Szervezett bántalmazás

Ezen a lapon: szervezett bántalmazás, állami terror, titkosítás, priusz hamisítás.

A tekercsantennának erős irányhatása van: esélyes vele távolról történő bántalmazás, károkozás. Extrém erős elektromágneses térerőt képes gerjeszteni. Különösen rövid ideig, ami elég egy végleges sérülés okozására. Lásd vadászrepülőgépek, műholdak, katonai eszközök…

Ha valami titkos, ott már eleve gyanút foghatnának az emberek, de mivel az emberi jóhiszeműség hatalmas, ezért szinte bármire rávehetőek.

Csak egy közeli példa, az orosz gulágokra elhurcolt ’44/’45-ös civil lakosságról a brutális bánásmód elnyerése céljából azt hazudták az őröknek, hogy háborús bűnösökre fognak vigyázni.

A szervezett társas zaklatásban/rejtett holocaustban mit mondanak a célpontokról a honfitárs-kápóknak?

Ezek a honfitárs-kápók, akik ott vannak a társadalom minden színterén, a brutalitásuknak, beteges kínzási hajlamuknak, pszichopata állapotuknak és beteges hiszékenységüknek köszönhetik az emberiségellenes kápó-posztjukat, mert azt ilyen gondolkodás-mentességben szenvedőknek találták ki azt.

A legtöbb T.I., aki ártatlanul vált a szervezett társas zaklatás célpontjává, mivel normális érző lélekkel rendelkezik, aki nem tenne ilyet az embertársaival, mint amit vele tesznek, olyan szinten képtelen felfogni a vele szemben elkövetett aljasságokat, hogy biztosan eszméletlenül esne össze, de legalábbis úgy érezné magát, mint akinek a lába alól kihúzták a talajt, amikor megtudná, milyen durva koholmányokkal uszították rá a kápóit. Ezért kell a titokban végzett zaklatás és mindenről mély hallgatás, nehogy kiderüljön az igazság, hogy a célba vett ember ártatlan, mert akkor a szervezett zaklatás kiagyalói és vezénylői elveszítenék hitelüket. Amikor valakit törvényesen megvádolnak, akkor nyíltan szembesítik a váddal és lehetőséget adnak a védelemre. De akik ebben az aljas rejtett holocaustban részt vesznek, annyira híján vannak az emberiességnek és az emberi értelemnek, hogy ezt képtelenek illetve nem hajlandóak felfogni és eszerint megvizsgálni a titkos stratégiájukat.

Mindenki valamilyen csapdában vergődik, átverések, csalások, social engineering hálók tucatjai ejtik halomra foglyaikat, de az emberiességükben megsilányultak képtelenek meglátni a realitást, mert az emberi hiszékenység és becsaphatóság határtalan.

http://sosrff.tsu.ru/?page_id=7&fbclid=IwAR1nVB0uNlA0rEZpIoYLrdiBjfiNO03uf1YtehNwONXkbLcZTgr9BsppPYU

Kik, miért és hogyan tévesztik meg, osztják meg, fosztják meg, betegítik meg minden szinten és ugrasszák egymásnak a társadalmakat? Az emberiség legnagyobb átverései sem képesek a mély tudatlanságba süppedőket felrázni, még akkor sem, miután azok nyilvánvalókká válnak.
Az emberi hiszékenység és ostobaság nem ismer határokat. A hiszékenységnek egyenes következménye a manipulálhatóság, mondhatni hipnotizálhatóság, ami által átveheti az irányítást az ember felett bárki és bármilyen szándékkal, hiszen eldobták a rációt, az észre nincs többé szükség, hiszen nem vizsgálnak többé semmit, dogmaként fogadnak el bármit, amit eléjük tesznek. Elég, ha olyan valaki mondja, aki felé elég hiszékenységet mutatnak, onnantól fogva nem kell vizsgálni semmit. Banda zaklatás.

Dogma = hiedelem.

A szervezett zaklatásban résztvevő zaklatók egyértelműen dogmahívők, hiszen az esetek többségében nem ismerik a célszemélyeket, hanem elhiszik a róluk terjesztett rágalmakat. Nem vizsgálnak semmit, igénytelenek és lusták hozzá, csupán a bántalmazás kiélvezése hajtja őket, netán a csordaszellem és minden, ami az élvezettel pusztításba belefér.

Az ilyen dogma-hívők eldobták a józan vizsgálódó elméjüket, ha volt is ilyen nekik.

Egyetlen célszemélytől sem kérdezi meg, vagy jár utána egyetlen zaklató sem, hogy igaz-e amivel rágalmazzák. Egyetlen kápó sem kíváncsi a célpont válaszára.

A Célszemélyek Nemzetközi Szervezete( Targeted Individuals International) tette közzé az alábbi nyilatkozatot
“A célszemélyek beszámolója alapján a következő kínzásokat alkalmazzák a zaklatók:
1. V2K – agyba irányított hangok
2.Tompa nem múló fájdalom, pulzáló égő érzés a fejben. Fülzúgás kíséri. Fájdalomcsillapító nem segít. Az érzés állandó jellegű, vagyis 24/7-es.
3.A kínzás része, hogy senki sem segít a célszemélyeknek, az orvosok elhatárolódnak, a begyűjtött tapasztalatok, mérések eredményei senkit sem érdekelnek, a bíróság nem fogadja el bizonyítékként.
4.Kétszeres üldöztetésnek vagyunk kitéve: egyrészt kínzóink zaklatását kell elviselnünk, másrészt a kívülálló emberek előítéleteivel kell megküzdenünk. Amíg más üldözöttek panaszai meghallgatásra találnak, és jogi segítséget kapnak, a szervezett zaklatás elszenvedői ilyesmire nem számíthatnak. Nekik hátat fordít a társadalom.
5.Tüneteinkre a pszichológusok nem találnak magyarázatot. Ezzel szemben az RF módszer csipeket mutat ki a célszemélyek testében (az esetek 99%-ában). De az eredményeket senki sem veszi figyelembe, nincs hová fordulni velük.
6.A nem hagyományos csipbeültetések és a számítógép vezérelte távbefolyásoló technológia ismeretlen az emberek számára (az érintetteken kívül), ezért használatuk kiválóan alkalmas a bűnözök számára, akik ki is használják ezt a jog adta lehetőséget.
7.A csipeket Faraday-kalitkában is tesztelték, és az eredmény azt mutatta, hogy a célszemélyek 99% -ának a szervezete RF-et bocsátott ki. A csipek a test különböző részein vannak elhelyezve: mindkét fül, gerincvelő, agy, máj stb.
A csipelés célja a titkos kínzás, a megfigyelés, az üldözés, az agyi funkciók távoli befolyásolása (elmekontroll) és talán még a kísérletezés is.”
Mi sem bizonyítja jobban, hogy itt valami nagyon különös történik, mint az, hogy miután rákerestem a twitteren dr. Hortonra, 10 perc után letiltottak. Azóta is tiltólistán vagyok, nem tudok belépni. Mindenki azt mondja, hogy csak képzelődünk. Ha így van, miért volt szükség erre?

 

Tipikus, beszédes önvédelmi publikáció:

Szervezett zaklatás Piliscsabán:

 

  1. K. Pálnak hívnak, informatikus mérnők vagyok, szoftverfejlesztőként tevékenykedtem ez idáig.

2007 környékén sikerült összeszednem egy roppant kellemetlen betegséget, ami alapból

tönkretette az életemet (hála orvosok). Utána próbálkoztam több orvosnál is, de nem is akartak

meggyógyítani.

Nyilvános munkám az ultinet.hu web oldal volt (online ulti, snapszer, tarokk, stb.). 2015 októberében

megszüntettem, hála annak amit ebben a pondróországban át kellett élnem (ennek sokan nem örültek).

 

A szervezett zaklatásról elöljáróban annyit, hogy ilyen undorító primitívséget tébolyult értelmetlen érthetetlen

beteges gonoszságot elképzelni sem tudtam. Korábban azt hittem normális országban élek.

Ez a szervezett zaklatás kb. az ávós megfigyeltetés, beszorítósdi, terrort jelenti.

 

A zaklatásom legvalószínűbb oka a betegségem, ami miatt könnyű célpontnak tekinthettek a a pszichopata

torzszülöttek. Azt hogy van-e más oka is, arról nincs jelenleg információm.

2012 környékén kezdődött a zaklatásom (legalábbis nekem akkor tűnt fel, hogy valami gond van).

A zaklatásban a “liberális” médiának nevezett primitív szervezett bűnözői kör, helyi pondró állatok

(szigorúan úgynevezett “köztiszteletben álló” egyénkék), újabban rendőrök, stb. vettek részt.

Megpróbálom leírni kb. mi történt. A leírásban azokat a személyeket megemlítem akik ellen van

valamennyi bizonyítékom.Ennél jóval többen vettek részt benne, de bizonyítani jelenleg semennyire nem tudom azt.

 

Amikor még semmit nem sejtettem:

 

Első alkalommal amikor kamerát toltak a képembe, az kerékpározás közben történt. Ekkor még rendszeresen sportoltam,

volt egy állandóan használt útvonalam, a legvégén a Garancsi tónál állt valaki tv-s kamerával mellette motoros rendőr integetett,

hogy haladjak tovább (másik irány forgalmát leállította). Akkor még nem sejtettem, hogy engem kameráznak.

 

Ekkoriban kerékpározás közben sok alkalommal jelent meg gáspár pondró (róla még lesz szó), meg egy környéken lakó terepjárós

féregállat (ezt a férget nem nevezem meg mert nincs bizonyítékom ellene). Leálltak az út mellé, vagy csak szembejöttek aztán meg

elmentek mellettem. Ennek akkor még nem tulajdonítottam jelentőséget, mert tudtam ott laknak a környéken,

azt meg nem gondoltam, hogy engem kezdtek el kicsinálni (még csak nem is ismertem személyesen őket). Utólag valószínűsítem, hogy

kameráztak.

 

Akkoriban közösségi munkában faültetést szerveztek a környéken, én is részt vettem a munkában. Ekkor megjelent egy óriási tv2

emblémával ellátott autó, egy nő vezette (nem tudom pontosan ki, vörös haja volt ha jól emlékszem), beszélgetett több emberrel, engem

mintha végigmért volna…

 

Amikor már kezdtem sejteni, hogy valami gond van (de ekkor még azt se tudtam, hogy létezik ilyen elmebeteg gonoszság):

 

Kerékpározás közben pár alkalommal megjelent egy sárga helikopter Leányvár térségében (ugyanolyan mint amit a

Hungaroringi közvetítésekben is látni néha). Elment fölöttem, majd megfordult és visszafele is elrepült fölöttem. Ekkor már picit aggódtam, de

logikusabbnak tűnt volna, hogy az út melletti vasúti sín felújításon dolgozok miatt van ott.

 

Aztán elkezdődtek a furcsa dolgok. Például elkezdtem olyan emberek látszólag felismerni, összesúgni mögöttem akiket sohasem láttam

 

Épp indultam valahova. A gáspár pondró házánál parkolt egy szürke BMW, amikor kiálltam az autómmal megindultak felém (ketten ültek benne)

elmentek mellettem majd pár házzal odább megfordultak és újból elmentek mellettem, közben a mobiltelefonját a féreg végig úgy tartotta mintha kamerázna engem.

A pofáját láttam a féregnek, később azt is megtudtam kicsoda.  Egy varga tamás nevű korcs féregállat, később találkoztam még ezzel a

pondróval meg a drónjával (octomovie.com-os drón), erről a pondróról is lesz még szó a leírásban. A rendszámot ekkor még nem írtam fel,

de később láttam ugyanolyan autót parkolni a helyi pondró központ előtt (LOU284)

 

Füvet nyírtam az utcán. Megjelent egy fura motoros, vastag bőrkabát volt rajta pedig nagyon jó idő volt, a kezét (felém esőt) furán tartotta

nem a kormányt fogta hanem mintha valamit tartott volna a bőrkabátjában. Normál sebességgel közlekedett

addig amíg mellém ért, ott lelassított és egészen minimális tempóban haladt, miután elment mellettem még vissza is nézett rám,

majd megint normális sebességgel haladt tovább (kamera lehetett a féregnél a bőrkabátba rejtve?). Nem sokkal később megjelent a

“kedves” szomszéd a stadler pondróné és beszélgetni próbált, közben a telefonját furán tartotta, mintha kamerázna (stadler pondróékről is lesz még szó).

 

Index.hu-t olvastam rendszeresen. Elkezdtek rajta megjelenni, olyan cikkek amikből magamra ismertem, mintha az életemről írnának.

Ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy naponta megjelent valami olyan cikk amivel akkoriban foglalkoztam.

Semmi konkrét nem volt benne, de mindegyikről azt gondoltam, hogy jé ez milyen ismerős.

Ezek a cikkek nem tudom, hogy mindenkinek láthatóak voltak vagy csak nekem (internetes újságnál azt is meg lehet csinálni,

hogy ip cím alapján más-más tartalmat ad ki)

Van néhány amire emlékszem is :

– Ez volt a legijesztőbb. Éjszaka több alkalommal úgy ébredtem fel, hogy ébredés után gyakorlatilag teljesen ledermedtem,

mozdulni se tudtam (akartam mozogni, de nem bírtam kb. fél percig). Persze index-hu-n megjelent ugyanerről a dologról egy cikk,

hogy ez genetikai örökség, régen a vadászó állatok elleni védelem volt ez (ne csapjon zajt). Meg leírták, hogy ismernek

valamilyen nőt aki úgy ébredt többször, hogy valami idegen feküdt mellette a saját lakásában, és akkor átélte ezt. Nálam

nem tudom hogyan érték el, remélem csak ablakon keresztül (arról nincs tudomásom, hogy bejöttek volna).

– Amikor rájöttem mi is folyik körülöttem (egy szervezett zaklatás leírásból), akkor két cikk is megjelent az index.hu-n az egyik

egy gúnyolódó írás volt, hogy milyen érzés amikor rájössz, hogy mekkora bajban vagy. A másik, meg a szervezett zaklatás

enyhébb formájáról szólt (mobbing: munkahelyi zaklatás).

– Aztán megjelentek a különböző egészségügyi, magánéleti problémáimra nagyon emlékeztető leírások, stb.

– Amikor már aggódtam, hogy mi folyik körülöttem elkezdtem keresgélni interneten magamról, hogy mit csinálhatnak velem ezek az állatok.

Ekkor természetesen megjelent az index.hu-n egy olyan cikk, hogy a legtöbb embert az érdekli az interneten, hogy mi van ott saját magáról.

– Aztán volt olyan cikk is ami nem kizárt, hogy nekem akart csapdát állítani (ezek primitív pszichopaták valamiért boldogok, ha

börtönbe juttatják az embert). Ekkor már keresgéltem interneten magamról, de nem találtam semmit. Leírták egészen pontosan, hogyan kell

tetszőleges ember facebook fiókját feltörni. Leírták milyen programot kell letölteni, stb. Egy lényeges dolgot hagytak ki belőle egy valós

jelszó adatbázist (a program úgy működött, hogy a jelszó adatbázisban szereplő jelszavakkal egyszerűen végigpróbálta a felhasználói fiókra).

Ügye ilyen nincs egy átlagembernek, de nekem véletlenül éppen volt ilyenem (feljebb írtam hogy ultinet.hu-t én gyártottam). Gondolom ha

megpróbáltam volna, akkor megjelent volna a rendőrség, hogy én egy baromi veszélyes hacker vagyok…..

 

Aztán megpróbáltam mégegyszer meggyógyulni, elmentem egy magánorvoshoz, a rendelőben elkezdtem sugdolózni a recepciósok, hogy

láttak már a tv2-ben is…

 

Olyan 2012 novemeber, december tájékán vált világossá, hogy megfigyelnek. Piliscsaba és Páty közt közlekedtem rendszeresen. Ebben az időszakban

Telkiben a fő út mellé (Telkin a faluház utáni kisbolt, kocsma mellé) kiraktak egy bőrkabátos kopasz Harlay Davidsonos (vagy valami hasonló) köcsögöt.

Akárhányszor elhaladtam ott akármilyen időpontban, mindig ott állt ugyanabban a pózban, ugyanabban a ruhában.

Mindig mintha épp telefonálna. Egy idő után meguntam, úgy 500 méter után megfordultam és visszamentem. Ennyi idő alatt el is tűnt.

Legközelebb vittem magammal fényképezőgépet, lefényképeztem. Na ettől nagyon ideges lett, el akarta venni a

fényképezőgépemet, de nem adtam. Vicces volt, elindultam az autóval és kapaszkodott a kocsiba próbálta visszahúzni, de nem sikerült neki.

Ezek után más útvonalat kezdtem el használni, de egyszer még láttam ezt a köcsögöt. Következő héten Telki hátsó utcáin közlekedtem, hogy

megnézzem ott van-e megint. Nem volt ott, viszont amikor a visszamentem a főútra az új iskola előtti műfüves focipálya mellett, a pálya

melletti boltból épp ez a köcsög jött ki azurák cs. nevű féreg társaságában. Nem voltak boldogok, hogy megláttam együtt őket. Mindketten

ugyanolyan focimezben voltak (világoskák mez sárga mintával). Ha már nem sikerült a zaklatás, gondolták fociznak egyet,

mert ők azért jól akarják érezni magukat. (a fotó megvan a köcsögről)

 

Épp indultam valahova. Utca elején ahol lakom, az egyik ház fölött “véletlenül” épp egy drón repkedett (egy drón csak pár percet tud repülni). Ekkor

láttam drónt először. A házban tudtommal egy média pondró lakik, a nevét nem tudom meg nincs is ellene bizonyítékom (de ez is feltűnt többször).

 

Éppen hazaérkeztem, amikor gáspár pondró háza fölött egy baromi nagy drón repkedett (állt egy helyben a levegőben).

Kiszálltam az autóból ránéztem a drónra, abban a pillanatban elbújt a sövények mögé (alacsonyabbra ereszkedett). Majd újból előjött. Terasz ajtómból

újra megnéztem, ekkor azonnal újból lejjebb ereszkedett. Később index.hu megjelent a drón fényképe és azt is megírta, hogy ez egy nagyon “tehetséges”

egyénke műve. Egy varga tamás nevű korcs féregállaté (lásd feljebb octomovie.com drón).

 

Elkezdtek repülők, helikopterek repkedni közvetlenül a házam felett. Mintha valami fontos légiközlekedési útvonal lenne a házam fölött.

Eleinte egy sárga színű dupla szárnyű repülő jelent meg. Persze index.hu-ból megtudtam, hogy a varga pondró köréhez tartozik. És persze nagyon

“rendes emberek”,  kisgyerekek táboroztatásában vesznek részt (azok a pszichopata féregállatok akik embereket ávós technikával ki akarnak csinálni).

Ezt egyébként mostanában már nem látom. Legtöbbet egy kis sportrepülőt láttam, de sokféle jött (jön).

Technikák amivel a repülők “elmagyarázzák”, hogy nem is véletlen vannak ott:

– Kis sportrepülő. olyan amelyik vitorlázó üzemmódba is tud repülni. Ez pl. olyanokat csinált, hogy vitorlázó üzemmódban repkedett, majd amikor

kiléptem a bejárati ajtómon abban a pillanatban bekapcsolta a motorját (ennek baromi nagy hangja van), és elindult nyílegyenesen felém.

Visszamentem a házba (ha jól emlékszem a csak a szemetet vittem ki). Erre elfordult, és elrepült valamerre.

– Egymás után többször átrepül közvetlenül a házam fölött.

– Ugyanaz a repülő feltűnik több helyszínen. Pl. indulók a házamtól átrepül fölöttem. Megérkezik ahova megyek (ez leginkább Páty), kiszállok az autómból

abban a pillanatban átrepül felettem. Esetleg még útközben is rárepül az autómra. Pl. átrepül az út fölött előttem nem sokkal a jól ismert repülő, vagy

párhuzamosan repül az úttal, vagy olyat is szokott, hogy csinál egy fordulót az útnál ott ahol épp haladok.

– Megérkezek valahova, repülő nyílegyenesen jön felém, majd csinál egy fordulót és elmegy.

– És még sorolhatnám végtelenségig. Mivel gyakorlatilag minden egyes nap küldenek rám valamilyen repülőt, helikoptert (akár naponta többször is).

 

Környéken lakók elkezdtek furán viselkedni (szinte az összes). Susmorgás, stb. Nem hangosan, de azért mindenképp halljam. Leginkább olyanokat,

hogy most épp kameráznak, stb. Hogy ténylegesen kameráztak-e vagy csak szívattak ezzel nem tudom jelenleg. Szembe (majdnem szembe) lévő ház

kerítése mellé kitettek egy madáretetőnek látszó tárgyat, ami úgy volt beállítva, hogy a bejárata pont a bejárati ajtómra nézet. Nem tudom volt-e benne

rejtett kamera, vagy csak azért tették oda, hogy attól is féljek, hogy onnan is figyelnek (próbáltam leellenőrizni, nem találtam benne). Fénykép van erről.

 

Megjelentek a kertembe három lábú állvány nyomok. Később rájöttem ki mászik be a kertembe (bár lehet ennél több is volt). Egyrészt “kedves” szomszéd

a stadler pondró kölyke. Egészen kitaposták a füvet, ott ahol átmásztak. Még egy nagy követ is odapakoltam a saját oldalukhoz,

hogy könnyebben tudjanak átmászni. Ezen kívül akit még beazonosítottam az a varga tamás köreihez tartozik (láttam együtt őket).

Rendszám: IRR514, fehér seat cordoba. Bejelentve:hegedűs lászló, Bp. VIII.Víg utca 11-13/2-21. Ez a buzeráns pondró már hónapok óta ott parkolt

rendszeresen 2 házzal fölöttem, amikor rájöttem mit is művel. Konkrétan kamerát toltak az ablakomba (pl. éjjel), kilyukasztgatták a szúnyoghálót stb.

Megpróbáltam elkapni őket kertemen belül lapátnyéllel, de béna voltam nem sikerült. Ki volt építve a menekülő útvonaluk, stadler pondróhoz ez a másik féreg is

bármikor bemenekülhetett. Hónapokig próbáltam, de nem sikerült. Aztán vettem biztonsági kamerát, meg most már teljesen le van sötétítve az összes ablakom.

 

Amikor beszereztem a biztonsági kamerát, sikerül néhány felvételt csinálnom. Kitettem a kert felőli ablakba a kamerát, hátha beleszalad, de nem sikerült.

A felvételen az látszik, hogy ahova az infra kamera világít elkezd a fény mozogni. Valószínűsítem, hogy nála is volt infrakamera és leellenőrizte előtte mielőtt

próbálkozott volna. Aztán másnap ugyanezt csináltam, a stadler pondró felöli sövény közepén olyan 4-5 méter magasan megjelent egy fényforrás (infra kamerán

másképp látszódnak a dolgok, kamera lehetett). Másnap megnéztem mi van a sövény mögött és állványnyomot találtam (videó megvan + a fotók az állványnyomról).

 

Műtétem volt (kútvölgyi kórház), szerveztek nekem megfigyeltetést a kórházba, és valami egészen primitív elmebeteg gonoszságot a műtőasztalra. Ezt

már inkább le se írom, mert ilyenről legutóbb a legótvarabb ávós időkből lehetett hallani. Műtétem se sikerült tökéletesen, így azt is megakadályozták, hogy meggyógyuljak.

 

Egyik hajnalban kinyitottam a stadler pondró felőli ablakomat, és valami rendkívül idegesítő ismétlődő hang hallatszott. Kinyitottam másik ablakokat is azokból

madárcsicsergés jött. Megint kinyitottam a stadler pondró felőlit, onnan az idegesítő hang jött. Kimentem a kertbe, nem találtam semmit. Visszamentem megint

kinyitottam a stadler pondró felőlit, akkor már onnan is madárcsicsergés jött.

 

Utcaszínháznak nevezett dolog is volt. Leginkább a helyi pondró központban csinálták (ez egy iroda szerűség az utca legelején ahol lakom, valami könyvelő vagy ingatlan

iroda van ott). Pl. emeleti szinten lévő erkélyre kiállt egy takonyállat (nem tudom ki), mobiltelefonnal a kezében. Amikor elhaladtam ott váltva nézett mereven rám vagy a

mobilra. Ezt ismételten akárhányszor elmentem ott egy jó ideig. Aztán olyan is volt, hogy az irodában dolgozó összes egyén kivonult megnézni, hogyan haladok el.

Ezt ismételten akárhányszor elmentem ott.

 

Nem csak ott helyben hanem szinte bárhol a megfordulok tapasztaltam furcsaságokat. Leginkább susmorgás, meg olyan mintha mobillal fényképezgetnének.

 

Vannak gyanús jelek arra is, hogy valami megfigyeltetési eszközt is telepítettek ide. Mintha azt is tudnák, mikor hol vagyok a lesötétített házban.

 

Amikor már azt is tudtam mi ez:

 

Van egy yahoo-s csoport (garancsteto), amiben a helyi lakók vannak benne. Megírtam oda, hogy itt szervezett zaklatás van a környéken. Azonnal megállapították, hogy zavarodott vagyok,

és letiltották, hogy  bármit is írjak a csoportba.

 

Valószínűleg volt tényleges gyilkossági kísérlet is ellenem. Ezt nehezebb egyértelműen kijelenteni, mert nem ismétlődő dolog volt hanem egyszeri alkalom, de olyan

volt mintha egy filmből vágták volna ki. Perbál és Tinnye közt az első derékszögű kanyarban jött egy spéci furgon (amerikai filmekben látni hasonlókat). Teljes gázzal

csikorgó kerekekkel bevette a kanyart, úgy hogy teljesen átment az ellenkező oldalra (ahol én jöttem). Olyan volt mintha frontálisan belém szállna, utolsó

pillanatban mint egy rali versenyző visszament a másik oldalra. Előtte Perbálom láttam megfigyelő pondrónak tűnő egyént. Ezeket már elég jó hatékonysággal

megismerem. Általában olyan helyen ácsorognak, ahol egyébként semmi értelme ácsorogni, és szigorúan okostelefon van a kezükben.

 

index.hu már nem tud üzengetni mivel úgy döntöttem nem olvasom többé a pondró állatkák írásait. Helyette most facebook suggested post-jaiban (itt leginkább reklámok vannak)

jelennek meg olyan furcsa cikkek amikről az az érzésem nekem szólnak. Ez olyan szinten van, hogy például a különböző jelszavaimmal kapcsolatba hozható

cikkeket jelentek meg ott. Például Eperfa meg egy szám volt a jelszavam, ekkor megjelent egy eperfákról szóló cikk mint suggested post. Nem valami reklám

volt, csak egy béna írás. Aztán úgy döntöttem legyen valami hülyeség a jelszavam, hogy jön-e akkor is valami. Dinnyefa meg egy számra változtattam. Na

dinnyefát nem találtak, de jött egy cikk mint suggested post arról, hogy van az Alföldön valahol egy ember aki úgy termeszt sárgadinnyét, hogy felfutattja a dinnyét,

mint a babot szokás és fejmagasságban lógnak a sárgadinnyék.

 

Rendőrségnek nevezett bűnözői kör is megjelent. Egyrészt szinte állandó rendőri jelenlét van a helyi pondró központban. Aztán csinálnak olyan produkciókat,

hogy mutatják, hogy a rendőr pondrók védik a többi primitív férget. Például megáll gáspár pondró teherautója és egy rendőrautó közvetlenül a házam előtt.

Beszélgetnek, hogy lássam őket együtt. Aztán akármerre megyek valamilyen “véletlen” folytán mindig szembe jön egy rendőrautó. A pondró központba

most már egy rendőrkutyát is telepítettek (nyilván minden ingatlan irodához visznek). Korábban azt csinálták, hogy beállt a pondró központba a rendőrautó,

ki volt nyitva a csomagtartója amiben látszott a kenel, néha kutya is (rendszám: LYD107), most már fixen odaköltöztették (építettek egy kenelt neki).

A kutya egyébként intelligensnek tűnik a gazdáival ellentétben. Aztán volt olyan, hogy amikor hazaérkeztem “véletlenül” éppen akkor állt gáspár

pondró teherautója a pondró központ előtt és beszélgetett egy rendőrrel, a másik oldalon meg a pondró központ összes férge, meg egy másik rendőr

a kutyával. Erről videóm is van épp a kezembe volt az autós kamera, + fotó a rendőrautóban lévő kenel-ről, stb.

 

 

 

Médiának nevezett terrorszervezet:

 

Meg se tudom becsülni, hány ilyen undorító elmebeteg gyilkos vett részt eddig a terrorizálásomban.

Korábban el se tudtam volna képzelni ilyen undorító lényeket, akik tudatosan, megtervezetten embereket kicsinálnak. Olyan szinten

szándékosan tönkreteszik emberek életét, hogy a saját kertjébe is utáljon kimenni (ávós beszorítósdi).

 

Technikáik ezeknek az alattomos aljas végtelenül gyáva féregállatoknak:

– Helikopterek: rárepülnek az autómra, vagy megállnak egy helyben az úttal párhuzamosan, stb.

Pl. Több alkalommal megjelent egy különleges kinézetű helikopter, aminek a rotorját egy rácsos szerkezet tartja (nincs lefedve mint a legtöbb helikopternék).

Természetesen facebook suggested post-ból megtudtam, hogy ez az rtl klub helikoptere.

– Számos alkalommal “véletlenül” éppen a mellett az út mellett kameráztak, ahol én elhaladtam. Ilyenkor szinte mindig rendőri fedezet is

van mellettük (nem szeretnék ha épp ott durranna el az agyam).

– Gépjárművek, furgonok: Ellentétes irányban elhaladnak mellettem, a járműben meg látszik a kamera, stb.

 

Személyek:

– feljebb már írtak azurákot, de több másik ismert egyént is felismerni véltem.

Pl. 2014.12.19-én Budaörsre mentem egy bankba. Zsámbék belterületén egy helikopter rárepült az autómra, majd Budaörs előtt helikopter

állt a levegőben, amikor odaértem párhuzamosan repült velem. A bankban egy féregállat furán viselkedik. Úgy csinál mintha telefonálna,

de végig úgy tartotta a mobilját, hogy a kamerája felém néz (odébbmentem akkor követte). Félig takarta az arcát a mobillal, de szinte biztos,

hogy egy ismert média pondró volt (tv2, valami primitív műsora volt, beköltözött emberekhez vagy valami ilyesmi).

– varga tamás nevű korcs féregállat: Ez sokszor megjelent, meg a drónja. Amit tudok róla: octomovie.com (Black Sec Bt).

Korábban megtaláltam a facebook profilját is. Ezt azóta törölték. (http://www.facebook.com/tamas.varga.547389/about).

Ebből az látszott, hogy gáspár pondró az ismerőse, és valószínűleg pilisjászfalun él (ismerőse volt a pilisjászfalui polgárőrség vagy valami hasonló)

Szürke BMW-t használ, rendszáma valószínűleg LOU284. Ez tűnik az egyik főszervezőnek.

– IRR514, fehér seat cordoba. Bejelentve:hegedűs lászló, Bp. VIII.Víg utca 11-13/2-21: Ez mászik be emberek kertjébe és tol be kamerát az ablakon.

Szerintem ez külön erre szakosodott, láttam egyszer milyen könnyedén ugrotta át a drótkerítést (mint egy magasugró). varga tamás köréhez tartozik.

 

Helyiek:

 

gáspár pondró: Ez tűnik a helyi ávós fővezérnek. gáspár istvánnak hívják. Tudtommal testvére annak a gáspár csabának aki 2012-ben Piliscsaba

fideszes polgármestere volt (2014-ben leváltották). Ez szervezi leginkább a dolgokat helyben (meg a pereputtya), octomovie.com-os drón innen szállt fel minden

alkalommal, stb. Természetesen “köztiszteletben álló” egyénke.

Arról, hogy milyen minőségi lényről van szó, csak annyit, hogy a háza mögött van egy nagy árok, egyik alkalommal amikor drónnal szemétkedtek

lementem oda, hogy lefényképezzem őket (persze elbújtak, amikor visszaértem a házamhoz akkor újra előjött a drón), azt láttam, hogy telerakta

mindenféle szeméttel az ingatlana alatti földet az eső meg mosta az egészet bele az árokba. Kiköltözött a  pondró az erdő mellé, azt telerakta

mindenféle hulladékkal. Mostanában vágják ki az erdőt, természetesen abban is a részt vesz a faanyag meg a kertjében landol.

Facebook profile-ját már ennek se találom.

Utca elején lakó média pondróval veszekedtem egyszer (akkor már nagyon mérges voltam lapátnyéllel sétálgattam az utcán). Az meg mutogatott,

hogy honnan is jön ez az egész (gáspár pondró).

Az első drón támadás után történt. Fát vágott a kertjében, megálltam autóval előtte, hogy megnézzem ki ez a köcsög. Erre elkezdett integetni, pofáján

meg egy eltorzult pszichopata vigyor látszott (kb. úgy nézett ki a dolog, mint a rajzfilmben Garfield amikor valami baromi nagy aljasságot elkövet). Aztán

hirtelen rádöbbent, hogy nekem annyira nem is tetszik a dolog, behúzta fülét-farkát teljesen megváltozott a viselkedése.

Volt már olyan is, hogy épp akkor érkezett meg a házához amikor én indultam. Futva menekült be a házába a hős szervezett zaklató,

nehogy szembe kelljen nézzen velem.

 

stadler pondró: https://www.facebook.com/tamas.stadler.165?fref=pb&hc_location=friends_tab&pnref=friends.all

Meg a pondró kölykei. Akik egyébként tudtommal egyetemre járnak (facebook alapján) ők lesznek a jövő értelmiségei. Cserkészek is (jó cserkész átmászik a

szomszédja kertjébe és kamerát tol az ablakába). Elméletben még tanult emberek is (villamosmérnők azt hiszem, felesége meg könyvvizsgáló), mégis

ők a legprimitívebbek az egészben. Kíváncsi vagyok milyen jóra számítanak az ilyenek amikor belemennek a szomszédjuk kicsinálásába.

Sokáig úgy viselkedtek, mintha ez valami jóféle móka lenne. Mostmár azért aggódnak…Meg se mernek mukkanni ha épp üvöltözők velük.

2013.12.24-kén volt olyan, hogy kimentem a kertbe, majd vissza házba, majd megint ki, pondró kölyke üvölt: “Vigyázz még kint van!” .

(ugyanakkor ismeretlen autó állt a fölöttem lévő üres telek mellett: MDV173 vw passat, nem tudom van-e kapcsolat, csak sejtem, hogy nem véletlen volt ott)

Aztán volt olyan, hogy rám hívta a rendőrséget. Este kimentem a kertbe zseblámpával, megnéztem nem bujkál-e féreg valahol. Pondró felőli

sövény mögé is lementem, éppen akkor érkeztek meg. Erre gunyoros hangon, elkezdett pofázni, hogy “Nem is tudjuk ám ki van ott….”.

Vissza is szóltam valamit. Pár perc múlva biztonsági szolgálat (B-Angel) megjelenik azzal, hogy rendőrségi bejelentés történt, hogy valaki

mászkál a kertemben. Kérdeztem tőle, hogy tilos kimennem a saját kertembe? Meg szóltam neki, hogy veszi a biztonsági kamera.

Erre nem tudott mit mondani. Utána előbújt pondró állatka és nekiállt veszekedni a B-Angel-essel, hogy ügye azért bevisznek….

 

Helyi média pondró is feltűnt többször. Annak is van egy drónja. Láttam ólálkodni a házam körül is. Olyan is volt több alkalommal amikor még semmit nem

sejtettem, hogy amikor hazaérkeztem a kutyája a kertembe volt (követte a gazdáját?).

 

Terepjárós féregtől is jött sok apró dolog (pl. susmorgás, hogy épp kameráznak, stb). Ez is roppant primitív állatka, úszómedencés nagy hodály háza van 2 terepjárója

amit 3 évente cserél, 2 kislánya (az egyik egész kicsi még) tudtommal nyaralója, és nekiáll szervezett zaklatni….

 

Emellett az összes környékbeli házból tapasztaltam gyanús dolgokat, és egy csomó másik egyéntől. Leginkább helyi közösségi ügyekben fontoskodó

képmutató férgektől.

 

Ezen kivül gázmérő ellenőröktől tapasztaltam susmorgást (konkrétan a műtétemről volt szó benne). Vízóra leolvasó is furán viselkedett. Egy

átlagos vízóra leolvasó sorban egymás után csönget be a házakhoz. Nálam egyszer ez úgy történt, hogy láttam a fölöttem lévő házaknál járkál.

Gondoltam mindjárt jön ide is, de nem jött. Úgy kb. 1 óra múlva látom áll a kapum előtt, lázasan telefonál, majd becsenget. Kimegyek

csinálja a dolgát, közben látom, hogy ismert repülő vitorlázó módban nap felől, hogy ne legyen feltűnő repked. Utána nem a szomszédnál

folytatta, hanem teljesen másfele ment tovább. Legközelebb rákérdeztem, hogy ma nem is hívott repülőt? Nem örült a kérdésemnek.

 

Pondró központ: Utca elején álló iroda szerűség. Itt gyülekeznek. Utcaszínház volt rengeteg itt. Ha van valamilyen megfigyeltetési eszköz

telepítve, akkor valószínűleg ott végződik (de erről nincs tényleges információm). Állandóan feltűnő autók rendszámai megvannak,

de nem tudom melyiknek milyen szerepe van. Egy időben egy lakókocsit telepítettek ide (amibe el lehet bújni és kamerázni).

Most már az nincs ott, most rendőrkutya van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük