Nyilvánosság

A parazita ebben elpusztul, az igaz talentum ettől élni kezd.

30 éve tapasztalom ezt: állami gyermekkínzás, szervezett bántalmazás, pszichopata terror. Végtelenül visszafogott vagyok ezzel a fogyatékos terrorista bagázzsal. Ép embert nem engednek maguk közé ezek a gerinctelen agresszorok, csak pszichopatát, fogyatékkal élőt, prostit. Nagykáta, Csepreg, Sárvár, Szombathely, Győr, Budapest, Gödöllő… bizonyítottan ilyen megszállás alatt áll évtizedek óta. Segítsük őket, hogy találkozhassanak végre önmagukkal! Életfogytos ez mind. Ezt 30 éve hallják tőlem. 12 óránként szkennelik netes tevékenységemet. Miért nem reklamáltak sosem, hogy leleplezem őket? Mert tudják hogy igazat beszélek. Jelenleg is pszichopata prosti hálózat kényszeríti pszichopata kínzásába kisgyermekemet. Tehát minden eszközt jogosan használunk fel, mikor eleget teszünk védelmi kötelezettségünknek agresszorainkkal szemben ártatlanjaink kínzása miatt. Gyermekrablás a neve ennek, amit folytatólagosan és bűnszervezetben elkövet ez a maffia. Egy nap emberrablásért járó USA kártérítést kell figyelembe venni és felszorozni az eltelt napok számával! Ennyivel tartozik neked is és gyermekednek is a governista bűnszervezet. Amíg ezt nem rendezi, addig életfogytos a neve, aki minden jogát eldobta. Ez nem évül el és bármikor jogod van kiverni belőle a pénzeteket. Szövetkeznünk kötelező, mert maffia ellen egyedül nem eredményes a válasz. Lapom: planetaudit.eu. Mail: abimed@yandex.com Bűnrészes salak meg ne zörögjön bele postomba!!!

Azt látom, hogy a lakosságnak hazudott tulajdonosi kör nagyon fegyelmezett, toleráns, jó közösségi magatartású most 2020 március 16-án.. Az államizmus elkövetői percenként ledokumentálják határtalan aljasságukat, vezetésre alkalmatlanságukat, prostituáltságukat, legveszélyesebb elmeállapotúságukat… Túl későn léptek a járvány ügyében, támogatják csicskáik hullarablásait, nem állják a nyilvánosságot… Néven kell nevezni a dolgokat, felelősöket! Ne emlegessen itt senki kormányt, államot, hatályos jogszabályt! Itt ilyesmi nincsen. Ami van: túlzott türelmünk hivataljaink 100%-ban korrupt megszállóival szemben. Látó szemet, cselekvőképességet, informáltságot és éberséget Nektek ebben a kötelező védelmi helyzetben, mely évtizedek óta tart! Hullanak az álarcok, a leplek, maskarák. Kizárólag a tulajdonosi körnek van jogosultsága megszólalni. A többi az zajszennyezés. Nem kellett az általam készített, nyílt és manipulálatlan, magyar és valódi Face webhely, pedig most jól jönne! Sokkal kevesebb digitális agressziót élnénk át: ezek ilyenkor is kotornak, cenzúráznak, blokkolnak, maszkolnak. Nem évül el az ilyesmi. Sem az információ visszatartása.

IMG_4560

Pokoli- helyett élhetnénk paradicsomi körülmények között is, ha az ép Emberiség kiszabadulna a legveszélyesebb elmeállapotúak globális szövetségének fogságából. Csírázik az igény a szabadságra, igazra, szeretetre, Családra, Nemzetre, természetes jogszerűségre. Csak ébredés kérdése, hogy végre valódi közösségiek vezessenek teljes nyilvánosság kontrollja alatt: soha többet, pártot, vallást, természetellenes degenerációt, államot, uszítást, manipulálást, antimédiát! Archiválj és publikálj! Ne ítélj gyorsan, ne kövesd a csahosokat/csuhásokat! Igaz léleknek nem kell maskara, hogy jobban higgyenek neki. Nagy zajjal megy a lelepleződés: férgek változnak át kaméleonná, hóhérok kezdenek el simogatni kisdedeket. Effélék beszélnek így:

“Ha valamit nem tudsz ellehetetleníteni, állj az élére.”

 

20190414:wiki https://file.wikileaks.org/file/

20181012:
Ami most folyik honunkban, EZ A VALÓDI FEGYVERES ERŐSZAK. Az erre adott akár fegyveres válasz is a kötelező védelem körébe tartozó közösségi feladat. Egy illegitím, népellenes bűnszervezet tartja megszállás alatt hivataljainkat és parlamentünket, használja a magyar Nép rendőrségét, fegyvereit, lőszereit, egyenruháit, ügyészségét, bíróságát. Ennek véget vetni-, az elkövetőket hatástalanítani minden cselekvőképes embernek kötelessége. Aki ennek nem tesz eleget, büntethető. Nem voltak jogosultak választáson indulni, érvényes szavazatot nem kaptak, már a választás előtt rabosítani kellett volna őket népellenes magatartásuk miatt. Vásárolt-, kizsarolt-, manipulált szavazatok nem tekinthetők érvényesnek. Hatálytalan minden intézkedésük. Minden hatalom a Népé, aki itt mindennek tulajdonosa, csak még nem vette észre a kómásítás miatt. A valódi nevén kell nevezni a dolgokat! Nem kell médiának nevezni az álmédiát, rendőrségnek a bűnőrséget, miniszterelnöknek a maffiavezért! Nem véletlenül irtóznak a nyilvánosságtól, valódi médiától, leleplező médiamunkásoktól. Népvagyonból fizetett közösségi feladatra kizárólag a nyilvánosságot álló személyek és intézmények alkalmasak. https://planetaudit.eu/sample-page/ A tulajdonos Nép előtt titok nem lehet. Amit titkolnak az bűncselekmény.
 
Az épek legyenek erősek, szervezettek, szövetkezzenek! Ezer magányos farkas egyszerre tegyen eleget kötelezettségének és tépje szét a népellenes parazita hálózatot! Napjainkban a tettek alapján megmutatkozik, hogy ki a valódi közösségi, ki állja a nyilvánosságot, ki ad a Népnek és ki az, aki elvesz a Néptől. Toma Imre 2018. 8. 9.
nyilvanossag
Jelenleg kifejezetten hivatali bűnözésre van optimalizálva, kifejlesztve minden erőszak szervezeti tevékenység Magyarországon.

 

A nyilvánosság fogja garantálni a korrupciómentes közéletünket. Már sokunknak van lehetősége élő videó közvetítésére és egyéb dokumentálásra. Kezd kockázata lenni a hivatali terrornak.

Magyar Ébredés

 

Jelenleg kifejezetten hivatali bűnözésre van optimalizálva, kifejlesztve minden erőszak szervezeti tevékenység. Alaptalan titkosításokkal teremtenek maguknak büntetlenséget Nép ellenes bűnökben. Kiforrott technológiákkal pusztítják a tiszta kezű, ép lelkületű, stabil erkölcsű látókat, közösségieket. Priuszhamisítás, ügyészi kummantás, fogolykínzások, szakértői irathamisítások, családjogi bűntettek, megfélemlítés, zsarolás, kifárasztási stratégia: mindennapos eszközök ezek. Ezekért vagyunk a világ legkorruptabb országa. A legveszélyesebb elmeállapotúakat-, hiedelmeseket-, antiszociálisokat-, erkölcsileg lepusztultakat nagyon összehordta a szél és pontosan a hivataljainkba. A magyar Nép által felhatalmazott, legitim erőszakszervezet nem a felszínen fogja kezdeni a rendrakást, hanem a lényegi dolgokat teszi helyre először. Ma honunkban nincsen hivatalban senki, akinek jogosultsága lenne ítélkezni emberek felett. Jogerős ítélet évtizedek óta nem lehet ebben az “országban”. A bűnözés azonnal visszaesik harmadára, amikor a jelenlegi ügyészeket, bírókat, rendőrtiszteket el fogjuk távolítani hivataljainkból. A globális hátterüket már elveszítették a korrupt hivatalnokok, a Nép ébredése folyamatban van. Drága Barátom neked óriási hatalmad van. Pusztítóid, parazitáid rettegnek attól a pillanattól, amikor erre ráébredsz. Azt figyeld, hogy ki ellenzi a nyilvánosságot, ki maszatol, ki titkosít, ki egyirányúsítja az információ áramlását! Meg fogod találni az Emberiség ellenségeit.

Aki tud szeretni és tud összefogni, nem szít viszályt, csak az fog megmaradni ebben a vérzivatarban. Szeretettel, szakértelemmel felépített, nyíltan együttműködő, nemzetközi együttműködés tudja csak megállítani a globális terror csendes és nyílt változatait. A szeretetet ismerő, természetes családközpontú, hiedelem mentes, egészséges lelkű nyílt emberek határok nélküli szövetsége képes meggyógyítani ezt az évezredes préda gyártó, rabszolgásító járványt.

drone_snow

Természetes igényünk van az egészségesen működő közösségekre, de nem a tévtanok agresszoraira, semmilyen bizonyítékkal nem rendelkező “misszionáriusaira”! Világosan látnunk kell: kinek érdeke korlátozni a Nép tájékozódását, önképzését, szerveződését, szórakozását, ébredését.

Egyértelmű: a beteges, önhitt, maximálisan fedett viselkedésű, agresszív embereknek, akik abban a tévhitben élnek, hogy van joguk másokat likvidálni, terelgetni, uralkodni másokon, maguknak vallást, népet találnak ki, folyamatosan háborúkat gyártanak, világuralomra törnek. Egészséges ember ilyesmiben nem vállal bűnrészességet, még csendes támogatóként sem. A lassan ölő gyilkos és a gyorsan ölő gyilkos bűne azonos súlyú. Ennek ellenére a lassan ölés nem büntetett nálunk, sőt támogatott. Írnak/íratnak maguknak bármilyen törvényt. A lemészároltak száma milliós. “Nem bűncselekmény”.

2015jul11jelek

A nethasználat kezd terjedni a jó szándékú, építő, tiszta kezű emberek körében is. A rossz szándékú használat már régen elérte lehetséges legnagyobb szintet. Lényegében a digitális világ kb. 99%-át bitorolja. Analizálni és publikálni kell módszereit, stratégiáját! A neten terjedő mocsok, gazemberség, népirtás mára olyan szintet ért el, hogy a rengeteg halálos áldozat okozta sokk, kiváltotta a normális emberek aktivizálódását, szerveződését végre. Érzi vesztét a parazita 1%, azért ez az offenzíva. Munkára leleplezők, igazságkeresők, informátorok, vérbeli tanárok! Mindenki ott ahol van, azt amit tud! Csak keményen, egyenesen, természetesen, higgadtan. Ami elviseli a teljes nyilvánosságot, az már lehet igaz. Titok már nem él sokáig. A kulcs a nyilvánosság: a parazita ebbe belehal, az igaz talentum ettől élni kezd!

Tovább nem halasztható, hogy a 99% visszahelyezze magát természetes jogaiba és az 1% parazitát hatástalanítsa. A valódi értéket terjesszük: önvédelmi lehetőségeket, alternatív kommunikációs hálózatokat, IT szakinfót, kicsontozatlan IT eszközöket, kommunikációs technikákat, OP-rendszereket, webhelyeket, tudástárakat, letöltő helyeket, globális hatású emberjogi infókat… Valódi médiát készíthetünk az agresszív, Nép ellenes hamisítványok helyébe. A világ Népét dezinfóval tette rabbá az 1%. Fejlett info technika robbanásszerűen felszabadíthatja!!! Csupán az ébredésen múlik minden. Nincs ennél fontosabb. Még a mozgásunk korlátozása is kisebb kárt okoz, mint a tájékozódásunk korlátozása. Szövetkezzünk! Nép ellenes bűn a pénzünkre spekulálni, figyelmünket terelgetni. Emberek milliárdjai vannak emiatt elnyomorítva, irtva. Pedig van itt hely mindenkinek. A globális magánhatalom, misztifikált maffia, “felsőbbrendű”, “láthatatlan” világkormány precíz beazonosításáért éles látás, tapasztalat kell! A nyilvánosságot nem tudja elviselni. A transzparenciának már nem lehet gátat vetni. Tehát csak idő kérdése és globális ébredés kérdése, hogy helyükre kerüljenek ezek a dolgok, az értékrend helyre álljon. A globális gonoszság és globális böszmeség a legveszélyesebb támadásukat a Családfők, Otthonok ellen intézi. A gyermekek leplezetlenül erőszakos, perverz deformálását, csonkítását, testi-lelki kínzását, szülőtől megfosztását végzik szervezetten, nyájaskodva, segítségnek álcázva, egymás védelmében, egymás mellett tett hamis tanúzással. Ez sem évül el: nép ellenes bűn. Korlátozott apa kapcsolattal felnőtt ember általában képtelen lesz a komoly védekezésre, az egészséges lényeglátásra, a stratégiai gondolkodásra, távlati tervezésre. A legfontosabb, extrém helyzetben valószínűleg hibázni fog. Tehát országa szabad préda, sorsuk megpecsételve. Jól működő-, valódi országokban figyelnek is erre. Anya igazi, csonkolatlan utódot nem tud felnevelni Édesapa nélkül.

20150608becsulet

Az őszinteség a szeretet bizonyossága. Az vállalja az őszinteség kockázatát, aki szeret. Újra ott vagyunk: igazság és szeretet. Legfőbb kulcsszavak. Kár kinevetni ezeket. A “szokásos” konfliktus kezelő eszközök eredményességére semmilyen bizonyíték nincsen: a jelen állapot dokumentálja hatástalanságukat. Bugyuta hiedelmeken és a legrafináltabb hazugságokon alapulnak. “Békefenntartó” terroristák, Családpusztító “családvédők”…

merjlatni

Konfliktus óceánban él az Emberiség. a végletekig elcsigázva, nagy baj közvetlen közelében. E tények cáfolják az eddigi “kincstári okoskodókat”. Végre teret kell adni a bölcseknek és látóknak, a fiatal talentumoknak! Az eddigi diktátorokat, parazitákat a helyükre kell tenni és gyógyítani őket. Egy percre se engedd közeledbe azt, aki hazudik neked, vagy manipulálni akar! Láss át a vetítésen! Tettek alapján ítélj! Szavakat csak annyira vedd figyelembe, amennyire a körülmények tényleg indokolják! Igazlátó szemet kell fejlesztenünk.

legnagyobb-bunozok

A 99% extrém nagy türelmet, önfeláldozást tanúsított eddig, a háborúgyárosokkal, hazaárulókkal, oligarchákkal, diverzánsokkal szemben. Nincsen jogunk tovább várni, tétlenkedni, parazitáinkat éltetni. Utódaink előtt tisztának kell maradnunk. Meg kell tennünk mindent az emberibb, élhetőbb, természetesebb, igazabb, szeretetteli világért. Ez nem csak jogunk. Kötelességünk. Mesefigurákkal, isteneskedéssel, erkölcsi züllesztéssel, médiának álcázott dezinfo hadtesttel, viszályszítással, vallásgyártással, nép kitalálással, velejéig korrupt erőszakszervezetekkel ide juttattátok az Emberiséget. Testi és lelki nyomorba, végveszélybe, atomháborúba, narkós önpusztításba. A globális közállapotok magukért beszélnek, cáfolhatatlanok e szavak.

A természetesnek hazudott pszichopátia és pedofília állami szintre emelése során előbb kitaláltak hozzá vallást, aztán ezen felbátorodva fajt-, népet-, országot hazudtak még hozzá. Gyártottak történelmet még, népszokást… Ez a degeneráció tartja fogságban az ép Emberiséget. Mindent ez határoz meg. Globálisan felismerni kell ezt és összeomlik a hazugsághegy. Ez zajlik most némi zajjal. A magyar szekció beazonosítása, archiválása, vádelőkészítése a legfontosabb munka most a valódi magyar népügyészek számára. Támogasd a népügyészeket!!!!

Talmud supports pedophilia, jewish supremecy, moral depravity, racism, usury, subterfuge, etc..
Anyone who associates with these beliefs is a demon.. Dual citizenship is TREASON and Isreal is a terrorist state.. Bullshit scriptures dont justify slaughtering innocents to fulfill self-purported prophesies.. Enuff with this BULLSHIT.. Please wake up!

TIMESOFISRAEL.COM
Ultra-Orthodox member of the Likud party also says PM told him Israel would officially adopt Hebrew calendar

20150523

Ép ember nem bánt mást, nem más rovására próbál előrejutni, Családjáért-, nemzetéért-, az ép Emberiségért dolgozik, alkot. Ő nem tévelyeg hiedelmek hálóiban, adni és teremteni képes, háttársnak- és szülőnek alkalmas. Mindenmagyarok Kárpáthonában és azon kívül is sok ilyen jellem él. Bennük lehet bízni, ők képesek visszahelyezni jogaiba a tisztakezű Népet. Nézz szét lapomon! Erősítsük együtt a jót, épet, természetest! Nem természetes, hogy a fogyatékkal élők, legveszélyesebb elmeállapotúak tartják mesterséges pokolban fogságban, prédának az Emberiséget. Tégy eleget védelmi kötelezettségeidnek! Ne tévesszen meg az elkövető talármaskarája, hivatali beosztása, tudományos fokozata, magabiztossága! A nyilvánosság már megállíthatatlan. Lelepleződnek már az eddig jól fedett üzelmek, bántalmazások.

Mondd: mi az akadálya annak, hogy terroristák és globalterroristák árasszák el Magyarhont? Szerintem régóta semmi. Idén már magam is kétszer láttam busznyi fiatal, idegen nyelven beszélő, kisportolt civilt, akik mintha csak nem rég öltöztek volna át civilbe. Ez látható. Mindegyik esetben egy vezető után haladva vonultak el katonásan aktívan és fegyelmezetten. Akit mi honvédelemért fizetünk, az nem tudja semmivel bizonyítani honvédő tevékenységét. Mi a szokásos neve az ilyen katonának?

alomotthonok

A magyar felszabadulást késleltetheti a globálterrorista által ide telepített gigászi hadianyag és bérgyilkos hadtestek, de a folyamat globálisan már nem megállítható. Vigyázz Magyar! Ne a java hulljon! Tartsunk ki az igaz, természetes úton! Globális jelenségre csak globális válasz lehet eredményes. A 99%-nak szövetkeznie kell, nem a felszínt kapargatni megosztva. Itt EurAsia-ban japán Testvéreinktől rengeteg értéket kaphatnánk. Idegen paraziták nem engedik, hogy segítsen a Testvérünk. Legalább tanuljunk tőlük! Mi is lehetünk hasznukra, segíthetünk nekik mi is. Családban ez így természetes. A digitális távközlés terén 20 éves előnyt akartak nekünk lényegében ajándékozni kb. 28 éve. Miért is nem tehették meg?

Gyermetegnek és nevetségesnek nevezhetnénk az 1% mai reakcióit, ha nem lenne tragikus: az új helyzetben is ugyanúgy hazudnak, mint fénykorukban. Nem veszik észre, hogy rajtuk kívül már senki nem hiszi el hazugságaikat, hogy a Nép többsége már tisztában van gazemberségeikkel. A végletekig provokálják az egyetlen legitim hatalmat, a természetes úton járó, érték előállító, egyenes és nyílt Emberiséget. Ennek most következményei lesznek. Nem szabad hibázni. A mértéktartás, tárgyilagosság, szeretet, tolerancia és megbocsátás mindig legyen velünk! Én nem politizálok. Kötelező védelmi kötelezettségemnek teszek eleget. Maximálisan törekszem a valóság publikálására, mert nincs más út a mindent elborító, globális, évezredes hazugságterror ellen védekezni. Ez nem jog, hanem kötelesség minden ép embernek.

Akik alkalmasak az ép Emberiséget jogaiba visszahelyezni:

Érett kultúrákban a koros embereket nem azért tisztelték, mert “majd én is megöregszem”. A tisztességben megőszült ember óriási élettapasztalatával, olyan értékeket jelenített meg, amely a fiatalabbak számára vonzó és kívánatos volt! A koros ember akkoriban nem teher volt, hanem felbecsülhetetlen érték! Épen tudott megőszülni és tiszta tudott maradni, sok évtized küzdelmét élte át. Ez becsülhető. Ők együtt a fiatal talentumokkal képesek helyreállítani a glóbuszon a megfordult értékrendet. 

Jogtalanság nem szül jogot akkor sem, ha talármaskarában követik el, vagy más erőszak szervezeti formaruhában, állami intézményben. Magyar honban nincsen legitim hivatalos személy: mindegyik bűnrészes, a jelenlegi korrupcióban, mindegyik tud róla, egyik sem tesz eleget intézkedési kötelezettségének, amelyért tartjuk őt.

camera

A leleplezés mai szintje már kicsalhatja a nyitott ketrecből az agresszíven kómásított Népet. Már nem szükségszerű az ép Emberiségnek ebben a fogságban élnie, melyet a közösségellenes sérültek globális szövetsége tart fenn. A jelenlegi jogellenes állapotban bűnrészességet vállalók a továbbiakban kockázatokkal kell, hogy szembenézzenek. A robbanásszerű felismerés bármikor bekövetkezhet: nem kell vallások és pártok fogságában élni az ép Emberiségnek.

Magyar Ébredés

szeretet-ero

Sok tényező befolyásolja egy face post kedveltségét és terjesztettségét. Elsősorban a face stratégiája, azután hosszú szünet, majd még hosszabb szünet és úgy a post tartalma, aktualitása… Az ép Emberiség számára legértékesebb üzenetek mindig méltatlanul alul értékeltek szoktak lenni. Alap dolog, hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy a face nem közösségi hely, csupán mi szeretnénk annak használni. Ahová ez a webhely dolgozik, ahová szállítja a gigászi mennyiségű infót rólunk, ott manipulálni akarják a világ prédának kiszemelt célszemélyeit, ott busás hasznot akarnak húzni ezen, ott nem szempont a természetes jog, a szuverenitás, a Nép…

Az államilag szervezett bántalmazások többsége arról szól, hogy a látó és merő tanút el kell tüntetni, le kell járatni,  közhelyekkel bombázni, kiközösítéssel büntetni, azaz agyonnyomni, megnyomorítani, mert különben kiborul a moslékos vödör. Természetesen nem állam, aki ilyent tesz, hanem bűnszervezet. Állam az lenne, aki kiszolgálja a Népet, aki állja a nyilvánosságot, aki nem tud aljas lenni, aki nem korrupt. Honunkban ebben nincsen részünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük