Eredeti üzenet

Segíts! Az ERŐ ott van, ahol a szeretet, a nyíltság és a türelem. A többi az csak vetítés. Aki nem állja a nyilvánosságot, az ne nyissa ki a száját! Az nem közösségi jellem. Sunnyogó hiedelmesek ebben a mai helyzetben életfogytosok. A tisztán látás lokomotívja már nem fog megállni a célig. Most a pokolból kánaánt teremtünk a tulajdonosi kör számára. Akik eldobták jogaikat államista-, Emberiség ellenes bűnnel, vagy bűnrészességgel, azoknak nincsen semmijük a letöltendőjükön kívül. Mára oda jutottunk, hogy a jó erős lett végre. Kifogyott a globális háttér az élvezettel pusztítók mögül. A tisztán látás robbanásszerűen terjed már globálisan. Tudni kell, hogy kiknek köszönhető ez! Merj hinni nagyságodban angyali! Tudd, hogy nem vagy egyedül! MÁR! Álljon fel végre a tiszta teremtők globális hálózata is, ne csupán a pusztítóké! Szavaimat világszerte saját nyelvükön olvassák milliók. Sok lelket megmentenek lapjaim. Vagyok, mert vagyunk.

A prédák nem nőttek még fel a lehetőségekhez. Az agresszív globális rabszolgásítást nem tudják még kivédeni, megtámadják a tükröt, tönkre teszik megmentőiket, életüket adják a mozivászonért. Igaz, hogy nem is ér többet egy kómás élet. A valódi elit mindenkit emel, türelmes és nyitott az ismeretlenre is, ismeri a legszentebb alapokat. Csodás napom volt ma a természetben. 20210313 Sárvár

Szerinted???
1. Volt-e már olyan pusztító járvány a világon, melynek során a végveszélyben lévő embereket fenyegetéssel, zsarolással, agymosással, jutalmakkal, kedvezményekkel lehetett rábírni, hogy fogadják el a gyógyszert, hajlandók legyenek életben maradni?
2. Volt-e már olyan járvány, melynek során egy százalék alatti halandóság miatt leállították az egész világot?
3. Amennyiben felmerül a gyanú, hogy a vírus nem természetes eredetű, akkor százmilliók életét érintő, emberiség elleni bűncselekmény történt, melynek kiderítésén a világ összes titkosszolgálatának, nyomozó hatóságának kellene dolgozni, s a kérdés a média egyeduralkodó témája lenne. Miért nem ezt tapasztaljuk?
4. Egy egészségügyi/orvosi kérdés megoldása szakmai konzultációkat, vitákat, egyeztetéseket, vélemények, kutatási eredmények összevetését, ütköztetését igényli. Ma csak egyetlen vélemény kap teret, az oltás propagálása, minden ettől eltérő vélemény elhallgatandó, büntetendő, rémhírterjesztésnek, bűncselekménynek minősül. Miért?
5. Mi indokolja, hogy egy tisztán egészségügyi kérdésben évtizedekre szóló titkosítások keletkezzenek?
6. Miért kellett a járványkezelést militarizálni?
7. Hogy lehet, hogy egy halálos kór által fenyegetett időszakban az emberek maguk választhatnak az egyre szélesebb oltási palettáról, mint étteremben az étlapról, ízlésük szerint nevezhetik meg a gyógyszert? Milyen tudás, végzettség, szakmai tapasztalat alapján teszik ezt?
8. Ha a vírus még maszkviselés mellett is fertőzőképes, cseppfertőzéssel terjed, kimutatásához miért szükséges mélyen az orrban turkálni, miért szükséges a vérbő garat karcolgatása?
9. Ha minden helyzetben, utazáshoz, intézménylátogatáshoz elengedhetetlenül szükséges a teszt, miért nem tesztelnek az oltás beadása előtt, amikor az oltandó személy egészségügyi státuszának megállapítása valóban fontos lenne?
10. Hogy adhatnak be oltást tesztelés nélkül, ráadásul úgy, hogy az oltóanyagot nem orvos választja ki?
11. A járványügyi készültség, a lezárások, megszorító intézkedések alapjául szolgáló statisztikák percenként közölték a fertőzöttek, kórházban kezeltek, lélegeztetőgépen lévők, s az elhunytak számát. A statisztika miért nem terjed ki az oltottak adataira? Az egyébként hivatalosan kísérleti stádiumban lévő oltóanyagok megítélésénél legfontosabb szempont lenne az oltottak nyomon követése, további tesztelése, megbetegedésének, elhalálozásának számontartása. Mindez a statisztikákban nem szerepel. Miért nem?
12. Ha egy bármikor pozitív teszteredményt produkáló személy bármely okból meghal, statisztikailag a Covid áldozatának számít. Ha egy beoltott személy hal meg, akkor ő az oltás áldozata? Miért nincs hivatalos statisztikai adat az oltottak mortalitási számairól?
13. A magyar miniszterelnök az elkövetkező éveket a járványok évtizedének nevezte. Milyen információ alapján tette ezt?
14. Ha minden oltás minden vírusmutáns ellen véd, mi a különbség az oltóanyagok között?
15. Minden gyógyszerreklám esetén fel kell hívni a figyelmet a várható mellékhatásokra is, jól ismerjük, „kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét…” Az oltási kampány során miért csak a pozitívumokat hangsúlyozzák?
16. Ha az oltás valóban hatékonyan véd, milyen veszélyt jelentenek az oltatlanok az oltottak számára?
17. Második éve tűnik el nyomtalanul a közel évszázada évről évre megjelenő influenzajárvány. Hová lett?
18. Influenza elleni oltás évtizedek óta létezik. Azóta eltűnt az influenza?

Tiszteletem az ébredt Embereknek itt (is). Nincsenek oltás ellenesek, hanem normális-, éber emberek vannak, akik ragaszkodnak igazhoz, logikusan gondolkodnak és cselekednek. Ők nem fognak már hinni soha annak, akitől sok évtizede hazugságot hallanak, agresszív pusztítást látnak. A maskarás vetítés áldozatai kómások: államnak hiszik a legutolsó bűnszervezetet is, hatályos jogszabálynak hiszik fogyatékosok agyrémeit… Ajánlom figyelmetekbe lapomat! https://planetaudit.eu/ Hálózatba kell fejlődni az épeknek is, ha esélyt akarnak adni a természetes földi életnek! Az élvezettel pusztítók globális hálózata már nagyon régi szervezet. Most érzik vesztüket és ezért ez a globális előadás.

https://www.bitchute.com/video/hcSqphXKInyb/

Bill Gates: “Az oltás a legjobb módszer a népesség csökkentésére”.
Nyíltan elismeri, hogy az oltások a népesség csökkentését szolgálják. Elmondása szerint naponta 350 000 embert kell “megszüntetni” a népesség stabilan tartása érdekében.
Elmagyarázza, hogyan kell mindannyian egyetértenünk egy „emberölési stratégiában” annak érdekében, hogy megmentsük a bolygót széndioxid-kibocsátásunktól. Mindenki meg tudja győzni magáról, hogy valóban ezt mondta. (Youtube: Bill Gates EXPOSED! Vakcinákon keresztül akar népesség csökkentést).
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy
Zsolt Plangár
 itt van:
Dorog
.
A maszk nem elég, a 1.5 méter, sem a 100 m, a 1.5 km sem elég, a lezárások sem, kihalt utcán kell maszkba masirozni, egy olyan “virus” ellen ami kb csak akkor fertőz ha közvetlen BELEKÖPSZ a másik ember torkába!
Ennek már annyi értelme mint ha az AIDS, vagy a rák ellen harcolnánk maszkokkal!
Harcolunk kitartunk egy olyan dolog ellen amit az emberiség 99.000097 % a csak a médiából ismer.
Csak 1 oltás, csak egy oltás csak 2 részletben, csak 4 hónapig véd, még 1 oltás, aztán még 1 még 1 mutáns, aztán még egy változat, még egy mélytengeri mutáns, csak a 160-215-465. hullám. Tartsatok ki birkák, még egy kicsit!
Megy a propaganda hogy minden élet számít, ha minden élet számítana, akkor a kórházakat, az onkológia központokat fejlesztenék! Adnának több esélyt a rákbetegeknek, ahelyett hogy felgyorsítják az elhalálozást a kemoterápiával, mert az a legolcsóbb!
Ehelyett harcolunk egy olyan dolog ellen amit az emberiség 99.000.. % a probléma nélkül lábon kihord!
Rendőrök jönnek, mennek 5 percenként, nézik a lehetőséget hogy megbüntethessenek!
Mi meg pofánkat befogva, fejet lehajtva, megalázva kullogunk tovább!
A 3 operativ majom első bejelentése hogy kivel hány esetben kellett intézkedni!
Mint ha ez lenne a legfontosabb!
Az osztákok lezártak mindent, kijárási tilalom stb.! Segitett? Nem! Akkor? Akkor ezek szerint itt a világvége!
Szerintem mindenki ássa meg a saját sírját, feküdjön bele, a következő temesse be! És igy tovább…
Itt már csak az segíthet.
Komolyan mondom hogy ez már túl megy minden tűréshatáron!
Itt az emberek idegileg, lelkileg, pszihoológiailag tönkretétele a cél! Az összes eddigi intézkedésnek semmi értelme, csak az oltást nyomják a pofánkba, addig fognak mindenkit a sárba tiporni amig bele nem nyomják az összes emberbe ezt a génmódosított sz@rt! Ne akarják már megmagyarázni hogy egy évtizedeken keresztül tesztelt, oltott bevált influenza elleni oltásnak a mai napig 40% os a hatékonysága, és most meg hónapok alatt összevágnak egy 95% os hatékonyságu cuccot! Itt nagyon sántít világszinten ez az egész!
20210329
Ez a doktornő Flavia Grosan számtalan beteget gyógyított meg és egy betegje sem halt meg covidban .
Ezért a nagyváradi orvosi kamara beidézte azzal a szándékkal , hogy megróvásba részesíti ( tettéért ) mert semmibe vette az orvosi kamara protokollját és sikeresen gyógyított .
Nos a tegnapi nap a megróvást törölték és belátták , hogy helyesen cselekedett .
Mint mondtam, pontokban terjesztem fel gondolatait .
1 – Ne féljetek én sem félek !
2 – ez egy összeesküvés !
3 – már túléltük a madárinfluenzát
4 – Általános pánikkeltés a médiában
5 – az emberek megrémültek
6 – félnek a kórházakba menni
7 – a férfiak félnek a legjobban
8 – klasszikus 100/100 tüdőgyulladáshoz való kezelést alkalmazok
a ) a beteget bátorítom ( ne féljetek itt vagyok , meggyógyúltok ! )
9 – nem használok kezelésre
a ) Kaletka
b ) Codeinn ( ezzel a gyógyszerrel a tüdő lebénul és nem tud váladékot üríteni )
C ) Heparin tablettákat
Az én alapkezelésem :
a ) claritromicin ( Magyar Gyógyszerkönyvben – Clarithromycinum)
b ) Ventolin ( hörgő tágitó – asztmaspray )
C ) a kezelés függ az életkortól és még használható más gyógyszer ( alternatíva ) a klasszikus tüdőgyulladáshoz a Claritromicin- el )
10 – tíz nap alatt a beteg meggyógyul
További gondolatai :
– 12 órától is többet dolgozok
– 45- perc az online konzultáció
– nem tartom észbe a betegeim számait
– 22- év a munkaviszonyom
– köszönöm szépen az egyetemi oktatók tanítását
– családom van és békében élek
– Isten adta a szerénységem
– ha vége a járványnak a további életem ugyan ez lesz
– Én vagyok a betegek reménye
Forrás Románia – Antenna 3 tv .csatorna
Dr. Flavia Grosan interjú
23- Március 2021 este 22 óra
Programálás: Tel: 0040744 887 758
  1. Már nem sikerül elaltatni, ezért el akarják oltatni! Az oltakozott állítólag nem fertőződik, de mégis korlátozni akarják közelükben az épek mozgását. A salak csaholja a tiszta talentumokat. Még nem mozdult meg az elit, aki mindennek tulajdonosa itt. Egyre fokozódik a hivatalosnak hazudott elvárás a kollektív öngyilkosságra, de ez is az ébredést erősíti. Még jó, hogy bármit tesz az élvezettel pusztító, már mindennel a saját sírját ássa. A fény lokomotívja nem fog megállni, ez már biztos ezen a szinten. A globálterrorista utolsó trükkje összetettebb, mint elsőre látszik: nano-szerszámot is használ, államosdit ad elő, kever bele igazat is, beveti a maskarás pribékjeit is, a dummy médiát padlógázon járatja és akkor még nem mondtam semmit. Mindezeknek eredete: kiválasztottsági hiedelem. Degenerált agyhalottak felhatalmazást éreznek tömegmészárlásra, mert államnak hazudott bűnszervezetet vizionálnak maguk köré. Nincs itt államhatalom, csupán erőszak szervezet, mely minden felhatalmazást nélkülöz, még nem volt jogszerű mozdulata soha és ezzel tisztában van. Közönséges globális terrorszervezet a neve ennek. Ma már túlfutotta magát és ezt legjobban ő saját maga tudja. Tudja, hogy ezért mi jár: tehát összeáll a kép ugye? Globális háttér már nincsen. Ezért lapítanak ennyire. Ezeket kevesebb, mint egy ezrelék tudja, de annyi elég a végleges hatástalanításukhoz. Az igaz ereje-, a természet és univerzum ereje, az ősi erő és tudás, génjeink, angyalaink, a teremtő, belső és külső erők fuzionálnak most: visszahelyezik jogaiba az ép lelkeket, az elitet, a tiszta kezűeket, a valódi közösségieket, a nyilvánosság-állókat, a szülőnek alkalmasakat. Kaméleonok és hamis próféták tömege rikácsol eközben, de ezek ugyanazok.

 

  1. Rá fogtok jönni, hogy kire kell figyelni, ki a valódi közösségi, ki állja a nyilvánosságot, ki közvetít eredeti üzeneteket felétek, kit figyelnek legjobban az elkövetők. Már bármit tesztek, minden az eszmélést erősíti. Tudatosodik az Emberiség és az összes cenzúra, feketelistázás, blokkolás semmit sem ér már. Mindenkinél valódi és globális média lehetősége van, csak még kevesen élünk ezzel. Nincs minden szerver beszervezve. Kikerülhető a cenzúra a manipulátor, a hiedelmes. Akinek van felhatalmazása kinyitni a száját, az ordítson legalább olyan meggyőződéssel és lehengerlően, mint ahogyan azt tették a hiedelmesek, maskarások, „államisták” és a hasonszőrűek! Nem elég jónak lenni. 

  1. Az elit java nincs internet kapcsolatban, elvonultak. Keress meg egyet közülük és add át neki ezt a felhívást, ezt a linket!

Gyertek vissza közénk! Az erény létezik. Most együtt visszahelyezzük jogaiba a valódi elitet, aki minden értéknek a teremtője. Egyediségetek megőrzése mellett tegyétek hozzá magatokét az egészséges közösség kifejlesztéséért folyó munkánkhoz!

Valódi gyógyítók és valódi tanítók nem vállalnak bűnrészességet tömeg-manipulálásban, állami kifosztásban, hiedelem alapú népirtásokban, rendszer szintű rabszolga-gyártásban, emberrablásokban, gyermekkínzásban, ártatlanok ellehetetlenítésében, törvény-hamisításban, családpusztításban.

Mindenki – ott, ahol van, azzal, amivel tud – tegyen a szűkebb és tágabb közösségért, háttársi kapcsolatokért, gyermekmosolyért, boldog családokért, kidobott emberekért! Már nincs korán, sőt az életfogytosoknak már késő van.

Ne az értelmi- és érzelmi fogyatékos, szeretetrokkant hangja dübörögjön, hanem az ép empátiájú, ép közösségi magatartású-, áldozatkész talentumok-, kemény munkások hangja! Ebben van dolgod! Tedd hozzá te is a magadét! Amid van.

  1. Minden közösségben a tagok valódi rangját az mutatja meg, hogy mennyire hiányozna, ha nem lenne. Rögtön tisztábban látsz, ha így szemlélődsz. Össze fog állni a kép benned is. Olyant engedj magad közelébe, akinek hátat lehet fordítani! Törekedj arra, hogy jó háttárs legyél tiéidnek és a minőség népének! Nem igaz, hogy nem tudunk véget vetni az évezredes globális pusztításnak. Nem vagyunk ateisták, antik, vagy állampolgár, lakosság. Tiszta kezű tulajdonosok vagyunk, akik nem dobtuk el jogainkat bűnrészesség vállalásával. Ennek kell látszódnunk és ennek megfelelően kell megmozdulnunk: magabiztos fegyelem, tiszta tudat, kőkemény akarat, kitartás, türelem, szeretet alapú stratégia, nyitottság a még ismeretlenre. Már minden minket támogat, csak merjük elhinni. Csupán a lendület viszi ezt a „fekete vonatot”.

Toma Imre Sárvár 2021. január 6.

tomaimre@gmail.com

Szilveszterkor a világ azt ünnepli, hogy valaki átírta a dátumot. Hamarosan azt kell ünnepelni, hogy a dátum és a világ helyreállt, a valódi elit visszakerült jogaiba, az államista életfogytosok helyükre kerültek! Ezt a Családok erősítésével és a háttársi kapcsolatok kialakításával fogjuk ünnepelni, mert eddig ezek pusztítása volt kötelező.

A c o v i d vakcina lehetséges mellékhatàsai:
1. Perifériàs idegek zavara
2. Széles spektrum gerincvelő gyulladás
3. Keresztirányú gerincvelő gyulladás
4. Agyi gyulladàs
(beszéd és memóriazavar)
Agyhàrtyagyulladàs,herpesz
5. Görcsös izomràngàs
6. Agyvérzés
7. Bénulàssal és halucinàcióval jàró alvàszavar (narkolepszia)
8. Túlérzékenységi reakció
9. Akut miokardinàlis szívinfarktus (3óràn belül halàlos)
10. Szívizom és szívburokgyulladàs
11. Autoimmun betegség
12. HALÁL
13. Terhességi és születési rendellenességek
14. Egyéb központi idegrendszeri betegségek
15. Allergiàs reakció
16. Kórosan alacsony vérlemez àllapot
17. Véralvadàszavar
18. Vénàs trombózis
19. Izületi gyulladás
20. Kawasaki betegség
21.sziv tüdő vese ágy bőr vagy szemgyulladàs gyerekeknél
22. Vakcinával fokozott betegség
…. felháborító, botrány és elképesztő, hogy ezt akarják belenyomni az emberekbe.
Nem szoktam soha, egyik cikkem alá sem írni, hogy “osszátok” – ez nem szokásom.
Ebben az esetben kivételt teszek, juttassátok el minél több emberhez, (mielőtt akadályozni kezdik) hogy a továbbiakban mindenki felelősen dönthessen a saját és családja életéről.
Árvai Attila-író
2020-12-09
(Források: FDA, és Oláh Sándor nyilvános posztja
A lista nem teljeskörű sajnos, mert kihagyta a felsorolásból azt amitől már 2000 tájékán is számitani lehetett!): a chip!
Ha az bekerül az emberi testbe, azt onnan ember ki nem veszi! …
Nagyon figyelemre méltó érzés most nekem, hogy komolyan fenyegető lebetegedésből rendkívül hamar gyógyulok fel! Köszönet azoknak, akiknek a gyógyulásban része van! Szokatlan érzés volt velem: súlyos támadás egészségem ellen, fenyegető érzésekkel, de mintha valami ezt kivédte volna, mielőtt még igazán beindult volna. Igaz, hogy nagyon harcedzett vagyok, de ez akkor is feltűnő! Írjátok le érzéseiteket hasonló esetekről, hogy be lehessen azonosítani a támadót, a helyet, a módot!
Ha összegyűjtesz 100 fekete hangyát és 100 vörös hangyát, és beteszed őket egy üvegbe, semmi sem fog történni. De fogd az üveget, rázd meg erőszakosan és tedd az asztalra. A hangyák elkezdik ölni egymást. A vörös azt hiszi, hogy a fekete az ellenség, míg a fekete a vörös az ellenség, amikor az igazi ellenség az, aki megrázta az üvegeket. Ugyanez igaz a társadalomban is.
Férfiak és nők
Bal és jobb oldal
Gazdag és szegény
Hit és tudomány
Fiatalok és öregek
Stb…
Mielőtt egymással harcolnánk, meg kell kérdeznünk magunktól: Ki rázta meg a tégelyt?

Jó, hogy már többen tudják, hogy a népek ártatlanok, ők nem bántanak mást, hanem megszálló államista degenerák hajtják őket népirtásokba. Ugyanúgy hazudtak felhatalmazást maguknak, mint napjainkban: küldetést, békefenntartást, felszabadítást, védelmet… Azok az életfogytosok ma is, akik ezekben bűnrészességet vállalnak: választás hamisítás, talármaskarás bűnözés, gyámhivatali gyermekrablások, pszichopaták támogatása, hullarablás szintű Covidozás! A tulajdonosi kör nem hajlandó feleszmélni a kómásításból, nem végez mozdulatot.

 

A Minőség Népe nem hisz, hanem tud. Nem imád, hanem tisztel. Nem őseit követi, hanem azt, amit ősei is követtek. Tudja, hogy az a nagyszerű, ami egyszerű. Nem nevezi elitnek a salakot, nem tévelyeg hiedelmekben, nem bánt mást, jó háttárs. Tudd, hogy az erény létezik és erősítsd azt! Félbolond “doktorok” ordítják teli világunkat agyrémeikkel, eközben a valódi tanítók hangja alig hallatszik. Tömeggyilkos paraziták mantrázzák, hogy nem csak ők halnak meg, hanem mindenki. Elegendő felébredni, rávilágítani a legnagyobb sötétségre, sunnyogó-, előre menekülő siserehadra. A cél elől ne forduljunk vissza! Ugye?

 

 

 

 

Csak egy maszk.
Csak 1,5 méter.
Csak két hétig.
Csak a bárok.
Csak az éttermek.
Csak a koncertek.
Csak egy buli.
Csak addig, amíg a fertőzöttek száma nem csökken.
Csak a kórházak túlterheltségének csökkentése érdekében.
Csak még néhány hét.
Csak addig, amíg megérkezik az oltás.
Csak egy nyomkövető karkötő.
Csak egy alkalmazás.
Csak egy arcfelismerő rendszer.
Csak azért, hogy az emberek tudják, hogy melletted biztonságban vannak.
Csak azért, hogy tudják, kivel találkozol.
Csak még néhány hónap.
Csak egy kis cenzúra.
Csak a szabadságod, amely napról napra eltűnik, és észre sem veszed.
Csak az életed, csak a gyermekeid élete.