Magyarok! Megbíztok?

0% politika.

100% nemzet védelem.

Magas igazság tartalom.

Ne álljunk senki fölé, vagy alá, de álljunk minden közösségi jellem mellé, aki tiszta tudott maradni, aki nem manipulál!

Ahhoz a 6-8 milliónyi ép magyarhoz szólok, akiket semmilyen eszközzel nem tudtak bűnrészessé tenni a jelenleg Népünk ellen folyó pusztításban. Kiállták a zsarolást, fenyegetést, média manipulációt, lekenyerezést… mégsem adták voksukat a honunkban 28 éve dúló jelenlegi “miniszterelnök” társaságára. Aki szavazatával, vagy más módon belemászott ebbe a bűntettbe, felelős és minden jogát eldobta, a lopott népvagyont vissza kell adnia, megszólalni nincsen joga. Jogosulatlanul olvassa jelen közleményemet is.

Vitathatatlan, hogy legalább 3 évtizede nem volt nálunk manipulálatlan-, jogszerűnek tekinthető választás. Szerintem az csak kivételesen fordulhatott elő valahol a történelemben. Akik megszállva tartják Népünk kincstárát, minden nap szolgáltatnak annyi bizonyítékot Nép ellenes tevékenységükről, amiért egységesen kellene őket hatástalanítani ügyészségünknek. Ők nem tesznek eleget intézkedési kötelezettségüknek sok évtizede. Ennek megfelelően nem csak alkotmányunkat piszkálták meg jogosulatlanul semmilyen felhatalmazással nem rendelkező személyek, hanem az összes magyar Nép ellenes “törvény” hatálytalan, csupán hiedelemből tartatják be.

Népünk pénzével kapcsolatban álló fogalmak már régen oly mértékben vannak deformálva, kiforgatva, hogy szükséges helyretenni, frissíteni valódi értelmüket. Az eredeti értelmezéseket újra hatályba kell helyezni a köztudatban. Mikor elegendően tudnak kilábalni a kómásításból és helyesen érteni/alkalmazni a fogalmakat, akkor lesz lehetőség kihasználni a mai lehetőségeket: véget vetni örökre az ép alkotó Nép rabosításának, helyreállítani a természetes értékrendet. Erre lehetőséget ad már a teljes nyilvánosság, melyet az információs, kommunikációs lehetőségek garantálnak. Valódi magyar közösségi webhely, az élő videó közvetítés teljes szabadsága az átláthatóság kiterjedése ki tudja zárni a korrupciót. Már van lehetőségünk valódi minisztereket hivatalban tartani addig a napig, amíg arra érdemtelenné nem válnak. Cselekvőképtelen-, ápolásra szoruló személyek több éves futtatása “törvényalkotóként” már csak a rémálmokban létezik és Budapesten.

 1. Az első számú közösségünk a Család. Jelenleg maximálisan támadva, pusztítva van. Legszentebb közösségünket minden erővel fejlesztenünk kell. Elsősorban a már kialakult, de erodált klasszikus erkölcsi értékrend helyreállításával, a Magok magasan fejlett közösségi magatartásának általánossá tételével.
 2. Nemzetünk létjogosultságát senkinek sincsen felhatalmazása megkérdőjelezni. A Mag népei közé tartozónak valljuk magunkat és sok jel igazolja is ezt.
 3. Épek nem támadnák a Családot és Nemzetet, de a legveszélyesebb elmeállapotúak tartják fogságban az Emberiséget. Ők élvezettel pusztítanak népet, országot, fejlett közösségi magatartást, kimagasló emberi kultúrát…
 4. Közösségeinket gyengítő-, megosztani akaró erőknek semmilyen létjogosultsága nincsen: pártoknak, vallásoknak, idegen diverzánsoknak, fedetten trükköző pusztítóknak.
 5. Miután minden hatalom az alkotó és tiszta kezű Népé, ki kell gyógyulni abból a hiedelemből, hogy államnak hatalma lehet, hogy uralhatja a Népet. Aki a népvagyonból merítkezik, az szolgája, munkatársa a Népnek, nem pedig helytartó, parancsoló, manipuláló, agresszor.
 6. Nép ellenes bűntett: a mozgás korlátozása, az információ áramlás korlátozása és manipulálása, a köztudatot manipulálni, a Népnek hazudni, a Nép pénzére kalkulálni, a dolgozók keresetének 10%-át meghaladó adónak hazudott rablás elkövetése, intézményeink megszállása, minden verziójú magyar ellenes tevékenység, a nyilvánosság legcsekélyebb korlátozása is, titkosítás, fegyveres erőszakkal fenyegetni a Népet.
 7.  Demokráciát, jogállamot  hazudni főbenjáró bűn hazánkban, a legkorruptabb “országban”. Hazánkban a bűntettek legalább 90%-át talárban, hivataljainkban, egyenruháinkban, Parlamentünkben követik el.
 8. Népbetegség lett nálunk a tényektől, jogosságtól elrugaszkodott kifejezések alkalmazása: szolgáltatónak nevezik  a kereskedőt/kifosztót, igazságszolgáltatásnak az ítélet kereskedést, bűnüldözőnek a bűn kikényszerítőjét. Törvényi előírást hazudnak, amikor köbméternyi fércműben mindennek az ellenkezője is megtalálható (köszönhetően a Parlamentünkbe aludni járó, zsibbadt gombnyomogatóknak!).
 9. A köztudat elfogadja szükséges rossznak  a jelenlegi megfordult értékrendet, az állandó bajokat, hogy mindenki a zsebünkben kotorászik, hogy minden jogunktól meg vagyunk már fosztva, hogy eleink által létrehozott értékeket hitvány senkik pocsékolják szét, vagy árusítják ki saját zsebre. Nem muszáj ennek így lennie, mikor minden eszközünk megvan a rombolás elkerülésére, alkalmas valódi miniszterek hivatalba helyezésére.
 10. Honunkban minden fegyver a Nép tulajdona. Egyetlen fegyveres erő lehet legitim: a Nép hadserege, akit senki más nem befolyásolhat és nem limitálhatja fegyverzetét, nem korlátozhatja működési területét. Halálos lövést kizárólag védelemből adhat le, nem élvezetből, mint most!
 11. Mostanában elfogadott dolog, hogy önjelölt, semmit felmutatni nem tudó embert vezetőnek elfogadnak, ha a fő manipulátor hamis média futtatni kezdi. A valódi miniszterek meg illegalitásban kénytelenek saját zsebből közösségi küldetésüket folytatni. Vezető az, akit tettei és munkája eredménye azzá tesz. Közösség vezetőjének legfőbb dolga saját utódainak kiművelése, felkutatása, bevezetése a feladatba. Ezek után a teljes nyilvánossággal kizárni a korrupciónak még a gyanúját is. Aki ezeknek nem tesz eleget, az nem vezető, hanem agresszor.
 12. Miféle agyrém sugallja, hogy csak választásnak hazudott cirkusszal szabad eltávolítani a kincstárunkból a bűncselekménnyel oda behatolókat??!! Az, hogy nincsenek még börtönben, az nem azt jelenti, hogy ártatlanok, hanem azt, hogy akit bűnüldözésért fizetünk nem tesz eleget megbízatásának. Tetteik alapján egyazon szervezetbe tartoznak.
 13. Keverik a politika fogalmát. Nem politika az, amit egy bűnszervezet folytat a kincstár elfoglalásáért. Az bűntett. Az sem politika, amit valódi közösségi ember (miniszter) – eleget téve honvédelmi kötelezettségének – tesz a kincstár kitakarításáért. Nem vagyunk abban a helyzetben, hogy politikust, papot, ügyvédet, más hasonlókat közel engedjünk fontos dolgainkhoz. Tiszta kezű, tisztességben megőszült valódi miniszterek készen állunk, hogy ezután hivatalosan is folytassuk munkánkat: koordináljuk nemzetünk talpra állását és ezt egyre jobb kezekbe tegyük.
 14. Honunkban működő erőszak szervezetek álljanak most már át a mesevilág hatálytalan szabályainak betartatásáról a valóságba! Megbízójuk, tulajdonosuk a magyar Nép, aki van már annyira ébredt, tájékozott, hogy el fogja kezdeni érvényesíteni alapjogait. A világ nyilvánosságát felhasználjuk higgadtan koordinált honvédelmi műveleteinkhez. Valódi vezetők kezébe tudjuk helyezni a főbb közösségi feladatokat, ahol bérelt hely nincsen és korrekt ellenszolgáltatásért végzik küldetésüket, nem irreális zsákmányért. Álljon ez ügy mellé a tisztán maradt 6-8 millió honfitársunk és nem kérdés a 15 millió magyar sikere!
 15. Mi nem vagyunk: szavazók, ellenzék, adózók, felhasználók, állampolgárok, célszemélyek, prédák, vásárlók, rabszolgák, közönség! Mi tulajdonosok vagyunk itthon. Tulajdonosi bejárást bármikor, bárhová tehetünk közös tulajdonainkba. Nyilvánosságot szolgáló lépéseink jogszerűen nem korlátozhatóak.
 16. A zsákmány mérete meghatározza a parazita ragaszkodását hozzá. Ennyivel több fog maradni a tulajdonos érték előállító Népnél, ennyivel kevesebb lesz elpocsékolva, szétlopva. Jelenleg a valódi “adózás” 90% körüli nálunk. Normálisan mi megtehetjük, hogy 10%-nál több nem vonható el semmilyen trükkel az érték előállítóktól. Azonnal értelme lesz vállalkozni, helyreállnak ingatlan áraink és katalizátora lehetünk a világ normalizálódásának, lakhatási gondjaink megoldódnak. A 6-8 millió tisztakezű Ember ébredtségén múlik e lehetőség. E hónapban, vagy majd csak később? A felismerésen múlik, de sokkal nehezebb lesz, ha április 8-án újabb pecsétet szereznek gaztetteikre a jelenlegi elkövetők.
 17. Végül felhívom tisztán maradt honfitársaimat, hogy józan megfontolt mérlegeléssel vesse össze itt ismertetett álláspontomat és személyemet a most vezetésre pályázókéval! Képes vagyok és kész vagyok ezt a koordinációt elvégezni mindannyiunk érdekében és teljes betekintésével, a legkevesebb zökkenővel. Sok éve dolgozom ezen. Kapok rá megbízást, vagy nem ? Mindenképpen folytatom közösségi munkámat globális webhelyeimmel. Szerintem jó viszonyban állok a már működő honvédelmi csoportosulásokkal, valódi miniszterekkel. Nem veszne el eddigi közösségi munkája senkinek egy tiszta szándékú, érett koordinátor mellett. A valódi magyar közösségi webhelyet hamarosan beindíthatnánk mely kizárná a korrupciót, a feltételezéseket, a mószerolásokat, a salak csörtetését… Nagy iskolák után vagyok talpon 64 évesen és web fejlesztéssel foglalkozom közösségünk fejlesztéséért, az igaz térnyeréséért, 10 utódomért, az ép angyaliakért. Évezredes folyamatot korrigálhatunk most. Ez szokásos úton lehetetlen, de ilyen vezetési stratégia a nyilvánossággal garantálja a sikert. Ennél alább adni életveszélyes!  

Tehát felhatalmazást kérek  a tiszta kezű tulajdonosoktól a magyar közállapot normalizálására!

Toma Imre Zalaegerszeg  2018. március 6. 

Magyar Ébredés

Hits: 842

Ajánlja ismerőseinek!
 • 107
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
  108
  Shares
Kategória: Magyar vonatkozású | Hozzászólás most!

Védett: CV

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

Hits: 24

Kategória: Uncategorized | A hozzászólások megtekintéséhez meg kell adni a jelszót.

Energiát olcsóbban. Megoldások, kísérletek.

Hits: 41

Ajánlja ismerőseinek!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kategória: Globális vonatkozású | Hozzászólás most!

Ellazító zenei videó listák

Hits: 38

Ajánlja ismerőseinek!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Kategória: Globális vonatkozású | Hozzászólás most!

Védett: 6ifju

Ez a tartalom jelszóval védett, megtekintéséhez alul meg kell adni a jelszót:

Hits: 48

Ajánlja ismerőseinek!
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
Kategória: 6ifju | A hozzászólások megtekintéséhez meg kell adni a jelszót.

Chernobil

Ahol a földből is daganat nő

Még ma is tízezren élnek annak a szibériai atomüzemnek a közelében, ahol 1957-ben a csernobilihez mérhető katasztrófa történt. Itt ugyanis elmaradt a teljes kitelepítés, sőt, az érintettek százezreinek el sem mondták, mi történt. Idén nyáron mi, magyarok újra atomszemetet szállítottunk a területre. A világ egyik legsúlyosabban sugárszennyezett vidékén jártunk.

Vakilnak hatalmas feje van. Ha kimegy az utcára itt Új-Muszljumovóban, ebben a sivár, egyforma házakból álló nyugat-szibériai faluban, már messziről fel lehet ismerni deformált kobakjáról és suta járásáról, na meg arról, hogy folyton cigarettázik, utána pedig köp egy jókorát. Vakil hatvanéves, és mintha egy nagyobb gumilabdát nyelt volna le, nyaka szinte nincs is, csak öklömnyi púpok elöl és hátul. A beszéd is nehezére esik. Azt mondja, a feje tíz éve kezdett el nőni, amivel eléggé meglepte őt. „1992-től éltünk a Tecsa folyó partján. Ettük a halat, fürödtünk benne. Nem tudtuk, hogy bajunk lehet tőle” – mondja a férfi felesége.

„Nekem korábban semmi bajom nem volt” – meséli Vakil, akiről egy fekete-fehér fényképet is látunk, ezen fiatal és jóképű. „Egyszer megoperáltak, kivágtak belőlem egy darabot. Ám a dolog nem javult, sőt, tovább nőtt. Múlt télen újra befeküdtem, de csak öt napig, mert hazaküldtek. Megsértettem a kórház házirendjét azzal, hogy dohányoztam.” A tumorok a nyaki lipóma következményei. Ám Vakil nemcsak a daganatokkal küzd. A csontjai is sajognak, és a vérnyomása is magas. Féltucatnyi gyógyszert szed, hogy fájdalmai elviselhetők legyenek.

false

 

Ezen a környéken a Vakilé tipikus történet. A két és fél ezres faluban bárhova becsönget az ember, biztosan talál beteget, s a legtöbb családban van rákban elhunyt hozzátartozó. A tumor és a születési rendellenességek itt beleették magukat az életbe, akár a radioaktív cézium és stroncium a helyiek csontjába. Pár utcával arrébb a 18 éves Kamil a nagyanyjánál él. Napi 24 órás felügyeletre szorul, még vécére sem tud egyedül menni. Nyála hosszú csíkban folyik a szájából, a nagymama pár percenként törölgeti egy zsebkendővel. Kamillal azért is nehéz, mert öt perc után mindent elfelejt. Először kétnapos korában operálták meg, ma tucatnyi idegrendszeri betegségben szenved.

KamilKamil

 

Nem csak egy faluról beszélünk. Az elmúlt 70 évben a közeli nukleáris üzem, Majak a környezetvédők szerint több százezer ember életét nyomorította meg a radioaktív sugárzással. Az évtizedeken átnyúló katasztrófát a Szovjetunióban minden erővel próbáltak elhallgatni. Noha Vakilék ma már nem a Tecsa – vagy ahogy itt hívják, a „beteg folyó” – mellett élnek, amibe a Majak hosszú ideig öntötte a nukleáris szemetét, az állam által megépített Új-Muszljumovó mindössze pár kilométerre van a régitől. „A szomszéd tehene most is odatéved a folyóhoz, és iszik belőle. A tejét meg embe­rek isszák” – mondja Vakil felesége, akinek az unokája is beteg. A hatéves kislány veleszületett izom- és csontrendszeri betegségben szenved, „a karját alig tudja mozgatni”, ízületei deformálódtak, ezért biceg. Az asszony így folytatja: „Én már sok mindent elfelejtettem az életemből, szklerózisos vagyok. De azt tudom, hogy minket becsaptak, lemondtak rólunk, és a gyerekek is elmentek. Persze mi mást tehettek volna? Itt mégsem lehet élni! Képzelje, egy orvos van az egész falura. Jó orvos, ez igaz, de mit mondhatna nekünk? Hogy egyszer jobb lesz?”

 

Zárt város

Az Urál hegység déli lábánál, Moszkvától 1400 kilométerre keletre, pár száz kilométerre a kazah határtól fekszik Cseljabinszk. Az 1,1 milliós lakosú várost – Oroszország nyolcadik legnagyobb települését – beláthatatlan, óriási ipari övezet veszi körül. Erőművek, gyárak egymás hegyén-hátán, valahol egy óriási szeméttelep – ezek miatt érezzük a város levegőjétől azt, mintha kátrányt rágnánk. Cseljabinszkot sokáig Tankográdnak hívták; a városban gyártott töménytelen harci jármű nagy szerepet játszott abban, hogy a Szovjetunió végül győzött a II. világháborúban. Erre máig büszkék itt.

Cseljabinszki Cseljabinszki “csendélet”

 

A várostól 130 kilométerre északnyugatra, gyönyörű tavak és erdők karéjában fekszik a közel 80 ezer lakosú Ozjorszk városa (1994 előtti nevén: Cseljabinszk-40), ahova már csak engedéllyel lehet bejutni. Ennek oka a város melletti nukleáris központ, Majak. Az első szovjet atombomba gyártásának utolsó kísérleti szakaszában, 1948-ban kezdődött el itt a plutónium előállítása (egy év alatt meg is lett a kellő mennyiség), és noha a katonai nukleáris fejlesztések később leálltak, Majak, ez a 90 négyzetkilométeres telep a maga több tíz­ezer foglalkoztatottjával máig kulcs­sze­rep­lője az orosz nukleáris iparnak. A korábban épített hét reaktorból kettő még működik, s itt található a kiégett fűtőelemeket újrahasznosító üzem is, az egyetlen az országban. Ma már ez a főszereplő itt, nem az atombomba. A reprocesszáló üzemben a ki­égett fűtőelemekből az ún PUREX-eljárással, szerves oldószerek segítségével kinyerik a még hasznosítható plutónium- és uránrészt, amelyből aktív fűtő­elemeket készítenek. A használhatatlan – és természetesen ugyancsak radioaktív – maradék anyagot pedig az atomhulladék-lerakókban rekkentik el. Ez utóbbiakból Majakban a száraz (levegővel hűtő) és a nedves (medencés) változat egy­aránt megtalálható. Évente 3500 tonna fűtő­elem újrafeldolgozása történik itt.

Paks tíz éven keresztül, egészen 1998-ig szállított ide kiégett fűtőelemeket (összesen mintegy 270 tonnát), noha több orosz törvény is született arra vonatko­zóan, hogy külföldről Oroszország nem fogadhat be ilyesmit. Szlovákián és Csehországon kívül ma bolgár és ukrán erőművek is rendszeresen hozzák ide az atomhulladékukat; hogy mennyiért, azt nem tudni pontosan. Nekünk a 90-es években kilónként legalább 700 dollárt kellett fizetnünk, így 1992 és 1999 között 40 milliárd forintot utaltunk el a Majaknak. A telep ma a Roszatom egyik leány­vállalataként működik, mindenféle társadalmi ellenőrzés nélkül. Külső szakértőknek tilos a belépés a területre.

Három katasztrófa

A szovjetek már az építéskor megengedhetetlen dolgot műveltek: a Tecsát a fűtőelemek hűtésére egyenest a reaktormagba vezették, majd a már radioaktív vizet visszairányították a folyóba. A környezetvédők – akik sem a teleptől, sem a kormánytól semmi segítséget nem kapnak, hogy a környezetszennyezést rendesen felmérhessék – három itteni katasztrófáról tudnak.

Az első az 1948-tól az 50-es évek közepéig tartó brutális szennyezés, amikor a szennyezett hűtővízen kívül még a radioaktív szemetet is a Tecsába öntötték; ami aztán a szennyezést – 140 kilométer hosszan, míg elérte az Ob folyót, más folyókkal és tavakkal (a környéken ebből több mint négyezer van) érintkezve – szétterítette. Így mintegy 120 ezer embert fertőzött meg. „Amikor kicsik voltunk, apánk folyton elhajtott minket halászni, akkoriban ugyanis nehéz volt húshoz jutni. Sok halat ettünk. Egy csomó döglötten lebegett a folyó felszínén, külön örültünk, hogy milyen könnyű dolgunk volt. És persze ha meleg volt, jó volt megfürdeni” – meséli egy helybeli. A tavaszi olvadások, nagyobb esők idején a folyó most is kiönt, így a part környéki területek is kaptak – és kapnak – a radioaktív szennyezésből. „Az álla­tok is sokat ittak a folyóból, mi meg megettük őket. A húst meg kellett becsülni.”

második katasztrófa 1957. szeptember 29-én történt. Egy robbanás után óriási mennyiségű szennyeződés jutott ki a környezetbe. Először óriási vörös felhővé állt össze, amit a szél 300-350 kilométer távolságra sodort el – ez későbbi szakértői becslések szerint több mint 200 ezer négyzetkilométeren 200 település 270 ezer lakosát érintette, többek közt a közeli munkatábor foglyait és őreit is. A robbanás egy hulladéktartályból indult, amelyben az elhasznált radioaktív anyagokat hűtötték. Ám egy cső meglazulása miatt a hűtés hónapokon át akadozott, a tárolt anyag kiszáradt, és végül egy elektromos szikrától felrobbant. A baleset Csernobilig a legsúlyosabb atomkatasztrófának számított, de a majaki balesetben szennyezett terület mérete, illetve a kikerült radioaktív anyag mennyisége is a csernobili duplája. „Emlékszem, kinn dolgoztunk a földeken, mi, gyerekek segítettünk a kolhoznak a begyűjtésben. Délután szedtük a krumplit, amikor egyszer csak hatalmas robbanást hallunk. És látjuk a vörös felhőt… Az idősebb férfiak rákezdték: megint kitört a háború! Erre mindenki hazament. Megtiltották, hogy bárhova elmenjünk, és pár nap múlva fehér ruhás emberek érkeztek, meg helikopterek” – emlékszik vissza Gulsara, a közeli Tatarszkaja Karabolka lakója. A kiérkező csapat méréseket végzett, és igyekezett a szükséges lépéseket megtenni; például leölték az állatokat. A tizenegy éves Gulsarát is beválogatták abba a semlegesítő csoportba, amelynek a már kiásott és a még a földekben lévő krumplit kellett minél mélyebbre elföldelnie, nehogy megegyék a helyiek. „Azt azonban nem mondták meg, hogy miért. Csak annyit mondtak, hogy senkinek nem szabad beszélni arról, ami itt történt. Apámmal papírokat írattak alá erről. Aztán elmentek, mi meg nem beszéltünk róla. Az más világ volt, mint a mai. Csak arról tudtunk, amiről egymás közt beszéltünk. Azt megtiltották, hogy ússzunk a folyóban, de nem mondták el, miért. Ha valaki belement, a katona, ha ott volt, rászólt. Ha nem, nem.”

Gulsara apja veserákban halt meg, édesanyja méh- és pajzsmirigyrákban. Bátyja 56 évesen távozott – neki a veséje adta fel. A nagybátyját 27 évesen agydaganat vitte el. Gulsarának volt négy kistestvére is: ők a robbanás után születtek, és mind gyermekkorukban haltak meg. Iskolai osztálytársai többsége nem él, és azok közül is sokan haltak meg, akikkel Gulsara együtt szedte a krumplit. Az unokájának csontproblémái vannak, neki pedig – többek közt – májzsugora. „Itt nem tudsz mit tenni. Meghalsz, és kész!” E szörnyű sors ellenére roppant energikus az asszony, sőt, jókedvű előadó, aki hihetetlen lendülettel és magával ragadóan tud beszélni. „A faluban szinte mindenki beteg. Munka nincs, tehát aki tud, elmegy. Én azonban nem tudok. Igaz, már nem is akarok. Próbálok segíteni, akinek tudok.”

GulsharaGulshara

 

harmadik katasztrófa 1968-ban történt. Ekkor az üzemhez közeli Karacsaj-tó száradt ki, ami azért lett végzetes, mivel a Tecsa mellett ez volt a másik kedvelt „hulladéklerakó”. Amikor a tó az aszályos időjárás miatt kiszáradt, a szél – ez is utólagosan becsült adat – 2700 négyzetkilométeren, 42 ezer embert és 68 települést érintve fújta szét a radioaktív port. A sugárzás a tó partján a 90-es években 600 röntgen volt egy óra alatt. Ez azt jelenti, ha valaki egy órát töltene el itt, jó eséllyel bele is halna, de bizonyosan maradandó egészségkárosodást szenved. A Karacsaj-tó ma a világ legszennyezettebb radioaktív területei közé tartozik. Mivel a zárt körzeten belül van, megközelíthetetlen, ide ugyanis csak a bent élők és a dolgozók léphetnek be. Civileknek kockázatos a határpont közelébe merészkedni: a jó helyismerettel bíró orosz aktivista csak néhány percre vitte látótávolságba csoportunkat. Aztán sietve visszafordult, s nem véletlenül: őt ezért az akcióért, azaz hogy külföldi – és még kamerával rendelkező!
– állampolgárokat ilyen közel vitt, hosszú évekre valamely szibériai börtönbe csukhatják.

 

Kárpótlás: van és nincs

A hallgatás csak a peresztrojka idején tört meg, aztán hivatalosan 1993-ban, már Jelcin idején elismerték, hogy mi történt. „Ekkor törvényt is hoztak arról, hogy az embereket kárpótlás illeti meg. Ez jól hangzik, csak nem igazán működik” – ezt már Nagyezsda Kutepova meséli, aki jogi képviseletet nyújt a környékbelieknek. Az ügyvédnő szülei a Majak üzemben dolgoztak, mindketten rákban haltak meg. Nagyezsda is a zónán belül született, sőt, a mai napig ott él gyermekeivel. Onnan kijárva, majd oda visszatérve próbál segíteni. „A kárpótlás nem automatikus. Alapesetben neked kell bizonyítanod, hogy a rákbetegséged összefüggésben van a lakhelyeddel. Ez pedig nem egyszerű.” Ráadásul az állam nem mindegyik betegséget „fogadja el”. Igaz, legtöbbször az orvosokon akad el a dolog. „Mert nem állítják ki az igazolást. Azt még elismerik, hogy valaki rákos a szövetminta alapján, de azt nem, hogy ez kapcsolatban áll a szennyezéssel. Ha valakinek úgymond csak a csontjai fájnak, vagy az egyik lába nagyobb lett, mint a másik, esetleg rossz a veséje, májzsugora van, magas a vérnyomása, kiesnek a fogai, szédül és émelyeg, ízületi problémái vannak, netalán Down-kóros, süket, asztmás, szívbeteg, tüdőembóliája van, na, ott aztán ki nem könyörgöd az igazolást. Azt mondják: jó, te tényleg beteg vagy, de nem a radioaktivitástól.”

Nagyezsda eddig cirka 500 ügyet vitt bíróság elé, ebből 65-öt nyert meg. Volt, hogy hiába nyert az üzem ellen, a vállalat egyszerűen nem fizetett az ügyfelének. Abból aztán lett egy újabb per. „Sokszor a bírókon megy el a dolog, itt Cseljabinszkban. Mutatom a bizonyítékot, de nem enged. Egyszer azzal hárították el az igényt, hogy az illető 1993 előtt betegedett meg, és akkor még nem volt érvényben a törvény. Vagy hogy túl messze lakik a folyótól. Fordultunk már uniós bírósághoz, de ott azt mondták, túl rég történt, nem tudnak eljárni. Sokan nem is tudják igazolni, hogy korábban hol laktak. Ennél csak az a rosszabb, amikor maguk az érintettek vagy gyerekek esetén a szülők nem akarják elismerni a kapcsolatot. Ő nem attól rákos, hanem mástól!” Az ügyvédnő beszámol arról is, hogy sok esetben a betegségben szenvedők sem tudják, milyen lehetőségeik vannak. Olyanok is akadnak, akik a baleset idején az üzemben dolgoztak, betegek lettek, ám továbbra is támogatják az atomipart, és hisznek Majak fontosságában.

„Meggyőződésem, hogy az orvosok és a bírók nincsenek lefizetve – mondja Nagyezsda, aki amúgy nem kér pénzt az ügyfeleitől. – Ez másképp működik itt. Az orosz állam valójában azt mutatja, hogy nem akar felelősséget vállalni, és ezt a jelzést a hivatali gépezet megérti. A rendszer alján veszik a jelet, amit felül kiadtak, és ez alapján járnak el. Ez Oroszország.” Amikor arról kérdem, ő biztonságban van-e, és nem akar-e kiköltözni a zónából, elmosolyodik. „Figyelnek, néha lehallgatják a telefonomat, ezt tudom. Mégis azt hiszem, biztonságban vagyok. Vannak európai kapcsolataink, itt az orosz Greenpeace, ez védelmet ad. De valóban, el kéne már költözni onnan. Egyre rosszabb az egészségem. Ha elköltözöm, itt szeretném hagyni ezt az egészet. De ezt nagyon nehéz lenne megszervezni. Ezt most még nem tudom megtenni” – feleli, aztán kocsiba ül, és robog tovább. Rengeteg dolga van még ma.

 

Eltűnt rubelmilliók

Vakilékhoz menet kisbuszunkat előbb jól megnézte a muszljumovói elöljáró, majd hamarosan rendőrök állítottak meg minket. A szikár orosz zsaruk kitartóan igazoltattak, negyedórán át vizsgálták a kocsit. Turistának mondtuk magunkat; végül elengedtek. „Tudták, hogy hazudunk. Tisztában vannak vele, mit csinálunk, és az is biztos, hogy a polgármester szólt nekik. Ez amolyan színjáték. Kicsit megpiszkálnak, jelzik, hogy nem bírják ezt a civil-aktivista dolgot, de ennyi. Most még csak itt tart a dolog” – magyarázza Vlagyimir, egyik túravezetőnk az orosz Greenpeace-től. A településvezetők jó kapcsolatra törekednek az üzemmel. Nem véletlenül; kapnak ilyen-olyan támogatást, olykor óvodát, játszóteret építenek nekik, meg hát Majak a környék legnagyobb foglalkoztatója, rengeteg vállalkozás, beszállító függ tőle. A helyiek ügyében azonban tehetetlenek a településvezetők: Vakil például havonta alig 700 forintot kap kárpótlásként. „Ez semmire se elég” – mondja szomorúan a férfi.

A TecsaA Tecsa

 

Azt viszont nehéz elhinni, hogy Új-Muszljumovó sokak szemében vágyálom. Pedig így van. A régi faluból ugyanis kiköltöztették a lakókat, és 2009-re új telepet építettek nekik. (A régi faluban húsz család maradt, közülük három máig a Tecsa partján él.) Akik a környékbeli Tatarszkaja Karabolkában laknak, hasonló megoldást szeretnének évtizedek óta – hiába. „Karabolka a folyó két partján fekszik: az egyik oldalon voltak a keresztény oroszok, a másikon pedig mi, muszlim tatárok. Jól megvoltunk, együtt dolgoztunk. Vegyes falu volt. Aztán a baleset után az oroszokat kitelepítették, minket meg nem. Velünk máig nem foglalkozik senki! A tatárokat itt hagyták meghalni” – fakad ki Gulsara, aki hamarosan a helyi mecsetbe vezet át minket, ahol muszlim férfiak fogadnak az imateremben.

Az egyikük feláll, és előadásba kezd. Azt mondja, nekik Putyin megígérte, hogy rendbe teszi a dolgokat a régióban. Azaz a tatárok áttelepítését is megoldja. „Erre el lett különítve a pénz!” Csakhogy szerintük a Moszkvából elutalt summa Cseljabinszkban eltűnt. „Majdnem kétmil­liárd rubelről van szó!” (Egy rubel nagyjából hat forint – N. G. M.) Ebből egymilliárdot Új-Muszljumovóra költöttek, ám 800-900 millió rubelnek nyoma veszett. „Ekkor próbáltunk Moszkvától segítséget kérni, ahol azt mondták végül, hogy ennyit tudtunk küldeni, többet nem fogunk.” A karabolkai tatárok szeretnék, ha legalább vízzel és gázzal ellátnák a falut. A fűtés azért is lenne fontos, mert a közeli erdőben szedett fa a mérések szerint plutóniumot tartalmaz, ami a kéményeken át „visszahullik” a falura. Fontos lenne továbbá a szennyezett terület őrzése, mivel sokan járnak oda gombát és bogyókat szedni. Az egyikük, aki eddig csendben volt, felpattan, és ingerülten beszélni kezd. „Nekünk nagyon kellemetlen erről beszélni! Nagyon kellemetlen, hogy itt vagytok, és ezt a kérdést feszegetitek! Minek ezt előszedni? A történet ismert, mégsem változott semmi. Úgyse lesz megoldás. A tatároknak nincsenek jogaik!”

Tatár öregekTatár öregek

 

Ezután egy olyan asszonyt látogatunk meg, akinek nemrég halt meg a kislánya rákban. „Négy­éves volt. Utána egy évvel a férjem öngyilkos lett. Nekem nincs munkám, nem tudok innen elköltözni, folyton rájuk gondolok. Van egy nagylányom. Ő tart életben.”

false

Szennyezik-e továbbra is a környék folyóit, vagy sem? – kérdezzük Alekszejt, a csapat vegyészét. „Ezt nem könnyű megmondani. Nem engednek méréseket végezni, csak a Roszatom embe­rei mehetnek a gyár területére, mi nem.” Arról, hogy a helyzet továbbra is kritikus, könnyen győz meg az a séta, amit a Tecsa partján teszünk egy sárga Geiger–Müller-számlálóval.

Magyar atomvonat jött

Félig elhordott, kibelezett épületek maradványai közt, méteres susnyáson át ereszkedünk le ahhoz az elkorhadt stéghez, ahonnan évtizedekig horgásztak a környékbeliek. A sörösdobozok arra utalnak, hogy ma is járnak ide. A közelben egy többemeletes, lebombázottnak tűnő épület – egykor gyerekotthon volt, a lakói sokat fürödtek a folyóban. A valaha megművelt földeken ma már csak egy nyomorúságos kalyiba álldogál. Állítólag egy csecsen család menekült ide a háború idején. Őket nem zavarja se a szennyezettség, se a veszélyt jelző tábla – itt békén hagyják őket.

A Geiger–Müller sokáig csendben van; aztán a parttól pár méterre megszólal. A víz közelében már recseg, a pecás helynél a megengedett határérték több mint tízszeresét mutatja. Bár az egészségkárosító veszély is kimutatható, a terület nincs lezárva, bárki belegázolhat a folyóba. És bele is gázolnak. „Nézzék ezeket a fotókat, csak nézzék!” – Ljubova asszony nyújt felém pár képet, amin ő látható, és mögötte pár gyerek, akik a Tecsába ugrálnak. „Ez tavaly nyáron készült. Hiába mondjuk nekik, hogy ne, ők belemennek. Olyan meleg van, mondják, hogy azt nem bírják ki. Fürdeni kell!” – panaszkodik az asszony a közeli Russzkaja Tecsában.

Férje, Viktor úgy él, hogy a gyomra kívül van a testén. Fehér atlétatrikóján át látszik is a kézilabda nagyságú szerv: egy kevéssé sikerült műtét végeredménye. „Nem mondták el soha, hogy mi van a vízzel, csak hogy ne fürödjünk benne, mert rossz. Régen, a baleset után volt kerítés, de később eltűnt. A Szovjetunióban még megvolt, aztán már nem. Talán ellopták, tudja, nagy erre a szegénység.” A házaspár mindkét  fia beteg. A kisebbiknek csont- és szívpanaszai vannak a sugárzás miatt, a nagyobbiknak még a háta is „problémás”. Sem Viktor, sem a gyerekek nem kapnak kárpótlást. A faluban sokan továbbra is halásznak a folyóból, az állatokat is ott itatják.

Holdbéli tájHoldbéli táj

 

A Greenpeace szerint ma a kitelepítések ellenére továbbra is mint­egy 10 ezer embert érint nap mint nap a szennyezettség. Egy felmérés szerint Muszljumovóban 25-ször nagyobb a genetikai rendellenességek aránya, és négyszer magasabb a rákos megbetegedések száma, mint máshol Oroszországban. Annak bizonyítására, hogy a Majak továbbra is szennyezheti a környéket, az Orosz Atomenergia Ügynökség 2002-es határozatát idézik, amely átmenetileg megvonta az üzemtől a működési engedélyt, mivel a vízbe ürítette nukleáris szemetét. A zöld szervezet több méréssel is alátámasztja aggodalmát. A zárt városban, Ozjorszkban élők között kétszer magasabb a daganatos megbetegedéssel élők száma – ezt az ott élő ügyvédnőtől tudtuk meg. „Ők mégis büszkék arra, hogy ott laknak. Büszkék Majakra, büszkék arra, hogy szolgálják az államot. A Roszatom költ rájuk, költ arra, hogy az emberek jól érezzék magukat, és költ a propagandára is. Azt hangoztatják, hogy Majak milyen nyereséges, és milyen fontos az országnak. Tiszta agymosás.” Az üzem a környék átlagához képest valóban jól fizet: egy technikus 45-50 ezer forintnak megfelelő rubelt keres havonta, egy mérnök ennek legalább a kétszeresét.

A kinn élők közül azonban so­kaknak elegük van abból, hogy külföldi országok idehozzák az atomszemetüket. Az egyik aktivista, Goszman Kabirov 2005-ben Magyarországra jött tiltakozni, hozott is magával földet, vizet és egy rénszarvas agancsát. A katasztrófavédelem kiszállt a Parlament elé, hogy megvizsgálja az ajándékokat, de azok nem tartalmaztak radioaktív anyagot. Goszman kilenc óráig élvezte a magyar rendőrség vendégszeretetét. „Tudunk róla, hogy nemrég újabb atomvonat érkezett Magyarországról, és szégyenletesnek tartjuk ezt. Miért öntik ezt a nyakunkba?” – mondja a 2003-ban megsérült fűtőelemek nyári transzportjáról.

 

A Roszatom segít!

A Roszatom terjeszkedik, és Oroszországon kívül több helyen is reaktorokat épít. Ezért a Majak szerepe is felértékelődött: minél több atomvonatüzletet kötnének, hogy a külföld a Majakba szállítsa a kiégett fűtőelemeket. Az üzem jó híre is fontos, ezt jelzi, hogy az orosz atomenergetikát képviselő magyar atomenergiainfo.hu a múlt héten közleményt adott ki Tiszta vizet önt a pohárba a Rosz­atom Majak ügyében (sic!) címmel. Az írásból kiderül, hogy 2,2 millió dollárt, azaz mintegy 500 millió forintot fizetett Magyarország azért, hogy a Pakson 2003-ban megsérült fűtőelemeket idén jú­liusban a Majakba szállíthassuk. Ezt az összeget – mint a többi 13 országból odaszállított atomhulladékért kapott pénzt – a Rosz­atom a helyi hatóságokkal együtt a Cseljabinszk megyei területek rehabilitációjára fordítja; vagyis az egész végső soron a helyiek érdekeit szolgálja.

false

A program ugyanis „segít az egészségügyi, szociális kérdések megoldásában, valamint az érintett területeken a részleges földhasználat engedélyezését is lehetővé teszi. Muszljumovó lakosságának egyébként máshol biztosítanak lakhatást, a Tecsa folyó árterét pedig speciális kő­ágyazattal védve rehabilitálják a medret. A Tecsa árterében ezáltal újra lehetővé válik a mezőgazdaság újjáéledése, például a széna begyűjtése és az állatok legeltetése.” A közlemény külön kitér Muszljumovóra is, ahol „a helyiek magasnak találták az őket érő éves sugárdózis mértékét, amely meghaladta az évi egy millisivertes határértéket. Összehasonlításképpen: ez a szám ahhoz képest nem számít magasnak (kiemelés tőlünk – a szerk.), hogy például egy mellkas-CT közel 7 mSv/­alkalom és az éves természetes háttérsugárzás dózisa Guarapariban, Brazíliában körülbelül 10 mSv.”

Dezinformálás és emberkísérlet

Az 1957-es balesetet a megyei újságban északi fényként állították be – annyi volt ugyanis a tanú, hogy a hatóságok jobbnak látták inkább valamit hazudni, mint hallgatni róla. „Fél esztendő is beletelt, amíg Nyugaton megjelent az első információmorzsa az uráli atombalesetről. Elsőként a dán Berlingske Tidende adott róla hírt, de meglehetősen pontatlanul: a szomszédos országokban mért radioaktív lecsapódás alapján a cikk szovjet légköri atomrobbantást sejtetett a jelenség mögött. Nem sokkal később az Egyesült Államok Los Alamos-i Nemzeti Laboratóriuma jelezte, hogy egy nagyszabású hadgyakorlat során a Szovjetunióban nukleáris robbantást hajtottak végre” – olvasható a 168 Óra cikkében. Hiteles beszámoló először „csak húsz évvel később jelent meg (…) egy szovjet ellenzéki aktivista, a biológus Zsoresz Medvegyev tollából. (…) Az ezt követő amerikai kutatások már olyan tényezőkre is támaszkodtak, mint például a szóban forgó térség térképei a baleset előtt és után”. A térképekről az érintett települések mellett a Tecsa menti víztározók és csatornák is le lettek radírozva. Ma már újra láthatók – ahogy senki nem cáfolja már azt sem, hogy a szennyezett területek lakói évtizedekig orvosi kísérletek tesztalanyai voltak. Sokuknak évente kellett vért adni, hogy kutatók a sugárzás hatásait elemezhessék. Hogy mire használják a vérüket, nem mondták el nekik soha.

Hits: 75

Ajánlja ismerőseinek!
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

Háború gyár

17 views
felirat

Nyugat-Európa degenerált terroristái Afrikában végeztek népirtást. Most az épek is fizetnek ezekért az el nem évülő bűnökért.

Atomrobbantási világtérkép:

A tizennégy és fél perces videón minden egyes 1945 és 1998 közötti ismert robbantás megjelenik, vagyis összesen 2053. Az animáción az idő múlását egy metronóm jelzi, és minden másodperc egy hónapot jelöl. A „cselekmény” viszonylag lassan indul be, és a Manhattan projekt egyetlen kísérleti bombájával kezdődik, amit Hiroshima és Nagaszaki két bombája követ. A világtérképen különböző színű és hangú villanások jelzik a különböző nemzetek által elkövetett kísérleteket, így a videót simán le lehetne adni egy masszív elektro bulin, a közepe pedig megállná a helyét egy modern szimfóniaként is. Az alkotás megmutatja, hogy hány nukleáris töltetet robbantottak fel ténylegesen a Földön, bár az emberek tudatába csak a két rengeteg áldozatot követelő japán robbantás égett bele. Azóta, hiába költöttek rá dollármilliárdokat, és hiába robbantottak fel másik 2000 bombát, szerencsére nem vetettek be atomfegyvert háborúban. Hashimoto 1959-ben született Japánban. 17 évig a pénzügyi szférában dolgozott, majd Tokióban művészetet, politikatudományt és menedzsmentet tanult. Ezután a Hakonéban lévő Lalique múzeum kurátora lett. Ezt a művét 2003-ban kezdte el, hogy megmutathassa „az atombombák félelmetességét és hiábavalóságát”. Az alkotó szerint az atomfegyverkezés továbbra is a világ különösen súlyos és aktuális problémája. A mű nem teljes, mivel a videó csak 1998-ig mutatja a robbantásokat, Észak-Korea 2006-os és 2009-es bombája hiányzik róla.

 

Világunkban egy terrorista van. Ő irtotta ki  az eredeti amerikaiakat is.  Először egy kontinens magasan fejlett civilizációját mészárolta le, utána a globális pusztításba kezdett rafináltabb és tapasztaltabb bűntársaival:

 “A II. világháború óta, az USA és a szövetségesei együttesen kb. 20-30 millió embert öltek meg, vagy a beavatkozások következtében ennyien haltak meg a Föld különböző országaiban.

Az életét mentve 60 millió ember menekült el a lakóhelyéről.

A cáfolhatatlan tények:

Afganisztán: 1-1,8 millió halott

Angola: 300.000-750.000 halott
Argentína: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Banglades: Lásd Pakisztán

Bolívia: 400 halott
Lásd még Dél-Amerika: Condor akció

Brazília: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Kambodzsa: 2,5 millió halott

Csád: 40.000 halott és 200.000 megkínzott ember

Chile: 3.000 halott
Lásd még Dél-Amerika: Condor akció

Kína: a becslések szerint, 900.000 kínai halt meg a koreai háború idején

Kolumbia: 67.000 halott

Kuba: 2-4.000 halott

Kongói Demokratikus Köztársaság (Zaire): 10 millió halott

Dominikai Köztársaság: 3.000 halott

Kelet-Timor: 200.000-700.000 halott

El Salvador: 75.000 halott

Grenada: 277 halott

Guatemala: 200.000 halott

Haiti: 30.000-100.000 halott

Honduras: 400 halott

Magyarország: 3.000 halott

Indonézia: 500.000-3 millió halott

Irán: 262.000 halott

Irak: 600.000 halott

Izraeli-Palesztin háború: 100.000-200.000 halott

Észak- és Dél-Korea: 1,8-4,5 millió halott

Laosz: 200.000 halott

Nepál: 8-12.000 halott

Nicaragua: 25.000 halott

Pakisztán: 1,5-3 millió halott, 10 millió menekült

Panama: 500-4.000 halott

Paraguay: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Fülöp-szigetek: 100.000 halott

Dél-Amerika: Condor akció: 13.000 halott

Szudán: 2 millió halott

Uruguay: Lásd Dél-Amerika: Condor akció

Vietnam: 7,8 millió halott (Kambodzsa és Laosz)

Jugoszlávia: 107.000 halott

Líbia: ? halott

Szíria: ? halott

Ukrajna: ? halott

Bővebben: Study: US regime has killed 20-30 million people since WW2 ”


20150606BergyilkosokOdaVissza

 

MFA EXCLUSIVE – Key Tropicana Witness Bombshell Videos / Shooter on Roof of MB / Multiple Shooters Proven from MFA TV on Vimeo.

Mindent szedjetek össze, minden bizonyítékot archiváljatok, mert egyszer feláll valami marha és azt mondja: mindez meg sem történt. Lesz még ügyészsége a magyaroknak. A valódi terrorelhárítóink, a valódi minisztereink, a valódi publikátoraink még illegalitásból végzik dolgukat. Fel fogják ők szabadítani hazánkat a globális hazugságok helyi bérgyilkosaitól. Az elkövetők már tudják, hogy veszítettek.

Stockholm-szindróma

Valóban: sokan így viszonyulnak kínzóikhoz, kifosztóikhoz, gyermekik elrablóihoz, szüleik gyilkosaihoz. A globálterror magyar helytartóival, fidesz szavazókkal kapcsolatban is fellépett ez a betegség. Kezelésre szorul aki fertőződött!

A tartós fogvatartással járó esetekben azt gondolhatnánk, hogy az áldozatok gyűlölik a fogvatartóikat, és mindent megtesznek azért, hogy minél hamarabb szabaduhassanak. Azonban ezekben a pszichológiai helyzetekben az emberek néha teljesen másként reagálnak, mint az elvárható lenne. Előfordul, hogy a fenyegetett, kiszolgáltatott helyzetben lévő túszok, ha egy cseppnyi kedvességet, törődést kapnak támadóiktól, akkor elutasítás helyett empátiával fordulnak feléjük és védeni kezdik őket. Ezt a jelenséget nevezzük Stockholm-szindrómának, mely nem csak bűnözők és áldozataik közt alakulhat ki, de zsarnok apa és bántalmazott családtagok, valamint börtönőrök és rabok között is.  Amerikai adatok szerint az áldozatok 27%-a érez a szindrómához hasonló tüneteket fogvatartása alatt. Hirdetések A tünetegyüttest elsőként 1973-ban írták le, amikor Stockholmban 2 rabló egy bankrablás során 4 alkalmazottat túszul ejtett. A 131 órás fogvatartás alatt olyan erős kötődés alakult ki köztük, hogy az áldozatok megpróbálták megakadályozni a kiszabadításukra tett kísérletet, illetve a későbbiekben gyűjtést rendeztek a fogvatartóik jogi védelmének megszervezésére, és megtagadták a tanúskodást a büntetőperben.  A jelenség elnevezése is innen származik.

Az ehhez hasonló, pszichésen megterhelő helyzetekben szokatlan lelki folyamatok zajlanak le. Ha a rettegésben tartott áldozat egy kis figyelmet, felületes kedvességet kap fogvatartójától, akkor elkezd reménykedni abban, hogy van esélye a menekülésre. A túlélés érdekében megpróbál mindenben megfelelni a fogvatartó elvárásainak, de ezt csak úgy tudja megtenni, ha belehelyezkedik a támadó szerepébe, az ő nézőpontjából vizsgálja a helyzetet. Az azonosulás olyan jól sikerülhet, hogy az áldozat megpróbálja felmenteni a felelősség alól a bűnözőt, és megpróbálja meggyőzni magát arról, hogy tulajdonképpen ő egy jó emberrel áll szemben, akinek megvan az oka arra, hogy így viselkedik. Extrém esetben a túsz úgy érezheti, hogy a támadó a körümények áldozata és ő a viselkedésével megnehezíti ennek a jóravaló embernek a helyzetét, tehát megérdemli a büntetést. A lezajló lelki folyamatok következtében az áldozat gyűlöli az őt megmenteni szándékozó rendőrséget vagy családtagokat és megpróbál megakadályozni minden olyan kísérletet, ami a kimentésére irányul.  A fogvatartott ilyenkor jobban ragaszkodik a rossz, de biztos helyzethez, mint az utána következő bizonytalansághoz.

Ezeknek a kívülálló számára érthetetlen cselekedeteknek egyetlen mozgatórugója van: az áldozat megpróbál mindent megtenni, hogy túlélje az életére veszélyes helyzetet, így ösztönösen, tudattalanul úgy viselkedik, hogy a fogvatartója ne akarja elvenni az életét. Engedelmeskedik mindenben, támogatja az erőszaktevőt, keresi benne a jót, a szeretnivalót, hálás neki minden napért, amit életben tölthet. Rettegésben tartott, gyakran bántalmazott nőknél figyelték meg, hogy felmentik a férjüket az erőszakos magatartás alól, és az utolsó pillanatig azt gondolják, hogy szerelmük erejével meg tudják oldani a problémát.

Általánosságban jellemző, hogy az áldozatok megpróbálják hárítani a valódi problémát, azt gondolják, hogy csak álmodják az egészet, vagy csodával határos megmenekülésükről fantáziálnak. A szomorú valóság elől valami abszolút felesleges, de időigényes dologba menekülnek. Az áldozatoknak a szabadulás után nagy szüksége van támogató pszichoterápiás kezelésre valamint szerető családtagokra, hogy a megterhelő érzelmi helyzet után vissza tudjanak illeszkedni a társadalomba.   A tünetegyüttessel, melyet helytelenül Helsinki-szindrómának is szoktak nevezni,  ellentétes a Lima-szindróma. Ez utóbbi esetben a támadók szimpatizálnak a túszokkal és még követeléseik teljesítése előtt szabadon engedik őket.

http://www.webbeteg.hu/cikkek/psziches/12225/stockholm-szindroma

Nép ellenes bűnre oktatnak ebben:

1.) Az emberek agyát és figyelmét le kell foglalni másod- és harmadrangú problémákkal. Ennek érdekében figyelmüket el kell vonni a valós és súlyos szociális gondokról, mégpedig olyan hírekkel, amelyek társadalmi jelentősége kicsi ugyan, de érzelmileg erősen megérintik őket. Támaszkodjunk a bulvársajtóra, amely hű szolgánk lesz.

2.) A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a ?fehér? propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a ?szürkét? (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a “feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak). Ezeknek karöltve azon kell munkálkodniuk, hogy egy olyan kormány képét vetítsék a lakosság szeme elé, amely minden erejével azon munkálkodik, hogy a jövő egét beárnyékoló sötét fellegek legalább egy részét elhessentse a nemzet feje felől. A kemény, megszorító intézkedéseket fokozatosan kell bevezetni, mert így az emberek hozzászoknak a rosszhoz, sőt: örülnek, hogy még mindig nem a legrosszabb következett be.

4.) A nemzetet meg kell győzni, hogy minden rossz, ami aktuálisan történik, az kizárólag azért van, hogy a szebb jövőt biztosítsuk számára. Vagy ha nem a számára, akkor a gyermekei számára. Az emberek reménytelenül idealisták és hiszékenyek: évszázadokon keresztül hajlandók benyelni és elfogadni ezt az érvet (?majd a következő generációknak sokkal jobb lesz, nekünk ezért kell áldozatokat hoznunk?).

5.) Az embereket le kell szoktatni a gondolkodásról, s arról, hogy a történésekben felfedezzék az ok-okozati kapcsolatokat. Ennek érdekében a politikai vezetőknek egyszerűen kell megfogalmazniuk üzeneteiket, már-már infantilis módon, minimális szókinccsel, rövid mondatokban. A hallgatóság ily módon megszokja a felületességet, naiv lesz és hajlamos az információs beetetések elfogadására.

6.) Minden adandó alkalommal az emberek érzelmeire kell hatni, nem a racionális gondolkodásukra. Bátorítani kell mindenféle emocionális megnyilvánulást, mert az érzelmeket sokkal könnyebb manipulálni, mint a rációt.

7.) Az embereket a lehető legnagyobb tudatlanságban és műveletlenségben kell tartani, mert így nem lesznek motiváltak magasabb ideálok és összetettebb tervek megvalósításában. Butítsd le az oktatásügyet, tedd korrupttá és hozd a működésképtelenség küszöbére. Egy ilyen iskolarendszer a közvélemény manipulálásának ideális eszköze.

8.) A népet el kell zárni az objektív, korrekt és teljes tájékozódás/tájékoztatás minden forrásától. Ennek érdekében pénzügyileg támogatni kell azokat a médiumokat, amelyek butítják és félretájékoztatják az embereket, s gazdaságilag el kell lehetetleníteni azokat, amelyek ennek ellenkezőjét próbálják elérni.

9.) A nyájszellem erősítése prioritás! Az egyénben fel kell ébreszteni a szégyen- és tehetetlenség-érzetet, s választható (pontosabban választandó!) alternatívaként ezzel szembe kell állítani az igazodási, csatlakozási kényszert. Az egyéniségeket nélkülöző nyájat mindig könnyebb irányítani, ellenőrizni és befolyásolni.

10.) Mindent meg kell tenni az egyének megismerése érdekében. Ezt elérendő belső (és titkos) nyilvántartásokat kell felfektetni az egyén különféle (ízlésbeli, politikai, ideológiai, viselkedési) preferenciáiról, opcióiról, egyszóval teljes pszichológiájáról. Törekedni kell arra, hogy jobban megismerjük az egyént, mint ahogy ő ismeri önmagát. Fel kell használni a társadalomtudományok (szociológia, lélektan, csoportképzés pszichológiája, stb.) legújabb vívmányait céljaink elérése érdekében, de ezeket a lépéseket a legnagyobb titokban kell tartani.

Bio terror

” Az ötvenes évelben az a hír járta,hogy a colorado krumplibogarat,az amerikaiak terjesztették el Kelet -Európában. Meg mondom őszíntén,lehet benne valami! Az USA egyfolytában Európa politikai,és gazdasági tönkretételén sündörög. A mai,moderm techmika lehetővé teszi,hogy lárvákat permetezzenek a chemitrail gépekkel például. Megmagyarázhatatlanul sok kártevő jelent meg a növényeken,már a dió levelét,meg a paradicsom gyümölcsét is hernyók,molyok zabálják,pedig eddig a növény rezisztens volt ezek ellen. Idegen kártevők pusztítanak az erdőkben is.Mindezeknek köze lehet a klímafelmelegedéshez,amit nagy valósínűséggel,az amerikaiak kémiai szennyezésének,és az elektromágneses HAARP fegyver alkalmazásának köszönhetünk. A háború.már ezen a szinten is folyik Európa ellen.”

Valóban észrevehető a növényeken szürke pettyek vannak a leveleken mint a vízcseppek..ami aztán barna foltokká válik. és elszáradt az uborka meg a többi növény levele és szára…tönkrement mielőtt beérett volna rajta a termés perig tele volt virággal…Gondolom ez a napi szinten történő vegyi permetezés eredménye lehet…Aljas féreg az USA gyilkos népirtó…

Európában már visszanyal a fagyi, de még Amerikában…

Amerika megszállói radikálisan oldották meg az eredeti amerikaiak nyelvhasználatát: egyszerűen kiirtották őket és a helyükre Afrikában összefogdosott rabszolgákat telepítettek.

A nagy gyarmatbirodalmakat építő angolok és franciák még kíméletlenebbül viselkedtek ázsiai, afrikai és óceániai gyarmataikon élő őslakókkal. Borzalmas kegyetlenséggel bántak velük, a földjeiket elvették az ellenállókat lemészárolták, nemzeti kultúrájukat lerombolták. Afrikában, Ázsiában, Amerikában, Ausztráliában, Polinéziában, Új-Zélandon több millió ember életébe került az angol, francia gyarmatosítás.

Kínával az angolok jól jövedelmező ópiumkereskedelmet folytattak, majd amikor a kínai császári hatóságok betiltották a kínai lakosságot lelkileg és testileg tönkre tevő ópiumfogyasztást, az angolok háborút indítottak a Kínai Birodalom ellen (1839-1842 és 1856-1860) és kikényszerítették, hogy a kínai kormány engedélyezze továbbra is az ópium fogyasztását, kereskedelmi fogalmazását.

Az igazság az, hogy Trianon fő felelősei – Franciaország, Anglia, Egyesült Államok – igazi háborús bűnösként viselkedtek az I. Világháborút megelőző évtizedekben, szörnyű népirtásokat végeztek az általuk ellenőrzött, elfoglalt területeken.

A magyarok ugyanakkor emberségesen és toleránsan viselkedtek, nem támadtak egyetlen szomszédjukra sem, nem vettek részt a rabszolga-kereskedelemben és nem mészároltak le egyetlen őslakost sem, sőt, évszázadokon át védték Európát a keletről és délről jövő támadások ellen. Mindezek után az angolok, a franciák és az amerikaiak képesek voltak megvádolni a magyarokat a kisebbségek elnyomásával! A gyilkos megvádolta áldozatát, hogy életben akart maradni. 1919-ben egy évvel a magyarokra kényszerített békediktátum aláírása előtt az angolok Új-Delhiben belelőttek az indiai függetlenségért tüntető békés fegyvertelen tömegbe és több ezer ártatlan embert megöltek. Ugyanezt tették a franciák Afrikában és Indokínában és a hollandok Jáva és Bali szigetén.

Trianonban mégis a magyarokat ítélték el a kisebbségek feltételezett elnyomásáért és az igazi bűnösök emberiség ellen elkövetett bűntettei büntetlenek maradtak.
BL

A kazár háttérhatalom eltakarítása folytatódik a világban.

A kazár maffia átfogó eltávolítása tovább folytatódik a világon. A legnagyobb fejlemények a Vatikán legmagasabb soraiban történtek, ahol a Vatikán pénzügyminiszterét és 3. számú emberét, George Pell ausztrál bíborost felfüggesztették, miután gyilkosság miatt vádat emeltek ellene. Ennek eredményeként “a pedók teljes pánikban vannak” – mondják a Pentagon tisztviselői. Ferenc szintén eltávolított egy másik magas rangú embert, Gerhard Mueller bíborost a Kongregáció vezetői posztjáról, és egy mérsékelt érseket nevezett ki a helyére.

Pell pénzügyminiszterként való felfüggesztése szinte biztosan kapcsolódik a Bougaineville-ben és Pápua Új-Guinea-n történő eseményekhez, amely ausztrál irányítás alatt áll, ezért Pell rettegésben tartotta a környéket, a Fehér Sárkány Társaság forrásai szerint. Az a kinyilatkoztatás, hogy a Pápua Új-Guinea-ban kitermelt ásványokból származó pénzek mindössze 3% -a kerül vissza a helyiekhez, teljesen ellentmond Ferenc pápa fogadalmának, amely a katolikus egyházat “a szegények egyházának tartja.”

A Fehér Sárkány Társaság azt tervezi, hogy a Bougaineville-i aranyat összekapcsolja a kriptovalutákkal amerikai és orosz katonai támogatással, és ezáltal teljesen megkerüli a meglévő Vatikán és kazár maffia irányította pénzügyi rendszert, ami sürgető módon hozzájárult a Vatikán lépéséhez, hogy eltávolítsák Pell bíborost.

A német Mueller eltávolítása, akit sokan Ferenc pápa ellenzőjének láttak, amiért az egyház egyszerűbbé tételére irányuló erőfeszítéseket tesz, szintén jelentős katasztrófa a kazár maffia és megbízottaik számára, P2 szabadkőműves források szerint. Ez az eltávolítás valószínűleg hatással lesz a Máltai Lovagokra, ahol egy német / brit felosztás történt, ami a nyugat legfontosabb katonai lelki rendjének tetején patthelyzethez vezetett. Ez viszont hatással lesz arra, hogyan működik az amerikai katonai ipari komplexum.

Más szóval, a fanatikus frakció, amely még mindig ki akarja robbantani a 3. Világháborút, elvesztette legmagasabb rangú támogatóit, mondják a Fehér Sárkány Társaság forrásai.

Egy másik nagy fejlemény a múlt héten az USS Bush repülőgép-hordozó érkezése volt Izraelbe. A Moszad DEBKA weboldala zavarban volt a hordozó érkezésével kapcsolatban, mert nyilvánvalóan nem azért volt ott, hogy megtámadja Iránt vagy Szíriát(link is external).

Pentagon források szerint a hordozó Izraelbe érkezése valójában “egy finom üzenet, hogy az Egyesült Államok és Oroszország légi-tengeri blokádot állíthat fel, ha az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsa felhatalmazást ad arra, hogy kikényszerítsék a békeszerződést és a Golán-fennsík Szíriának történő visszaadását.”

Az iráni, az orosz és a Hezbollah csapatok már az izraeli határon vannak, és most Izrael védelme helyett úgy tűnik, hogy az amerikai hadsereg az ellenségeivel működik együtt, hogy végre a helyére tegyék ezt a bűnöző államot.

Szaúd-Arábia uralkodó Szaud családja, miután kiléptek a szekrényből, mint kazár sátánisták és nem muzulmánok, szintén kénytelenek lesznek beszüntetni és abbahagyni a bajkeverést most, hogy elszigetelik őket a muzulmán világ többi részétől. Ezért olvad el a szaúdi/izraeli/Daesh zsoldos megbízott hadsereg.

A kínaiak további nyomást gyakorolnak azzal, hogy ragaszkodnak ahhoz, hogy a szaúdiak többé ne a kazárok irányította, úgynevezett amerikai dollárért értékesítsék számukra az olajat. A szaúdiaknak hamarosan nincs más választásuk, mint hogy lemondjanak az olajdollárról, értettek egyet a CIA és a Pentagon forrásai.

Egy harmadik jelentős fejlemény történt a múlt héten Japánban, ahol a régóta kormányzó Liberális Demokrata Párt (LDP) történelmi vereséget szenvedett a tokiói prefektúra választásokon.

Itt Yuriko Koike kormányzó és a bddhista Sokka Gakkai szervezet támogatta Komeito párt hatalmas győzelmet ért el, megszerezve 79 helyet a 127-ből az országgyűlésben, míg az LDP az előző 57 helyből csupán 23-at kapott.

Ez a vereség azt jelenti, hogy Shinzo Abe miniszterelnök kazár szolga kormánya és az LDP hasonló eredménnyel nézhet szembe a nemzeti választásokon, amelyek valószínűleg hamarosan meg fognak történni a tokiói vereség következtében. Ez azt jelenti, hogy Japán háború utáni szolga rezsimje, amelyet főként koreaiak irányítanak, akik úgy tesznek, mintha japánok lennének, végül véget ér.

A Koreai-félszigeten egy hasonló áramlatot lehetett észlelni egy Dél-Korea részéről történt békeszerződés felajánlásával Észak-Korea számára, ami valószínűleg hamarosan véget vet a félsziget mesterséges megosztottságának(link is external).

Az USA-ban ugyanakkor a New York Times-t, a CNN-t és más kazárok által vezérelt propaganda médiát arra kényszerítettek, hogy helyesbítéseket adjanak ki és embereket küldjenek el, miután nyílt hazugságaikra és propagandájukra fény derült.

CIA források szerint a kazár mocsok eltávolítása az amerikai hatalmi struktúrából már majdnem teljes, ezért láthatunk most változásokat Ázsiában.

Az amerikai hadsereg is lépéseket tesz, hogy létrehozzanak egy űrhadtestet, miközben Donald Trump elnök aláírta a végrehajtási utasítást, hogy feltámassza a Nemzeti Űrtanácsot. Ez egy lehetséges jel, hogy az amerikai katonai ipari komplexum végül felkészül a nyilvánosságra hozatalra, amit a titkos űrprogram szószólói már régóta szorgalmaznak.

Ezek a hatalmas változások előzik meg a várhatóan kulcsfontosságú G20 csúcstalálkozót, amely Hamburgban, Németországban kerül megrendezésre július 7-én és 8-án.

A közeljövőben komoly tolakodást tapasztalhatunk Kína és az USA között, ahol nagy a feszültség. A legfontosabb, hogy Pentagon források arra utalnak, hogy a múlt héten lelőttek egy kínai műholdat(link is external).

Más lépések azt mutatják, hogy véget értek a mézeshetek Hszi Csin-ping kínai elnök és Donald Trump között azt követően, hogy az amerikaiak megállapodást kötöttek Tajvannal fegyverek eladásáról, illetve amerikai szankciókat vezettek be egy kínai bank ellen, az acélra és egyéb kínai árukra vámot vetettek ki, és egy romboló érkezett a Paracel-szigetekre a Dél-Kínai-tengeren, Pentagon források szerint.

A kínaiak nem nézték mindezt ölbe tett kézzel, ezért hadihajókat és harci repülőgépeket küldtek, hogy szembenézzenek az amerikai rombolóval. Nem kétséges, hogy Kína a múlt héten szimbolikus katonai akciót indított India ellen, miután Narendra Modi indiai miniszterelnök találkozott Trumppal. A kínaiak korábban elmondták az amerikai kollégáiknak, hogy szükség esetén két hónapon belül rendelkezésre áll a technikai képességük arra, hogy lerohanják Indiát.

Úgy néz ki, hogy Oroszországnak jut a játékvezető szerep Kína és az USA között a közelgő G20-as találkozón. Trump először ott fog találkozni Vlagyimir Putyinnal, és Pentagon források szerint azzal a céllal ül le tárgyalni, hogy megszüntesse az orosz-amerikai rossz viszonyt, melyet a kazárok eszeltek ki az USA-ban.

Az orosz Fehér Sárkány Társasági források azt mondják, az Egyesült Államok korábbi fellépései miatt az oroszok mélyen bizalmatlanok az amerikaiak iránt. Azonban, ahogyan az orosz külügyminiszter Szergej Lavrov és más orosz tisztviselők ismételten kijelentették, az oroszok olyan harmonikus világrendet támogatnak, amelyet nem egyetlen hatalom ural.

Ennek érdekében, ami e sorok írójának is elkerülte a figyelmét, a világ legfontosabb vallási vezetőinek közössége június 14-én közös felhívást intézett a világ népeihez, hogy egyesüljenek és kössenek barátságokat a vallási határokon keresztül.

Hamis történelem, hamis hősök – “Mostantól minden másképp volt!”

Ronald Lauder személye és magyarországi kapcsolatai a testvérblog, az Ördögűző(link is external) utóbbi bejegyzései kapcsán kerültek a látóterembe. Időközben kitört a botrány a Jobbik parlamenti felvetése kapcsán a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő izraeli állampolgárságú magyar politikusokról, köztisztviselőkről, ami még tovább fokozza a Lauder-kapcsolat megvizsgálásának aktualitását. Valóban veszélyesek-e hazánkra az izraeli állampolgárok, azok-e a legveszélyesebbek a cionista körökből, akiknek ilyen állampolgársága van, milyen magasra nyúlnak a hazai politikai életben e veszélyforrások kapcsolatai és vajon a Jobbik-e a legkézenfekvőbb politikai tényező az e veszélyes körökkel való TÉNYLEGES, nem színjáték jellegű szembeszálláshoz?
Az Ördögűzön közzétettem, hogy Makovecz Imre, a most szintén vitát gerjesztő (botrányt keltő?) Magyar Művészeti Akadémia alapítója kabbalista volt(link is external) és  többek között a sevillai magyar pavilonon is alkalmazott kedvenc jelképe volt a lefelé tükrözött menóra-életfa, amiről kiderült számomra, hogy egy alapvető okkult, kabbalista, sátánista jelkép. Legalábbis a “fa” alsó fele egyértelműen “pokoli” jellegű és Makovecz a sevillai pavilon kapcsán adott óvatlan nyilatkozataiban épp ezt az alvilági felet magasztalta. Ráakadtam, hogy egészen véletlenül ugyanez a fontos kabbalai jelkép, a menórásított élet+halál-fa a pesti Lauder Javne világi zsidó iskola logója(link is external), ami történetesen egész KK-Európa legnagyobb ilyen iskolája, ennek történelmi-demográfiai okait ismerjük. ( A Lauder Javne Iskola honlapja(link is external))
k
k
k

Iskolateremtő személyiség…

Ki szeretne vele egy sötét utcában találkozni???

Ekkor néztem kicsit utána, ki is Ronald Lauder, a Szponzor. Csak most tudatosult bennem, hogy a globális cionista intézményrendszerben és kapcsolati hálóban ő egy nagyon fontos szereplő, kb. Soros “szines forradalom-csináló” alapítványaihoz hasonló szerepe van a szereposztásban térségünk oktatási intézményei terén (sok más fontos feladata mellett!). A Lauder Alapítvány(link is external) Berlintől Moszkváig,  Varsótól Szófiáig szinte minden térségbeli fővárosban működtet zsidó óvodát, iskolát. Szinte biztos, hogy ekkora hálózathoz már nem a saját családi cége pénzéből szponzorál, hanem a globális cionista kassza erre kijelölt “arca”. (Azért saját vagyonát 2011-ben 3,3 milliárd USD-ra becsülte a Forbes.) Egyéb nagy cionista alapítványok elnöke is volt/van, pl. az Izraelben faültetéssel foglalkozó, de eredetileg a cionista telepek számára arab földek felvásárlására létrejött legendás Jewish National Fund vezetője volt, és jelenleg is elnöke a Zsidó Világkongresszusnak(link is external) – nem akárki a “csapatban”. Netanjahu nagy szövetségesének és támogatójának számít. (A “testvérpárt” Likud vezetőjéének…)

Hogy a küldetésének a zsidó identitás újjáélesztését tekintő alapítvány által támogatott, létrehozott magyarországi Lauder Javne iskola logója a kabbalai sátánista “élet(+halál)-fa, melynek gyökerei között a Pokolban Lilith és Samael lakozik(link is external), az eléggé összhangban van azzal, hogy a Lauder Alapítvány logója meg nem más, mint “Bafomet fáklyája”, vagyis Lucifer jelképe(link is external) a sátánisták számára:
Lauder a közép-kelet európai óvodák, általános- és középiskolák mellett egy másfajta, róla elnevezett iskola, a Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy(link is external) bőkezű szponzora is Izraelben a herzliyai Interdisciplinary Center(link is external) nevű “magánegyetemen”, amit mindenki a Moszad intézményének tart.

A Jerusalem Post cikkéből, 1999(link is external): A helyek kb. 15 %-át minden osztályban elit katonai alakulatok olyan végzőseinek tartják fenn, akik felvételi vizsgái esetleg nem látványosak, de számottevő vezetői képességeket mutattak fel. Az ilyen jelentkezőket személyes elbeszélgetésre hívják, és a korábban a Moszadot vezető Shabtai Shavit(link is external)nézi át katonai személyi aktáikat a legigéretesebb jelentkezők kiválasztása céljából.

Herzliya történetesen a Moszad székhelye is és érdekesség, hogy a város hazánk fiáról, a cionista Alapító Atyáról, Herzl Tivadarról van elnevezve. (Megdobban a magyar szív…) Ennek a Moszad-egyetemnek a természetes rekrutációs bázisa pl. a Lauder Javne?

Tömeggyilkos a színfalak mögött

Nem érdektelen számunkra, és a fenti iskolaalapítás fényében kicsit sem meglepő, hogy Ronald Lauder a WTC-merénylettel kapcsolatos összeesküvéselmélet-dzsungelben teljesen elterjedt (és tényekkel, adatokkal, bizonyítékokkal alaposan alátámasztott!) nézetek szerint oszlopos tagja a sivatagi tevepásztorok bravúrjának álcázott akció mögötti cionista összeesküvésnek. Lauder New York állam privatizációs bizottságának elnökeként 2000-ben intézte el, hogy az állam privatizálja a tornyokat Silverstein és Lowi nevű főcionista ingatlancápáknak, ugyanekkor más zsidó befektetőknek a Stewart volt katonai légibázist. Ez utóbbi az a hely, ahol a tornyokba csapódott két repülőgép útvonala keresztezte egymást és a konteók szerint itt leszálltak, kipakolták az utasokat (hulláikat) és üresen, kevés kerozinnal indították őket a tornyok felé, amiket a pincéből robbantottak fel. Ezért kellett zsidó tulajdonban lennie a bázisnak és ezt is Lauder intézte.

Pragmatic Witness: 9/11: Israel’s Masterpiece(link is external)
Ronald Lauder, a híres izraeli Estee Lauder milliárdos, aki a The Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy-t építette a Moszad kiképzőközpontja céljára Herzliyában, New York Állam Privatizációs Bizottságának és New York Állam Privatizációs Kutatási Tanácsának egyaránt elnöke volt.  2000-ben Lauder elősegítette, hogy a légierő New Windsor, NY területén található Stewart légibázisát egy másik cionista, William Rollason és az ő National Express Group-ja kezeibe privatizálják.
Hátborzongató “egybeesés”, hogy a tornyokba csapódó két repülőgép, a 175-ös és a 11-es járat útvonala a Stewart Légibázis területén keresztezte egymást pontosan ugyanabban az időpontban.  Minden valószínűség szerint a repülőgépek fedélzetén nem volt egyetlen utas sem és leszálltak a bázison, amely egy biztonságos, izraeliek által irányított végső ellenőrzőpont volt, innen küldték őket halálos küldetésükre. Lauderszintén hatalmát és befolyását felhasználva kezdeményezte és nyomta keresztül agresszíven az új koncepciót, hogy a WTC-komplexumot privatizálják a Kikötői Hatóságnak.

(Amely aztán bérbe adta Silversteinnak és Lowynek.)

Georg Pataki, New York állam volt kormányzója egy régi vazallusa Laudernek, ő és neje is fizetett állásokban voltak nála.

Christopher Bollyn: The Israeli Connection to 9-11(link is external)

Ronald Lauder,a Zsidó Nemzeti Alap elnöke és George Pataki, New York állam kormányzója Privatizációs Bizottságának volt elnöke a kulcsszereplő, aki keresztülnyomta a WTC és a volt Stewart légibázis privatizációját, ahol az ikertornyokba csapódott két repülőgép útvonala furcsán találkozott. Lauder döntő, bár nem emlegetett szerepet játszott a 9-11 előkészítésébenPataki felesége, Libby, legalább 2002 óta Lauder fizetési listáján szerepelt és hivatalos információ szerint 2004-ben konzultánsként $100,000-t keresett. A Village Voice szerint 1994 és  1998 között Pataki kormányzó kb. $70,000-t keresett Lauderhez kötődő társaságok előtti beszédeivel.

A Világkereskedelmi Központ ikertornyai elleni merénylet (WTC, 9/11) izraeli megszervezése kérdésében egy jól öszefoglalt, áttekinthető, Lauder szerepét is tárgyaló ismertetés: 9/11: Israel did it

Ezek után nekünk érdekes, hogy Laudernek van egy közép-európai médiabirodalma is, a Central European Media Enterprises, ami amúgy érdekes módon épp Magyarországon nem ért el átütő eredményt, míg a térségben sokfelé piacvezető.Lauder magyarországi jobbkeze, főembere, helytartója a médiavállalkozása élén pedig Baló György volt.

Szeretet-rokkantságot népnek nevezni??? Amíg ez a fátyol nincsen félrehúzva, addig folyik a pszichopaták globális hálózatának népirtása, általános pusztítása. Erre kell ráébredni az ép és tisztakezű Emberiségnek!!!! Addig csupán helyben járás tiszta erővel, bár minden nap egy megyényi áldozata van ennek.
Így látják ezt az épek bárhol is élnek.
Az ép lelkűekből áradó angyali jóság tudja ezt helyretenni, visszahelyezni természetes jogaiba az Emberiséget, a talentumot. Az eredeti belső jósághoz társulni kell cselekvőképességnek, erőnek, reális világképnek, valódi médiának, mai önvédelmi eszközöknek, a felszabadulás érdekében! Ki kell kényszeríteni a nyilvánosságot minden áron. Ami titok, az bűnnel áll közvetlen kapcsolatban.
Farkas Zsófi fia:

Hits: 343

Ajánlja ismerőseinek!
 • 10
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  10
  Shares
Kategória: Globális vonatkozású | Hozzászólás most!

HAARP Project

„Snowden elegendő információval rendelkezik ahhoz, hogy egyetlen perc alatt soha nem látott kárt okozzon az amerikai kormány számára” – jelentette ki Glenn Greenwald, a brit The Guardian napilap újságírója az argentin La Nacion-nak adott interjújában.

Az újságíró elmondása szerint, akin keresztül zajlott az Egyesült Államok hírszerző tevékenységéről szóló botrányos információk publikálása, Snowden a menekülése előtt világszerte információkat őrzött meg hálózati helyeken.

„Az amerikai kormánynak minden nap imádkoznia kellene azért, hogy semmi se történjen Snowdennel, máskülönben a teljes adatmennyiség nyilvánosságra fog kerülni, az Egyesült Államok számára pedig ez a rémálomnál is rosszabb lesz” – mondta Greenwald.

Forrás

Snowden a hivatalos verzió szerint harmadik hete a moszkvai Seremetyjevo repülőtér tranzitvárójában tartózkodik, ott várja, hogy továbbutazhasson egy harmadik országba, amelyik menedéket nyújt neki. Washingtonban is csak találgatnak, merre lehet a hazaárulónak bélyegzett kiszivárogató.

A Time által megszólaltatott biztonsági szakértők nem hisznek a hivatalos orosz közlésnek, azt valószínűsítik, hogy az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) és a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) egykori alkalmazottját Moszkvába érkezése után az orosz titkosszolgálat kivonta a forgalomból. A Kreml számára rendkívüli értéket képviselő Snowdent vélhetően egy főváros környéki biztonságos helyre szállították, hogy különféle eszközökkel szóra bírják, és megszerezzék az amerikai felderítő szolgálatok működéséről szóló fontos információkat.

“Kétségtelen, hogy egy ilyen bennfentes értesülésekkel rendelkező személy kivételes fogás lenne” – mondta a Time-nak Mihail Ljubimov, aki 20 évig dolgozott a KGB-nek. “Nagyon fontos információk birtokában van” – tette hozzá a szakértő.

Egy olyan dörzsölt hacker és számítógépes guru, mint Snowden azonban biztos védelembe helyezte a birtokába jutott információkat, részben titkosítással és részben úgy, hogy egy távoli felhőben (cloud) tárolja azokat – véli Nyikita Kiszlicin, az orosz Hacker Magazin szerkesztője. Kifejtette, hogy olyan titkosítási programok léteznek, amelyek komoly gondot okozhatnak még az orosz kormány szakértőinek is. “Nem ismerjük pontosan, mire képesek a titkosszolgálatok, de vannak olyan programok, amelyek algoritmusát még a szuperszámítógépekkel is több évbe telne feltörni” – mondta.

Ezért az orosz titkosszolgálatok arra kényszerülnek, hogy megszerezzék Snowdentől a titkosítási kulcsokat és adatfelhőjének jelszavát, amelyeket az amerikai informatikus nyilván nem akar önként kiadni. Támogatói és saját maga szerint Snowden nemes célból lett kiszivárogtató, nem azért, hogy a titkos amerikai lehallgatási programok részleteit kiszolgáltassa az ellenségnek, a kínaiaknak vagy az oroszoknak.

Oleg Gorgyijevszkij, a KGB egykori ezredese – akit 1985-ben hazahívtak Londonból Moszkvába, miután kiderült, hogy kettős ügynök – úgy gondolja, Snowdennek olyan szereket adnak, amelyek megoldják a nyelvét. A három évtizede londoni száműzetésben élő egykori orosz kém, akiből a KGB annak idején különféle eszközökkel igyekezett információkat kiszedni, azt mondta, saját tapasztalatból tudja, sokféle kábítószert használhat az orosz titkosszolgálat, hogy elérje célját. KGB-s kollégái annak idején olyan szereket adtak neki, amelyektől “úgy dalolt, mint a pacsirta”. A neki adott szer ráadásul javarészt kitörölte az emlékezetéből azt, ami történt vele, de másnap reggel, amikor szörnyű állapotban felkelt, azzal tisztában volt, hogy teljesen kompromittálta magát.

Alekszandr Kuzminov volt orosz titkosszolgálati tiszt szerint a KGB egykor az SP-117 jelű színtelen, szagtalan, íztelen szert használta erre a célra. A jelenleg Új-Zélandon élő szakértő Biological Espionage (Biológiai kémkedés) című könyvében részletesen ír a szer hatékonyságáról. Kuzminov a 80-as, 90-es években szolgált az orosz külföldi felderítő szolgálatnál (SZVR), amely a külföldön fedésben dolgozó ügynökök tevékenységét irányítja. Leírta, hogy Moszkva rendszeresen alkalmazott különféle kábítószereket saját ügynökein is, hogy ellenőrizze hűségüket. A szerek hatásának elmúlásával az ügynökök állítólag semmire sem emlékeztek abból, amit mondtak, és ha az eredmény kielégítő volt, visszaküldték őket a kiküldetési helyükre, mintha mi sem történt volna.

Bár nem lehet megállapítani bizonyosan, hogy melyik orosz titkosszolgálat vette kezelésbe Snowdent, Gorgyijev szerint az amerikai informatikussal az SZVR vagy a FAPSZI, az állami kommunikációs és információs ügynökség valamelyik részlege foglalkozik. A 2003-as átszervezés előtt a FAPSZI volt az amerikai NSA orosz megfelelője. Az amerikaiakhoz hasonlón az oroszok is folytatnak titkos adatgyűjtést. Ezt a tevékenységet ma a két legfőbb felderítő szervezet, a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) és a Szövetségi Védelmi Szolgálat (FSZO) látja el, elsősorban az egykori szovjet államokban végeznek ilyen tevékenységet, és nyilván rendkívüli módon érdekli őket az amerikaiak ilyen irányú működése.

Vlagyimir Rubanov – aki 1991 és 1992-ben irányította a KGB elemző főigazgatóságát, majd három évig az orosz nemzetbiztonsági tanács helyettes vezetője volt – hangsúlyozta, hogy Snowdennek információi lehetnek az amerikai adatgyűjtési rendszerek belső ismérveiről, a célpontokról és az irányelvekről. “Bolond lenne az, akinek lehetősége van hozzájutni ezekhez az információkhoz, ha nem használná ki” – jegyezte meg. Rubanov – aki a Time által megkérdezett szakértők közül a legközelebb maradt az orosz titkosszolgálatokhoz, jelenleg is egy Kreml közeli elemző intézet, a Kül- és Védelempolitikai Tanács munkatársa – azonban kisebbítette Snowden fontosságát, mint fogalmazott, “nem hiszem, hogy bármilyen információval meg tudna lepni bennünket”. Rubanov ráadásul úgy véli, ha Moszkva hozzá akarna jutni Snowden jelszavaihoz, nem lenne szükség kábítószerekre, szerinte “ez csak pénz kérdése”.
MTI nyomán – alfahir.hu

Mi a HAARP

Kutatási anyag 2002-ből

A Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program elnevezés egész békésen hangzik, s azt hihetnénk, hátterében esetleg az ozonoszféra megmentésének, vagy a globális felmelegedés megakadályozásának kikísérletezése áll. Tudományos szakértők és katonai elemzők azonban rámutatnak, hogy minderről szó sincs. Sokkal inkább egy – már Tesla által megsejtett módszer alapján megvalósított – rendkívül sokoldalú fegyvert takar az elnevezést, olyan jellegű fegyvert, mellyel a Star Wars sorozatban találkozhattunk. Eddig legalábbis.

Az Egyesült Államok Haditengerészete és Légiereje az alaszkai székhelyű Fairbanks Egyetemmel közösen, földi telepítésű csillagháborús fegyverrendszert épített, Alaszka távoli, bokros vidékén. Ma már szerte a világon találkozhatunk olyanokkal, akik határozott választ szeretnének kapni a HAARP project természetét illetően, köztük alaszkai bozótlakos, finnországi fizikus, holland tudós, anti-nukleáris tüntető Ausztráliából, vagy akár egy kanadai nagymama.
Az 1960-as években megismert tüntetési módszerekkel ellentétben a HAARP Project elleni fellépés az 1990-es évek technikáját tükrözi: Internet-üzenetek, faxok, rádióműsorok, valamint számos média a világ legkülönbözőbb pontjain igyekszik felhívni a figyelmet arra, hogy az Egyesült Államok fanatikus kormánya milyen új eszközzel kíván befolyást és hatalmat gyakorolni más nemzetek felett.

Kutatócsoportok alakultak szerte a világon, s több könyv is megjelent a HAARP Project-tel kapcsolatban. A csoportok nem alkottak szervezett közösségeket, tagjaiknak egy cél lebegett a szeme előtt: a széles nyilvánosság elé tárni mindazt, amit sikerült felderíteniük. Munkájuknak köszönhetően ma már sokkal többet tudhatunk a HAARP Project hátteréről és politikai szövevényéről.

Az egyik legismertebb munka az Angyalok Nem Játszanak HAARP-on – Tesla Továbbfejlesztett Technológiája – címet kapta, s szerzői közt megtaláljuk Dr Nick Begichet és Jeane Manninget is.

A HAARP felépítése és működése

A HAARP rendkívül hirtelen és erős hatást gyakorol az ionoszférára fókuszált, irányítható elektromágneses sugár alkalmazásával. (Az ionoszféra a Föld körül 60-100 km magasságban található, elektromosan töltött részecskéket tartalmazó felsőlégköri réteg.)

A HAARP lényegében egy megfordított rádióteleszkóp: az antennák jeleket küldenek ki, ahelyett, hogy vennének. Kezdetben csupán rendkívül erős rádióhullám nyaláb teszteket végeztek vele, az ionoszférába juttatott fókuszált energianyalábok juttatása révén, felfűtve az adott területeket. Az energianyalábok azonban szabályosan visszapattantak és minden megsemmisítettek a felszínen, élőt és élettelent egyaránt.

A HAARP Project úgy van beállítva a nyilvánosság felé, mint Nagyfrekvenciás Aktív Ionoszférakutató Program, s azt a benyomást igyekszenek kelteni, hogy itt valami, tudományos akadémiák által támogatott, tevékenységről van szó, az ionoszféra állapotának megváltoztatására irányuló céllal, a kommunikációs rendszerek tökéletesebb felhasználhatóságáról – valamennyiünk érdekében. Azonban amerikai katonai források egyértelművé teszik: a HAARP segítségével megtudhatjuk „miként használható fel az ionoszféra a Védelmi Minisztérium céljaira.” A tengeralattjárókkal való kommunikáció csak az egyik lehetséges felhasználási terület.

A sajtóban s más forrásokban megjelent információk a HAARP képességeit messze alatta tüntetik fel a valóságosnak. A nyilvánosságra került hírek olyan fényben próbálják beállítani a tervezetet, mintha az semmiben sem különbözne más, az ionoszféra felfűtését célzó kísérletektől, melyeket a világ különböző jól ismert helyszínein folyamatosan végrehajtanak, ezek közül néhány: Arecibo, Puerto Rico, Tromso, valamint Norvégia és Oroszország nagyobb obszervatóriumai. Az amerikai kormány egyik, 1990-ből származó jelentése azonban leszögezi, hogy az ionoszféra hirtelen és erős rádiófrekvenciás besugárzása annak szokatlan működését váltja ki.

…a nyugati államokban jelenleg elérhető nagyfrekvenciás energiák alkalmazásával tanulmányozzák a fellépő instabilitásokat, a legerősebb tartományok eloszlását, melyeken túl plazmamegszaladások várhatók, mielőtt a következő energiaszint faktorát elérnénk.”

Ha a honvédségnek és a vele együttműködő Fairbanks egyetemnek sikerül bebizonyítania, hogy a földi bázisú csillagháborús technológia működőképes és megbízható, azzal mindketten nyernek. A honvédség egy viszonylag olcsó védelmi ernyőt, az egyetem pedig kísérletezhet a legdrámaibb energiájú geofizikai terekkel, amire a légköri robbantások betiltása óta senkinek sem állt módjában. A sikeres teszteket követően megkaphatják az elkövetkezendő idők katonai megaprojeteit, miáltal hatalmas piac nyílik az Alaszka északi vidéken lévő gázterületek kiaknázása előtt.

Áttekintve Bernard Eastund texasi fizikus különböző szabadalmait, teljesen egyértelművé válik, hogy a honvédségnek feltett szándéka a HAARP állomás használata. Mindezekből az is kiderül, hogy az amerikai kormány egyre kevésbé szavahihető. A honvédség pontosan tudja miként alkalmazza ezt a technológiát, ezt nyilvánvalóvá is tette az eddig nyilvánosságra hozott dokumentumaiban. A honvédség természetesen igyekszik szándékosan félrevezetni a közvéleményt, hiszen a kifinomult politikai játékokban a csalás és a dezinformálás megszokott gyakorlat.

Katonai szakértők szerint a HAARP rendszer az alábbiakra képes:

 – Olyan eszközt ad a honvédség kezébe mely segítségével képes kiváltani az elektromágneses lökéshullám-keltést anélkül, hogy ehhez termonukleáris bombákat kellene alkalmaznia.

 – Felváltható a jó néhány extrém alacsony frekvenciákat alkalmazó tengeralatjárók számára kommunikációs rendszer Michigan és Wisconsin államban egy jóval korszerűbb és egyszerűbb technológia alkalmazásával.

 – Kiváltható a horizonton túllátó radarrendszer, melyet korábban éppen a HAARP rendszer közelében telepítettek, egy sokkal rugalmasabb és megbízhatóbb berendezéssel.

 – Általa lehetőség nyílik arra, hogy földrésznyi területek teljes kommunikációs rendszerét megbénítsák, miközben a katonai adatközlő rendszerek továbbra is működőképesek maradnak.

 – Kiterjedt területek átvilágítására képes, s ha ezt az adottságát kiegészítik szuperszámítógépek támogatásával, mint például a Cray computerek, akkor lehetővé válik az atomsorompó-egyezmény és más békeszerződések betartásának ellenőrzése.

 – Felhasználható geofizikai képességei révén olaj, gáz és ásványi anyagok lelőhelyeinek felderítésére kiterjedt térségekben

 – Alacsonyan szálló repülőgépek és cirkálórakéták felderítésére is alkalmas, feleslegessé téve más technikák alkalmazását.

A fentebb felsorolt adottságok egészen jól hangzanak, akik hisznek a nemzetbiztonságiak becsületességében, és elkötelezettjei a költségvetés-csökkentési törekvéseknek. Azonban a HAARP rendszer azon felhasználási területei, melyekről a nyilvános beszámolókban nem találhatók magyarázatok, csak a Légierő, a Szárazföldi Erő, a Haditengerészet, és más állami szervezetek belső információs rendszerén, már egyenesen riasztóak. Továbbá, azok a hatások, melyek az ionoszférában, a természetes védőpajzsunkban kialakulhatnak az igen magas energiaszintek felelőtlen alkalmazása következtében, egyenesen katasztrófához vezethetnek.

A NO HAARP mozgalom egyik alapítója, Clare Zickuhr szerint: „A honvédség gigászi energiákat pumpál rendkívüli sebességgel az ionoszférába, s megfigyeli, mi történik.” Nem igazán akarják azt sem bevallani, hogy fogalmuk sincs, egészen pontosan fog bekövetkezni. A Pennsylvániai Állami Tudoányos Intézet egyik cikke pedig kifejezetten henceg az eredményekkel: A HAARP Project a valaha létezett legmagasabb energiaszinteken dolgozik. Ahogy a cikk szerzője Begich és Manning megjegyzi: „…a nagyfiúk új játékszerükkel játszogatnak.” A HAARP segít megtapasztalni a felső légkör működését, általa megtudhatunk olyan dolgokat, melyek még nem ismertek. Független szakértők azonban úgy reagálnak a Begich és Manning által leírt „égi játékra”, mely előre nem látható hatásokat keltve része a globális vandalizmusnak.

HAARP Program technikai részletei

A HAARP ionoszféra-kutató létesítmény a sarkvidéki térség legnagyobb beruházása a magaslégkör vezetőképességének vizsgálatára. Két fő részből áll:

 – Nagyenergiájú, nagyfrekvenciájú adóberendezés és antenna. az adó teljesítménye hivatalos források szerint 3.6 millió watt, nem hivatalos források szerint – volt kormánytisztviselők – elérheti 100 gigawattot is. Az antennamezőn 180 darab kereszt alakú dipól-szerkezet van felállítva, derékszög alakban.

 – Komplett tudományos bázis, teljes felszereléssel, az ionoszféra saját tevékenységének, valamint a mesterségesen keltett változások megfigyelésére. A megfigyelési eredmények egy részét valós időben lehet követni az Interneten.

Az aktív ionoszféra kutatások során a generált jeleket az adóberendezésekkel kisugározzák nagyjából függőleges irányban. A jeleket az ionoszféra 100 és 350 km-es magasságban elnyeli, a használt frekvencia függvényében. A nyalábok átmérője mindössze néhány száz méter, a magas légkörbe érve a nyaláb néhány tucat kilométer átmérőjűre terjed szét. A hivatalos források az energiasűrűségre 3 mikrowatt/cmadnak meg, nem hivatalos források ennek milliószorosát.

A HAARP története

Az alább ismertetendő szabadalmak megvalósítását eredetileg az ARCO Power Technologies Incorporated (APTI) felügyelte, az Atlantic Richfield Company leányvállalata, mely egyben a világ egyik legnagyobb olajcége is. Az APTI kapta a megbízást a HAARP megvalósítására. Az ARCO azonban eladta a megbízását, így a szabadalmak, s a második fázis építési megbízása az E-systems kezébe került 1994. júniusában.

Az E-systems a világ egyik legnagyobb hírszerző cége – dolgozik a CIA-nek, védelmi hírszerző szervezeteknek és másoknak. 1.8 milliárd dollár az éves eladásuk az említett szervezetek részére, beleértve 800 millió dollárt a Fekete Projektekből, olyan tervezetekből, amelyek annyira titkosak, hogy még az Amerikai Kongresszus tagjai sem ismerhetik meg a pontos tételeket, melyekre a pénzt elköltik. 

 

Az E-systems a Raytheon vállalat birtokába került, tényezője a védelmi kiadások vonatkozásában. 1994-ben a Raytheon a 42. helyet foglalta el a világ leggazdagabb 500 cégének listáján. Szabadalmi leírások ezreit birtokolja, többek közt olyanokat is, melyek igen értékesek lehetnek a HAARP Project megvalósítása során. A tervezet gerincét 12 szabadalom adja, melyek természetesen mélyen el vannak süllyesztve a Raytheon páncélszekrényeiben. Az egyik meglehetősen figyelemfelkeltő: Bernard J. Estlund, #4,686,605 jelű szabadalma a következő címet viseli: „Eljárások és berendezések a Föld légkörének, az ionoszférának és/vagy a magnetoszférának megváltoztatására”, volt az, melyet titkos kormányintézkedés nyomán zároltak a nyilvánosság elől.

Az Eastlund-féle ionoszféra-fűtő berendezés különbözött a korábbiaktól, a kibocsátott rádiósugárzást az ionoszféra egy fókuszpontjára lehet koncentrálni. Az eltérés következtében elképesztő mennyiségű energiát lehet az ionoszférába juttatni, egy wattot köbcentiméterenként, míg a korábbi készülékek elméleti energiaszintje ennek egymilliomod része volt.

Az említett energiaszint az ionoszférát olyan állapotba képes juttatni, ami szükséges ahhoz, hogy a szabadalomban leírt futurisztikus tulajdonságokra szert tegyen. A szabadalmi leírás arról is említést tesz, hogy elméleti alapjait Nikola Tesla 1900-as évek elején végzett kutatásaira alapozza.

Mit hoz ez az új technológia az ARCO vállalatnak, a szabadalmi leírás eredeti tulajdonosának? Rendkívüli profitszerzési lehetőséget, ami a vezetéknélküli energiatovábbításban, az erőműtől a gázmezőkig, rejlik.

Egy ideig semmi hír sem érkezett arról, hogy a HAARP rendszernek ilyen jellegű felhasználásán kísérleteznének. 1995. áprilisában azonban Begich rátalált néhány további szabadalmi leírásra, melyeknek szerzője egy „kulcsszemélyiség”, az APTI alkalmazottja. Ezek között a leírások között valóban szerepel a drótnélküli energiatovábbítás lehetősége.

Eastlund szabadalma előre jelzi, hogy az alkalmazandó technológia megzavarhatja, sőt egyenesen lehetetlenné teheti a repülőgépek és a különböző rakéták igen bonyolult irányítórendszereinek működését. Továbbá, a berendezés azon tulajdonsága, hogy nagy területeket képes a legkülönbözőbb frekvenciájú elektromágneses sugarakkal beszórni, oly módon, hogy ezeket a frekvenciákat végig ellenőrzés alatt lehet tartani, lehetővé teszi, hogy tökéletesen blokkolják a kommunikációt úgy a szárazföldek, mind a tengerek felett és a légkörben.

A szabadalmi leírás a következőket tartalmazza:

 – Ez a találmány lehetővé teszi, hogy példa nélkül álló energiamennyiséget pumpáljunk a Föld atmoszférájába stratégiai megfontolásokból, és hogy ezt az energiaszintet fenn is tartsuk meghatározott energiaimpulzusok alkalmazásával, miáltal a légkör viselkedése sokkal pontosabban és jobban irányítható mint amit ez idáig sikerült megvalósítani mindenekelőtt nukleáris bombák felrobbantásával különböző magasságokban.

 –  …lehetséges lesz, interferenciát kelteni más kommunikációs rendszerekben, miközben a légköri állapotok megváltoztatásával más jellegű kommunikációs rendszer építhető ki, annak ellenére, hogy akár az egész bolygó kommunikációs rendszere le van bénítva. Másképpen mondva, miközben egy sugárzásfajta alkalmazásával alkalmatlanná tesszük más kommunikációs rendszerek működését, egy újabb kommunikációs rendszert hozunk létre.

 – …a légkör nagy területeit lehet elképzelhetetlen magasságokba emelni, miáltal a beérkező ellenséges rakétákat megjósolhatatlan és előre betervezhetetlen durva hatások érik, ami a pusztulásukhoz vezet.

 – Lehetségessé válik az időjárás befolyásolása, például oly módon, hogy megváltoztatjuk a magaslégköri szélviszonyokat, oly módon, hogy egy vagy több mesterséges turbulenciát keltünk, melyek akár lencseként és képesek működni.

 – …a légkör molekuláris összetétele is megváltoztatható, miáltal pozitív környezeti hatások érhetők el. Lehetőség nyílik arra, hogy a légkör bizonyos molekuláinak mennyiségét mesterségesen megnöveljük, például az ózonét, vagy a nitrogénét.

Begich rábukkant további 11 APTI szabadalmi leírásra, ezek arról szólnak, hogyan állítsunk elő atombomba erejű robbantásokat, a drótnélküli energiatovábbításról, a horizonton túl érzékelni képes radarról, a nukleáris robbanófejeket szállító rakéták detektálásáról, termonukleáris bombák által keltett elektromágneses lökéshullámokról, s egyéb csillagháborús trükkökről. Mindezeket a szabadalmi ötleteket a HAARP rendszer képes ellátni.

 

Begich és Manning nemrégiben nyilvánosságra hozott kutatási eredményei meglehetősen bizarr képet festenek. Például, a Légierő publikussá vált dokumentumai egyértelművé teszik, hogy a fejlesztés alatt álló rendszer képes befolyásolni és megzavarni az emberi tudatállapotot rádiófrekvenciás jelek kisugárzásával, igen nagy földrajzi területeken. A legbeszédesebb beszámolót a technológia leírásáról Zbigniew Brzezinski, Carter elnök nemzetbiztonsági tanácsadója és J.F. Macdonald, Johnson elnök tudományos tanácsadója, az UCLA-i geofizika professzor adta, leírták, hogy az energiaátviteli rendszerek miként használhatók geofizikai és környezet-átalakító fegyverekként. Beszámolójuk rámutat arra, hogy ezek az effektusok milyen következményekkel járnak, és milyen negatív hatásokat váltanak ki az emberi egészség és agyműködés terén.

A HAARP rendszer mentális működés befolyásolási képessége a legaggasztóbb. Harvardi professzorok, katonai stratégák, tudósok, a Nemzetközi Vöröskereszt genovai munkatársai készítették el közösen az elektromágneses hullámok idegi működést befolyásoló hatásairól szóló negyven oldalas tanulmányt. Ebben a munkában többek közt arról is olvashatunk, hogy pontosan melyek azok a frekvenciák, amelyek kiváltanak ilyen hatást. Ezek a sugárzási tartományok pontosan megegyeznek a HAARP rendszer sugárzási képességével.

Az alábbi kijelentések Brzezinski 25 évvel ezelőtt megjelent munkájából idézzük, ő akkoriban a Columbia Egyetem professzoraként dolgozott:

„Politikai stratégákat csábítja az a lehetőség, hogy kiaknázzák az emberi agyműködésben és a viselkedésben rejlő lehetőségeket. Gordon J.F. MacDonald geofizikus, aki egyben a speciális fegyverek szakértője kijelentette, hogy jól időzített, elektromos energia-felszabadítás bizonyos típusú oszcillációkat válthat ki, minek következtében a Föld bizonyos területein rendkívül nagy energia szabadul fel.

…ezen ismeretek felhasználásával ki tudunk fejleszteni egy olyan rendszert, mely képes súlyosan károsítani az agyműködését az emberek akár tíz vagy százmillióinak is a választott célterületen, akár hossz időn át is.

…nem számít, hogy a természetes környezetet megfelelően manipulálva milyen mértékben képes a rendszer megváltoztatni a viselkedést, hiszen nemzeti érdekekről van szó. A technológia, mely lehetővé eszi a vázolt működést, néhány évtizeden belül kifejleszthető.”

1966-ban MacDonald tagja volt az Elnöki Tudományos Tanácsadó Testületnek, később pedig az Elnöki Környezetminőségi Tanácsnak. Számos cikket jelentetett meg az irányított természetes környezeti technológiák katonai alkalmazhatóságának vonatkozásában. A legjelentősebb kijelentése, melyet geofizikusként tett, a következő: „a geofizikai hadviselés kulcsa a természetes környezeti instabilitások felismerése, minek következtében kis energia felhasználásával jóval energiamennyiségeket nyerhetünk.” Az egykori geofizikus tehát olyasmit sejtett meg, amit most a HAARP Project keretében meg is valósítottak.

A geofizikusok felismerték tehát, hogy energiát juttatva a természetes környezetbe, jelentős hatások lehet kiváltani. Az emberiség jelenleg is hatalmas elektromágneses energiákat juttat a környezetbe anélkül, hogy bárki is pontosan tudná mi lehet a kritikus érték. Begich és Manning könyve néhány igen fontos kérdés is felvet:

 – Ezek az energiasugárzások mindenféle hatás nélküliek, vagy éppenséggel hatásuk összegződik, mely egy bizonyos érték elérésekor visszafordíthatatlan károsodást okoz?

 –  A HAARP Project egy lépés csak az úton, melyről nincs visszafordulás?

 – Újabb olyan energia-kísérletbe fogunk, mely által kiszabadítjuk a démonokat Pandora szelencéjéből?

Az 1970-es évek elején Zbigniew Brzezinski megjósolta egy „jobban ellenőrzött és irányított társadalom” létét, köszönhetően a technológiának. Ezt a társadalmat egy elit réteg irányíthatná, nyomást gyakorolva a választókra, hogy állítólag „önként” válasszák a tudományos korszakot. Idézzük tovább Brzezinskit: „Leplezetlenül háttérbe lehet szorítani a hagyományos liberális eszméket; ez az elit nem habozna a legkorszerűbb tudományos technikák alkalmazásával befolyásolni a társadalom viselkedését, és szoros szociális ellenőrzés és felügyelet alatt tartva őket, gyakorolni immár korlátlan hatalmát. A technikai és a tudományos háttér az, ami tálcán kínálja a lehetőségek ilyetén kiaknázását.”

 

Brzezinski jóslatai igen pontosan beteljesültek. Mára már számos eszköz áll az „elit” rendelkezésére saját felemelkedésére, és a kísértés ezek alkalmazására folyamatosan növekszik. A politikai háttér már megteremtődött ezen eszközök alkalmazhatóságára. Hogyan fog az Egyesült Államok lépésről-lépésre átalakulni a megjósolt magasan ellenőrzött techno-társadalommá? A folyamat „mérföldkövei” közt Brzezinski megemlíti a folyamatos társadalmi válságokat és a tömegtájékoztatás rendkívül erős felhasználását bizalmának megnyerésére.

Idézzünk most meg egy további, a Légierő által készített kormánydokumentumot: „A mesterséges elektromágneses terek alkalmazhatósága igen széleskörű, beleértve a katonai és a kvázi-katonai helyzeteket. Néhány ezek magába foglalhatja a terrorista csoportokkal való tárgyalást, tömegek befolyásolását és irányítását, katonai titkok birtokosai viselkedésének megváltoztatását, és antiszociális viselkedések kiváltását a taktikai hadviselés során. A felsorolt esetek mindegyikében elektromágneses rendszereket alkalmaznának az enyhétől a rendkívül súlyos pszichológiai zavarok kiváltásáig, legyenek azok akár érzékelési zavarok, viselkedési zavarok, akár orientációs zavarok. Mindebből következik, hogy azok az egyének, akiknek a testi-lelki működési hatékonyságát súlyosan degradálták, képtelenek bármiféle összehangolt harci cselekmény kivitelezésére. A másik előnye az elektromágneses rendszerek alkalmazásának az, hogy igen nagy terület lefedésére képesek egészen egyszerű rendszerek felhasználása mellett. Csendesek, és igen nehéz lehet ellenük bármiféle ellenrendszert kifejleszteni… Az utolsó területe az elektromágneses sugárzás felhasználhatóságának a következő: növelhető általa az egyének paranormális képessége.”

Arra utalnak ezek a kommentárok, hogy valamiféle berendezés már létezik? A kormányzati jelentések szerzője rávilágít arra, hogy a Légierő dokumentumai szerint már korábban is sor került rádió frekvenciás sugárzások ostromhelyzetekben történt alkalmazására. Ezek között természetesen a HAARP a legsokoldalúbb és legnagyobb rendszer a világon.

Az Egyesült Államok kongresszusi jelentései között is találunk feljegyzéseket, melyek arra utalnak, hogy a HAARP rendszer segítségével a felszín nagyenergiájú rádióhullámokkal bombázható az ionoszféra felhasználásával. Ezeket a jeleket korábban arra használták, hogy több kilométeres mélységben átvilágítsák a földet felszín alatti katonai raktárak, alagutak és ásványkincsek felderítése végett. A Szenátus csak 1996-ban 15 millió dollárt szavazott meg a földátvilágítási-képesség kifejlesztésére. A probléma az volt, hogy az a fajta sugárzás, mely a legalkalmasabb a föld átvilágítására, egyben a legerősebb pusztító hatást váltja ki az emberi mentális működésben. Emellett jelentős hatást gyakorolhat a különböző vándorló állatokra, halakra és vadakra egyaránt, melyek zavartalan elektromágneses viszonyok mellett képesek csak követni szokásos vándorlási útvonalukat.

 

Mintha az égből érkező, tudatrombolást végző elektromágneses hullámok önmagukban még nem lennének elegek, T. Eastlund még azzal is eldicsekszik, hogy a rendkívül magas energiákra gerjesztett ionoszféra segítségével az időjárási is befolyásolni lehet.

Begich és Manning rávilágított arra, hogy egyes kormánydokumentumokból az derül ki, hogy a honvédség rendelkezik időjárás-befolyásoló technológiával. Amikor végül is a HAARP megépült a maga teljes kapacitásával, sikeresen keltett különböző időjárási hatásokat az egész Földön, mindkét féltekén. Ha egy kormány képes arra, hogy az egész bolygón befolyásolja az időjárást, vajon milyen hatást gyakorol ez a világ népeinek mindennapi életére és gondolkozására? Az Angyalok nem játszanak HAARP-on című könyv jó néhány elemét bemutatja azoknak a elsődleges elképzeléseknek, melyek mögött Nikola Tesla bolygóformálásra képes felfedezései állnak.

Miként kapcsolódik az ionoszféra lüktetése az agyműködéshez?

A Föld ionoszférája nagyjából 100 km-es magasságban kezdődik. Befogja a napszél által szállított töltött részecskéket, így megóvja a felszíni életet a káros sugárzások roncsoló hatásától. Az ionoszféra folyamatos rezgésben van – Schumann rezonancia -, ennek csúcspontja jelenleg 7,8 Hz. Ezek a hullámok folyamatosan áramlanak a felszín és az ionoszféra között. A „Föld szívverésének” ritmusa pontosan az agyműködés rezgéstartományába esik.

A naptevékenység és az időjárás kapcsolata egyértelmű, fokozott Nap-aktivitás idején sokkal gyakoribbak a viharok, megváltozik a „Föld szívverési” frekvenciája, ezáltal agyműködésünk. Tudjuk, hogy az alfa állapotban az emberi tudat befolyásolható. Ha valaki befolyást tud gyakorolni az ionoszféra frekvenciájára, képes tömegek gondolkodását, érzelmi állapotát is befolyásolni, anélkül, hogy az érintettek ebből bármit és érzékelnének. Az emberek bioritmusa is tökéletesen felborítható.

A parafenomén gyógyítók és clairvoyantok agyműködése pontosan ezen a 8 herzes frekvencián dolgozik tevékenységük közben. Puharich professzor kimutatta, hogy ha egy személyt 6.6 Hz-es frekvenciának teszünk ki, akkor depresszióba esik, míg 10.8 Hz-es agresszív tombolási hajlam uralkodik el rajta. A normális 8 Hz körüli frekvenciától való tartós besugárzás esetén roncsolódnak a DNS-molekulák is. Aki uralja tehát ezeket a frekvenciáka, az képes a Föld teljes lakosságát depresszióba süllyeszteni, vagy őrjöngő vadálattá változtatni.

Elektromos részecske buborékok

Az Angyalok nem játszanak HAARP-on számos interjút is közöl, többek közt Elisabeth Rauscherrel, a fizikai tudományok doktorával, aki hosszú és látványos karriert futott be a nagyenergiájú fizika terén, számos tekintélyes presztízsű tudományos lapban publikált, s több könyve jelent meg. Rauscher kommentálta a HAARP Projectet is. „Hihetetlen mennyiségű energiát pumpálnak egy rendkívül kényes molekuláris rendszerbe. Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be.” Az ionoszféra viselkedését leírván Dr. Rauscher megosztja aggodalmait: „A földi ionoszférát úgy kell elképzelni, mint egy, a bolygónkat körülvevő szappanbuborékot. A buborék felszíne szüntelenül kavarog. Ha egy megfelelően nagy lyukat ütünk rajta, a buborék egész egyszerűen kipukkad.

Az ionoszféra szétesése

Daniel Winter, a fizikai tudományok doktora, Waynesville-ben, Észak-Karolinában fizikus. Őt idézzük: „A HAARP nagyfrekvenciás energiakibocsátása csatolódhat a Föld bolygó által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Föld bolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.”

 

David Yarrow Albanyban dolgozó, elektronikával foglalkozó kutató. Ő is a HAARP az ionoszférára, és a földi mágneses tér szerkezetéra gyakorolt hatásárol nyiklatkozott: „A HAARP nem éget lyukakat az ionoszférába. Ez az egyik legsúlyosabb félreértés azzal kapcsolatban amit a HAARP rendszer gigawatt teljesítményű sugárzása kapcsán gondolnak. A Föld viszonylag vékony, többrétegű elektromos burkolattal rendelkezik, mely elnyeli a Nap intenzív sugárzását, beleértve a napszél által szállított, napviharok-keltette nagyenergiájú részecskéket, így, mintegy pajzs óvja bolygónk felszínén az életet. A Föld tengelyforgása miatt, a HAARP rendszer, ha az általa kibocsátott sugárnyaláb néhány percnél tovább bombázza az ionoszférát, akkor hasonlóan fog működni, mint egy mikrohullámú kés. Nem csak egy közönséges lyukat éget bele, hanem egyenesen felhasítja.”

Drasztikus beavatkozás a mágneses erővonalrendszerbe

Mivel a Föld forog, a HAARP durván beavatkozik a mágneses tér erővonalrendszerébe, nemcsak egyszerűen „elvágja” ezeket a vonalakat, hanem gerjesztve őket kizökkenti az erővonalakat megszokott rezgési állapotukból. A kibocsátott erős impulzusok megrázzák az elektromágneses erővonalakat, miáltal magát a mágneses teret is erős vibrációnak teszik ki.

„Hasonló mindez a pókhálóhoz. Egy eltévedt rovar beleszáll a hálóba, s amint megrázza a hálót, az rezgésbe jön, s ez a rezgés jelez a póknak. A HAARP olyan ember-alkotta szerkezet, mely mikrohullámú rezgéseket keltve rázza meg a Föld ionoszféra-hálóját. S mint ahogy a pók esetében is, ha ez a rezgés elég erős, az ionoszféra szétszakad. A HAARP által keltett rezgések pontos mikéntje mindmáig ismeretlen, azonban a Gaia ionoszférarezgéseinek harmóniájához képest biztosan valami szörnyű kavalkádot fogunk kapni.” – vezette le Paul Schaefer Kansas City-i kutató, aki elektrotechnikai mérnök, s négy évet töltött nukleáris fegyverek építésével. Majd így folytatja: „Az atomkor és az ipari tevékenység különösen a technikai jellegű sugárzások, már rendkívüli módon megbolygatták a környezetünk kényes egyensúlyát. Tudjuk azt, hogy az ionoszféra molekuláris folyamatai, az ionok áramlási rendszere döntő befolyást gyakorol időjárásunkra. Ha mi ezt a már megbomlott egyensúlyú rendszert gigászi energiájú mikrohullámú sugarakkal kezdjük el bombázni, akkor nem csak az ionoszféra és a mágneses tér omolhat össze, de igen komoly vulkáni aktivitásra és földrengésekre is számíthatunk.”

A lázas Föld

„Egy másik lehetséges összehasonlítása a nagy energiákkal feltöltött Földnek összevethető egy autó akkumulátorával, melyet túltöltünk a normális állapotához képest, minek következtében abban forró pontok alakulnak ki, elektromos ívek, fizikai károsodások és általános vezetési problémák, amit a fölös energiamennyiség megpróbál utat keresni magának.” – magyarázza Schafer, majd folytatja: „Itt állunk és nézzük, hogyan pusztul a Föld, és ahelyett, hogy azonnal radikálisan csökkentenénk a szennyezés mértékét, hatalmas energiájú, megjósolhatatlan viselkedésű változásokat keltünk az ionoszférában, szándékosan lázassá tesszük bolygónkat. Mindenek felett kellene állnia annak a törekvésnek, hogy megakadályozzuk a kísérleti atomrobbantásokat, és leállítsuk a csillagháborús kísérleteket, ehelyett, az amerikai honvédség a valaha volt legnagyobb teljesítményű ionoszféra-fűtő berendezést fejlesztette ki, hogy az amúgy is bizonytalan légköri állapotokat szándékosan tovább rombolja. Erre nincs mit mondani.”

Elektromos eső az égből

„Különböző cikkek jelentek meg a magnetoszférából származó elektron-esőről az ember által gerjesztett igen alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámok következményeként. Ezek a töltött récsecskék másodlagos ionizáció váltanak ki, röntgensugárzást gerjesztenek, s rombolják az ionoszféra alsóbb rétegeit.”

A Stanford Egyetem két tudósa igyekszik pontosan megmagyarázni, miként jönnek létre ezek a hatások. Rámutatnak, hogy az alacsony hullámhosszú rádiósugarak rezgésbe hozzák a magnetoszférát és rendkívül erős, a Föld felszíne felé irányuló részecskehullám áramlást váltanak ki. A rádiósugarak ki és bekapcsolásával ezek a romboló részecskezáporok is be és kikapcsolhatók.

 Időjárás szabályozás

A rádiósugárzás által kiváltott részecskelavina igen kemény hatással van ránk. Begich és Manning a könyvében rámutat arra, hogy már igen kis energiákkal befolyást lehet gyakorolni az időjárásra, ha megfelelő „jeleket” küldünk a Van Allen övekbe, a Föld sugárzási övezeteibe. Tesla pontosan ugyanezt csinálta, kis energiák felhasználásával hatalmas energiákat volt képes irányítani. Kézenfekvő mindezen ismeret katonai felhasználásnak veszélye.

A honvédség már legalább húsz éve foglalkozik időjárás fegyver kifejlesztésével. Például, számos esőkeltő tesztet végeztek el Vietnámban. Az egyesült államok Védelmi Minisztériuma a Skyfire Project és a Stormfury Project keretében mesterséges villámláskeltéssel és hurrikánkeltéssel kísérletezett. Néhány igencsak komplikált technológiát is áttekintettek hatalmas energiák uralása terén. Az Angyalok nem játszanak HAARP-on című könyv szakértői elbeszélik, hogy a honvédség lézerek és kémiai anyagok felhasználásával olyan fegyverek megvalósítását tűzték ki célul, mely az ellenfél feje fölött egyszerűen megsemmisíti az ózonréteget. Vizsgálták a földrengések mesterséges kiválthatóságának lehetőségét is a Prime Argus program keretében évtizedekkel ezelőtt. A pénzt ezekhez a kísérletekhez a DARPA folyósította. 1994-ben a Légierő nyilvánosságra hozta a Spacecast 2020 nevet viselő tervezetét, melyben az időjárás feletti ellenőrzés megszerzését tűzi ki célul. A tudósok már 1940. óta végezenek időjárás-szabályozási kísérleteket, a Spacecast 2020 azonban környezetmódosító technikákat alkalmaznak, az ellenfélnek károkozásra, épületeinek, gazdasági területeinek elpusztítására. A légierp egyes szakértői máris sürgetik a „meglehetősen érzékeny és kockázatos technikának” a felülvizsgálatát.

Negyven éve ismert időjárás-befolyásoló technikák?

1958-ban, Howar T. Orville kapitány, a Fehér Ház tudományos főtanácsadója, beszámolt róla, hogy az USA Védelmi Minisztériuma tanulmányoz „olyan eljárásokat, melyek segítségével a föld és a légkör töltése megváltoztatható, minek következtében különböző változások kelthetők az időjárásban”, elektromágneses sugárzásokat használva az adott terület feletti ionizációs vagy deionizációs változásokat okozva.

1966-ban Gordon J.F. MacDonald professzor, Los Angelesi Egyetem Geofizikai és Bolygófizikai Intézetének társigazgatója, az Elnöki Tudományos Tanácsadó Testület tagja, később a Elnöki tanácsadó Testület Környezetvédelmi részlegének a tagja, számos cikket jelentetett meg a környezet-befolyásolási technológiák katonai alkalmazhatóságáról. Egyik beszámolójában meglepő nyilatkozatot tett:

„A kulcsa a geofizikai hadviselésnek a következő: fel kell ismerni a környezetben előforduló instabilitásokat, ezeket kis energiával besugarazni, minek következtében hatalmas mennyiségű energia szabadítható fel.” A világszerte ismert tudós, MacDonald, számos elképzelést dolgozott ki a természetes környezet fegyverként való felhasználhatóságáról, azonban akkoriban minderről azt gondolta, hogy csupán a jövő zenéje. Amikor könyvének „Hogyan pusztítsuk a környezetet?” című fejezetét megírta, az Amíg a béke el nem érkezik című könyvében, egyáltalán nem tréfált. Leírja az időjárás befolyásolási technikát, az éghajlat, megváltoztatását, a sarkvidéki jégpáncél elolvasztását vagy destabilizálását, ózon megsemmisítési technikákat, földrengések kiváltását, az óceánok hullámainak irányítását, és az agyműködés manipulálását, s mindezt a bolygó energiamezőinek felhasználásával. 

 

Azt is elmondta, hogy mindezek a fegyverek egyszer kifejleszthetők lesznek, s amikor üzembe helyezik őket, szinte detektálhatatlanok lesznek az áldozatai számára. A HAARP tehát ez a bizonyos fegyver? A honvédság időjárás befolyásolási törekvése jól dokumentált. Az Egyesült Államok Kongresszusának albizottsága az Óceánok és a Nemzetközi környezetvédelmi Év keretében, a korai 70-es években megvizsgálta az időjárás és az éghajlat megváltoztathatóságának katonai felhasználási lehetőségeit. Az Angyalok nem Játszanak HAARP-on című könyvben a szerzők felteszik a kérdést: „Vajon mi volt az a sürgős tényező, ami miatt a Védelmi Minisztérium úgy ítélte meg, hogy ki kell kutatnia és ki kell fejlesztenie az időjárásfegyvert?”

Az akkoriban nyilvánosságra került információk még a törvényhozókat is meglepték. Vajon ha a mai törvényhozókat kérdeznénk az elektromágneses manipulációs technikákról, ők is meglepődnének? Valószínűleg ők is felismernék, hogy a technológiai fejlesztéseknek köszönhetően megszületett HAARP kísérleti eszköz Alaszkában igazából Gordon MacDonald látomásának beteljesülése, már csak azéer is, mert a világ vezető tudósainak az a véleménye, hogy az időjárás nemcsak légkörzésekből és hőátadásból áll, hanem elektromos rendszerből is.

Kis energia-bevitel – erős ellenhatás

A HAARP akkor bombázza sugaraival az ionoszférát, amikor az viszonylag instabil. Fontos emlékeztetni arra, hogy az ionoszféra aktív elektromos pajzsként védi bolygónkat a világűrből folyamatosan érkező nagyenergiájú részekék károsító hatásával szemben. „A Föld mágneses erővonalai mentén áramló plazma csapdába ejti a világűrből érkező részecskéket, ezáltal visszatartja őket attól, hogy közvetlenül elérjék a felszínt.” – magyarázza Charles Yost, a Leiceseri, aki a dinamikus rendszerek kutatója. Majd így folytatja: „Ha az ionoszférát valamilyen zavaró behatás éri, akkor szükségképpen ez a zavaró hatás az alatta lévő atmoszférára is átterjed.”

Nemrég óta ismert, hogy rendkívül erős elektromos kapcsolat van az ionoszféra és a légkör az alacsony atmoszféra között, ahol az időjárási jelenségek végbemennek.

Mesterséges elektromos hatások keltése révén a töltött részecskék kiléphetnek a Föld sugárzási övezeteiből, azok jégkristályok kialakulását hozhatják magukkal, majd esőt. A HAARP rendszer sok ezerszer akkora energiát képes az ionoszférába pumpálni, ami ehhez szükséges. Ezek a hatások – lefutásukat tekintve pedig már – nemlineárisak, azaz eredményük megjósolhatatlan. Relatíve kis energia-befektetéssel rendkívül erős hatások válthatók ki. Adam Trombly asztrofizikus a könnyebb érthetőség kedvéért az akupunktura technikát hozza fel példának. Sok-sok gigawattos elektromos sugarakkal bombázva az ionoszféra bizonyos pontjait, a HAARP előre nem látható reakciókat kelthet.

Az Areciboban használt ionoszféra-hevítő szerkezet sokkal alacsonyabb energiákon működik, mint a HAARP, s jóval jelentéktelenebb a hatása, mint a mágneses pólus közelében található HAARP, mely a földnrk azon a pontján található, ahol az ionoszféra lüktetése a legélénkebb.

A HAARP-al kísérletezőknek talán fogalmuk sincs, mivel játszanak. Ahogy azt egy Alaszkai kutató, Barbara Zickuhr elmondja: „Olyasmi ez, mint amikor a kisgyerekek egy hegyes bottal játszadozva egy alvó medvét piszkálnak, s várják, mi fog történni.”

Csapások a HAARP rendszer felhasználásával

A HAARP – a GWEN toronnyal végzett kísérletek tapasztalatai lapján – képes a nagy folyók teljes vízmennyiségét feltölteni elektromossággal, s ezáltal a légkörbe emelni, majd a Föld egy tetszőleges pontján lezúdítani. Az egyik előkísérlet 12-15 milliárd dolláros kárt okozott a Missisipi-Missouri felső vidékén kiváltott áradás következtében, ahol a GWEN torony is található. Számolt be minderről Mitch Battross az Earth Changes Televízió producere.

A másik ismerté vált esetről Alfred Webre, a  EcoNews Service munkatársa derítette fel. 2001. július 6-án, 22.45-kor ugyanis elektronikus harci eszközök felhasználásával romboltak le egy rádióadót Hartsvillben, Tennesse államban. A támadás előtt fekete ruhás katonai egységek bukkantak fel a környéken, s háromszög alakú repülőgépek az égen. Mindent elkövettek a média távoltartására. A pusztítás okát természetesen a hivatalos források igyekeztek mindenféle magyarázattal megindokolni, azonban az egyik rádió munkatársa – Ted Randall fotókat készített a helyszínről, s azonnal publikálta is az Interneten. Beszámolt arról is, hogy egyre több emberen jelentkezik az általa fibromyalgiának nevezett betegség, mely hirtelen jelentkező és az egész testre kiterjedő intenzív fájdalom; drasztikusan megnövekedett a fejfájós és migrénes esetek száma is. Randalnak sikerült dokumentumokat beszerezni arról is, hogy a nevezett napon a térséget 2.4 erősségű földrengés rázta meg. A földrengés és a torony megsemmisülése egyidőbe esett, s rendívüli energiájú elektromos zavarok fémjelezték. Különös mód, a HAARP is éppen ekkor bocsátott ki egy meglehetősen erős jelet. A lerombolt torony a WJKM és CMR rádió központi adója volt. Az ég kristálykék volt, egyetlen felhő sem jelentkezett, villámot sehol sem észleltek az elektronikus támadás idején. Természetesen az összes környékbeli rádióadó, telefon és faxkészülék kiment. Az antenna jelentős körzetében szénné égett élőlények és növények mutatták a támadás „hatékonyságát”, a kiégett berendezésekről nem beszélve.

Ismert tény, hogy mind az Öböl-háborúban, mind a Balkáni háborúban az USA elektronikus fegyvereket vetett be civil lakosság ellen.

Rövidre zárják a Földet?

A Föld, mint szférikus elektromos rendszer, igen találó modell. Azonban a kísérletezők, akik természetellenesen nagy energiákkal dolgoznak, talán abszolút nincsenek tisztában a lehetséges következményekkel. A villanymotorok és az elektromos generátorok gyakran zárlatosak lesznek, ha ingadozás lép fel az áramerősségben. Vajon az emberi tevékenység képes ehhez hasonló hatást kiváltani a Föld elektromos terében? A Science cikket közölt a radioaktív anyagok ionizációs hatásairól, azonban ezt a vizsgálati eredményt a HAARP-ra is kiterjeszthetjük.

„Miközben a napszél által keltett ionoszférikus változások csak jelentéktelen időjárási hatással bírnak, addig a mesterségesen kiváltott hatások sokkal erősebbek lehetnek.” A meteorológusok természetszerűleg a légkört és az időjárást tanulmányozzák, keveset foglalkoznak a magaslégköri ionizációs állapotokkal. „A napjainkban megfigyelhető időjárási változások azonban azt bizonyítják, hogy igen komoly problémák vannak. Ha pedig a már létező instabilitásokat a HAARP segítségével tovább fokozzuk, visszafordíthatatlan dolgokat fogunk kiváltani. ” figyelmeztet Paul Schaefer a HAARP kapcsán.

Az Angyalok nem Játszanak HAARP-on – Tesla tofábbfejlesztett technológiája – című könyv arra figyelmeztet minket, hogy az Egyesült Államok kormányának arroganciája példátlan mértékben fenyegeti a világot. Amerikai katonai körök az ionoszférát manipulálják, Földünk azon részét, mely mindannyiunké és mindannyiunkat egyformán véd. A légköri atomrobbantások ugyanezt a célt szolgálták. Kína és Franciaország jelentős összegeket költ földalatti kísérleti atomrobbantásokra. Nemrég látott napvilágpot az adat, hogy az Egyesült államok kormánya 3.000 milliárd dollárt költött atomfegyverkezési programjaira 1940 óta. Milyen jelentőségű áttörés szükséges az élet kutatásához, hogy ilyen hihetetlen mennyiségű kiadással versenyezhessen, amit egyértelműen a halálra fordítottak?…

Begich, Manning és mások úgy vallják, hogy a demokráciáknak sokkal inkább a nyitottságra kellene alapozódniuk, mint mindazokra a titkolódzásokra, melyek a katonai tevékenységeket övezik. A mind erősebb és erősebb gyilkológépezetekre költött elképesztő mennyiségű összegeket sokkal inkább lehetne gyógyításra és az egész emberiség jólétére fordítani. Mivel az új felfedezéseket katonai célokra használják, az egész emberiséget megfosztják a technika áldásaitól. Amikor egy-egy kutató átkerül a civil szférába igyekszik felhívni a veszélyre a figyelmet, miközben egykori társai a katonai laborokban újabb és újabb területeit kutatják a pusztításnak.

Begich és Manning könyve leleplezi a katonai tudományos akadémiák törekvéseit, s ezzel megteszik az első lépést afelé, hogy széles nyilvánosság szerezzen tudomást a háttérben zajló eseményekről. Ez pedig az első lépés lehet a világ megmentése felé.

Snowden reveals HAARP’s Global Assassination Agenda

By Oliver Wilis, on July 10th, 2013

Snowden speaking from a Custom Faraday Cage in Sheremetyevo Airport’s Hotel Novotel (Photo: The Internet Chronicle)

 

MOSCOW, Russia – Edward Snowden, NSA whistleblower and fugitive, released documents Tuesday to Internet Chronicle reporters proving that the High Frequency Active Auroral Research Program, or HAARP, is definitively engaged in a program of assassination and mind control.

While the military prison industrial complex has routinely insisted that the Alaskan-based HAARP is only meant to study natural phenomena in earth’s ionosphere, Snowden has managed to blow open a brutally massive charade.

“The HAARP research station,” he said, “strategically based away from prying eyes near Gakona, Alaska, is actually used to terminate or manipulate would-be dissidents of global capitalism on the scale of millions of people.”

Added Snowden, using finger quotes, “With these terrestrial antennas, NATO [the North Atlantic Treaty Organization] is able to, on a global scale, remotely silence ‘perpetrators’ of ‘deviant or subversive’ strains of thought.”

Unbeknownst to victims or their loved ones, HAARP projects ultra-high-powered radio waves. Those waves operate at the same electronic frequency as the truncus encephali, or brain stem, selectively inducing deaths seemingly by natural causes  – including by some appearing to coroners as innocuous as strokes or heart attacks.

“When and if the intelligence community doesn’t view outright assassination as an optimal effect,” said Snowden, “‘they’ can simply make a ‘target’ act in an insane fashion, in order to discredit them. When we were in transit between Hong Kong and Moscow, WikiLeaks staff and I had to fend off the constant threat of radio-generated homicidal delusions.”

Quickly ushering staff into his lavish room at Sheremetyevo Airport’s Hotel Novotel, the former NSA contractor began to explain himself. Due to confidentiality agreements with the 30-year-old, formerly of Booz Allen Hamilton, the Chronicle cannot elaborate beyond the point that he has outfitted his entire flat to be a thoroughly functioning Faraday cage.

Swowden’s haphazardly constructed Faraday cage, he claims, can block interference from external static and nonstatic electric fields.

“Without it,” he says, “I would have been dead the moment The Guardian‘s first story went to print.”

Snowden bolstered his testimony with HAARP documents gleaned from the private email accounts of officials as high-ranking as admirals and Air Force brigadier generals. Sources within the intelligence community have confirmed to The Internet Chronicle the authenticity of these documents, as well as their horrifying ramifications for human dignity.

Sources familiar with discussions between the Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) and the University of Alaska, which helps run HAARP, suggested that cell towers, as well as TrapWire, are “in play here.”

Snowden’s testimony appears to be partially in line with that of a U.S. senator’s brother, in 2009. It was then that he, Nick Begich, told “Conspiracy Theory with Jesse Ventura” that “just to affect the brain with emotional state changes is so easily accomplished” with HAARP.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/07/snowden-feltarja-haarp-globalis-gyilkos.html

Forrás: Paul Joseph Watson, infowars.com

Egy vezető orosz politikus óriási megdöbbentést keltett egy televíziós interjúban tett kijelentéseivel, melyben arra figyelmeztetett, hogy Oroszország olyan új technológiák birtokában van, amelyek képesek a föld bármelyik részét elpusztítani, sok millió ember életét kioltva, amennyiben az Egyesült Államok, az ENSZ vagy Grúzia megpróbálja megakadályozni Oroszország csatlakozását a Kereskedelmi Világszervezethez.

Vladimir Zhirinovsky, az orosz Duma alelnöke és az Orosz Liberális Demokrata Párt (LDPR) vezetője az első hivatalosan is elismert ellenzéki vezető Oroszországban a kommunizmus bukása óta. Az LDPR és a volt KGB és Kommunista Párt között sok összefonódás van. Mára a párt jelentős politikai hatalomra tett szert, annak ellenére, hogy Zhirinovskyt sokan militáns neonáci politikusnak tartják.

Az interjú során Zhirinovsky hirtelen témát váltott, amikor a riporter arról kérdezte, hogyan kezelje Oroszország azokat az országokat, Grúziát és az Egyesült Államokat, akik megpróbálják megakadályozni belépését a Kereskedelmi Világszervezetbe.

Bizarr kirohanásában elmondta, hogy az amerikai kormánynak „nincs jövője” és hamarosan össze fog omlani, kiemelve Oroszország vezető szerepét az űrkutatásban és hozzátette, hogy „Oroszország rengeteg pénzzel, erőforrással és olyan új fegyverekkel rendelkezik, melyekről még senki sem tud.”

„Ezeknek az eszközöknek a segítségével a bolygó bármelyik részét képesek vagyunk 15 perc leforgása alatt elpusztítani,” hangzott a szenzációhajhász figyelmeztetést.

„Nem robbantásról, sugarakról, lézerről vagy villámlásról beszélek. Ez egy csendes és békés fegyver,” tette hozzá, figyelmeztetve, hogy „egész kontinensek merülnek álomba örökre” és „120 millió ember fog meghalni” ha valaki megkérdőjelezi Oroszország fennhatóságát a Kuril szigetek felett, amellyel kapcsolatban Japánnal keveredtek összetűzésbe.

A műsor női házigazdája mosolyogva fogadta a megjegyzéseket, pedig Zhirinovsky viselkedése kicsit sem volt kedélyes.

Zhirinovsky utalást tett a márciusi japán cunamira is, arra engedve következtetni, hogy az általa említett új fegyvereknek köze van az USA és Oroszország által régóta fejlesztés alatt álló időjárás módosító technológiához és amelynek alkalmazása ma már nyílt titok.

A Grúzia bekebelezésével fenyegetőző Zhirinovsky figyelmeztetett, hogy „a bolygó másik oldalán is lehet cunami, mégpedig a Kaukázusban.” A Kuril szigetek említésével valószínűleg arra akart célozni, hogy Oroszországnak köze volt a több ezer emberéletet követelő, és a japán gazdaság válságát még jobban elmélyítő katasztrófához.

A harmadik világháború kirobbanására is figyelmeztetett, ami a jelenlegi közel-keleti és afrikai zavargásokból robbanhat ki és szerinte a jelenlegi globális intézmények, mint az EU és a Kereskedelmi Világszervezet bukásához és az új, Oroszország vezette nemzetközi világrend felemelkedéséhez vezet majd.

Moszkva már évtizedek óta rutinszerűen alkalmazza az időjárás módosítására alkalmas „felhőképzés” technológiát, hogy a napsütés biztosítva legyen a katonai felvonulásokon, de az időjárás pusztító fegyverré alakítása új és félelmetes koncepció.

Ben Livingstone, a haditengerészet volt fizikusa – aki Lyndon B. Johnsont informálta az időjárás-befolyásolás hatékonyságáról még a 60-as években – már az 50-es években leírta, hogy az Egyesült Államok rengeteg pénzt fordított az időjárást befolyásoló fegyverek kifejlesztésére a hidegháború évei alatt. Naiv lenne azt gondolni, hogy az oroszok nem ugyanezt teszik.

A Georgia Egyetemen 1997-ben tartott beszédében William Cohen, aki akkor az Egyesült Államok védelmi minisztere volt, az „öko-terrorizmus” veszélyeire hívta fel a figyelmet, „aminek segítségével egyesek képesek megváltoztatni az időjárást, földrengéseket vagy vulkánkitöréseket előidézni elektromágneses hullámok segítségével.”

Az elmúlt évek során a HAARP, azaz Aktív Magas Frekvenciás Program az Auróra Kutatására (HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program), az amerikai légierő, az amerikai tengerészet, az Alaszkai Egyetem és a DARPA által együttesen finanszírozott, az ionoszféra kutatására specializálódott program céljaival kapcsolatban sok pletyka járta be a világot. Egy hárfa, amin az angyalok nem játszanak című underground bestsellerében, Nick Begich összegyűjtötte azokat a bizonyítékokat, amik alátámasztják, hogy a HAARP időjárás-befolyásoló kapacitását gonosz célokra használják.

NASA kutatói rájöttek, hogy „az atmoszféra határán tapasztalt elektromos zavarok és a földön észlelt földrengések között szoros összefüggés van,” és ebből eredt az a következtetés, hogy egyes földrengéseket a HAARP technológia segítségével, mesterségesen váltottak ki.

Ez a Zhirinovsky által is említett technológia gyors ütemben válik sci-fiből kézzelfogható, tudományos valósággá.

Bár Zhirinovsky igen ellentmondásos, lázító személyiségnek számít Oroszországban, ettől függetlenül rendkívül befolyásos politikai vezető is. Csupán azért mert sok ember szemében Zhirinovsky nem több egy politikai bohócnál, ne essünk abba a hibába, hogy teljesen bolondnak nézzük. Látja, mi zajlik a színfalak mögött, bár a stílusa hagy némi kívánnivalót maga után.

Amellett, hogy az orosz állami Duma alelnöke és az LDPR vezetője, az Európai Bizottság Parlamenti Közgyűlésének is tagja. Néhány hete bejelentette az iránti szándékát, hogy indulni akar a 2012-es orosz elnökválasztáson is, ahol a szakértők szerint a harmadik helyre várható.

Zhirinovsky múltbeli kijelentései sem voltak kevésbé ellentmondásosak. Egy alkalommal azt javasolta, hogy dobjanak atombombát az Atlanti Óceánra, hogy ezáltal elárasszák Nagy-Britanniát.

Mire véljük legújabb megnyilatkozását? Vajon badarság az egész, vagy Zhirinovsky tényleg fellebbentette a fátylat Oroszország világuralmi terveiről?

HAARP halálsugár Magyarországon?

tudatraebresztes.blog.hu

Ilyen, de még ehhez hasonló március 15-re nem emlékszem. Behavazott, megdermedt Magyarország és alattomos módon menekülő politikusok… Holisztikusan gondolkodóként eltűnődtem a „hókatasztrófa” és az országunk nemzeti ünnepe között lévő esetleges összefüggéseken. …

Lázár GabriellaVan egy régi mondás, ami talán asztrológiai körökben ismertebb: ” A bölcs uralkodik a bolygókon”. Hogy jön ez ide? Lefordítom: Ha “Éber” vagyok, hiszek magamban, tudom, hogy hol a Forrásom, tiszta a tudatom, mert képes vagyok elmerülni Isteni Önvalómban, akkor nincs az a megátalkodott kondenzcsík, ami módosíthatná a tudatomat. És ami nagyon fontos, képtelenek félelmet kelteni. Rá kell ébredni, ez a egyetlen igazi “fegyver” minden istentelen, létellenes próbálkozással szemben. Urává válni Önmagunknak, és méltónak lenni teremtő mivoltunkhoz. A ránk erőszakolt függőségek látszatán végre túllépni. Mindenkinek, ott mélyen, legbelül….

Toma Imre szerkesztő megjegyzése erre:

1. A bölcs nem gazember és a gazember nem bölcs szerintem kedves Gabriella. A Föld 7 milliárd emberének nem az a fő elfoglaltsága, feladata, hogy szigorúan felügyelje azt az egy ezreléknél is kevesebb gazembert, aki uralja a bolygót. Az uralomra senkinek nincsen felhatalmazása. Ez egyszerű gazemberség, érzelmi és értelmi fogyatékosság. Azokra jellemző, kiket lapáttal vettek el anyjuktól, szeretetet nem ismernek. Csak szeretnék azt kapni, legalább pótolni valamivel. Pénzzel, hatalomaskodással, pocsékolással, tudálékoskodással…

2. A kondenzcsíknak semmi köze a HAARP-hoz. Ne keverjük! Nincsen köze itt a harmadik világháborúban gőzerővel folyó pszichoterrorhoz sem, mely sokféle módszerrel zajlik. A tudatmódosítás egyik ebből. A HAARP tecnológia szintén egy másik dolog. Persze átfedések vannak. A HAARP fizikai- és egyúttal pszichikai támadó fegyver minden földlakó ellen. Gazemberség, aljasság, rövidlátás és butaság kell ehhez. Bölcs ember nem tenne ilyent.
                                                                                                

“HAARP” ring – N. Platte & Thedford, NE. 20th August 2013:

Between approximately 2:20 PM, CDT and 2:40 PM, after hours of what appears as pinwheel pulses, radiating across NE, S.D, and vicinity, these images of another HAARP ring wave pulsing occurred. 

  

The date and time stamps are in the lower right hand corner. The system will not let me upload most of the imagery leading up to the event. As well other types of Radar that show the hours of activity prior to the event. Below is the type of activity that has been in action since 2:00 AM, EDT on the 20th August 2013. This type of pulsed reading was recorded in Tulsa, OK…

Fort Hood, Austin, San Antonio, and other areas of Texas have been working hard at weather Modification, pulling moisture, up out of Mexico and from the Gulf.

Thedford, NE, Granville, ND at Minot AFB, Marysville Radar, OK,  now there is imagery from Santa Maria, CA.. The pinwheels look similar to this one below out of  Souther NE. time stamped 12:10 PM CDT.

The registry has almost been a vertical line through the mid US. Until the CA. stations began to show similar activity.

   

 

Here are some images from todays Radar activity (R&D Captures…) 

Below is an image from after the NE. HAARP event recorded. 

This is becoming all too frequent an event of plasmic bursts hitting large areas of the US! 

Updates for you…   Otter Walks on Two Feet… 29th August 2013 4:15 PM EDT 

UPDATE: 6:45 AM EDT – 21st August 2013… Posting another visual of this ring event. Activitvy continues and I fully expect that more “HAARP” ring events will follow. It may be Austin or north to the North Dakote  – Canada border, but the action – reaction registration of pulsed wave forms continues. 

There has been Extreme weather forming ing the central region of the NE HAARP ring event as of this early AM… Keep an eye on your weather out there as the next 72 hours have the potential to create Storm events of extreme energy, very rapidly.    o…   Awareness is Preparedness…

Infowars.com Videos:

Comment on this article:

Comment rules

2 responses to “HAARP” ring – N. Platte & Thedford, NE. 20th August 2013:

 Infowars.com News

 

Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….

Fogalom: H.A.A.R.P.  (High Frequency Active Auroral Research Program)


Mindannyian ismerjük az ide látogatók közül, ezért nem kezdek untatni senkit a hivatalos bemutatásával. A Wikipedia szövegét csak az olvassa el, aki a meséket szereti. Aki az igazságot keresi, Google-ben rengeteg anyagot fog találni szerencsére, mert létezése nyílt titok…..Mint nagyon sok minden más, ez is Tesla találmányain alapul.
Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, 
de a gravitáció manipulálására is alkalmas. A nevében is benne van: 
Magas frekvenciájú elektromágneses rezgés, energia (skaláris hullámok) célirányos eljuttatása egy bizonyos helyre.

És amint kiderül az elme-működésének, agyunknak a befolyásolása is fontos eleme. Az ECHELON-program erre jött létre….

HAARP interferál a gravitációval a Csendes- Óceán felett   

Ha belegondolunk logikus is, hogy a neuronok több milliárd apró kisülésekor keletkező és bennünk is jelen lévő elektromosság igenis befolyásolható elektromágneses sugárzással. Elég ha csak a mobiltelefonok sugárzására vagy a mikrohullámú sütőre gondolunk…. Egyik célkeresztjébe sem szívesen tennénk agyunkat, főleg nem egy sokszorosan felturbózott magas frekvenciás rezgésbe nem…..  Amiről nem tudsz, az ugye nem fáj és nem létezik…. Esetleg betegségek daganatok árulkodnak, na de melyik orvos hinné el az összefüggést ?

Egy korábbi cikkünkben megnézhetitek a nagyon érdekes Jesse Ventura tényfeltáró filmet róla  , vagy külföldi linkek cikkeit… még itt is

Interjú a HAARP működéséről, amit egy bennfentes adott egy beszélgetésünkben
és hogyan védekezzünk ellene… (készítette SBG Buddha)


– Hogyan képzeljük el azt a sugárzást, ami ér bennünket, mikor bekapcsolják a HAARP-ot ?


 Ezt a sugárzást egy körkörös dózisnak kell elképzelni, ami az emberi szem számára láthatatlan, de egy infra-szemüveggel láthatóvá válik. Körhullám alatt azt értem, hogy a hullámok úgy érik az agyat, mint amikor füstkarikákat fújsz a cigiből… ,biztos láttatok már ilyet, csak ez egy folyamatos hullámsorozat egészen addig, amíg az adott terület besugárzása folyik, ez átlagban nem haladhatja meg a 20-40 percet, ellenkező esetben az agy szerkezeti felépítése károsodhat.

Ilyenkor normál esetben nem okoz túl nagy észrevehető problémát, egyszerűen az ilyen embereken elkezdődnek a zavartság jelei, majd egy enyhébb esetben egyfajta rohamot vált ki, ami hányással jár. Ha a sugárzás túllépi az 1 órát, akár öngyilkosság, vagy halál is lehet az ügy vége.


 

– Mire van hatással ez a sugárzás valójában ? 

 Mindenre…. Teljesen mindegy az anyag miből van, mindenre gyakorol hatást, de szerves anyagokra különösen. Még a tengerekben lévő anyagokra is…..
Óceánoknál és a földkéregben is be lehet állítani a frekvenciát, elég ha csak a 2011.Március 11-i japán földrengésre és cunamira gondoltok (bár az egy eltervezett esemény volt).  A vulkánkitöréseknél sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen egy olyan folyamatot indít meg, ami szunnyad a föld alatt és egy elektromos impulzussal ez a folyamat beindítható.

–  Érdemes megjegyezni, hogy a Washington Post/New York Times 1975 június 18-20 közötti számai : arról szóltak, hogy az USA és a Szovjetunió egy meg nem támadási egyezményt írt alá egymással az időjárás és a földrengés-fegyverek használatának tekintetében! 

– Igen. Azóta közel 40év eltelt ! El tudod képzelni, azóta hol tartunk ? A fejlesztésről az embereknek fogalmuk sincs…

– Akkor mesélnél róla ? Miket tud még ?

 Annyit még tudni kell, hogy ez a rendszer,amit már most használnak képes akár olyan halált is előidézni, ami később NEM kimutatható, pont azért, mert a szervezet elektromos rendszerét omlasztja össze. Mint tudjátok, az emberi test 1.2 Volt áramot termel és ez az elektromosság “hajtja” meg a szívet és ezáltal a vérkeringést és az agyat, de ha én ennek a testnek több lépcsőben erős impulzusokat adok, illetve úgymond bombázom a testet, akkor ez a test egy idő után a túláram miatt összeomlik és leáll.
Sokan hunytak el ismeretlen körülmények között az elmúlt időkben…. Sőt az első időkben, amikor ezeket kezdték fejleszteni, nagyon súlyosak is voltak a visszamaradó jelek – amik nem voltak megengedhetőek a programban, hiszen ez már vizsgálatra adott okot. Lásd: Spontán égés…….

 

– Mi egyszerű emberek mit tehetünk ? 
 Megkaptad a Földön lévő HAARP állomások koordinátáit. Ha valaha tenni akartok valamit, lehet itt kellene kezdenetek! És lehet, hogy jó lesz ez a tudás majd olyankor, amikor már megszűnt a kommunikáció lehetősége számotokra….

– Biztató…. És addig lehet ellene védekezni ? 

 Egyedüli ideiglenes megoldás a WiFi. Azt, hogy miért már nincs időm elmondani, de nézzétek meg a wifi működési tartományát, mennyi !  2.5 – 5.0GHz,  így aztán olyan zavart képes előállítani, ami már elég ahhoz, hogy a HAARP hullámai nagyon gyenge dózisban jussanak el hozzátok….

– Mi az a biztos megoldás, ami megvéd ettől ? 

– Nos, ami biztonságos, az egy erőháló létrehozása, ami olyan eszközökből áll, amit szinte fillérekért meg tudsz venni: Ez pedig egy olyan teljes Wi-Fi hálózat kiépítése, ami 5GHz-es tartományon mozog. Egy jeladó és 3-4 szenzor kell hozzá, amik a jelet folyamatosan veszik a jeladótól és a lakás különböző pontjain elhelyezve, egymással kommunikálnak. Ennek a rendszernek az ára itt 48$ nálatok nem tudom mennyi….

Biztos láttatok már a boltokban olyan wifi-ket, amik összekötnek TV, számítógépet és mondjuk tabletet egymással….. Na ez kell nektek, egy szenzor rendszer egy darab központtal.

– Na akkor építünk ilyet…

– Hidd el, nem bonyolult és legálisan beszerezhető. Lehet arra emlékszel, hogy a lopakodót, amit nem lát a radar a borítás miatt, egyszer-kétszer már lelőttek és tudod mivel ? Egy 1965-ből származó orosz radar segítségével. Az ultramodern radarok nem látták a gépet, ez a szerkezet igen. A megoldás a szemetek előtt van és az egyszerű dolgokat az emberek nem veszik észre, pedig a modern technikával szemben is van megoldás, csak keresni kell.

– A világűrbe is sugároz egyébként ? 

– Nos ebből még bonyodalom is van és lesz is, mivel mint mondtam, a HAARP valóban képes működni mint űrfegyver, csakhogy egy bökkenője van ennek a dolognak. Márpedig az, hogy a jel kijut az űrbe, viszont annyit veszít az erejéből, mire odáig eljut, hogy egy jelerősítő nélkül nem lenne képes továbbjutni Ezért feltették az űrbe azt a rendszert, ami ezt a jelet felerősíti és a kívánt célra továbbítja.

– Merrefelé van az a cél ? A Mars-videó ? Hold ?

– Nos, 1976-ban teljesen logikus volt az a döntés, hogy új lakható kolóniákat kell létrehozni az Univerzumban….. A filmekben van igazság és dezinformáció együtt, csak így működhet az igazság kiszivárogtatása…..

Természetesen ezt témát én sem hagytam annyiban, de ez már egy másik történet. Sokkal hosszabb és összetettebb, mint amit valaha el tudnánk képzelni. 
De természetesen meg akarom osztani mindenkivel, csak hogy hol kezdjem, azt magam sem tudom……
…. Hát ennyi volt, amit hiteles forrásból “belülről” megtudtam a HAARP elleni védekezésről. Lehet nem sok, de mégis valami…

Ha most visszanézitek a cikkemet a Lakott sziget orosz filmről ás a videót újra, akkor megérthetitek, miért adtam ezt a címet : 

Miért tiltották be ezt a regényt? Mert a MI VALÓSÁGUNK PONT ÍGY MŰKÖDIK !

Köszönöm….
SBG Buddha

 

HAARP scalar field atmospheric propagation in clouds

 

HAARP high energy vortex splits apart the sky    Disturbing von Karman vortices over the South Atlantic

 

HAARP transmission, Melbourne, captured by weather satellite / HAARP electrical ‘rainbow’ visible in China sky

Share this:

Tetszett a bejegyzés?

Related

Kísérteties egybeesés: Mexikó 7,4 igazi földrengés és gyakorlat egyazon napon
In “Chemtrails”

Miért tiltották be ezt a regényt? Mert a MI VALÓSÁGUNK PONT ÍGY MŰKÖDIK !
In “Lakott sziget”

Megjöttek a Marsról a képek ! A 26. NASA kép viszont meg fog erősíteni és döbbenteni !
In “Conspiracy”

By awakeningtheworld • Kategória: ConspiracyHAARP

189

Bejegyzés navigáció

Megjöttek a Marsról a képek ! A 26. NASA kép viszont meg fog erősíteni és döbbenteni !

Az igazi DISCLOSURE /Nagy Felfedés/ majd ez lesz ! Ébresszük fel végre azt az alvó oroszlánt !

189 comments on “Hogyan lehet védekezni a HAARP sugárzása ellen ? Egy nagyon bennfentes interjú….”

Hozzászólás navigáció

← Korábbi hozzászólások

 1.  SBG BuddhaA Donate gomb azért került ki, mert sokkal több embernek szerettem volna segíteni, mint jelenleg futja. Az ember nem reklámozza, hogy mikor milyen ügy mellé áll vagy melyik rászoruló családnak, kerekes szék nélkül boldogulni nem tudó srácnak, vagy az országot itt hagyni készülő, anyagi gondban lévő mindenki számára értékes elemző videókat készítő barátunknak segít… Ebben szerettem volna még többet tenni és IGEN, ha olyan emberek élnének nálunk is, akik támogatni tudnák a TV vagy online csatorna elindítását, azt is meg tudnám csinálni. De eddig mindent saját erőforrásból, munkahely mellett (nem éppen a topon anyagilag) pusztán lelkesedésből csináltam és építettem fel. A TV megvalósítása ebbe nem fér bele. Az hogy Te nem érted, milyen eszközökre vagy erőforrásokra van szükség ehhez, arról én nem tehetek. Nem is Neked kell megmagyaráznom. És mivel lehetetlent sem ismerek rendes TV adásban is gondolkodom….IGEN !Nem árulok könyveket…a tudás mindenki számára nyitva áll az univerzumban, ha van rá igénye és keresi…Mindig vannak lehúzó emberek, de biztatók is szerencsére sokan !
 2. Válasz
 3. augusztus 9, 2012 @ 3:34 du
 4.  Y De minek ez az indulat? Ha szerinted ez egy ilyen társaság (mármint ami jelzőket írtál), akkor minek vagy itt??? Tök egyszerű, nem kell olvasni az oldalt. Oly tág még az internet. Vagy nyiss saját blogot!Valóban vannak témák melynek igazságtartalma megkérdőjelezhető, de hát…ááá nem is kezdek bele, sokan kifejtették már. Elhiszed, vagy nem, saját döntésed. Ahogy mindenkinek az, saját, szuverén döntése.Nincsenek titkos szervezetek, nincsen okkultizmus, nincs szimbolika. Nem is vót sosé.És hogy miért raknak mindenhová jeleket és hogy miért tartanak titkos szertartásokat??? Biztos hogy téged idegesítsenek. A szánalmas sok félhülye.Az azért jó hogy kételkedsz, teee … mesüge.
 5. Válasz
 6. augusztus 9, 2012 @ 3:35 du
 7.  SBG BuddhaNem találjuk ki…, Itt ,még egyetlen egy olyan cikk nem volt, amit kitaláltam volna… és nem vagyunk felvilágosultak sem…, és én személyesen nem is sajnálom az átlag hülye embereket bármennyit is tudjanak vagy sem…  Mindenkit a saját szintjének megfelelő dolgok és feladatok találnak meg az életben….ez egyénenként változik… Ha van feladatod ebben a folyamatban, meg fog találni úgyis…ha nincs akkor tehetek én bármit…
 8. Válasz
 9. augusztus 9, 2012 @ 5:56 du
 10.  Jeromosmert ők tulajdonképpen hívők, csak nem Istenben hisznek.majdan természetesenek kell vennünk ezeket a jelképeket, imádni kell majd mind. ez egy vallásalapítás… Lucifer semmire sem megy hívők nélkül… az imádatra készítenek fel. légy nyitott, légy spirituális (változott a taktika… eddig az ateizmust nyomták, már a new age tör előre), hisz el kell majd fogadnod az antikrisztust.
 11. Válasz
 12. augusztus 9, 2012 @ 6:06 du
 13.  prandexDe mi van ha csak dezinformálásra használják és csak nevetségessé akarják tenni az ellenük fellépőket?
 14. Válasz
 15. augusztus 9, 2012 @ 6:12 du
 16.  Jeromosmivel? hogy egy olimpiai megnyitóból sátánista szeánszot csinálnak? ezzel kit dezinformálnak?vagy hogy.?.. ők tulajdonképpen aj jók?
 17. Válasz
 18. augusztus 9, 2012 @ 6:18 du
 19.  ValentinoJó, de feltud itt akárki mutatni bármilyen bizonyítékot bármire..? Az egy dolog hogy tartunk az összeesküvésektől, de pl abban a posztban is, ahol állítólag már vagy 40 éve a marsra járunk, egy filmből bevágott jelenet volt.. és lehet rá mondani akármennyire, hogy az pedig igazi felvétel, nem lesz az, ennyi erővel a Star Wars-ra is magyarázhatom hogy dehát ezek valódi felvételek (+ összeszedtek valami ezotériás szomszéd karcsibácsit, hogy had beszéljen a földönkívüliekről..) És ugyan ez a baj nagyjából az összes cikkel. Semmi felmutatható bizonyíték. Akkor miért beszéltek erről úgy, mintha köztudott tények lennének..?
 20. Válasz
 21. augusztus 9, 2012 @ 6:19 du
 22.  prandexDehogy is ők a jók, csak teljesen feleslegesnek tartom, hogy ilyen motívumokat használnak. Nekem furcsa, hogy “ők” vallásosak, a józan ész azt diktálná, hogy egyedül a pénzben és a hatalomban hisznek.
 23. Válasz
 24. augusztus 9, 2012 @ 6:29 du
 25.  ZateszEzeket a vibralo csiilogo pontokat en is lattam mar. Altalaban nem tart tovabb 4-5 masodpercnel. Erdekes nyugott erzes jar at ilyenkor.Biztos en is serultem gyerekkoromban (ahogy valaki irta)Meg mielott valaki megmagyarazna hogy beszedultem, nem mert teljesen tisztan, kontrasztosan lehet latni. Es a forgo fogaskerek szeru fenykör megvan? 2 napja lattam megint vagy 3 percig
 26. Válasz
 27. augusztus 9, 2012 @ 6:32 du
 28.  SANTANTICAez jó volt! :O)
 29. Válasz
 30. augusztus 9, 2012 @ 6:34 du
 31.  ValentinoMindent elhinni a médiának, és mindent elhinni az ”anti-médiának” (amibe most beleértem a sok teljesen egyértelműnek kikiáltott összeesküvés elméletet) ugyan az. Aki nem az egyik hülye csoportba tartozik, az megy a másikba. Ezért az indulat. Itt mindenki úgy beszél, hogy ők jobbak a csordánál, de mégis egy másik csordába tartoznak.
 32. Válasz
 33. augusztus 9, 2012 @ 6:38 du
 34.  Valentinoés az olimpia megnyitón hol volt a sátánista orgia? :3
 35. Válasz
 36. augusztus 9, 2012 @ 6:40 du
 37.  ZateszHa nem veszi be a gyomrod, akkor nezz retekklub hiradot vagy telaviv2-t! Ott megmondjak a tutit hogy 9/11et barlangban bujdoso terroristak csinaltak egy gyors tanfolyam es repulos jatekszimulator utan.Na azok tenyek?
 38. Válasz
 39. augusztus 9, 2012 @ 6:40 du
 40.  ValentinoNem. De most azért mert az USA szeretne pénzt, és lerobbantja a saját tornyait hogy háborúzhasson, még nem lesz nyilvánvaló, hogy a világ összes természeti katasztrófáját, háborúját, sőt még a földönkívülieket is 13 sátánista pedofil tervezte meg…
 41. Válasz
 42. augusztus 9, 2012 @ 6:44 du
 43.  prandexja ez egy másik jó kérdés?
 44. Válasz
 45. augusztus 9, 2012 @ 6:48 du
 46.  YNehéz kifejteni néhány sorban, vagy egy kommentben, hogy mi a céljuk, vagy miért csinálják, minek használnak szimbólumokat, stb., stb. Erről rengeteg irodalom van már. (és nem, én sem tudom jobban mint bárki más, csak a sok infóból kialakul egy kép, amiben jobban hiszek mint a ménsztrím valóságéban.)Először is azt kell elfogadnod/átgondolnod, hogy ahol ma a tudomány tart, vagy legalább is hiszed, hogy tart, az csak kis részlete az Igazságnak. Mert csak a tudomány nyelvén nem lehet mindent leírni, definiálni. Ekkor lépnek színre a különböző tanok, ismeretek, mágia… Ma ezen nevetnek és letűnt korok bárgyú hiedelmeinek, tudatlan emberek fantazmagóriáinak tartják csak, mely részben igaz, de azért ott van az a tartomány, mely igazán kézzelfogható. Elfogadható pl., hogy minden varázslás, alvilági, túlvilági lény, csak a félelmeknek, a fantáziának köszönhető, a világ bármely pontján??? Vagy hogy minden nép kultúrájában fellelhető a szellemvilággal való valamilyen szintű kapcsolat? Az összecsengő ősi mítoszok, mondák? Szóval valami nekem nem tiszta a hivatalos magyarázattal…Nem véletlen, hogy rengeteg gondolkodó, tudós fordul ezek a tanok felé. Mind rájön… (az sem véletlen hogy Hitlernek volt egy osztaga,mely az okkult dolgokkal hivatott foglalkozni, ahogy amcsik, ruszkik súlyos összegeket költöttek a természetfeletti kutatására.) Mind szánalmas idióták lettek volna??? Ugyan, max mi tudunk keveset…Hogy mire jó a szimbólum használata? Milyen energiák mozdulnak meg általa? Nem tudom, de érdekes az is, hogy minden nép használ szimbólumot, motívumot, mandalát, írásjelet a rossz elűzésére, átok szórására, védelemre, szerencse bevonzására. A mai napig jelen van civilizációnkban. Nem veszed észre, de használod. És ezeket lehet jóra, rosszra használni. minél több emberhez jut el, nézni, isteníti, annál nagyobb lehet a hatása. Azt figyeltétek mit mondott Gundel a Pandemonium c. jelenetnél??? Valahogy: ” Ezt inkább nem kommentálnám…”
 47. Válasz
 48. augusztus 9, 2012 @ 7:20 du
 49.  Valentinovégre valaki, aki nem azt mondta, hogy teljesen egyértelmű túlvilági lények, mágia, szellemvilág, hanem hogy LEHETSÉGES túlvilági lények, mágia, szellemvilág..
 50. Válasz
 51. augusztus 9, 2012 @ 7:24 du
 52.  tudat kollektivEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
 53. Válasz
 54. augusztus 9, 2012 @ 7:40 du
 55.  zplusahhoz képest a civil felvételeken hol átrepült a repülő a tornyon, hol az egyik szárnya hiányzik.. nem tökéletes a vetités.. leomlik egy torony, amelyikhez közel nem járt semmi.. nem gyanús valami?
 56. Válasz
 57. augusztus 9, 2012 @ 7:49 du
 58.  BraveheartBuddha!!! Azért tiszteld a => :”és én személyesen nem is sajnálom az átlag hülye embereket bármennyit is tudjanak vagy sem…  ” embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Amiért még nem érettek a változásra, addig nics jogod sértegetni, lenézni őket,azért mert te érettebb vagy!:( “Mindenkit a saját szintjének megfelelő dolgok és feladatok találnak meg az életben….ez egyénenként változik… Ha van feladatod ebben a folyamatban, meg fog találni úgyis…ha nincs akkor tehetek én bármit…”Ez igaz de neked se esnének jól -e sorok ha közéjük tartoznál! TESTVÉREIM!!!!: EZT NÉZZÉTEK MEG NAGYON JÓ ÉBRESZTŐ VIDEÓ!!! NEM BLA BLA BLA EZ AZ EMBER AZ ÉLETÉT TETTE FEL ÉRTÜNK, MIDANNYIUNKÉRT, ÉS SENKIT NEM SÉRTEGET A JÓKBÓL!!! http://www.youtube.com/watch?v=aMsE8osnbV8&feature=youtu.be (David Icke – The Lion Sleeps No More . Moon Control (magyar felirattal)Buddha ha te annyira akarsz szívből segíteni, de igazán, akkor dobd fel a témát!!!Most kiderül hol állsz!!!:)
 59. Válasz
 60. augusztus 9, 2012 @ 8:24 du
 61.  Valentinofelfogtad amit írtam?
 62. Válasz
 63. augusztus 9, 2012 @ 8:25 du
 64.  Valentino”Amiért még nem érettek a változásra, addig nics jogod sértegetni, lenézni őket,azért mert te érettebb vagy!” Én komolyan nem hiszem el, hogy nem látjátok magatokat… milyen alapon éretlenebbek mások nálatok? Mert nem hisznek a gonosz gyíkemberekben meg az olimpiai sátánista maszturbálásban?
 65. Válasz
 66. augusztus 9, 2012 @ 8:30 du
 67.  kredenczhttp://youtu.be/YSubC55KI2cSült delfinek a ‘tornádó’ után…
 68. Válasz
 69. augusztus 9, 2012 @ 8:34 du
 70.  Táborszki BálintNem, nem lesz nyilvánvaló, ahogy azt senki sem írta. Vagy ha belinkeled azt a cikket, amiben ez így le van írva, utána én elmagyarázok neked mindent amire kíváncsi vagy bármilyen témáról.
 71. Válasz
 72. augusztus 9, 2012 @ 9:01 du
 73.  SBG BuddhaBocs, ha úgy tűnt, csak szándékosan idéztem a szavakat, nem személyeskedésből…Vajon melyik oldalon állnék Braveheart….? Szerintem Te tudod…Én csak az igazságot keresem és igyekszem minél több oldalát megmutatni…Segíteni akarok az embereknek a magam eszközeivel. Akinek csak lehet…Abszolút a David Icke pártján állok, ezért is idézek és osztok meg tőle sok mindent! Nekem nagyon sokat segített és ébresztett rá dolgokra… Örülök, hogy azóta egyre többet van már magyarul is… Tényleg az életét tette fel erre. Az szlogent és tőle vettem (Every heart makes a difference).
 74. Válasz
 75. augusztus 9, 2012 @ 9:06 du
 76.  BraveheartValentino! Nem tudom mennyit olvastál már -e témában. Miről tudsz, de őszinténte mit érzel szerinted most minden rendben???? Így kell éljünk??? érzed te azt az erőt hogy a lelked hallhatatlan? Voltál már a halál közelében többször is???Hmmm?? Mit érzel csak 300 bankár kavar itt???! Miért halt meg annyi ember társunk a háborúkban??? Ja ez csak az olajért volt??? Vagy az aranyért??? Te ha tehetnéd, hogy megnyomj egy gombot, TE megnyomnád, és megölnél egy idegen országot..??? Akkor ha te ezt át tudod érezni egyáltalán, a kis gyereker halálsikolyát egy atombomba után!!!!!!!!! Olyan bölcs vagy és laza???? Hmmm?? Akkor ha átgondololjátok úgy IGAZÁN TI TESTVÉREIM MINDANNYIAN, EMBERNEK NINCS SZÍVE, GYOMRA LELKE, EGY KISLÁNYT, VAGY EGY ORSZÁGOT LEDARÁLNI!!!!!!!!!!!!!LÁTTÁTOK MÁR AZOKAT A KÉPEKET AMIKOR A KÖZEL KELETEN SÍRVA TARTJA KEZÉBEN AZ APA A VÉRES KISLÁNYÁT EZT EMBER INTÉZTE!!!!!????? NEM HISZEM!!!!!!!!!!!!!!!!! http://harcunk.com/2012-03-23/toulouse-i-meszarlas-elozmenyei-okok-kezdetektolNa??? Melyikőtöknek van ehhez szíve???? Akkor emberek irányítanak??? NEM!!!!
 77. Válasz
 78. augusztus 9, 2012 @ 9:23 du
 79.  ValentinoNem, a vezetők úgy szarok ahogy vannak. De attól még nem földönkívüli náci sátánista gyíkemberek, akik egy többszáz éves titkos szervezet tagjai, akik arra maszturbálnak, hogy mindenhova piramisokat csesznek, és földrengéseket szórnak el kedvük szerint. Történnek szörnyű dolgok a világban, nagyon is, a média befolyásol minket. De nem úgy ahogy azt a 600 káoszelmélet tartja..
 80. Válasz
 81. augusztus 9, 2012 @ 9:41 du
 82.  SBG BuddhaTessék Braveheart, friss cikk és egyezett az én szándékaimmal is, mert nélkülözhetetlen lesz sok ilyen információ a folyamatok megértéséhez. Csak ez már tényleg túl fog menni az átlagemberek gondolkodási képességein. De elkezdjük és meglátjuk, mennyire bírjátok….
 83. Válasz
 84. augusztus 9, 2012 @ 9:48 du
 85.  Valentinofenti cikk röviden: globális elmemanipuláló fegyver, ami az ÖSSZES KONTINENSEN kivan építve. Mivel globális, ezért azt vonom le, hogy nem az USA a gonosz, hanem egy szörnyen gonosz szervezet, akik az összes kontinensen befolyással vannak. ”Eredetileg az időjárás befolyásolására és földrengések előidézésére, de a gravitáció manipulálására is alkalmas. ”Honnan tudja innen mindenki, hogy egy titkos ”űrfegyver” hogy működik, és mire képes…? Elmentetek a műszaki egyetem professzoraival egy HAARP állomásra és megvizsgáltátok a működését? Esetleg tornádóknál, földrengéseknél láttatok egy órási fénygömböt az égen amibe kivolt írva hogy ”maguk a HAARP titkos apokalipszisszerkezet legújabb áldozatai”? Nem, mégis mindenki fizikaprofesszornak érzi magát az interneten.És ne mondja senki azt, hogy ”DEHÁT LEVAN ÍRVA A CIKKBE EGY BENFENTES ÁLTAL!!!!”Ez a véleményem:http://anongallery.org/img/4/8/go-on-the-internet-and-tell-lies.jpg
 86. Válasz
 87. augusztus 9, 2012 @ 9:52 du
 88.  Táborszki BálintNem ember, gomba.
 89. Válasz
 90. augusztus 9, 2012 @ 9:53 du
 91.  akTaA kritikus ember lehúzó ember? A Te célközönséged az olyan emberek lennének, akik minden kritika nélkül olvasnak el olyan híreket, amelyeknek egyetlen egy forrása van? Semmi különös nincs ebben, százszor elmondtam már: aki a tv2-ről vált a vilaghelyzete blogra, vagy akármilyen “hír”oldalra, és minden kritika nélkül olvassa ezeket a sorokat, egy hangyafasznyit sem ébredt fel, csak más meséivel alstzik el minden nap.Az igazságért általában nem kérnek pénzt, és ha az oldal üzemeltetőjét nem önzetlen non-profit célok vezérelnek, az igazság szeretete, hanem a pénz, akkor nem vagy hitelesebb a tv2-nél, vagy rtl klubnál, ők is a pénzért csinálják a híradóikat.”zplus”: “Szerintem ha okosakat irsz, még SGB Buddha is felvesz a linkek közé. Várjuk megvilágositó soraidat.” Nem célom senkit félrevezetni. Amiről ma azt hisszük igazság, holnap bebizonyosodhat, hogy hazugság. Sokkal fontosabb lenne az elvet oktatni, ami alapján az igazságot lehet kutatni, felismerni. Ti meg vegyétek az alufólia sisakokat kétezerért, ahogy Németh János is írta.  “Az ember nem reklámozza, hogy mikor milyen ügy mellé áll vagy melyik rászoruló családnak, kerekes szék nélkül boldogulni nem tudó srácnak, vagy az országot itt hagyni készülő, anyagi gondban lévő mindenki számára értékes elemző videókat készítő barátunknak segít…”Pedig többen segítenek, ha tudják mire megy a pénz, mint látatlanban puszira adományozni.
 92. augusztus 9, 2012 @ 10:15 du

2014.02.04:

Ma, ha a világ bármely pontján katasztrófa történik, rögtön megjelenik a verzió: ez az Egyesült Államok cselszövénye! És utána egy hosszabb diskurzus következik a HAARP globális projektről, mely – hivatalos verzió szerint – bolygónk éghajlata tanulmányozása céljából jött létre, de valójában a soha nem látott erejű éghajlati és pszichotróp fegyver.

És most jelent meg egy másik hír: az Egyesült Államok megpróbálta megváltoztatni az éghajlatot Szerbiában, az Északi-sarki szintig akarta csökkenti a hőmérsékletet, de szerencsére a kísérlet nem járt sikerrel, a hideg viszont rászállt az Egyesült Államokra. Ezt az információt annyira részletesen fejtegették a szerb médiában, hogy az Oroszország Hangja vezető orosz szakértőkhöz fordult, fejtsék ki véleményüket. Konsztantyin Szivkov hadtudományi doktor a következőket mondja:

Elvben ez reális dolog. Egy bizonyos régió fölött előidézhető az eső, ha megfelelő keveréket, aerozol formációt szórunk. Vagy fordítva: Moszkva környékén nagy rendezvényekhez jó időt csinálunk, ez nem probléma. Hadműveletek területén is alkalmazható ez a módszer kedvező időjárási viszonyok megteremtése céljából.

De stratégiai tekintetben a HAARP egyelőre még nem tekinthető fegyvernek, mert a jelenlegi körülmények között hatását a klímára nehéz előrejelezni. Tehát, igaz-e a hipotézis, hogy volt egy arra irányuló kísérlet, hogy szokatlanul alacsony hőmérsékletet provokáljanak ki Szerbiában, és ennek eredményeként a hideg az USA-ba jött? Szivkov így folytatja:

A fegyver alkalmazása előreláthatatlan hatással járhat. És természetesen, ez hatással lesz az időjárásra nagy területen: egy egész kontinensen, vagy félkontinensen. Ezért értelmetlen lenne állítani, hogy a HAARP célja Szerbia volt. A HAARP képtelen lenne csak Szerbiába találni: ez olyan dolog, amikor ágyúval verebekre lőnek.

Ideiglenesen felgöngyölítették a HAARP-projektet, mert egyelőre nem lehet pontosan tudni, mihez vezethet alkalmazása.

És miért történt, hogy amikor a NATO bombázta Jugoszlávia területét, Dél-Kelet-Európába rendkívül szép idő jött? Alekszandr Golubev meteorológus véleménye:

Gakorlati meteorológus vagyok, 3-9 naptól egy hónapig terjedő időjárási előrejelzést állítok össze. Egyértelműen mondhatom: amikor tiszta, jó időt ígérünk, ezt elég hosszú szakaszra jelezhetjük előre. Általában ez anticiklon, ami nagy terület fölött alakul ki. Ezért nem állítanám, hogy ez szándékos időjárástervezés lett volna. A tudomány és a technológia jelenlegi fejlettségi szintje mellett erről még nem lehet szó.

 

Hits: 3416

Ajánlja ismerőseinek!
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!

A “Paraszt” tudományos fokozatról.

A Paraszt rangot elérni hosszú, kemény, rögös úton lehet. Ez a tudományos fokozat magasabb, mint a mostani, pénzen vásárolt, ajándékozott műanyag doktori címek. Ezek a Paraszttól lopkodják a tudást, az meg ingyen adja.

Ősök segítsége és neveltetés elengedhetetlen feltételek hozzá. Ennek vérben kell lenni. Nagy rokonságot mutat a Paraszt erkölcse és a mag népek közösségi etikettje.

Nem nyájaskodik szavakkal, hanem tetteivel valódi-, hatékony segítséget ad még idegennek is. Egy Paraszt felneveléséhez kell mind a két szülő és a többi családtag is.

Paraszt és Parasztasszony néhány jellemzője:

 1. Sokoldalúan tapasztalt.
 2. Talpraesett, találékony, konstruktív…
 3. Szülőnek alkalmas. Háttárs.
 4. Erős idegzetű, szenvedély betegségektől mentes.
 5. A körülményekhez igazodva legjobban megoldja Családja fedél alá helyezését.
 6. A körülményekhez igazodva övéi mozgását elő tudja segíteni járművel, vagy más módon.
 7. Lehetőségei határán belül Családja informálódását, kommunikációját a legmagasabb szintre fejleszti.
 8. A váratlan extrém helyzetben nem összeomlik, hanem addigi legjobbját nyújtja.
 9. A Paraszt nem lop, nem hazudik, nem más kárán igyekszik előbbre. Fejlett közösségi etikett szerint vezeti életét.
 10. Folyamatosan törekszik nálánál teljesebb, fejlettebb utódok építésére szűkebb és tágabb közösségében egyaránt.
 11. Egyszerre tud lenni gyengéd, érzéki szerető és szikla kemény harcos.
 12. A Parasztok harmóniában élnek a természettel, teret biztosítanak Családjuknak, tisztességes élelmet állítanak elő.

A Táltos oktatja fiát

Fiam, te azt mondod nekem, hogy a zsidók vitték előre az országunkat, mert azok mind tanult emberek voltak, így ők lettek a tudósok és művészek? Mint mondod, a zsidók azt tartották, hogy: „Taníttasd a fiad, mert másképpen gazember lesz belőle”, addig a paraszt buta volt, mert nem járt iskolába.
Akkor beszélgessünk, fiam.
Tudod, az a buta paraszt állatot nevelt, tenyésztett és nemesített. Minden hazai tájegységnek megvolt az rá jellemző állatállománya, ami követte a helyi adottságokat, úgy mind növényzet, csapadék, talajviszonyok és hőmérséklet. Ez így, kimerít vagy kettő egyetemi diplomát! Érdekességként: a magyar tarka szarvasmarhának ötven éve még 12 tájfajtáját tartották nyilván, mára már csak magyar tarkát ismer a szakirodalom. Tehát amit ez a buta paraszt kétszáz év szorgalmas nemesítő tevékenységével létrehozott, azt a te tanult fajtád az 1972-től kezdődő felelőtlen összevissza keresztező tevékenységével mára teljesen tönkretette!
Az a buta paraszt ez mellett gabona és zöldségnövényt, továbbá gyümölcsöt termesztett, nemesített. Érdekességként elmondanám neked, hogy ezeket a buta paraszt által nemesített gyümölcsöket például nem kellett permetezni és jól tárolhatók voltak, míg a mai okos professzorok által újított növények, úgynevezett növényvédelem nélkül nem hoznak termést, mert elviszik a betegségek, továbbá hűtőház nélkül szinte azonnal tönkremennek. Szóval a buta parasztnak itt is kioszthatsz néhány egyetemi diplomát: növénytermesztő, növényorvos, nemesítő, kertész, stb.. A hiba csak ott van, hogy nem ismeri a latin nevét.
Ez a buta paraszt ezen kívül még gazdálkodni is tudott a terméssel, egyik évről a másikra meg kellett terveznie, hogy a leendő termésből megéljenek. Továbbá tartalékot kellett képeznie. Az állatállomány ellátására is kellett gondolnia és ami a legfontosabb, megfelelő minőségű és mennyiségű vetőmagról kellett gondoskodnia, hogy a jövő évben mindezt újra megtehesse. Nos ezért jár egy közgazdász diploma és egy raktározási, raktárkezelési, logisztikai végzettség is.
De itt még korán sincs vége, az állatok levágása, feldolgozása, tartósítása és a hús modern eszközök nélküli tárolása, a növények tárolása, feldolgozása, még egy hentes szakmunkás bizonyítványt, további konzervipari ismereteket is feltételez és legalább egy élelmiszeripari technikusi bizonyítvány kiosztását is megköveteli.
Az állatokkal folyamatosan fellépő betegségeket is gyógyítani kellett valakinek. Egy személyes élmény: kisgyermekként az egyik tehén benyelt egy almát, ami megakadt a torkán és fuldoklott. Az állatorvos azt tanácsolta, hogy metsszék el a torkát és mérjék ki az állatot, mert menthetetlen. Nos, az egyik öreg tanulatlan buta paraszt, amikor ezt meghallotta megfogta a Dr. úr gallérját és kivágta az istállóból, kért egy kicsi kést, benyúlt az állat szájába és szétvágta az almát. Ez a tehén utána még számtalan borjúval ajándékozta meg a gazdáját.
Tehát a buta parasztnak jár egy állatorvosi diploma is!
De ez a buta paraszt régen csak nagyon indokolt esetben fordult orvoshoz, ma ilyenkor megyünk kórházba. Mert a kisebb betegségeket odahaza kezelte, otthon szült, a kertben megtermelte a gyógynövényeket. Szinte minden faluban volt egy bába, vagy egy javasember, javasasszony, aki gyógyított embert és állatot egyaránt. Tehát jár egy orvosi és egy gyógyszerészi diploma is ennek a buta parasztnak.
Saját maguk készítették a mosó, mosdó, mosogatószerüket, ruha, fa, falfestékeiket. Talán ez megér egy vegyészmérnöki diplomát?
Fiatal házasoknak, ha nem örököltek, pénzük sem volt a mesteremberekre, akkor a rokonság felépített egy házat. Hopp: építészmérnök, kőműves, téglakészítő, (vályogvető) ács, tetőfedő szakmák kerestetnek.
Ma, ha valaki megtanulja a vályogvetést és a nádazás mesterségét, akkor művész úrnak szólíttatja magát és mutogatják a TV-ben, mint valami nagy tudású csodabogarat.
Gyermekkoromban, nagyanyám felnézett az égre (Nem az órájára!) és mondta, mennyi az idő. Rég az öreg paraszt ránézett az égre és mondta: most kell vetni, most aratni, most kaszálni, most haza kell hajtani az állatot, most sietni kell, mert jön az eső, a jég, vagy a hó. Napszaktól függetlenül, arra van észak, arra dél és hogy mennyi az idő. Tehát, ennek a buta parasztnak jár egy csillagász és egy meteorológus diploma is!
Míg napjainkban magukat művészeknek, celebeknek szólíttató emberek tucatjaival van teli a média, addig ezeket az embereket száz évvel korábban a legutolsó csárdából is elhajtották volna a zenészek, mint csepűrágó, tehetségtelen kontárokat! Ugyanis zeneművészeti főiskola nélkül is csodálatos zenészei voltak a vidéknek, akik nem gőgösen pöffeszkedtek, hanem szolgálták a művészetükkel a népet. Népünk zeneiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a kétszázezer népdal, ami kinyomtatva is megtalálható, az olyan valóban tehetséges és elkötelezett művészeknek köszönhető, mint Kodály Zoltán. De soha ne felejtsük, ezek a remekművek a nép ajkán keletkeztek!
De tudod fiam, ha a fajtád valamelyike elvégzi a képzőművészeti főiskolát és az ott elsajátított tudásával a kétszáz évvel korábban élt, férjhez menni szándékozó tizenhét éves „buta”parasztlány kelengyéjének csupán tizedrészét képes megcsinálni, akkor már művésznek nevezi magát, saját stílusirányzatot indít, a saját kreálmányait a divatbemutatók kifutóira viszi. Mondd fiam, hol itt az igazság?
Mondd fiam, összeszámoltad, hogy hány diplomát és különböző végzettséget kellene szétosztanod minden egyes buta paraszt között, akiket te leszólsz, míg a te tanult, művelt zsidód csupán egyetlen tudományágban jeleskedik? Feltéve, ha tényleg jeleskedik és nem valami kókler, aki csak azért kapott valami tudományos címet, mert a családba tartozik és összehoztak neki is egyet, mert ugye „ő is megérdemli”.
Tudod fiam, az a buta paraszt, aki nem járt iskolába, kisgyermekkorától járta az élet iskoláját a nap huszonnégy órájában és mindent eltanult az öregektől. Így amikor Ő maga is öregember lett, többet tudott, mint száz egyetemi professzor, akik egymásnak jól hangzó titulusokat osztogatnak a felületes tudásukra és lenéznek mindenkit, akiknek nem jutott az ő szedett-vedett címeikből, mert nem tartoznak az ő köreikbe!
Ezek után, ugye elhiszed nekem, hogy a te tanult zsidód, aki a tudását az én buta magyar parasztomtól lopta, sok ezerszer többel tartozik az én népemnek, mint amivel bármelyik magyar tartozna neki, vagy neked?

Hits: 148

Ajánlja ismerőseinek!
 • 8
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  8
  Shares
Kategória: Magyar vonatkozású | Hozzászólás most!

Próféciák

Videó lista

Hits: 142

Ajánlja ismerőseinek!
 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  3
  Shares
Kategória: Uncategorized | Hozzászólás most!