Psichopath-global-network info 2008

Félvezetők imádata.. Mi lenne, ha összetalálkozna ez a világ szupravezetőkkel? Összetalálkozott már és megölte őket. A kötelező, kincstári böszmeség, falkában csaholás, a pszichopata trónra emelése ide vezet. A semmibe. Globális népirtásba, mindent pusztításba, lopás-, rablás- és hazugság alapú államizmusba. Ha állam, akkor bűnöző! El ne hidd hogy normális a 90%-os “adó”! 10% felett az már a kifosztás kategóriája, mégis most 90%-ot tűr az emberiség. Nyíltan cinikus oltásos népirtás, repülőgépes permetezés, elektromágneses agressziók, információs terror, államvallásba fanatizálás, minden igaz és természetes betiltása! Mindezt eddig meg tudta tenni az egységes globális bűnszervezet a helyi bűntársakkal, hivataljaink megszállásával, médiaterrorral. Vedd már észre az ébredt erőt és állj az épek mellé mindeneddel!!! Támogasd ahogy tudod a szupravezetőket! Léteznek, létezünk. Én is az vagyok. Hat évtizede a fronton, tisztán, támadhatatlanul és magas tudományos fokozatokkal, felhatalmazásokkal. Tetteim alapján miniszter vagyok. Ily primitív félvezető szintnek ekkora lehetősége van, mint látható! Bármit megtehet kockázat nélkül. Az illegalitásba kényszerített valódi vezetőknek van csak felhatalmazásuk szabályt alkotni: tehát jelenleg minden hatálytalan, amivel rabszolgásítják a valódi tulajdonosi kört. Vedd észre, hogy a nyilvánosság mai szintje eltépte láncaidat! Megszállóink ezt már látják és ezért ez az előre menekülés Covid-19 trükkel, agyalmánnyal. Létezik veszély, de nem az, amit ezek hazudnak. Kell higénia is, de azt megelőzi az öntudatra ébredés, a láncok lehullásának felismerése. Hazugsággal le lehetett állítani a világot, akkor igazság vírusával ennél sokkal többet megtehetünk. Terjeszd a fertőzést minden eszközzel, ott ahol vagy! Ha nem véded meg szupravezetőidet, akkor mindannyian halottak vagyunk. Láthatod.

 

 

2020. aprilis 25:

 

2020. április 20:

https://yadi.sk/i/H1ARvrhroVefcA
DAvid Icke 2020 1-2-3. rész. Nagyon fontos, hiteles magyarázat ez napjaink globálterrorjáról. Tudni kell mindenkinek ezt. Összeáll a kép, minden megvilágosodik. ReálMédia. A legtitkoltabb információk leleplezve. Meg kell ezt tanulni! Ez jogunk és kötelességünk. Ép válaszra van szükség a folyamatban lévő, nyílt tömeggyilkosságra. A legveszélyesebb elmeállapotú humánsalak rendszer szinten irtja és manipulálja a földön élő összes élőlényt sejtszintű pusztítással fényszerűen fókuszálható űr agresszióval.. A mostanában tapasztalt szokatlan égi jelenségek is azonnal lelepleződnek ebben.

Ez a 2020 fedőnevű húsvét hétfő is olyan mint a többi szokott lenni:

1. Hazugság alapú, keresztényesdi, vírusosdi, államosdi…

2. Agresszíven manipulált, maszatolt,

3. Kómásító-, rabszolgásító műveletek sora.

4. Megalázóan laposkúszásba kényszeríti az ép tulajdonosi kört a megszálló manipulátor, agresszor,

5. Ugyanúgy rettegtető és életveszélyes a szuverén személyiségek számára, mint szokott máskor is lenni.

6. Az államosdi agresszió technológiája szintet ugrott a vírusosdival egyidejűleg: ötödik generációs már ez a szintű támadás az épek ellen. Beüzemelték a kiválasztottsági hiedelműek a mikrosütő frekvenciájának 20-25-szörösén működő-, fényszerűen fókuszálható-, sok Kilowattos teljesítménnyel sugárzó gyilkológépüket. Nem otthon. Más népek ellen. IT eszköznek próbálják hazudni.

El szoktak sikkadni a történelmi pillanatok, melyek alkalmasak lennének az értékrend helyreállására, normalizálódásra is.

30 éve is ellopta a salak a változás lehetőségét honunkban és elkövetett olyan fideszjárást, mely felér tucatnyi tatárjárással. Azért nem törvényszerű, hogy most is ellopja, bár már javában folyik a kifosztás/népirtás, dezinformálás ötödik fokozata, a tulajdonosi reakció viszont késik, bár jelei már vannak!

Világunk egyik leghitelesebb publikátora, David Icke cáfolhatatlanul bebizonyítja-, levezeti, hogy nem létezik olyan, hogy COVID-19. Már a kitalálójának is van két korábbi priusza! Nem ez az első akciója. Figyelmesen végig kell nézni és megérteni az interjút vele! Igazolja a magyar ébredtek eddigi kijelentéseit. A teszt nem tesztanyaggal történik. A vírus nincs izolálva. Világosan látható a félrevezetési szándék, melyet elejétől érzünk.

David
[KGVID poster=”https://yadi.sk/i/4ay2Eoo9yMVOvA” width=”640″ height=”360″]https://yadi.sk/i/4ay2Eoo9yMVOvA[/KGVID]

Amit vírusnak hazudnak, az a mindenkiben megtalálható immunválasz fizikai megjelenése a szervezetünket ért támadásokra!!! Tudják ezt sokan, hogy egy fertőzés beazonosítására nem ez a szakszerű eljárás. Az már kiforrott az utóbbi 130 év alatt. Megvezetett falka kritika nélkül zúdul az Emberiség végkaszáló hiénái után. Ma már ennek kockázata van: bűnük (melybe lelkiismeret furdalás nélkül másznak bele!) nem évül el, sokkal tartoznak nekünk. Amennyiben nem jön létre globális szövetség az épek között, akkor ezek továbbra is szabadon hamisítják a tényállást és élvezetből irtják az ártatlanokat, látókat.

Most a COVID-19 vetítés takarásában folyó műveletek a lényegesek, melyek kimenetele szerintem is kétesélyes. Régóta következetesen hiszek a jobb jövőben és teszek is érte minden eszközömmel ott, ahol vagyok.

Világosan érzékelhető mostanában:

1. Miután globális tudat és nyilvánosság végre a mai szintre jutott, látható a nyájaskodó előre menekülése az eddigi globál terroristáknak.

2. Ébredtek blokkolása, szétzilálása, rettegtetése, eredményeik szétmaszatolása…

3. A kifosztók színváltása: az eddigi hóhérok kezdenek el szeretetet emlegetni, elesetteket simogatni.

4. Arra még nem láttam bizonyítékot, hogy pozitív változás történne, bár úgy tudom történelmileg aktuális és lehetséges lenne ez! Az ébredtségi szinten múlik szerintem. Az ép tulajdonosi körnek végre választ kell adnia az őt ért agressziókra!

Mi tapasztaltak megérezzük ezek hazugságát és általában a később bejövő valóságalapú információk megerősítik érzeteinket, igazolják feltételezéseinket és összeáll a kép. Számunkra túlságosan ismerősek már a motívumok, technológiák, a falkában csaholás, a szenvedélyes pusztítani akarás, a felsőbbrendűségi hiedelem, hivataljaink megszállóinak stratégiája… Űrruhába öltözött, hiedelmes csuti beteg röhögve riogatja a kórházak kiszemelt prédáit és a kómásított „lakosságot”. Nem kell ehhez kommentár.

Akiben nincs meg az a képesség, hogy hazugsággal összetalálkozva legalább gyanúja ébredjen, nagy fogyatékossággal küzd. Okát érdemes megkeresni.

Miután sok éve ingyen osztom friss információimat globális lapomon, a világban kialakult egy kör, akik ezt viszonozzák. Kis túlzással önfejlesztésű lett lapom. A valódi tanító és a valódi gyógyító nem követel pénzt munkájáért. Jelenleg ott tartunk, hogy általában nem becsülik azt, amiért nem fizettek. Mivel már mindenemet elhasználtam az Emberiség jobb jövője érdekében folytatott munkám során, kénytelen vagyok hozzájárulást kérni olvasóimtól. Teljesen nyílt, átlátható, igaz alapú, nagy tapasztalatú és sokoldalúan kimunkált jellem vagyok. Írásaimban nem található manipuláció, reklám, valótlanság. Háttársa igyekszem lenni az ép jellemeknek. Valódi szeretetben nőttem fel és alkalmassá váltam szülőnek. Felismerem azokat a sérült lelkeket, akikből áll ez a globális megszálló pszichopata hálózat. Ezt a képességet nagyon drágán vásároltam és ez magas tudományos fokozatot jelent számomra. Népszolgától, közösségi vezetőtől ez alap követelmény!

Egyértelmű választ kapsz korunkban felmerülő kérdéseidre, ha úgy közelítesz a megoldáshoz, hogy milyen világ a természetes. A legveszélyesebb elmeállapotúak hálózata által megszállt-, szenvedélyesen pusztított világban szeretnél élni, vagy a közszolgálati szakterületükre illetékes-, tiszta kezű-, elhivatott-, nyilvánosságálló-, angyali jellemek által koordinált-, támogatott világban, közösségben? Közösség vezetőjének legfőbb feladata, hogy nálánál alkalmasabb utódokat prezentáljon a saját posztjára. Aki nem ezt teszi, az nem vezető, hanem megszálló antiszociális. Az ilyenek hangja csupán zajszennyezés, nem vélemény, főleg nem hatályos jogszabály. A tisztességben megérett cselekvőképesek az illetékesek a néphatalom közvetlen gyakorlására, függetlenül attól, hogy hányan támogatják őket. Régi bölcsesség, hogy a közvélemény a leghitványabb minden vélemény közül. Az utóbbi évektől már blokkolhatatlan a nyilvánosság. Ez hozott változásokat, esélyt a jóra, természetesre, épre. Titkosítások hatálytalanok és Emberiség ellenesek. Létjogosultsága kizárólag a tisztán maradt tulajdonosi kör hatalom-gyakorlásának van. Semmi nem indokolja, hogy államnak hazudott bűnszervezet bármilyen befolyással rendelkezzen, egyáltalán létezzen. Ebből még jó soha nem volt, csak háborúgyár, családbántalmazások, gyermekkínzások, rabszolgásítás, pocsékolás, talentum pusztítás…

2020. junius 2: Kedves magyar állami terroristák, maskarások, pszichopata simogatók, megszállók, gyerekrablók! Az egészségetek védelme érdekében haladéktalanul kérjetek bebocsátást a legközelebbi börtönbe! Gondoljatok a lincselés egészségkárosító hatására! Amit csináltok évtizedek óta az globális hátterű. Az erre adott válasz is az lesz. Ne nehezítsétek tovább helyzeteteket, hanem a kártérítési előleget teremtsétek elő sürgősen! Bűneitek nem évülnek. Életfogytosok vagytok többszörösen.

 

Magyar felirattal, 145 perc pp. info. 12 év! Előbbre vagyunk??

Sarkítva: Kétféle ember van.

    1. Aki eleget tesz védelmi- és közösségi kötelezettségeinek.
    2. Aki csupán elvesz az Emberiség közös asztaláról.

Eredeti cim: “Wake Up Call” 2008, Rendezte: John Nada Betiltott dokumentumfilm a globalizmus visszassagairol. Magyar nyelvu feliratos verzioja “Ebresztofilm” neven valt ismertte. John Nada (USA) dokumentumfilmje. Eredeti angol nyelvu verzio, magyar felirattal. FIGYELEM! Az eredeti “Ebresztofilm” dokumentumfilmben szereplo, a “BBC Studios” tulajdonaban levo egy perces filmreszlet a tulajdonos es a YouTube szerzoi jogi kovetelese miatt ki lett vagva, nev szerint a “Supernatural Science, Season 1, Episode 10” elnevezesu dokumentumfilmbol, 1 ora 54 percnel. Az eredeti es vagatlan verzio itt tekintheto meg, magyar felirattal: https://videa.hu/videok/film-animacio…

10 éves Gyermekem pszichopata kínzásába kényszerítve 7 éve!

Elkövető: magyar állami terroristák, államizmus, talármaskarás bagázs.

Ok: megfélemlítés. Élvezettel pusztítanak.

Segíts nekünk Világ nyilvánossága!!!

Azonnal vissza minden gyermeket a szülőnek alkalmas szülőjéhez a pszichopata fogságából!

Apatlanitas

Tegyél eleget védelmi kötelezettségednek: leplezd le a magyar állami terrorizmust, a svéd állami terrorizmust, az Emberiség ellenségeit!

Incompetent-Mothers

Arkadas!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük