlt fél évszázad alatt tett kötelező védelmi mozdulataim alatt sok bántalmazást ismertem meg. Itt áttekinthetően és tárgyilagosan együtt publikáljuk ezeket most. Szakterületem lett az államinak hazudott szervezett bántalmazás és a pszichopátia. Legyen közöttünk itt központi kommunikáció és az áldozatok között is folyjon kommunikáció közvetlenül, hálózatban! Sok moderációs feladatot vállalok ezzel. Nulla forint támogatással üzemeltetem ezt a nonprofit webhelyet.

Felkérek mindenkit, hogy a tőle elvárható módon segítse e webhely működését! Toma Imre 2019. november 27.

 

Gyermekemet pszichopata kínzásába kényszerítik hatóságok: Kőszeg, Szombathely, Győr, Budapest.

Javasolt Formula (Másolja be!):

1:  A jogsértés legfőbb helyszíne:

2: A jogsérelem kezdeti ideje:

3: Áldozat személyek:

4: Elkövető hatóságok, személyek:

5:  Az Ön teljes anyagi kárigénye Euroban kifejezve:

6: Az Ön jogorvoslati igénye:

7: Ön milyen segítséget kér a nyilvánosságtól?

8: A bántalmazási esemény tömör leírása bővítő linkekkel, dokumentumok elérhetőségével:

9: Az ön közösségi elérhetősége,  email címe…

10: Ön mivel tud segíteni bajtársainak?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük