Magyarok! Arkadas!

Az intenzíven vetítő rettegtetők attól rettegnek, hogy kiderül hogy nem csak a böszmeség fertőző, hanem a bátorság is, a szabadság igénye is. Közeleg az idő, amikor elegendő lesz rávilágítani a legsötétebb helyekre és azok megsemmisülnek: államosdi, háborúgyárak, kiválasztottsági hiedelmek, vallásoskodás, legveszélyesebb elmeállapot, Global-LockDown…

Felszólítok minden erőszak szervezetet, hogy kezdjen el most már valóban hatályos szabályokat betartatni! Meddig hiszitek még hatályosnak azt az “alaptörvénynek” hazudott irományt, melyet egy bizonyítottan drogos bűnöző irt megtámadásunkra? Nincs már titok. Dokumentálva minden elkövető. Az ébredés nem áll meg. Bármit tesz agresszorunk, mindennel a sírját ássa.

Nyomtasd ki ezt és jelenj meg vele jókor jó helyen!!!

Ott azért tartani kell, hogy a dolgozótól nincsen felfelé, csak lefelé. A valódi elitet fel kell ismerni! A valódi emberi érték nem függ hamis diplomától, csókos állásoktól. Elit az extrém helyzetben kibontakozva megmutatja szintjét és a lehető legjobb megoldást. Nem lenne baj, ha ezt ellesnék tőle, de nincsen aki ellesse. A díszpintyek extrém helyzetben a föld alá bújnak, se látnak, se hallanak, elmenekülnek. Sunyin irtják a valódiakat. A valódiak meg túl jók a minden jogukat eldobott agresszoraikhoz. Látni kell a háborút amit ellenünk folytat a salak és a fronthelyzetnek megfelelő intézkedési kötelezettségünknek kell eleget tenni! Válassz magadnak plakát szöveget lapomon és jelenj meg vele jókor jó helyen! www.planetaudit.eu

A Minőség Népe nem hisz, hanem tud. Nem imád, hanem tisztel. Nem őseit követi, hanem azt, amit ősei is követtek. Tudja, hogy az a nagyszerű, ami egyszerű. Nem nevezi elitnek a salakot, nem tévelyeg hiedelmekben, nem bánt mást, jó háttárs. Tudd, hogy az erény létezik és erősítsd azt! Félbolond “doktorok” ordítják teli világunkat agyrémeikkel, eközben a valódi tanítók hangja alig hallatszik. Tömeggyilkos paraziták mantrázzák, hogy nem csak ők halnak meg, hanem mindenki. Elegendő felébredni, rávilágítani a legnagyobb sötétségre, sunnyogó-, előre menekülő siserehadra. A cél elől ne forduljunk vissza! Ugye?

 

Covid színház. Már sokan átlátnak a vetítésen, de még nem elegen. Jól beérett-, régen vajúdó-, globális ébredés zajlik minimális zajjal, sok félreértéssel, maszatolással, előre meneküléssel, hamis tanítókkal. Még egy utolsó államinak hazudott agresszióval gázolnak bele a minőség népébe idehaza. Galaktikus régiónk új korszakának kezdetén járunk és e történések a bevezető lépések szerintem is. Most vége lesz az agresszív globális hálózat rémuralmának és a legszélesebb szövetségben visszavesszük elbitorolt jogainkat mi, a valódi tulajdonosok. Tehát nem hátradőlni kell, hanem tulajdonosként viselkedni, szolgálatba helyezni magunkat, leleplezni, archiválni, merni, látni bármit! Tudni kell fogadni a jó folyamatokat és éberen elősegíteni azokat! Szerintem is. Mindent teliordít a salak, de tudd, hogy az csak zajszennyezés. Az ép építők hangja túl halk, koordinálatlan és visszafogott, pedig csak az számít. 7 milliárd TI szövetkezzen, tegyen eleget védelmi kötelezettségének ott, ahol van, azzal ami tőle elvárható. Mindenkinél élő videó közvetítés lehetősége van. A legkeményebb és globális nyilvánossággal hatástalanítani tudjuk agresszorainkat, gyermekeink kínzóit, kifosztóinkat. A rabolt népvagyonnak haladéktalanul vissza kell kerülnie a valódi tulajdonosokhoz! El kell kezdeni végre hatályos szabályok betartását! Üres maskarák imádását be kell fejezni! Az egyszerű a nagyszerű és nem az életfogytos fogyatékost kell elitnek hazudni! 20200331planetaudit
Az egyik átlagos víruson ennyit izmol néhány milliárd megvezetett ember 2020. március 25-én.
No ez a baj. 1-2 hétig még lehet hazudni a kincstári szócsöveken, de hónapokig?! Becumizták ezt a globál tesztet 99%-ban. Ezen rugóznak és ölni képesek kómájukban, közben látható, hogy nem a vírussal foglalkoznak, hanem egész mással. Az egyházakban nem is fertőz ez a vírus ÁLLÍTÓLAG! Nevetséges lenne, ha nem lenne ez tragikus a látók/tiszták számára is. A falkában csaholás, sunnyogás a jellemző. Végre történik valami globálisan, amit nem a mindennapi globálterrorista rendez, hanem tiszta erők és ezt is a szokásos mocsokkal öntik le. Nekem úgy tűnik: most lehullik sok álarc, felkapcsolták a villanyt a moziban. Államosdinak befellegzett. A tulajdonosi körnek lehetősége nyílt visszahelyezni magát jogaiba globálisan és a hatalmat közvetlenül gyakorolni. Megszállóink kussolnak, kummantanak, hókuszpókuszolnak, agresszíven készülnek menekülésre. Végre összetalálkoznak önmagukkal és meg lesznek szólítva saját nyelvükön, HA megmozdul a tulajdonosi kör. A népszolgák végre elkezdhetnek valóban hatályos jogszabályok alapján intézkedni a valódi népirtók ellen. Csak reálmédiát engedj közeledbe! “Kormányokat” meg feljelenteni álhírek terjesztéséért ! Köszönet nektek globális ébresztők, leleplezők, informatikusok, “hackerek”, angyaliak. Ide vissza a pénzünket a helyére! Támogasd a frontharcosokat, reálmédiát!
DOKUMENTUM:
“Ha Covid intenzívre kerülsz:
Mindjárt egy jó hírrel kezdem: all inclusive ellátást kapsz, nem kell magaddal hoznod semmit. Mindent mi adunk! Teljes ellátásban lesz részed.
2 féle módon kerülhetsz hozzánk: egyenesen a sürgősségiről vagy egy másik Covid osztályról. Egy a közös, bárhonnan is jössz, már nagyon fulladsz… Előbbi esetén elég nagy megrázkódtatás lesz a környezet, az utóbbiak már sejtik, mi vár rájuk. Először is kapsz egy szuper ágyat – újabb jó hír (több millióba kerül egy ilyen). Aztán levetkőztetünk teljesen meztelenre, akárhány éves is vagy. Felragasztunk rád elektródákat, melyekkel a nap 24 órájában nézzük a pulzusod, kapsz egy vérnyomásmérő mandzsettát, kapsz egy csipeszt az ujjadra, (jó lenne, ha nem lenne műkörmöd, mert akkor nem jól működik) amellyel a vér oxigén szintjét monitorozzuk. Majd látni fogod, ez a legfontosabb mérő műszered lesz. Kapsz egy katétert is, mert sajnos az intenzív osztályon nincs WC, amúgy sem lenne erőd kimenni. Ugyanezen okból kifolyólag kapsz egy pelenkát is. Akkor is ha 30 éves vagy, akkor is, ha 70. Ja, hogy Neked AZ úgy nem fog menni? Hát, kénytelen leszel megszokni. Ahogy a mosdatást is ott az ágyban. Aztán kapsz egy artériás kanült valamelyik csuklódba, amin naponta többször vért veszünk. Erről jut eszembe, naponta 5-ször megszúrjuk az ujjadat, hogy megmérjük a vércukrodat, mert a Covid sajnos felborítja cukor háztartásod..előbb utóbb inzulint is fogsz kapni. (meg ezen kívül rengeteg vitamint, infúziót, gyógyszert – többek között remdesivirt is, melyet csak tavaly júniusban engedélyeztek és hosszú távú hatásai ismeretlenek).
És kapsz egy maszkot az arcodra. Olyan, mint egy búvármaszk. Jó szorosan rögzítjük a fejedre. Ez, ahányszor levegőt veszel, nagy nyomással pumpálja beléd az oxigén dús levegőt. Szörnyen fog szorítani, de nem lazíthatunk rajta, mert akkor ereszti a levegőt, leesik a nyomás. És ezt a gép hangos sípolással jelezni is fogja. Amúgy is minden csipog körülötted éjjel nappal. Nyugi, pár nap után már fel sem tűnik ez a zaj. Ezt a maszkot – NIV maszk a neve – eleinte még kis időre le lehet venni. Óriási megkönnyebbülés lesz, majd meglátod. Ilyenkor ehetsz, ihatsz. Aztán ahogy romlik az állapotod, egyre kevesebb lesz ez az idő… Végül eljutsz oda, hogy egy kanál étel után már vissza kell tenni. Örülsz, ha pár kanál tápszert tudsz enni egy nap. Ekkora cserepes lesz a szád, a maszk pántjai kisebesítik a bőröd, bárhogy is próbáljuk ezt kivédeni. És ez még nem a lélegeztető gép. Akkor elaltatunk és nem tudjuk fel tudunk-e ébreszteni valaha…
A drága ágy sem lesz már kényelmes, fájni fog a derekad, pár nap után minden bajod lesz benne. Nem tudsz úgy aludni, ahogy szoktál, mert csak félig ülő helyzetben tudsz létezni. De nem ez lesz a legnagyobb bajod. A legnagyobb bajod az lesz, hogy nem elég a levegő. Szerintem ez az egyik legfélelmetesebb érzés a világon… Amikor nem elég a levegő. Lassan elveszíted az időérzékedet… azt sem fogod tudni milyen nap van… és nem is fog érdekelni, hogy nincs híred a külvilágról, itt nincs tv, WiFi. Hiányozni fog a családod. A férjed, feleséged, gyereked, apád , anyád nem jöhet be hozzád. Max beküldenek egy fényképet vagy egy gyerekrajzot. Gyógyulj meg apa/papa stb felirattal.
Magányosnak, elveszettnek fogod érezni magad, nincsenek arcok körülötted, csak szemek a maszkok mögött. Nem látod a beteg társakat, mert függöny választ el tőlük, csak a hangokat hallod, ahogy ők is küzdenek a levegőért, az életben maradásért. Sajnos tudni fogod azt is, ha a melletted lévőknek nem sikerült… Hallod a család sírását, amikor bejönnek elbúcsúzni. Mert egyszer és egyben utoljára bejöhetnek. Nem látod, de hallod a függönyön keresztül. Nem tudsz elbújni, elmenekülni előle. Ahogy mi sem tudunk. De mi 12 óra múlva hazamegyünk a családunkhoz, és pár órára elfelejthetjük ezt az egészet, ha tudjuk… Te viszont ott maradsz, a félelmeiddel, az oxigén hiányoddal. Csak reménykedhetsz, hogy nem adtad át a kórt idős szüleidnek, a párodnak, gyerekednek. És ott marad veled a bizonytalanság, hogy mi lesz veled…túléled-e.. ki kerülsz – e innen élve…”

Némi zavart látok, mert emlegettek jobboldalt, baloldalt, ellenzéket, radikálist… Itt és most alapvetően kétféle ember van szerintem: tulajdonos és életfogytos. Az életfogytosok szava csupán zajszennyezés. A tulajdonosok még nem mozdultak meg, bár tisztjeik mindenüket áldozzák értük. Itt ebben a kötelező védelmi helyzetben tetteink megmutatják, hogy ki közösségellenes és ki honvédő. Bajtársiasság kötelező és nem választható! Semmit sem ér a szem, ha az elme vak. Ne hagyd, hogy mások kegyetlenné tegyenek!

Baranyi Ferenc : Fejedelmek figyelmébe

Közzétette: Hajnal Csíki – 2020. január 16., csütörtök

20190428: A Néphez tartozó személy az aki: nem dobta el jogait közösségellenes tevékenységgel, nem tévelyeg pártok, vagy vallások hiedelmeiben, eleget tesz védelmi kötelezettségeinek, alkalmas szülőnek, alkalmas közösségi feladatokra, állja a nyilvánosságot, nem bánt mást, nem élősködik, ragaszkodik igazhoz, természeteshez, épít, tanul. Minimum ennyi azért kell ahhoz, hogy valaki a Néphez tartozónak érezhesse magát. Elterjedt a tévhit, hogy mindenki a Nép része. A tulajdonosi körben életfogytosok nincsenek.

Minden illeszkedik a fő trendhez: élvezettel és cinikusan pusztítani, trónra emelni a fogyatékkal élőt, a magasan kimunkált közösségi etikettet megsemmisíteni, lopásra és hazugságokra alapozni az egész létet, életstílusnak hazudni a szervezett bántalmazás stratégiáját, azután ezt államinak hazudott szintre telepíteni és globális bűnszervezetként működtetni nyíltan. Ilyenre ép jellem ugye nem képes: ennyire nem tud aljas lenni, bármennyire igyekezne. Ezt kizárólag a legveszélyesebb elmeállapotúak hálózata tudja végrehajtani. Tehát evidens, hogy mi erre az ép tulajdonosi kör egyetlen lehetséges mozdulata: nem a felszínnel-, a következményekkel és tünetekkel foglalkozik, hanem a magot azonnal és véglegesen hatástalanítja. 2020.aug. 15.

Brutális mélyek ezek a hozzászólások. Ezek sem értik meg, hogy nem a felszínt piszkálom, hanem a lényeggel foglalkozom. Ez a női arc lényegtelen e szempontból. Talán ő is áldozat. A lényeg: kik bűnrészesek az antikultúrában, a salak csörtetésében, a pszichopaták trónra emelésében, kiszolgálásában. Azokkal foglalkozzatok ne ezzel a lánnyal! Nekiálltok köpködni falkában egy sorstársat. E postomhoz kb 190 hozzászólás érkezett (több helyről). Ebből 3 volt aki értette. Már ez is komoly előrelépés, hogy több mint egy.

2019. április 9:

Ebben az államinak hazudott fekáliában egy priuszhamisítvány, vagy hamis szakértői vélemény felér egy tudományos fokozattal: hivataljaink megszállói nem vegzálnának, ha nem adnál ép reakciókat a szervezett bántalmazásokra. Közismert, hogy a jelenlegi maskarásék között van a legtöbb PP. Már nem elég a maskara: nem tölti be funkcióját, átlátni rajta. A nyilvánosság vonata elgázolja ezt a sok életfogytost. A bűnös bűnhődjön! Találkozzanak önmagukkal a BV-ben! Sok PP kápót nekik, ha már egyszer ennyire ragaszkodnak hozzá!

20181026:
Mindenmagyarok Kárpáthonában politika nincsen: államinak hazudott szervezett bűnözés van és az erre adott-, a honvédelmi kötelezettség körébe tartozó válasz van. A védelem érdekében minden eszközt jogosan használ az, aki tiszta tudott maradni ebben a velejéig korrupt-, népellenes pusztításban, aki nem volt haszonélvezője ennek a mocsoknak. Minden jogát eldobta, akinek része van honunk pusztításában, népünk irtásában. 50 év múlva is felelősségre vonhatók. Most a tisztakezű Nép visszakerül jogaiba és hatalmát közvetlenül gyakorolja a továbbiakban. A nyilvánosság garantálja a tisztaságot, azonnal kidobja a salakot.

Haárné: A lakosság csúnyán be van csapva. És erről fogalma sincs! Kb. úgy kell ezt elképzelni, (persze minden példa sántít egy kicsit), hogy van egy család, apa, anya, gyerekek, és egyszer csak jön valaki azt mondja, hogy innentől kezdve ő az apa (igazi apát bezárja a pincébe), ő fogja a családfő jogait gyakorolni, ő fog dönteni minden fontos kérdésben, a gyerekeknek is ő parancsol, a pénzügyeket is ő irányítja, sőt még a férj jogaival is rendelkezik! Egyszóval átveszi a család irányítását és visszaél ezzel a helyzettel a család rovására, akár úgy is hogy a családtagok életét veszélyezteti, és elhiteti a családdal, hogy neki ehhez joga van. Ennek az illetőnek, nincs joga elzavarni a háztól a gyereket, nincs joga eladni féláron a fejük fölül a lakást, aztán a családot utcára tenni Ez egy elég leegyszerűsített példa, de jelenleg egy ehhez nagyon hasonló szituációban van a lakosság. Van egy “kormány” amely jog nélkül intézkedik a lakosság sorsáról és a pusztulásunkat okozza. Ezt jelenti, amikor érvénytelen az alaptörvény!

Ki az épek szövetsége? Napjainkban alakuló szövetség azon személyekből, akik tiszták tudtak maradni ebben a fertőben, nem vállaltak bűnrészességet a folyó népirtásban, nem haszonélvezője a folyó rabszolgásításnak, korrupciónak, nyíltan eleget tettek védelmi kötelezettségüknek család és nemzet tekintetében, megtettek minden tőlük elvárhatót a nyílt és cinikus államinak hazudott bűnszervezetek ellen. Azok az épek, akik alkalmasak szülőnek, vérbeli közösségiek, nem manipulálnak másokat, nincsen kiválasztottsági hiedelmük, nem bántanak másokat, anyagi térítés nélkül dolgoznak szűkebb és tágabb közösségükért, valódi miniszterek. Aki ezt el tudja mondani magáról, az már érezheti magát az épek szövetségében. Kizárólak az ilyen emberek szavát lehet figyelembe venni. Ebben politika nincsen. Ez tisztán védelmi kötelezettség teljesítése. Az Emberiség rengeteg áldozatot hozott az aktuális fejlettségi szintért. Ezt mindenkinek kötelessége lenne védeni és nem a kőkorszakba, dzsungel törvényekbe visszapusztítani a létrehozott értéket. Ép ember olyant nem tesz. Jelenleg a legveszélyesebb elmeállapotúak globális szövetsége tartja fogságban az épeket. Ennél erősebbnek kell lennie az épeknek, hogy esélyük legyen kánaánt helyreállítani a pokolból. Nem kell demonstrálni, hanem tenni kell minden épnek ott, ahol van, azt, amit tud, ami elvárható tőle a cél érdekében. Nincsen neve és nincsen lakcíme, nincsen nyilvános szervezete, azonosítója támadóinknak sem. Az épek szövetségének sem kell ilyen sallang: tettek kellenek! Csendben lehet tenni az ébredésért, reálmédiát, leleplezést, táplálást folytatni. Egymás vállán állunk, hiba mindenkiben van és legtöbben még túlértékeljük saját szerepünket. A legsúlyosabb kórokat kell preferálni: hiedelmek, énesség, dummy média, háborúgyár, demokráciának hazudott nyílt cinikus rabszolgatartás… Legyen erős a jó! https://planetaudit.eu/

Mindennap sajátkezűleg bebizonyítja a népirtás tényét a megszálló salak. Mindennap kiérdemelnek egy újabb életfogytot. Magyarnak nincsen semmi, ami egy ország jellemzője lenne, de ez csak ébredés kérdése. A tulajdonos szét fog csapni az elszaporodott férgek között és végleg hatástalanítja azokat.

20180920:

Csuti zsebes érzi már, hogy közeledik a bűnszervezetük rabosítása: mindent ennek rendel alá, előre menekül, próbál laza lenni, mást mocskol Freudi elszólással és pontosan ő maga követi el 2 perccel később. Eliszkolt már mögülük az a globális kiválasztottsági hiedelmű manipulátor geng, aki hatalomban tart ilyen salakot. A lendülettől még fut a moziban a film, de a gépész már elmenekült. A nyitott ketrecben lévő Emberiség és a magyar Nép ébredése kezd gyorsulni. Vége lesz e bőven tejelő államosdinak hamarosan. A Nép nem bízza már másra a hatalom gyakorlását: költség nélkül, akár óránként szavazhat a korrupció legkisebb gyanúja nélkül, nyilvánosan, saját névvel, adatokkal. Nyilvánosság alapú közösségben nincsen rabszolgásítás, nincsen 90%-os dézsma, nincsen gyermekkínzás, nincsen talármaskarás bűnözés, nincsen szakértői bűnözés. Szabad lesz lényegi dolgokkal is foglalkozni az épeknek, mint: tanulás, védelmi eszközök, kommunikáció, reálmédia… https://planetaudit.eu/magyarok-arkadas/ Kezd igény lenni ilyesmire régiónkban is.

Az “orbán takarodj!” legitimál. A “földre!” az ami elvárt egy honvédelemre kötelezett részéről. A csuti kiskanász végnapjait éli. Ébredt honvédek tettek esküt. Valódi Népügyészek kezében van már a döntés az elkövetők letöltendő éveiről és vagyonukról. Magyarok közössége volt és lesz férgek nélkül. NEM FOGJÁK EZT INNEN TÖRÖLNI. TUDJÁK, HOGY EZ COPY. Menj utadon honvéd! Hm! Még a neved is be van tiltva.

Ez egységes bűnszervezet, mely jogtalanul megszállta hivataljainkat, parlamentünket, rendőrségi épületeinket, fegyvereinket, lőszereinket… Őket kérlelni eredménytelen. A tulajdonos magyar Nép jogosult minden eszköz használatára, hogy eleget tegyen honvédelmi kötelezettségének. Ez ébredés kérdése. Sok vér kell még ehhez???!!! Véget kell vetnünk az öldöklésnek, kómának!!

Mindenemet áldoztam fel közösségi értékekért, (eleget téve védelmi kötelezettségemnek) mert nincsen más lehetőség gyermekem pszichopata kínzásának véget vetni. Sajnos itt nincsen senki hivataljainkban, aki kivétel lenne és ragaszkodna igazhoz, tényekhez, természetes értékrendhez, gyermekjoghoz, szülői joghoz. Más meg, ha akarna sem tudna segíteni ilyen talárterrorban. Nyilvános ez több mint 4 éve, tud mindenki róla. Másoknak jó ez az állapot, hogy a véres-, összerabolt népvagyonból juttatnak neki is, hogy segítsen fenntartani minden felhatalmazás nélküli népirtó rezsimet aki az ép közösségi emberek irtására használja erőszakszervezeteinket, velejéig korrupt hivataljainkat, a rabolt népvagyont. A degenerál fogyatékos prosti a bűntársaival hamisíttat priuszt a tiszta kezű népszolgának. Amíg a Stockholm szindrómás-, kómás-, IQ mentes-, gerincmentes csőcselék trónra tud emelni egy csuti zsebest, addig tart ez. Magyarság volt. Kifejlett közösségi magatartás is volt, hogy lesz e még ilyen annak egyetlen feltétele van: Népakarat.

Jellemeket jellemeznek jellemtelen egyedek. Tévelyegnek, de ezeknek szeret hinni a közhiedelem. Közhiedelemhez nem kapcsolható semmilyen értékes gondolat. Sőt az ilyesmit élvezettel köpködi, deformálja.A fejlesztések az egy tízezrelék érdemei. Mindenki más belőlük él, de legtöbben méltatlanul viszonyulnak hozzájuk. Népszavazásból jó még akkor sem sülne ki, ha nem manipulálnák és nem hamisítanák meg. Szava csak a Tulajdonosi Körnek lehet.

Erő kell a honvédelemhez, mely nem feltétlenül létszámból áll. Minőségre kell menni a mennyiség helyett. Aki honvéd, az cselekedjen úgy, ahogy illik őhozzá! Legyen képben, legyen háttárs, archiváljon, ne aktiválódjon, ha nincsenek meg a feltételei a védelmi lépés befejezésének. Most válik el egymástól a vetítés és a valódi érték. Aki fennmarad a rostán az még valóban kevés, de alakul ez: nem könnyű beismerni, hogy mekkora tévedésekben élte életét eddig valaki. A jó tanárokra-, a valódi médiára kell figyelni!

A népellenes férgek még a törvénytelenséget is hamisítják, MINDEN KÖVETKEZMÉNY NÉLKÜL! A RENDŐRNEK OTT LE KELLETT VOLNA TARTÓZTATNIA AZ ELKÖVETŐKET A HATÓSÁG FÉLREVEZETÉSE ÉS RABLÁSI KÍSÉRLET MIATT. A rendőr megtagadta az intézkedési kötelezettségét a végrehajtó bűnözővel szemben, tehát innentől kezdve nem rendőr, hanem bűntárs. Jogosulatlanul viseli a ruhánkat és fegyverünket. A sértettek minden eszközt jogosan használhatnának védekezésül ellenük, mégis türelmesek!!

Mivel lépten-nyomon támadnak igazra allergiás entitások, tömören csak annyit írok: prostitúció a neve annak, mikor valaki olyan dolgot végez el pénzért, mely az ép erkölcs szerint nem bocsátható árúba. Például: ítélettel-, szakvéleménnyel kereskedik, bűnszervezetet szolgál ki, közösségi megbízatását nem végzi el, más értékeire spekulál, hazát árul, bajtárst meglop, törvényt hamisít, priuszt hamisít. Népünket és hazánkat kb. 2 millió prosti tartja fogságban. Jujj milyen csúnya vagyok, hogy nevén nevezem őket. A tükör a hibás. Még.

Magyar Ébredés

Csuti gengszter birkái bocsánatos huncutkodásnak hazudják a legsúlyosabb Emberiség ellenes bűntetteket: népirtást, rabszolgásítást, kifosztást, állami bántalmazást, talármaskarás bűnözést…
Vallással támadókat pátyolgatnak hivataljaink megszállói szavazatokért. Együtt bűnöznek az épek ellen. Kitalált vallások kitalált mesefiguráit imádtatják a prédákkal. Nem tekintik problémának, hogy naponta lepleződnek le hazudozásaikkal. Az a valódi ünnep, amikor egy ember nulla forintból megfékezi billiárd dollárokból bűnöző globális hálózat Emberiség ellenes tevékenységét. Ezek mennek ma.
Csuti csau az utolsó, aki pusztulásba kényszerítette honunkat és népünket avult-, államinak hazudott-, prosti agresszor rendszerével. Soha nem lesz már állam, nem lesz miniszterelnök. A nép a hatalmát közvetlenül fogja gyakorolni. Ennek megvannak feltételei már.

Az épek kivillantották a valóságot: németek magyar bérgyilkosai megegyeznek a rendőrökkel, hogy a rendőrök addig félremennek, amíg végrehajtják a csoportos bántalmazásokat a magyarok ellen. A rendőrök megelőlegezték a büntetlenséget, szabad kezet adtak súlyos bűntettek elkövetéséhez bérgyilkos bűnszervezetnek. Ez mindent elmond és ledokumentál a videókkal együtt.

Együtt erősek lehetünk, de járványos a “magam alá” szervezés. Ebből sürgős kigyógyulni és kölcsönös mellé szervezkedésre váltani. Hatalom soha többet nem lehet egy kézben, csak valódi népminiszteri testület kezében. https://planetaudit.eu/magyarok-arkadas/ Nem az a miniszter, akire ráírják, hanem az aki népszolga a tetteivel. Talán nem is tud róla.

 

Az épek útján kell maradnunk és a fogalmakat helyesen értelmezni! Bűnszervezetet nem nevezünk pártnak. Nép ellenes bűntettet nem nevezünk választásnak.. Honvédelmi kötelezettség teljesítését nem nevezzük politikának. Csuti beteget nem nevezzük miniszterelnöknek. Hivataljaink illegitim megszállóit nem nevezhetjük állami alkalmazottnak. Államnak vagyona nincsen, csak az alkotó, tiszta kezű népnek. Aki bűnrészességet vállalt nép ellenes bűnben, minden jogával együtt a tulajdonát is elvesztette. Egyszerű matematika ez. Rendőreink a mi ruhánkat viselik és a mi fegyvereink vannak náluk. Amennyiben nem a megbízatásuknak megfelelően járnak el, nép ellenes bűntettet követnek el, mely nem évül el. A lényegre kell ráébredni és nem részletekben tévelyegni! https://planetaudit.eu/magyarok-arkadas/ Nem csak az alkotmány érvénytelen, hanem minden iromány, melyet manipulált választás segítségével kreáltak köztörvényesek és futtatóik!

Itt most semmilyen jel nem utal arra, hogy Magyarhon ország lenne. Gazdátlan szabad vadászmező, kinek gazdáját foglyul ejtették, ellehetetlenítették, megölték… Hivataljaink megszállóinak stratégiája a családpusztítás is, mint minden pusztítás. Semmi nem az, aminek láttatja magát. Család segítő pedofil és pszichopata bűntetteket pártol. Ebben kap háttér támogatást gyámhivataltól, szakértőtől, rendőrtől, ügyésztől, bírótól. Ezek persze mind idézőjelben, mert csak annak hiszik magukat, miközben semmilyen jogosultsággal nem rendelkeznek, mert jogtalanság nem szül jogot. Manipulálatlan választás itt legalább negyed évszázada nem volt. Ez az általános Magyarhonban. Lenne itt kivétel a hivataljainkban, ha tudná igazolni az elkövető, hogy eleget tett intézkedési kötelezettségének bűnöző kollégáival szemben.

Helyreállítjuk most az értékrendet. Visszahelyezzük jogaiba a tisztakezű, ép lelkű elitet, a királyokat, akik most a multinál pusztulnak 4 műszakban minimál bérért. Akik nem vállaltak bűnrészességet magyarellenes bűnökben, Nép ellenes bűnökben, azok megszólalhatnak. Minden hatalom a Népé. Aki manipulál, az rabszolgásít. Tehát ennek megfelelő sors vár rá. Hasznosítanunk kell közel két millió prostituálódott birkát. Az átmeneti zökkenőt tompítanunk kell. A Magyar értéket helyreállítjuk. Az Emberiség újra egyesülésének katalizátora leszünk most. Itt szabad Eurázsiát építünk.

Ha vezető lennék: Vezetésre alkalmas, ép lelkeket helyeznék a kulcs poziciókba, akik garantálnák a helyes értékrendet, az ép Emberiséget visszahelyeznék jogaiba, megszüntetnék a rabszolgaságot. Meg tudnám teremteni a pokolból a kánaánt. Elárasztanám igazzal és szeretettel a glóbuszt.

5 legsürgősebb tennivalója az ép magyarnak:
1. A vetítési kómából feléledni, hatálytalan “szabályok” blokkolása.
2. Visszahelyezni jogaiba a Népet, hivataljaink megszállóit helyretenni..
3. Értékrend helyreállítás: sérültek ne tartsák fogságban az épeket.
4. A legnehezebben élők tartós kisegítése, pézszivattyúk megsemmisítése.
5. 2 millió egzisztencia teremtése, reálmédia létrehozása, minden magyarok integrálása, honteremtés…
Özönlenek a leleplező hírek, melyekből egy is elegendő ahhoz, hogy megállapítsuk: végnapjait éli a hazugság alapú globálterrorizmus. Az épek egy ezreléknyi ébredt része puszta kézzel képes legyőzni az állig fegyverben álló-, korlátlan anyagiakkal bíró Emberiség elleneseket.
governCorruption2017
2017. dec. 3:
Ép közösség természetes magatartása, melyet honunkban csak kivételesen ritkán lehet tapasztalni MÉG. A közösségnek bevált és hagyományos eszközei vannak a bárhonnan származó, bármilyen tudományos fokozatot használó antiszociálisok kezelésére: végleges hatástalanítás. A hagyománytisztelet is része a közösségi kultúrának. Jóságunkkal ne éljen vissza senki, hogy a végsőkig kerüljük azt, hogy a saját nyelvükön szólítsuk meg nemzetünk pusztítóit!! Már rég átléptek minden határt velünk szemben.
Kb. negyed évszázaddal ezelőtt ez a csuti focista azt mondta: a kormány hazudik. Akkor a dummy média ebből eseményt csinált. Utóbbi évtizedben ez akkor sem esemény, ha mindennap megtörténik többször. Bár csak hazudna! Lop is! Gyilkol is. Politikához nincsen köze, csak népvagyon rabláshoz, rabszolgásításhoz, manipulációhoz. Elpucolásuk sem politikai feladat, hanem honvédelmi kötelezettség!

Személyre szabott-, rossz szándékú mikro programokkal támadja a globálterrorista a már osztályozott ébredtek közleményeit. Rejtett adatokat ragaszt a célszemélyekhez: innentől már foglyul van ejtve a webhelye, vagy közösségi accountja, tetszés szerint manipulálható, kényszerpályán mozgatható.Tehát nem a hacker a hacker! A degenerált rendszer a hacker. Akkor lesz ennek vége, amikor elegendő cselekvőképes ember lesz tisztában a tényekkel és szövetségben lépnek fel az ép Emberiség jogaiért. Ezen dolgozunk. PlanetAudit 20171203

Csuti beteg csúszó-mászó is.

A kis kanászék vérfürdőt akarnak. Tőlük más nem várható. Egyébként becsülhetők is keveredtek hozzájuk. Aki korpa közé keveredik… Még senki nem határolódott el ettől a kijelentéstől, ami a rezsim alapelve. Kezelésre szoruló mind:

Ebből a vetítésből semmi nem igaz, amely kómában és rabszolgaságban tartja az épeket, magokat, alkotó talentumokat. El ne hidd, hogy szükség van: államra, vallásra, pártra, politikára, parlamentre! https://planetaudit.eu/magyarok-arkadas/ Ismerd a tiltott-, tagadott fogalmakat: állami vegzálás, pszichopátia, usrael globálterror, talárterror, szülőnek alkalmatlan, kiválasztottsági hiedelem, szervezett bántalmazás, mályállam, dummy média…

Savas esőben, mérgezett CHAM levegőt szív, időnként életveszélyes rádioaktív sugárzás éri, ételnek álcázott mérgezett veszélyes hulladékot eszik, munkája értékének kevesebb mint 10%-ával rendelkezik, népét irtják, hazáját elfoglalják, gyermekét pszichopaták kínozzák, családját degeneráltak szétmarják…és még most is él! Ki ő? Mit tesz? Ő mégis teljes erővel a jobb jövőn dolgozik családja, hazája és az ép emberiség érdekében.
Nem válaszol a bántalmazásokra, szeretetet közvetít, tanít, gyógyít, informál, megbocsát, épít, éltet, mediál, publikál… Mégis kevesen nevezik angyalnak a valódi közösségi embereket, akik tényleg alkalmasak vezetésre, a vérontás megállítására, az Emberiség felszabadítására. Legyen erős a jó és fogvatartói találkozzanak önmagukkal!
Toma Imre 2017. nov. 9.

58 éves koromig nyitott voltam vallásokra, meg akartam ismerni őket. A lényegben negatív tapasztalatom van velük: nem elég kicsiben jónak lenni. Mostanában úgy látom: az emberek egy része az épebbek közé tartozik, másik fő része a sérültebbek közé. A sérültebbek fogságban tartják a többieket történelmi idők óta. Magam arra törekszem, hogy ne mondjak negatív dolgot olyan személyről, aki nincsen jelen és nem tud védekezni ellene.

Itt és most sok lehúzást kap aki előbbre tudott már haladni a személyisége fejlesztésében, világképében és a kulturált közösségi magatartás területén. Nehéz ezt viselni, de a böszmésítés, rabszolgásítás velejárója ez a sok kómás. Nem rájuk kell haragudni, ők is áldozatok. Leplezzük le ennek okait és előzményeit! Sikert az épebbeknek, akik még tudnak adni továbbra is igazat, szeretetet, értéket!

Nagy szükség van termékeny, építő kommunikációra, munkaközösségekre, épek szövetségére, ébresztésre, leleplezésre, értékmegosztásra. Szerintem a net lehetőségeit több mint 90 %-ban negatív dolgokra használják: manipulálás, adatlopás, dezinfó, pénzszivattyú, globálgyarmat, rabszolgásítás, agyrémek terjesztése… Azért erősödik az épek aktivitása, bár nekik kevés idejük van tanítani, gyógyítani, építkezni. Ébredésen, nyilvánosságon, leleplezésen, belső építészeten múlik, hogy pokol, vagy kánaán.

Az államizmus a legpusztítóbb vallás. Szisztematikusan irtja az értelmet, az igazat, a látó és bölcs valódi minisztereket, az igazi közösségieket, a családapákat…

Könnyebb rabszolgásítani az ép Emberiséget, ha nincsen család és nincsen nemzet. Mindenkinek pontosan tudnia kell, hogy ki közösségi jellem és ki antiszociális parazita, agresszor!!

Visszaszorítja a kómásítást a ReálMédia nyilvánossága.

Világos kérdésem van: Ebben a pszichopata vezérlésű, hazugság alapú, mindent pusztító, gyilkos pokolban akarsz utódaiddal létezni továbbra is, vagy a természetes igazra, szeretetre, családra és nemzetekre alapuló szabad világban?

A legszélesebb körben fogjunk össsze e példátlan történelmi pillanatban! Először van esélye az ép Emberiségnek megszabadulni  a pszichopata-világszövetség globálterrorjától, a rabszolgásítástól, a történelmi hazugságoktól.

Kellő számú ébredt ember elérheti fegyvertelenül is, vérontás nélkül is a pszichopata globálterrorista pribékjeinek, helytartóinak megállítását, amint ez már megvillan EU országokban. No ettől retteg a kiválasztott metélt, hogy szeletelve lesz. Néhány lépés van még hátra eddig a pontig. Tartsunk ki továbbra is igazban, jóban, szeretetben, megbocsátásban, kemény hazafiságban!

El ne hidd, hogy a legkeményebb harci gyakorlatozás speciális dolog, kiválasztottak számára! Népi tréning a kötelező védelem keretében. Csak a nyílt, tiszta kezű Nép és a valóban Népet szolgáló honvédők jogosultak harcra készülni. Fedett szervezeteknek csak bérgyilkosai vannak, nem katonái!! Hatástalanításuk össznépi kötelesség.

Természetes létjogosultsága az erős Családokra alapuló szuverén nemzeteknek, kulturközösségeknek van. Ezek jogosultak globális szövetséget fenntartani és nem a sérült, degenerált, vallásoskodó, pártoskodó pszichopaták. Előbbi a kötelező honvédelem körébe tartozik, utóbbi az el nem évülő Nép ellenes bűntettek körébe. Amikor ezt elegendően belátják, no akkor lehet helyreállítani az értékrendet és globális kánaánt építeni a globális pokolból.

Amennyiben az állam állam lenne és nem bűnszervezet, akkor minden más fénybe kerül. Az állam: népszolga mely a nép előtt teljes nyilvánosságban áll minden porcikájában, nem követhet el nép ellenes bűnöket, nem árulhat hazát, nem manipulálhat senkit, azonnal intézkedik külső támadások ellen… Nincs már szüksége a Népnek megbízni senkit képviselettel. Ma lehetséges a közvetlen hatalom gyakorlása a nyilvánosság segítségével. Csak az érvényes ami nyilvánosság alapú. Nép előtt titok nem lehet. Amíg a fentieket maga a kómásított nép sem hiszi el, addig tart a jelenlegi pokol. Már évek óta élhetnénk tisztességes világban szabadon.

20170904: Magyarhon elfoglalásának újabbik verziója: közismerten fura magatartású osztrák megveszi a magyar ingatlant antiszociális idegenek számára és úgyszintén idegen manipulátor szervezi a rátelepedést. Az ép emberiség még nem mutat életjeleket, de ez lehet, hogy kiváltja. Eleink magasan fejlett közösségi kultúrával, életük áldozásával létrehoztak utódaiknak élhető tereket. Ezeket mindig is támadták antiszociális paraziták nyíltan és fedetten. Választási csalással, az antimédia segítségével degenerált közösségellenesek szállták meg intézményeinket tovább pusztítva honunkat. Ez a legújabb cinikus diverzáns stratégia talán már kiváltja a jogos- és kötelező védelmi reakciókat a tulajdonosnál, a tisztakezű, ép magyar népnél. A már amúgy is lepusztult hazát sokan kényszerültek közülünk elhagyni. Mi, akik kitartunk itthon a klasszikus közösségi kultúránk mellett, őseink hagyatéka mellett, őrizzük a magot az ép Emberiség jogainak helyreállítása érdekében segítségre szorulunk értékmentő feladatainkban. Segítség nélkül minket is elönt a parazita iszapáradat és az egyetemes emberi értékek pusztítása. Támogasd a valódi honvédőket, értékmentőket, az emberiség cölöpjeit, látóit!

Prostitúció meghatározása: Anyagi előnyökért adni olyan dolgot, melyet az ép közösségi erkölcs szerint nem lehet árúba bocsájtani. Nemiséget, bírósági ítéletet-, valamint annak hiányát, védekezésre képtelen embert, ügyvédi bűnpártolást, szavazatot, Népet, Hazát, Családot. Máris kétmillió prostituáltnál tartunk honunkban.

PSZÁF vezérlésű deviza trükkös támadás történt a magyar nép ellen, melyben pénzintézetek is részt vesznek trükkös kényszerítéssel a mai napig. Ez állami terror és hazaárulás tehát nem elévülő bűntett. Ennek megfelelő védelmi reakciók a jogos és kötelező védelem körébe tartoznak, tehát bármit jogosan használunk védelmünk érdekében. A végtelen visszafogottságunk miatt csak a korlátozott nyilvánosságot használtuk eddig.

A Magyar Nép parlamenti épületében folyó cirkuszi vetítés nagyon vicces (lenne, ha nem lenne tragikus). Bámulatos, mikor a salak bejár horkolni, vagy amikor nyomkodják egymás szavazógombját! Csodálatos élmény az is mikor a népvagyonból mélyen merítve népirtást folytatnak, egyre újabb pénzszivattyúkat agyalnak ki! Parlamentben a munkatartalom 100%, a kincstári tülekedés tartalom 0% kellene hogy legyen. Itt megfordítva van. Tehát, ha jogosan, legitim választással kerültek volna be, akkor is minden jogukat eldobálták tetteikkel. Hazánk vezetői nem a Parlamentben vannak, hanem a vegzáltak-, kifosztottak között.

A természetes-, ép lelkületűek magányosan küzdenek a fennmaradásukért a szeretetrokkantak hálózatai ellen. Szövetkezniük kell az épeknek is, hálózatot fejleszteni, archiválni, támogatni társaikat, mint azt teszik a hatalombitorló sérültek is!

Minél közelebb a lényeghez, annál jobban lehalkítják a netet Silicon völgyből szerintem. Arra használják, amire eredetileg szánták: infoszivattyúnak. Mellékesen tudunk mi is rajta mozogni kereteink között, amíg le nem kapcsolják teljesen. Erről beszél Putyn is. Az Emberiség internetje még várat magára.

Sorok között olvasva beszédes bemutatkozója a parlament gyermeteg bitorlóinak. Szégyen a magyar Népnek ez az előadás. Nem csoda, hogy bitófákat gyártanak. Végtelen türelemmel próbálja megakadályozni a vérontást az a 92%, akit semmilyen korrupt eszközzel, zsarolással, fenyegetéssel, megtévesztéssel sem tudtak rávenni, hogy politikai huligánokra szavazzon.

2017. OKTÓBER 23: mEGEMLÉKEZÉSNEK HAZUDOTT VÁLASZTÁSI CSALÁS:
Valaki azt mondja, nem verekedtek volna a fidesznyikek, ha nem mennek oda a másik tábor rendezvényére az emberek!
Milyen másik tábor rendezvénye??!! A magyar népvagyonból fizetett-, államinak hazudott, központi megemlékezésnek hazudott rendezvényről van szó. Ezt megszállták odafuvarozott, MOTIVÁLT birkákkal, a tulajdonost ki itt mindennek a gazdája, az egyetlen, aki jogosult bármire, no ezt pedig fegyveres erőszakkal távol tartják, agresszív félrevezetést és választási manipulálást végeznek. Ha lenne ügyészségünk, rendőrségünk, akkor az egész bagázst egységesen rabosították volna a helyszínen Nép ellenes szervezkedésért, bűnszervezetben elkövetett kincstár elleni támadásért. Ezt követően az elkövetők pár év érlelése következne cellában a szokásos fogolykínzásokkal és majd utána elkezdjük vizsgálgatni a személyi felelősségeket. maradva a kialakult szokásnál. Tudom, hogy szavaim túlságosan visszafogottak és toleránsak a helyzethez képest, hisz népirtásban bűnrészesek a rezsim csicskái, de nem akarok ölni senkit. Aki ebben vállalt részt, kizárólag annyit mondhat: “Bocsánat! Mivel tartozom?”. Nem még, hogy itt hozzászólni merészel! Csak idő kérdése, hogy végre hivatalba helyezze magát a magyarok erőszakszervezete, Népügyészsége, Népbírósága, a valódi jogos hatalom és helyére tegye a megszálló humánsalakot. Erősödik a nyilvánosság, halad a mag ébredése. ARKADAS!

“Államadósság” maszlag 2017: százszorosára nőtt e rezsim alatt

24 673 000 000000 forint. Ha pedig ezt elosztjuk tiz millióval-Banditisztán feltételezett lélekszámával-az fejenként 2 467 3000 ft. Adósság/fő! A most született csecsemőtől kezdve az éppen most meghaló aggastyánig.
Ha pedig ez a tizmillió ember MIND CSAK DOLGOZIK, és mindegyik NETTO 200 000 forintot keres havonta, és EZT MIND BEFIZETI ÁLLAMADÓSSÁG TÖRLESZTÉSRE, egy év múlva már CSAK 67 300 forint lesz az adósság/fő! (De közben senki semmit nem pocsékol. Nem eszik, nem iszik, stb. stb. stb.)
Namármost! Országrablóink-a RENDSZERVÁLTÓ BANDITAHAD-tegnap ünnepelte a szocializmus legyőzését, a RENDSZERVÁLTÁST!
Mit is ünnepeltek?
1989-ben az adósságunk volt legfeljebb-mai árfolyamon- EZER MILLIÁRD forint.
Az állami vagyon volt 100 %!
Ma az államadósság TÖBB MINT HUSZONNÉÁGYSZERESE a ’89-esnek!
Ma az állami vagyon a ’89-esnek LEGFELJEBB 5 %-a!
A VESZTESÉG TEHÁT MINIMUM SZÁZSZOROS!
Tényleg volt tegnap oka az ünneplésre a hazaáruló banditaseregnek! DEMOKRATÁINK az elmúlt negyedszázadban TOTÁLISAN FELSZÁMOLTÁK MAGYARORSZÁGOT!

Pszichopatàk hosszú ideje nem az elmegyógyintèzetben talàlhatók.

Zsuzsanna Fekete: A pszichopatàk már hosszú ideje nem az elmegyógyintèzetben talàlhatók, hanem a kormànyainkban és a legmagasabb pozíciókat betöltő emberek formàjàban. Az igazi pszichopatàk èpítettèk ki a jelenlegi társadalmi rendszereket. Éppen az egèszsèges embereket helyezik el a pszichiàtra osztàlyaiban és indítanak ellenük minden nap negatív tàmadàsokat, hogy bebizonyítsàk, ők a betegek. Az igazak mindig egyszerűek, tisztàk és józanok, és kèptelenek az őrültekkel összedolgozni, semmilyen pozícióban. A legtöbb tiszta, okos, èrtelmes ember nem dolgozik senkire, vagy csak olyan munkakörben, ahol nem okoz károkat. Ezekre bizonyítèk a mai vilàgunk tudathasadásos helyzete, ahol pszichopata emberek terelik el a becsületes emberek figyelmèt a valósàgos eseményekről, a háttérhatalom őrült tervei elleni védekezései helyett. Orvosok, tudomànyos munkatársak, az egész igazsàgszolgàltatàsi bagàzs, kormànyaink, kèpviselőink a legalacsonyabb szintekig kièpítették a háttérhatalom pusztító rendszerèt. Ha közèjük csöppennènk, ha követhetnènk a szűk kőrü, a beavatottak tàrgyalàsaikat, 100 %, hogy azt gondolnànk, hogy a zárt intézetben vagyunk. Akkor most ki a pszichopata, ha ez a rendszer módszeresen pusztítja a földünket, minden területen zsidókat, magukat helyeztèk az àltaluk létrehozott legmagasabb pozíciókba, amik àltal az értelmes nem zsidók kezèből mindent átvettek, Amerkàtól behàlózva az összes földrèszen zsidó irànyítókat helyeztek. Így nem is kell csodàlkoznunk, hogy a pszichopatasàg, a pedophil és gyilkolàsi hajlamokkal rendelkező embereket talàljuk a legmagasabb pozíciókban. Nem csak hazudnak, hanem gyilkolnak, de onnan ismerjük fel őket, hogy a zsidóknak a médiája őket mutogatja, mint a legtehetsègesebb emberek, a legjobb àllamvezetők. Akiről azt àllitjàk, hogy pszichopata nyilvànosan a mèdiàjukon, az biztos, hogy egèszsèges és tisztàban van a háttérhatalom eszközeivel, működési rendszerèvel. Szerencsère az interneten rengeteg az irodalom, amik lelepleztèk pusztító terveiket. Rengeteg pèldàt tudnànk felsorolni, míg nekünk, nem zsidóknak màr az is gondot jelent, hogy magunkat és a csalàdjainkat ellássuk, legyen meg a minden napi ellátásunk, èlelmünk és biztonsàgunk, ők kèpesek olyan őrült dolgokat megvitatni, mi az amit sàbeckor nekik megengedve van és mi az ami nem. Ha a világ ezt tudnà és làtnà, hogy mèg az életük minden mozzanatát manipulàljàk és befolyàsoljàk, hogy egyetlen egy tiszta értelmes gondolatunk ne lehessen. Szerencsétlen nèp a legagymosottabb és a legbutâbb nèp, akiket valaha megismertem. Még egy pèlda, ha sàbeckor egy nem zsidó életveszèlyes helyzetbe kerülne, a vallàsuk szerint nem nyújhatnànak vèdő kezet. Sajnos az összes intèzmênyt, vilàgszervezetet ők hoztak lètre, miutàn sikeresen elpusztítottàk a nèpek által működtetett tàrsadalmakat. Az a rengeteg ember, akik nem ismerik fel, hogy a világunk fordítva működik, ők azok, akik energiàt adnak ennek a gyilkos szervezetnek.

Jövő érkezett 20170712

Érzésem szerint, akik továbbra is ragaszkodnak a hazugság- és téves hiedelem alapú világhoz, azokra rossz idők jönnek. Bár ébrednének erre rá! Van itt hely mindenkinek.
Jobb jövő érkezett el az igazsághoz ragaszkodókra, a magasan fejlett közösségi normák szerint élőkre, szeretetet árasztókra, nyíltszívűekre, természet közeliekre… tehát az épekre.
Nekem úgy tűnik, már csírázik a romokon az ép lelkületűek világa.  Teremtjük.
Mi megállítjuk a vérontást vérontás nélkül.
Mi visszahelyezzük jogaiba az elitet rabszolga sorából.
Mi annyit kérünk, hogy mostantól a feketét nevezzük feketének és a fehéret nevezzük fehérnek!

Az egyetemes hazugság korában igazat mondani forradalmi tett.

“Az egyetemes hazugság korában igazat mondani forradalmi tett.” (George Orwell)
Mondjuk ki az igazságot!
Magyarország – a Magyar Állam – politikai vezetői, kormánya és parlamentje hazaárulással, hűtlen kezeléssel, illetve bűnős közömbösséggel vádolhatóak.
Nem kérünk magyarázatot arra, hogy a parlamentben vannak kivételek a vádolhatósággal kapcsolatban. Mert nincsenek. A bűnrészesség is bűncselekmény és büntetendő. ( Btk. – bűnös közömbösség vétsége )
Anonymous:
Lehet-e, vagy van-e bármi fontosabb az emberi életek védelménél és megmentésénél?
Az állam, az államvezetés feladata az állampolgárok életének megóvása. Ha ezt nem teszik akkor kötelességszegést követnek el.
Ha szándékosan nem teszik akkor bűncselekményt követnek el.

Esküt tettek az alkotmányra:
MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE – Szabadság és felelősség –
I. cikk
(1) AZ EMBER sérthetetlen és elidegeníthetetlen alapvető jogait tiszteletben kell tartani. Védelmük az állam elsőrendű kötelezettsége. (!)

Hatálytalan, Érvénytelen a Magyar Nép beleegyezése nélkül!

@ÉBRESZTŐ IGAZ MAGYAR TESTVÉREIM ! A kezünkben a bizonyíték amit még a bírók sem tudnak cáfolni, sőt a saját érvényességüket sem tudják igazolni! Akkor miért várjátok az állítólagos bíróságoktól a valamilyen ítéletet? Előbb kérdezzétek meg, hogy tudják e igazolni a saját érvényes joghatóságukat azzal, hogy megcáfolják az alaptörvényük érvénytelenségét! Elgondolkodtatok már azon, hogy miért van Köztársasági elnökünk, ha ebben a MAGYARORSZÁG NEVŰ valamiben hozzák az ítéleteket, és a Magyar Köztársaságot nem tartják érvényesnek? Segítek! Azért kellett létrehozniuk ezt a MAGYARORSZÁG nevű Amerikában bejegyzett céget, megtévesztve a Magyar Embereket, hogy létrehozhassanak egy alaptörvényt! Amit akkor módosítanak amikor akarnak mert az Alkotmányunkba nem tudtak belenyúlni, ezt meg akkor módosítják amikor éppen kedvük tartja. Ha már “megengedtük” nekik, hogy létrehozzák akkor sem fogunk variálni ha módosítgatják! Viszont az a nagy helyzet, hogy nem is hozhatták volna létre sem a Magyar Nép beleegyezése nélkül csak ha puccsot hajtanak végre 2012-01-01.én az alkotmányunkban leírt tiltások ellenére! Ezt mivel az ÖSSZES PÁRT ELISMERTE ÉS TÁMOGATJA A MAI NAPIG IS! Bűnpártolással és Hazaárulással vádolható mindegyik! Ezért el kell felejteni mindegyiket és felelősségre kell vonni őket kivétel nélkül! Ezért kell mindenkinek vagy legalábbis minél több Igaz Magyarnak elküldenie a nyomtatványokat ami az alaptörvény érvénytelenségét igazolja, valamint az UCC Nemzetközi törvények Magyar nyelvű nyomtatványait ami 2012-12-25.-én Nemzetközileg is megszüntette ennek a MAGYARORSZÁG nevű Amerikában bejegyzett vállalat, működési engedélyét, az összes szervezetével és törvényeivel együtt! Ez sem kitaláció, mint ahogyan azt sem tudják megcáfolni mint az alaptörvény érvénytelenségét! Kettő aduászunk is van csak alkalmazni kellene és nem csak siránkozni! A Tv-ből hiába várjátok a megoldást mert azoktól várjátok akik a problémát okozzák! Ezért kellene, hogy jobban tájékozódjatok és informálódjatok az igazság érdekében! Nem nekem kell ezt elhinnetek, hanem járjatok utána és olvassátok el a megadott weboldalakon lévő információkat, és küldjétek el az INGYENES nyomtatványokat! Kérjétek meg hivatalosnak mondott szervezetet, hogy hivatalosan cáfolják meg nektek a dokumentumok tartalmát mert ha nem tudják, akkor számotokra is egyértelművé fog válni, hogy nem én akarlak titeket becsapni, hanem az állítólagos kormányotok vesz hülyére mindenkit! Kérdezzétek meg az ügyvédeteket, hogy tud e már róla, mert mindegyik értesítve lett! Az összefogás elkezdődött, de még te is hiányzol közülünk ha te még nem tetted meg ezt az egyszerű lépést, ami ráadásul INGYENES! Nekem sem kell fizetned, ha személyesen megkeresel, hogy segítsek nyomtatványok helyes kitöltésében! Remélem, hogy sikerült segítenem ezzel az üzenettel és végre felébredtek tudatilag is! www.alkotmanyosmagyarorszag.hu/dokumentumok(link is external)

www.op.harmoniaban.org/ucc-jogervenyesites(link is external)
06-20-511-9651 A Fény és a Szeretet irányítsa tetteiteket és ne a FÉL-ELEM !

 mert az antidemokratikus választási szabályok révén 2 millió agymosott Fideszes túszul ejtett 8 millió embert.
Ugyanis hiába vannak jelentősen többen azok, akik megbuktatnák a Fideszt-rendszert, amikor a választásokon szétszavaznak a különböző ellenzéki pártok jelöltjei között az egyéni országgyűlési képviselői körzetekben.
Éppen ezért nyerhet akár 25 %-os eredménnyel is a Fideszes jelölt, miközben a vele szemben induló ellenzéki jelöltekre összesen a voksok 75 %-át adták le a szavazók. Azonban egyik ellenzéki jelölt sem kap 25 %-nál több szavazatot.
Ezért különösen undorító, hogy az agymosott Fideszesek előszeretettel olvassák az ellenzék fejére a nép támogatásának hiányát. Pedig a választási matematika nem hazudik: az előző választási rendszer mellett a Fidesz már 2014-ben búcsút inthetett volna a kormányzásnak.
Tehát, hogy még az agymosott Fideszesek is megértsék: ha a Fidesz 2010 után nem írja át a saját érdekében a 2010-ben még hatályos választási törvényt, akkor 2014-ben megbukott volna a választásokon a 2010-ben még hatályos választási szabályok alapján.
Ezért a Fideszt csak, és kizárólag egy egységes ellenzék képes legyőzni! 

Mi is lenne velünk, ha nem spórolnának ennyire!

Pár forint Orbán Viktor “takarékos” kormányzásának köszönhetően:

Orbán kisvasútja 850 000 000 Ft.
Orbán Várba költözése 19 000 000 000 Ft.
Rogán új minisztériuma 24 000 000 000 Ft.
Orbán röszkei kerítése 22 000 000 000 Ft.
Fazekas S. egy brókercégnél bukott 1 400 000 000 Ft.
MET, az értelmetlen offshor gázcég 100 000 000 000 Ft.
Szíjjártó, Magyar Kereskedőház Zrt. 2 400 000 000 Ft.
Ex USA kongresszusi képviselő, C. Mack 1 400 000 000 Ft.
FK Csíkszereda focicsapat 1 200 000 000 Ft.
Századvég 2014-es tanulmányai 1 400 000 000 Ft.
KOGART galéria évi 200.000 m. 600 000 000 Ft.
450-es mobil hálózat Miért is? 13 000 000 000 Ft.
Nyúltenyésztési „szakkönyv” 31 000 000 Ft.
Látványsportok 190 800 000 000 Ft.
Felcsúti focicsapat 9 200 000 000 Ft.*
Nem működő csődvédelem 626 000 000 Ft.
Munkahelyteremtés 0 új állás 300 000 000 Ft.
MTK stadion 1 530 000 000 Ft.
Nyugdíj kassza 3 000 000 000 000 Ft.
MNB műkincsre 4 év alatt törvénytelenül 30 000 000 000 Ft.
Közmédia 2015 100 000 000 000 Ft.
Államkötvények offshor értékesítése 27 000 000 000 Ft.
Matolcsy villavásárlás 1 000 000 000 Ft.
Roma önkormányzat dajka képzés 1 500 000 000 Ft.
Győri Tibor sajtófigyelés 4 400 000 000 Ft.
Zöld Erdély Egyesület 11 200 000 Ft.
MMA Fekete Görgy 6 500 000 000 Ft.
Laslie Mándoki koncert 100 000 000 Ft.
Corvin lánc vendégház 1 000 000 000 Ft.
Erdélyi kulturális programok 1 470 000 000 Ft.
Bánsági magyarság kulturális programok 150 000 000 Ft.
Olimpiai központ 40 000 000 000 Ft.
Zsidó emlékezet 4 700 000 000 Ft.
MKB bank 300 000 000 000 Ft.
Határon túli papok és lelkészek 420 000 000 Ft.
Kormány autóflotta 6 000 000 000 Ft.
Nemzeti infokommunikációs stratégia 1 400 000 000 Ft.
Ózdi filmes élménypark 1 000 000 000 Ft.
Brain Bar koncert Bp-en /143 eladott jegy/ 100 000 000 Ft.
Ócsai lakópark 2 700 000 000 Ft.

Ez összesen 3 919 188 200 000 Ft.
(Felfoghatatlan összeg!!!!!!!!!!!!!!)*(háromezer-kilencszáztizenkilenc milliárd)
Mindenki döntse el, hogy mire lett volna szüksége az országnak,
hazánknak és ebből az irdatlan mennyiségű pénzből mi minden ÉRTÉK születhetett/készülhetett volna!!!!!!????????????? (kórházak, autópályák, útak, vasút, oktatás stb….. jutott volna bőven az orvosok, ápolók, tanítók, mentősök stb. stb. fizetésemelésére!)
És még amiről nem tudunk………..

Kamukrácia Nemzetinek hazudott focializmus, orbánia

Komáromy Gergely neve mindazoknak ismerős lehet, akik aktívan részt szoktak venni a kormányellenes vagy a ligetvédő tüntetéseken. 

A ligetvédő G Ras néven reppeli el a kormány néhány közelmúltbeli ügyét rímekbe szedve, melyet tüntetéseken már előadott, most viszont ‘A lázadás éve’ című dala klipet is kapott!

A videoklip a civilek fontosságáról szóló régi Orbán-interjúval vezeti fel, illetve a végén le a számot. Az ellenzéki tüntetések néhány rigmusát beleszőtte a klipbe.

Jó hír a Magyar Nép bíróságain dolgozóknak:

Jó hír a Magyar Nép bíróságain dolgozóknak: Nem tekintendő Nép ellenes bűnökben bűnösnek az a bírósági dolgozó, aki hitelt érdemlően, nyilvánosan bizonyítani tudja a Magyar Népi Ellenőrzés előtt a következőket:
1. Mindig eleget tett intézkedési kötelezettségének bűnelkövető bíró-, ügyész- és ügyvéd kollégáival szemben is.
2. Soha nem szolgálta a globális pszichopata hálózat érdekeit.
3. Nyíltan átad minden erőszakszervezeti korrupcióra vonatkozó információt a Magyar Népi Ellenőrzésnek. https://www.youtube.com/playlist?list=PLnKqANoqax–EjsszKVcL4OhUizPLJt1T

RealMedia: Botrány az ELTE-konferencián! Alkotmányos Ellenállók!

Tiszteletem a valódi média tevékenységért! Sok tanúsága van munkátoknak: eleget tettetek védelmi kötelezettségeteknek és a tőletek elvárható lépéseket szakszerűen megtettétek. Lelepleztétek a szakmai szintet egy ilyen tudományosnak hazudott beszélgetésen. Bemutattátok, hogy mennyire összeomlik a nyilvánosság előtt egy tudományos fokozatokat használó, de tettei alapján laikus, gyerekes, tapasztalatlan és elvtelen társaság. Ilyen szintű csevely bárhol előfordul a parkban, kocsmában, vonaton… Ott nem népvagyonból finanszírozzák a csevelyt és nem támogatnak vele egy hazug vetítést, amely hazánk népének rabszolgásítását végzi. Gratulálok munkátokhoz! Sokat mondó, hogy erre kényszerül az igazat kibontani akaró magyar honvédő.

Ez szintugrás. Kivillantod a jéghegy csúcsát: az iparszerűen üzemeltetett, háttérhatalmi szervezett bántalmazás stratégiáit. Néhány tízezrelékünk az, akik évtizedek óta ismerik ezeket és tesznek ellene nyilvánosan, a nevüket adva. A folyamatos vetítés mögül csak egy pillanatra villan ki a valóság, de attól még az az igazi tényállás, nem a szüntelen hazugság. A nyilvánosság vonatát már nem lehet megállítani a legutóbbi néhány évben. Az ébredtségi szint és ezrelékes arány erősödni fog és az ép Emberiség vissza fogja helyezni önmagát természetes jogaiba: igazba, szeretetbe, nyilvánosságba, ép közösségekbe. TE valódi miniszter vagy. A népvagyonból ügyészségre fordított pénz vissza jár gazdájának a magyar népnek, mert együttvéve sem tettek annyit meg feladataikból, mint Kroko tanár úr fizetség nélkül. Itt és most a talárt ellenkezőjére használják, mint amire a tulajdonos  szánta: bűn üldözés helyett bűn menedzselésre. Töredékére zuhanna vissza honunkban a bűnözés, ha erőszakszervezeteink hivataljainak megszállói hatástalanítva lennének. Az az ezreléknyi kivétel meg sürgősen szálljon ki és tárjon fel mindent!!!

Döbrögista horda országlopása, Exim bank PSZAF 2017. nov.

Az állítólagos államadósságról. Amennyiben egyáltalán létezett hitelezés, abból csak a bennfentesek részesültek. A magyar nép nem vett fel hitelt, nem adott el semmit, egyedüli tiszta tulajdonos!

A központi költségvetés adóssága:

1988: 986 milliárd HUF Kádár János
1990: 1286 milliárd HUF Németh Miklós
1994: 13751 milliárd HUF Könyvtáros Józsi
1998: 6165 milliárd HUF Horn Gyula
2002: 9224 milliárd HUF Döbrögi
2006: 14056 milliárd HUF Medgyessy – El Qro
2010: 21749 milliárd HUF El Qro – Libás
2012: 20621 milliárd HUF Döbrögi
2013: 22474 milliárd HUF Döbrögi
2014: 24586 milliárd HUF Döbrögi
2015: 25075 milliárd HUF Döbrögi
…és így tovább!

A Magyar Népköztársaság adóssága a külföld felé 1989-ben 20 milliárd $ volt. Pluszban akkor még volt az MNB-trezorjaiban 63 tonna arany, mint tartalék. “Akkor” még volt saját gazdaságunk, piacunk, meg egyáltalán: VOLT ORSZÁGUNK!

Az ország adóssága a külföld felé:

2015. 127,6 milliárd $
2016. 131,2 milliárd $

Döbrögisztán adóssága a külföld felé 2017 végére vélhetőleg eléri a ’89-es adósság HÉTSZERESÉT!

Aranytartalékunk, saját gazdaságunk – egyáltalán ORSZÁGUNK! – már nincs! Gyarmat vagyunk! Döbrögisztán vajdaság lettünk. Fogyó magyarsággal, szépen szaporodó moretenyészettel, egyre gyarapodó létszámú közel-keleti betelepülővel.

Az utolsó, teljes egészében a Maszop vezette qrmány által irányított év végére, 2009 decemberében 18 964 milliárd forint lett a teljes adósságállomány.

Idézet: “A 2011-es évben a központi költségvetés 3000 milliárddal gazdagodott, a magánnyugdíjpénztárak teljes vagyonának lenyúlásával. A tavalyi évet megint növekedéssel, 22 ezer milliárdos mínusszal zártuk. Vagyis: 3000 milliárdnyi megtakarítás elégetése után az egyenleg a qrmányváltáskori szinthez képest 3000 milliárdos adósságnövekmény.” Ha ehhez a két számhoz még hozzáadjuk a 2500 milliárdnyi megszorítást, amelyet a horda léptetett életbe, összesen – a ciklus teljes egészét nézve 2,5 százalékos GDP-emelkedés mellett – 8500 milliárd forinttal lettek a magyar állampolgárok soványabbak. Ebből kétszer lehetne felépíteni a paksi bővítést, külső segítség nélkül. Ehhez képest a vajda még 3000 milliárd forintnyi hitelt vett fel Moszkvától az atomerőmű bővítésére. Vagyis a végső összeg: 11500 milliárd forint.

“Az OECD nemzetközi gazdasági szervezet Facebook-oldalán közzétett grafikon szerint Magyarország egy főre eső, dollárban és vásárlóerő-paritáson számolt államadóssága messze a legnagyobb a visegrádi négyek (Lengyelország, Csehország, Szlovákia, Magyarország) közt:”

Azért hihetetlen mert nem igaz!

“2008-ban a magyar GDP 157 milliárd dollár volt, 2016-ban csak 139 milliárd” (forrás: Csaba László) A gondolkodás nem ártalmas, de sajnos nem is ragályos!

Milyen hitelről van szó? Az államadósság 2010-ben 20.420 milliárd Ft, 2016-ban 25.393 milliárd Ft-ra “csökkent”! Ehhez a közel 5.000.000.000.000 Ft adósságnövekedéshez, még hozzá kell adni a 3.000.000.000.000 Ft ellopott nyugdíjvagyont.

Eszeveszett mértékben nő a “magyar” gazdaság? A magyar államadósság az tényleg eszeveszett mértékben nő, de a gazdaság az uniós júdáspénzek nélkül stagnál!
Persze, ha hiszünk a mesékben, az nagyon kényelmes…

Jah! Hogy ez is csalással? Kimondatott, hogy trükközött a horda az Eximbank adósságával.

A vita még tavaly indult el a horda és az Eurostat között arról, hogy a pénzszivattyúnak használt Eximbank adósságát bele kell-e számolni a magyar államadósságba. Az Eurostat szerint az állami tulajdonú bank adósságát is hozzá kell számolni a magyar államadósság-rátához, ami ezzel vagy 2 százalékot ugrana.

Most a statisztikai elszámolási viták rendezésére szolgáló uniós testület, a CMFB az EU statisztikai hivatalának adott igazat az Eximbank ügyében. A Portfolio.hu bemutatta a testület legújabb véleményét, amely szerint az Eximbank foglyul ejtett pénzügyi vállalkozás, és mint ilyen az államháztartáson belülre kell sorolni.

Kimondták, hogy szabálytalanul trükközött a döbrögista horda az Eximbank adósságával.

 Politikust, pártot és vallást nem szabad közel engedni a népvagyonhoz. Vezetés a tetteik alapján valódi miniszterek jogosultsága. Mi valódi miniszterek fizetség nélkül szolgáljuk nemzetünket és hazánkat, az ép Emberiséget. Felhatalmazásunkat tetteink adják és nem feketén vásároltuk szavazóktól. Ne a vetítő hazugokra figyelj, hanem az önzetlen, valódi közösségiekre!!

Böbe Babik(link is external): A hideg is kirázott, ahogy elhangzott ez a fájdalmas szavalat.

Nem kell jönnötök, mégis itthon lesztek! Elcsatolt területek soha el nem vesznek! Míg egy Magyar is marad e csonka hazában. Küzdeni fog ezért, bármi is az ára! Székelyföld küzdelme nem volt hiába! Kilencven év ostromát kőkeményen állta! Ne aggódj testvérem, lassan üt az óra. Kinek szíve Magyar, hallgat majd a szóra! Aki Magyar ember, megragadja íját! Nem tűrjük tovább Kárpátoknak kínját! Kötél lesz a nyakán sok hamis vezérnek. Tudja meg a világ, a Magyar fölébredt! Magyar földön végre Magyar ülhet trónra! Kinek szíve hallgat az ősi Magyar szóra! Kinek keze nem rest megfogni a kaszát, s visszafoglalni az ősi Magyar hazát!

Versmondó:Takács Gabriella:

A filmet nem engedik vetíteni a “magyar moziláncban”, mert erősen magyar érzelmű és pozitív, de minden lehetséges alternatív vetítőterem tele van emberekkel, mert a filmből sugárzó pozitív képekre annyira ki van éhezve a magyarság, mint esőre a sivatag.

Gondolataim a “A Lovasíjász”-ról.

Hosszas keresgélés után sem találtam olyan tulajdonságot magamban, amit ne fedeztem volna föl másokban is, sőt számtalan esetben magasabb szinten, mint bennem. Sem szakmai tudásomban, sem elhivatottságomban nincs semmi, ami mások fölé emelhetne. Akkor miért tapsol minden néző állva egy zsúfolásig megtelt moziban a premieren?
Kaszás Géza filmjében sincsenek olyan elemek, melyeket más mozifilmek fölé lehetne helyezni. Megfelelő szakmai és technikai háttérrel három évig forgattak, majd Géza egy sajátos szemszögből összerakta a film jeleneteit. Akkor miért tapsol minden néző állva egy zsúfolásig megtelt moziban a premieren?
Ha a robbanás nagyságát nem a témában rejlő túlnyomás hozza létre, akkor annak hatását a közönségben lévő vákuumban kell keresni. Meggyőződésem, hogy esetünkben nem a terített asztal fényűző eleganciája és az ételek rafinált ízvilága éri el a hatást, hanem az asztalhoz ülők éhsége. Az összecsapódó tenyerek által keltett légmozgás a változás utáni vágy előszelét hordozza.
-Kassai Lajos-

Nincs ország és nincs Nép képviselet. Szolgáltató? Agresszor!

“Ma már semmi szükség sincsen se villanyórára, se gázórára!
Miért?
Mert ezek a mérőórák eredetileg azt a célt szolgálták, hogy a Fogyasztó és a
Szolgáltató egymás közötti korrekten elszámoljon és a Fogyasztó annyi díjat
fizessen, amennyi villanyt, vagy gázt a mérőóra szerint elhasznált.
Ennek ma már semmi jelentősége nincsen, mert bármit mutat a mérőóra a
Szolgáltató olyan összegű számlát állít ki, amilyet akar.
Miért ? Mert nincsen ember, aki ellenőrizni tudná, hogy a számlán szereplő
összeg megfelel-e a tényleges fogyasztással. Miért ? Mert a számlán szereplő
fizetendő díj és a mérőóra által mutatott elhasznált mennyiség és annak egy
egységnyi díja köszönő viszonyban sincs egymással.
Egy normális országban, tisztességes államrezonban, egyértelműen meg van
határozva, hogy egy kilowatt áram, vagy egy m3 gáz mennyibe kerül és a
mérőóra által mutatott mennyiséget be lehet szorozni ezzel az egységárral és
máris megvan az eredmény, hogy mennyit kell fizetni.
Nálunk nem így van, mert ez nem normális ország és nem működik tisztességes
államrezon.
Vegyünk akkor egy villanyszámlát.
Nézzük meg miből áll össze a számla végösszegét jelentő, fizetendő 6.758.-Ft díj:
24h áramdíj tömb I. 2009.02.12.-2009.03.22. 110 kWh 20,38 Ft/kWh 2.242.-Ft
24h áramdíj tömb II. 2009.02.12.-2009.03.22. 45 kWh 21,68 Ft/kWh 976.-Ft
Összesen: 3.218.-Ft.
Idáig rendben is lennénk, hiszen a fentiek szerint a 40 napos időszakra 155
kWh fogyasztás után 20,38 és 21,68 Ft-os egységáron (az már rejtély, hogy
miért a két különböző egységár, de még belefér) 3.218.-Ft áramdíj fizetendő.
De ezzel nincsen vége, mert a számla folytatódik, úgy, mint
Szénipari szerkezetátalakítási támogatás 31.-
Kedvezményes árú villamosenergiai támogatás 19.-
Összesen: 50.-
Átviteli-rendszerirányítási díj 89.-
Rendszerszintű szolgáltatás díj 66.-
Elosztói forgalmi díj 1.341.-
Elosztói veszteség díj 648.-
Menetrend kiegyensúlyozási díj 78.-
Összesen: 2.222.-
Még nincs vége, de egy villanyszámlában ez a “Menetrend kiegyensúlyozási
díj”, figyelemreméltó kreativitásra vall, ezért érdemes egy kicsit megpihenni.
Továbbá:
Elosztói alapdíj 150.-
Összesen: 2.372.-
Na már most, ha az áramdíjhoz (3.218.-) hozzáadjuk ezt a többit (2.372.-)
akkor 5.590.-Ft jön ki, amihez még a 20 % ÁFA jön hozzá + 50.-Ft AHK (ez is
rejtély, hogy micsoda) és máris megkapjuk a villanyszámla 6.758.-Ft végösszegét.
Ha valaki meg tudja mondani, hogy az áramdíjon túl megjelölt őrületek, amik
összesen 2.372.-Ft-ot tesznek ki, miért kerülnek Lajos bácsi és Ilonka néni
villanyszámlájába felszámításra, az akkor azt is mondja meg, hogy ezek az
ilyen-olyan díjak miért éppen annyi összegűek és miért nem alacsonyabbak,
vagy magasabbak. Valamint mikor, ki állapította meg pl. a “menetrend
kiegyensúlyozási díj” 0,5000 HUF/kWh egységárát és ennek mi a fene köze van
az én villanyszámlámhoz.
Ha mégegyszer megnézzük a számlát, akkor láthatjuk, hogy a tényleges áram
fogyasztás után 3.218.-Ft-ot kellene fizetni, de ezt feltornázták a TELJESEN
ELLENŐRIZHETETLEN plusz költségekkel
6.758.-Ft-ra.
A gázszámlával hasonló a helyzet, de ott az átejtés talán még bonyolultabb.
Persze a számla itt sem az elfogyasztott gázmennyiség és az egységár
szorzata, hanem korrekciós tényezőt, fűtőértéket (MJ/m3), elszámolt
hőmennyiséget is számítanak és a számla összege az egységár és az elszámolt
hőmennyiség szorzata, amiben a fűtőérték (MJ/m3) és az elszámolt hőmennyiség
(MJ) adja a két ismeretlenes egyenletet és őrzi meg a számla összegének titkát.
Miért van ez így? Hol van ilyenkor a fogyasztóvédelem? Mikor lesz már ennek vége?

EU Parlamenti eligazítások ovinak 2017. dec.

Még egy sokezredik dokumentum, mely bizonyítja, hogy hivataljainkban nincsen senki, aki alkalmas lenne feladatára: extrém helyzet kezelésére képtelenek, a meglévő bajt fokozzák, államilag termelik az újabb bűntetteket. Nagy ez a kabát gyermeteg prostiknak. A hallgatáson kívül máshoz nem értenek. Ennyi elég, hogy a világ legkorruptabb országában népvagyonból merítkezzenek és összes bűntetteik eltussolódjanak. EU ügyészség intézkedj!!

http://ellenszel.hu/2018/06/05/szornyu-dolgokon-megy-keresztul-a-8-eves-kislany-fiatalkoru-gyilkosa/

Így töltheted le a saját Google-ujjlenyomatod

A Google-felhasználók maguk is ellenőrizhetik, mi mindent tárolnak róluk (a Qubit munkatársáról például még azt is, hogy 2015. június 5-én pénteken éppen kerékpárral közlekedett-e).

Nem vagy a neten? Azt te csak hiszed!

Dylan Curren a böngészési előzményeitől a kitörölt, elküldött és fogadott levelein, a digitális határidőnaplójába bejegyzett, elfogadott vagy elutasított eseményeken, az útvonaltervezőbe beírt adatokon keresztül az általa látogatott helyszínekig és eseményekig mindent vissza tudott követni a legapróbb részletekig. A Google által róla tárolt adatok alapján, némi energiabefektetéssel, Curren utóbbi tíz évének minden egyes napját tökéletesen rekonstruálni lehetett volna. Az már csak hab volt a tortán, hogy a Google akkor is követte minden lépését, amikor az internetnek még a közelében sem járt, legalábbis ő így tudta.

Az informatikus összegyűjtött tapasztalatait a Google egyik oldalán, a Youtube-on tette közzé oktatóvideó formájában.

Államinak álcázott szervezett bántalmazások dokumentálása
Zárt csoport · 39 tag
 

Csatlakozás a csoporthoz

 

Csak a hazugságnak van szüksége az államinak hazudott erőszakszervezetekre. A valóság önmagában is megállja helyét. A csoport tagjai közül sokan, sok …

2021. jan:

Mit mond Nitti, volt olasz miniszterelnök?
Francesco Nitti, Olaszország volt miniszterelnöke „Nincs béke Európában” című művében Magyarországról a többi között ezt írja:
Magyarország szenvedte a legsúlyosabb területi és gazdasági megcsonkítást. Ez a szegény ország, amely egykor a civilizációt és a kereszténységet is megmentette, olyan kegyetlen bánásmódban részesült, amelyre nem találni magyarázatot, hacsak nem a szomszédos népek prédára való vágyában és abban a tényben, hogy ezek az alantasabb népek, látván az erősebb legyőzését, teljes tehetetlenségre kívánták kárhoztatni. Tényleg semmivel sem lehet igazolni azokat az erőszakos rendszabályokat és azt a kizsákmányolást, amely magyarföldön történt. Ami Magyarországon a román megszállás során lefolyt, a rendszeres rablást és rombolást sokáig igyekeztek titkolni. A háború után Magyarországtól mindenki áldozatot kívánt és nem akadt senki, aki érdekében egy békülékeny, jó szót szólt volna…
Valamennyi hadviselő állam közül talán Magyarország az az ország, amely lakosságának számához viszonyítva a legtöbb halottat vesztette: a Habsburg-monarchia tudta, hogy számíthat a magyarok hősiességére s a legvéresebb vállalkozások tömeggyilkosságára jelölte ki őket. így ez a kicsiny nép ötszázezernél több halottat és tömérdek hadirokkantat áldozott fel.
Egy nép, amely olyan szellemi fokon van, mint a magyar, elfogadhatja jelenlegi status quoját ideiglenes szükségül, de remélhetjük-e mi, hogy nem jog igyekezni mindent visszaszerezni, amit igazságtalanul elveszett és nem lesz-e néhány éven belül újabb és rettenetesebb háború.
*
Ugyancsak Nitti írja „Európa hanyatlása és az újjáépítés útjai” című művében a következőket:
Az összes legyőzött országok között Magyarországon él leghatalmasabban a nemzeti érzés. Bizonyos, hogy a büszke és kitartó magyar nemzet még talpra fog állani és senki sem hiszi, hogy Magyarország sokáig tűri a trianoni szerződés kemény rendelkezéseit. A magyar bíboros hercegprímástól kezdve az utolsó parasztig senki sem nyugodott bele mai sorsába. Magyarország ezer éven át nagyon sokszor megmentette Európát és a kereszténységet az ázsiai betörésektől és ma is Európa legfontosabb bástyája a bolsevizmus ellen.
A háború után három évvel Budapesten még mindig ott voltak a szövetségközi katonai ellenőrző bizottságok. 1922. április 15-ig ott volt az angol katonai bizottság 19 tisztje és 18 altisztje. A franciának 22, illetve 48, az olasznak 33 és 62, a japánnak 6 tisztje volt ott. Április 15-e után csökkentették a missziók létszámát. A missziók tagjai nemcsak, hogy általában elsőrangú szállodákban éltek a magyar állam költségén, hanem fizetésüket is saját országuk pénznemében kapták. A természetben kapott szolgáltatáson és e fizetésen kívül a katonai misszió tagjai még más járandóságot is kaptak.
A jóvátételi bizottság, valamint a határmegállapító bizottság és a katonai bizottságok kiadása akkora, hogy amikor olvassuk, megalázást és borzalmat érzünk. Nitti nyilatkozatai közül legérdekesebb talán „A béke” című könyvének magyar fordításához fűzött előszava, melyben a többi között ezt mondja:
A versaillesi szerződés és a saint-germaini, trianoni, neullyi szerződések a legbecstelenebbek, amelyeket csak ismer a modern történet. Ezek Wilson valamennyi elvének megtagadását jelentik és megszegését mindannak, amit az antant a háború alatt hirdetett.
Egyetlen néppel sem bántak el azonban gonoszabbul, mint a magyar néppel: egyetlen országot sem kínoztak meg, marcangoltak szét s raboltak ki jobban. Magyar­ország lakosságának szétosztása a modern civilizáció egyik legszégyenteljesebb lapja.
A magyaroknak nincs többé fegyverük s nincs pénzügyi eszközük sem, a lelkük azonban szilárdabb, mint valaha volt. Nem lennének annak a nemes és lovagias nemzetnek sarjadékai, amely megmentette Európát a barbárok beözönlésétől, ha megtörtek volna a fájdalom eme korszakában.
Az angol, francia és amerikai írók közül többen elismerték Magyarország megcsonkításának igazságtalanságát. Egyikük sem akart azonban rámutatni arra, hogy ki volt a felelős ezért a bűnért. Amikor én mint Olaszország miniszterelnöke résztvettem a nemzetközi konferenciákon, már túlkéső volt a szerencsétlenség elhárítása: sokat szenvedtem azonban ezért a bűnért, amelyet ilyen könnyelműen követtek el s ma is kérdem, miért követelték Clemenceau és munkatársai, – őket az a gondolat vezette, hogy szolgálatot tesznek ezzel azoknak az államoknak, amelyeknek elő kell segíteniük a francia hegemóniát, – hogy ilyen lehetetlen módon osszák fel az ősi magyarföldet.
A magyar nemzet rá fog találni a maga útjára.
Előre látom, hogy Magyarország új háború és új rombolás nélkül vissza tudja venni elvesztett területeit. Ennek a kilátásnak biztosítása végett meg kell azonban őriznie jelenlegi józanságát és össze kell szednie magát. A nagy fájdalmak lesújtanak, de gyakran a feltámadás okai. Ami a holnapot illeti, minél erősebb lesz Magyarország, s minél nagyobb lesz ellenálló képessége, annál inkább fognak neki igazságot szolgáltatni.
[videopack id=”5925″]https://planetaudit.eu/wp-content/uploads/2021/12/magyar-iskol-ban-a-magyar.mp4[/videopack]